37061
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • LeonSilver
    Ne a bőrnyakúaknak írj, hanem edének. LÓFASZT kell újat venni. Kapsz másik kulcsot.
  • LeonSilver
    Volt bent nálunk egy csóka kábelért. 4 (NÉGY) darab 1080TI-t vett, 1200-as táppal, hogy bányásszon... a csaja meg csak forgatta a szemeit :D
  • VO101Tom
    Azért az kicsit durva lenne, de nem is ezt írja a FAQ
    (legalul):

I have no more activations left…
    If you wasted all your activations you can try to deactivate the module on some of your PCs, therefore regaining activations. However, if you can’t deactivate for any reason and you have no more activations left, server-side protection will add you one activation after 30 days, so be careful when activating / deactivating.

Vagyis 30 naponta kapsz egy új aktiválási lehetőséget, ha elfogyna.
    Deaktiválni kell törlés vagy uninstall előtt, és akkor ilyen probléma nem lesz.
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.01.21. 21:47:49
  • Hecker007
    Hát a FAQ szerint, legalábbis a Leatherneck-nél az van írva, hogy ha elfogyott így jártál vegyél újat...
    Pedig pont a mig21 a legrosszabb ilyen szempontból, annak anno voltak problémák az aktiválásával és egy nap alatt akár 2-3 aktiválást is el lehetett lőni...

Szerencsére a legtöbb modulomnál ahogy néztem most, nem olyan vészes a helyzet.

Köszönöm a válaszokat Uraim!
    Megpróbálokozom a supporttal, a tapasztalatokat pedig mindenképp leírom ide, hátha másnak is jól jön.
  • VO101Tom
    Sok dolog változott mostanában, én nem merek erre most mondani semmit. FAQ nem ír róla?
    Régebben úgy volt, hogy ha kifogytál, akkor havonta egyet engedtek, illetve ha írtál a supportnak akkor resetelték.
  • molnibalage83
    Írsz a supportnak és szerintem megoldják.
  • Hecker007
    Üdv Urak!

Ha elfogyott az aktiválási lehetőség a moduloknál mi a teendő? Edéjék nullázák az aktiválási lehetőséget vagy már nem ilyen megértőek?
    Sajnos az anno kimentet reg kulcs nem működik, és hardware elhalálozások miatt az sem játszik hogy deaktiválgatom a kulcsokat a régi gépen vagy a régi cuccokkal.

Válaszokért előre is köszönet!
  • wolfhgb
    En meg ugy ertettem Beci a karirol ker infot! Hat kapott, megha nem is az erdekelte! :)
  • wolfhgb
    Mar most is jocskan leesett az arfolyam, megeri meg nekik 300000 es kartyakkal banyaszkodni? Nem tudom elhinni.
  • wolfhgb
    Na, en meg a nyar elejen pattintottam el a 980ti om, a banyasz oruletben 130 ert, aztan 5 honapig vartam, h 360 rol lejjebb araszoljon a 1080ti, novemberig birtam. :) de tegyuk hozza, h a novemberi ara volt mar augusztusban is. :) tehat augusztustol kb hiabavalo volt a varakozas, ez van. :)
  • Gundark 1 1
    Amíg be nem omlik a kriptovaluta addig ez lesz . Akkor majd mindenki el akarja adni, szóval irgalmatlan dömping lesz. Múlt héten volt hogy nem lehetett kapni csak max 1060-ast a többi kártya egyszerűen eltűnt a polcokról.
  • wolfhgb
    Ne is mond, novemberben vettem a karit brutto 262 ert, most ugyanaz a kartya az arukereso legolcsobb ajanlatan 348 es tegyuk hozza, h lassan egy eve a piacon vannak ezek a kartyak, amiert az ember azt gondolna egyre olcsobbak lesznek, hat lofaszt, ezek kb egyre dragabbak, milyen aron fognak igy piacra kerulni a 2080 as karik?
  • sakkay
    Bakker most ránéztem..162 ért vettem egy jó éve a gtx 1070-et. Most 200!!! Döbbenet!
  • Solt
    Én arra vártam, hogy 200K alá essen a nettó ára, ez volt a tűréshatárom. Annyi szerencsém van, hogy ezzel párhuzamosan felmentek a használt árak is... a 980Ti-t 130K-ért hirdetem, és 125K-ért már elvitték volna! :)
  • Solt
    Sajna keveset tudtam még tesztelni, de PD 1.0 + 2x MSAA mellett 95%-ban megvan a 90 FPS a Nevada Map-n még közvetlenül a város felett is alacsonyan. Azt tudni kell, hogy a képminőség elmarad attól amit monitoron látni, szóval vásárlás előtt mindenképpen próbáld ki valahol! Van akit az élmény kárpótol, van akinek a látvány kevés még...

Maga a VR élmény számomra elképesztő... az, hogy szó szerint benne vagy, illetve megkapod a valós méreteket, rengeteget dob élményen. Én imádom, szerintem abszolút ez a jövő a szimulátorozásban.

