37061

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
beci43 #24800 +1 ja. -
Ja -
"One of the biggest factors in creating a great flight simulation is the graphics engine. This is also probably the most technically complicated."
Lehet, hogy velem van a baj, de nálam egy harcászati szimnél, ami más most azon a graf szinten van, ahol most nem ez lenne prioritás, hanem a harcászatilag fontos dolgok modellezése
AI ne lásson át felhőn, ködön, ne lásson éjszaka szabad szemmel, ilyesmik...
Köd, felhő, stb. blokkolja az IR sugárzás, lézeres megvilágítást, ilyesmik...
Legyen normális loadout. Igen, az F-15A/C gépeket élesben szinte senki nem használta csapásmérse, de a gépek bizony képesek rá. Jó lenne ezt is lemodellezni... (Meg AIM-9X-et is...)
Mikor lesz hadjárat generátor, előre elkészített század vagy zl. szintű egységpakk, stb.? Ezekkel operálhatna a hadjárat. Egy harcászati szim random és dianmikus helyzetekért ne a játékos szopjon már heteket, hogy aztán az első update szétkúrja az egészet...
Az IADS tényleg IADS-nek legyen modellezve.
Normális SAM modell. Mikor lesz az, hogy szim. célleküzédsi képességgel bíró SAM képes erre? Mert a SEAD modellezéshez és anti ASM és ARM-hoz ez sem ártana...
Ezeket kellene fejleszteni és nem grafikára meg n+1 kb. semmre sem jó gépet betenni a bugos alapba.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.11.29. 11:00:36 -
Ez van FB-n? -
Pitti #24796 Asszem ez lesz a megoldás, mert nem hiszitek el, de sem az oculus progi, sem a tray tools nem fut mégis mindig VR módban indul. Már task managerben bogarásztam, hogy mi a fene indítja...
De ez valóban jó ötlet. Eszembe se jutott
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.11.29. 07:43:48 -
wolfhgb #24795 De ennel is egyszerubb megoldas, ha a jatek beallitasaiban a vr ful alatt kiveszed a pipat a felso negyzetbol, maris normal monitor modban tudod ujrainditani a progit. -
wolfhgb #24794 A tray tools ban lelovod az oculus szervizt es mar nincs is rift. Ne huzigald, nem tesz jot semminek, egyszer kap egy tulfeszt a port es makkan valami, nekem nyuvadt mar ki igy hdmi m! -
beci43 #24793 Én is olvastam,érződött már hogy valamire készülnek.A rengeteg fórum bejegyzést már nem lehetett figyelmen kívül hagyni,úgy pláne nem hogy egyszerűen kitörlik a hozzászólásokat.Nyilván vannak trollok is köztük,de mi egy réteg közönség vagyunk akik kemény dollárokért-eurókért vásároljuk a különböző modulokat.A negatív kritika is kritika,ami azért lehet építő jellegű.Valaki felébredt és végre rájött,nem lehet a szőnyeg alá seperni a dolgokat.
Részemről örülök ennek a nyílt hangvételű levélnek,elég tartalmas és lényegre törő. -
Írtak egy nagyon szép magyarázkodó üzenetet a fejlesztők a DCS közösséghez, nagyon röviden:
-megköszönik az elmúlt 27 évnyi támogatást, és felsorolják hogy honnan indultak, az 1995-ös Flanker 1.0-tól a mai DCS-ig. A z egyszerű repmodellt leváltotta a PFM (professional flight model), ehhez az A10 -nél kb. 3 év fejlesztés kellett. Emellett a jogok beszerzése is kb. 2 évet vett időbe.
-közel vannak az F18 béta kiadásához, emellett több más modulon is keményen dolgoznak (AV-8B Night Attack S/VTOL, F-14 Tomcat, FC-17, F-4E Phantom II, Mi-24P Hind, Bo-105 és mások)
-nagy hangsúlyt fektetnek a grafikai engine fejlesztésére. Implementálják a dx11-et és a Vulkan api-t.