Ha még csak tervezési fázisban vagy, akkor szerintem várd meg mit nyújt a Vive Pro, mert voltak olyan pletykák, hogy csak a HMD ilyen 350 USD körül fog kezdeni, ami nagyon jól hangzik, mert ennek már jobb lesz a képe mint a Riftnek vagy a jelenlegi Vive-nak.
  • wolfhgb
    Az tenyleg jo ar a mostani elszaladt arak fenyeben, elegedett vagyok magammal, h mar novemberben racsaptam es nem vartam tovabb a jobb lehetosegre.
  • wolfhgb
    Igazabol annyival tudom jellemezni par szoval, altalanositva, vr teren kb semmivel nem lehet jelenleg teljesen kihajtani a karit. Dcs ben a szoftveres hatter gyenge optimalizalatlansaga miatt nem lehet, 1.7 ss es magas grafikai beallitasok mellett kb 60% os a kartyahasznalat, de meg igy sincs meg mindenhol a szukseges 45 fps sem. :) Mas gamek jol kihajthatok vele vr ben, szimulatorok jol kihajtjak, alap vr jatekok meg 2.0 ss mellett is hozzak a 90fpst. Kb ennyive tudom jellemezni, mindenhol persze magas graf beallitasok vannak.
  • beci43
    Mindkettő...
  • Solt
    Na várj, most mire vagy kíváncsi? Arra, hogy az 1080Ti-l milyen FPS-t produkál, vagy, hogy maga a VR élmény milyen?
  • beci43
    Szia,köszi!
    wolfhgb: csak azért érdeklődöm,mert a közeljövőben beruháznék egyre.

• sakkay
  • LeonSilver
    Ja.Erre ugye rájön még vagy 80 ropi kamat :D
  • Solt
    Az szép... vannak marhák! :D
  • LeonSilver
    Nem rossz ár, mert nálunk a héten egy egy csóka (Gigabyte,11 gigás TI, hitelre :D ) és ha jól emlékszem 314e ft volt.
  • Sidewinder
    A PAK-FA botkormányának replikája, Fehéroroszországból: VPC Mongoos T-50. A joystick többféle változatban is kapható, és ellentétben a Thrusmaster replika botokkal, itt a joystick készült (minőségi) műanyagból, a benne levő, teherviselő, mozgó alkatrészek pedig durál ötvözetből.
    "Mechanika"
    Elkészült a HVK is hozzá, oldalkormány pedálok majd valamikor a jövőben:
    HVK

webáruház
  • Solt
    Van ahol nettó 900 euró körül mennek már az 1080Ti-k, szóval igen, ez jó ár! :)
  • sakkay
    Az a durva, hogy erre azt kell mondani, hogy jó ár
  • sakkay
    Gondolom beleszámolták ezt . Mégiscsak oroszok, tehát ez nem éri őket meglepetésként. Ha nem adják ki, nem ez lesz az oka.
  • Sidewinder
    A január végi kiadáshoz annyit, hogy Oroszországban dec 31-től január 10-ig (az iskolákban idén 14-ig volt szünet) minden leáll, mert újév, karácsony, stb. Tehát úgy kell számolni,hogy nagy eséllyel 31-én befejezték a munkát, és 10-én folytatták csak tovább.
  • Solt
    EVGA SC2 ICX, nettó 630 euró.
  • sakkay
    És az mennyibe került?
  • Solt
    Mákom volt, jó áron lecsaptam egyre az Amazonon... :)
  • LeonSilver
    Nekem csak sima 1080 van nem TI, de e következő 3-5 évben nem szándékozom még magyarkártyát sem venni, nemhogy vga-t.. ;)
  • wolfhgb
    Na, mester, végre rácsaptál? Egy darabig le lesz a gond a kártyavásárlásról! :)
  • Solt
    Szia,

Még nem nagyon volt időm próbálgatni, de wolfhgb kollégának már több a tapasztalata vele.
  • Frenky
    Sziasztok! A változatosság kedvéért hétfőnként az Air Race and Show 2018 térkép fut majd a HUNAF szerveren. Lehetőség van időmérő futamokra és természetesen mindenféle formáció gyakorlásra. 5 db versenypálya van 1 körös, 2 körös és 5,25 körös távokkal, a verseny befejezése után láthatod is, hogy mennyi volt az eredményed, időd. Minden repülhető modul elérhető, így mindenki talál magának megfelelő repülőgépet vagy helikoptert. A gépek nagy része a levegőből indul (AIR). Természetesen a repterekről is fel tudsz szállni és az általad kiválasztott versenytávot így is le tudod repülni. Továbbá lehetőség van repülőgép-hordozókra a leszállást is gyakorolni, vagy a tengerpatron álló nézőket „elkápráztatni” a repülési manővereiddel :-) Mindenkinek jó versenyzést, szórakozást kívánok! HUNter

• beci43
    Soltot kérdezném,milyen az Oculus Ti-vel?
  • sakkay
    Te jó ég hányszor lenne véres-szaros a seggük az elmúlt x évben
  • PhantomAss
    Azt se felejtsük el hogy fura módon most nem ködösítettek, nem azt mondták hogy valszeg januárban, hanem hogy biztos hogy január végén kiadják, oda is írták a fb-n hogy ez nem találgatás vagy ígérgetés, hanem tuti.
    Szóval sz@rjanak sünt ha nem így lesz, mindenesetre fura volt pont tőlük hogy ennyire biztosan állították.

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2018.01.19. 15:13:03
  • StevN430
    Igazad van, és tudom, hogy most negatívkodok, csak azt mondom a tapasztalatok szerint sokkal valószínűbb a késés, mint hogy időben meglegyen. Még él bennem a 2.0 körülötti huzavona. Én örülnék a legjobban ha tévednék.