-a következő hetekben szeretnék kiadni a DCS 2.5-öt (free update)
WW2:
-külön csapat foglakozik vele. Sok gépet külön kérésre fejlesztettek (p51, L-39, Jak 52), de kiadták megvásárolható formába is. Általában a kezdőbb programozók vannak itt, mielőtt a modernebb gépek fejlesztésére engedik őket.
facebook link
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.11.28. 18:56:36 -
TakiPetya77 #24791 Én a kikapcsolom a Riftet, és bezárom az oculus progiját ,akkor sima módba indul, nem kell kihúznom. -
Pitti #24790 Nekem minden indításkor VR módban indul bárhogy is szeretném. Van arra egyszerű mód, hogy a beállításokat normál monitoron meg tudjam csinálni egérrel, vagy ki kell húznom az oculust? :) Sajnos controller beállításokat nem olyan egyszerű a HMD-ben megcsinálni, kigúvad a szemem akkor se látom jól
-
beci43 #24789 Ja,ez se rossz. -
beci43 #24788 Ez,plusz holnap nem lesz elérhető a DCS weboldala karbantartás miatt.Csak nem 2.5 megjelenés a héten? -
Az Apache és az F16-ról nem is beszélve, mindegyikből már voltak screenshotok a fülkéjükröl, de azóta se semmi hir róluk.
A JAk ahogy a képeket nézem már eléggé elörehaladott állapotban van, már akár bétaként is árulhatják és majd éveken keresztül kalapálják még. -
beci43 #24786 Csak tudnám ez a Jak honnan a fa..omból jött,még utalás sem volt rá.Ahelyett már a Harriert kéne elengedni,a Tomcatet meg az F/A-18-at kiadni.MI-24-ről is nagy a hallgatás. -
flyinghigh #24785 The DCS Updater GUI Utility by Skate Zilla -
sakkay #24784 Minden megvan amit akartam
(baxa meg mennyi pénz), a legközelebbi max a mi-24 lesz-vagy ha mutatnak valami bizonyítékot arra, hogy befejezték a béta üzemet
-
sakkay #24783 Kenjék a hajukra
-
vagy bejelentik a red baró háromfedelüjét a csendes óceáni hadszintéren. -
jah..legközelebb jön a Góbé -
steamen 40% kedvezmény
-
sakkay #24779 Lesz yak 52...remek. Más nem is hiányzik
-
A DCS World parancsikon, amit az install automatikusan kirak az asztalra, az a DCS_updater.exe -re mutat, de indíthatod a DCS.exe -t manuálisan a bin könyvtárból, vagy csinálhatsz parancsikont, ami erre a fájlra mutat, és akkor nem fog automatikusan update-et keresni.
Utoljára szerkesztette: sure, 2017.11.24. 16:31:54 -
wolfhgb #24777 Mar csak a dcs updater exe vel indithatok a verziok a programban? Regebben volt emlekeim szerint valami launcher exe is mellette, ami nem keresett frissitest inditaskor, csak toltotte az adott verziot. -
TakiPetya77 #24776 off
(Tudod olyan mint az autó. Kérdezik ismerősök milyen autót vegyenek.
Mondom BMW...aztán vesznek fosvágent. Nekem aztán mind 1 ! Én elöbbivel járok, más meg ha nem hisz h jó, akkor járjon fosvágennel)
-
TakiPetya77 #24775 :-) Értem én a viccet! Csak nem szeretem!
Én a tapasztalatomat írtam le, hátha ezzel segítek a kollegának.
Ha valaki elhisz h simán fut elhiszi, ha nem hát nem...Nekem végül is ez teljesen indiferens!
Más beállításokkal a DCS medium vagy High-on nekem is beszaggat, és játszhatattlan. Amióta a lent linkel videó szerinti beállításokkal "repülök" , azóta tökéletes.
Utoljára szerkesztette: TakiPetya77, 2017.11.22. 09:44:30 -
Solt #24774 Minden tiszteletem mellett, de ha te egy 1060-l 2.5-s PD-l játszol és nem látsz semmi problémát, akkor az sem meglepő, hogy a Tray Tools-t és társait még el sem indítottad! :) -
wolfhgb #24773 Koszi, kasperskyt hasznalok, nem ugat feleslegesen es teszi a dolgat, de azert ranezek meg, de valami tutira bekutyulja a dolgait, mert a feltelepitest kovetoen minden flottul mukodik, minden hozzaadott proginal, aztan egyszer csak leszarja a beallitasaimat. -
Paladin #24772 Egy debug tool, vagy inkább Oculus Tray Tool alap dolog. Játékra szabott PD profilt máshol nem tudsz beállítani szerintem. -
TakiPetya77 #24771 Én semmi extrákat nem állítgatok! Dcs-t ahogy a csávó a videóba, még az Nvidia beállító felületén sem piszkálok semmit. Oculus debug tool-t most látom először (Solt) 1 éves rift használat óta.
Nem lehet h túl mélyen belebocsájtkozol a részletekbe?
-
levy668 #24770 Wolf, nem a vírusirtód szórakozik a programmal?Amikor nagyon nem akar működni valami ,másnál meg működik mindig megnézem. -
wolfhgb #24769 Ahhoz nem nyultam. Azt sem tudom hol kell! :) szerencsere! :) -
Solt #24768 Ehhh... sajnálom, nálam nem csinál ilyeneket! Igen, az Oculus programja nálam mindig fut.
AC sem megy? Hmmm... pedig annak tuti működnie kell. A Steam VR beállítások nincsenek elpiszkálva? -
wolfhgb #24767 Feladtam! Valoban nem a legujabb volt, felraktam a legujabbat, hozzaadtam a profilokat, minden ok volt, mindet a beallitas szerint inditotta, egyszer csak gondolt egyett es tobbet mar nem, megint mindet ujra be kell allitani mielott inditom, ez mar tenyleg vicc. Asettonal meg hiaba irom at a cfg ben barmire, 0.6 tol 2.0 ig probaltam barmit, a kep elessege valtozatlan marad. Ez mar vicc! :) na mindegy.
Tenyleg, amikor allitom a tray toolst, az oculus szobat be kell zarnom, vagy futhat is kozben? Mondjuk probaltam igy is, ugy is. -
Solt #24766 16.-n frissítette a csóka ugyanazzal a verziószámmal, töltsd le újra, hátha. A debug tool-nak így kéne kinéznie alapból: LINK
Ha ezután sem működik, marad a global profil... :)
A Debug Tool elvileg úgy marad ahogy beállítod. Assetto-nak CFG-ben lőd be az 1.5-t és letudva a sztori. /Assetto Corsa/cfg/oculus.ini
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.11.21. 20:08:55 -
wolfhgb #24765 Asettot meg be sem allitottam, de gyanitom annak is kene valami egyedi. Apropo, az oculus debug toolsot is minden gepinditas utan allitgatni kell? Vagy amit belo rajta egyszer az ember, azt legalabb alkalmazza gepinditas utan? Mert akkor belovok neki fixen 1.5pd es 45 asw, aztan ott egye a fene. -
wolfhgb #24764 Hat,, dcs 1.5 nek 2.0pd 45asw kene, 2.0 nak 1.5pd 45asw, project cars 1-2, ezeknek is 1.5 pd de birjak stabilan a 90fps t, dirt rally szinten ugyanigy, oculusos steam es alap vr jatekok meg kb 4.0 pd, 600fps en mehetnenek. :) szoval lenne mit beallitani neki. -
Solt #24763 Ha nem működik rendesen ne foglalkozz vele. Nézz vissza rá pár hét múlva, hátha javítják... Egyébkén sokszor az sem mindegy, hogy mit honnan indítasz... nálam az Elite például be sem jelentkezik, ha az Oculus programjából indítom.
Egyébként mennyi VR program van a gépeden, hogy ennyire kellenének a profilok? -
Végre egy kis hd belsőkamerás felvétel a gripenről
-
wolfhgb #24761 Szivat ez a szar, ujra is raktam mar, minden jatekinditas elott ra kell menni es ujra es ujra kivalasztani mindig ugyanazt, ami addig is be volt allitva, mert ha nem, alapon inditja az aktualis progit. 1.0 pd es asw auto modban. Tokom ki van mar vele de nagyon.