37061
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • lac coo
    Ki az had kerjem meg ! :) Természetesen kifizetem ...
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.02.11. 17:21:24
  • LeonSilver
    Van itt olyan, aki összerakja neked, ha szépen megkéred. Nekem volt Wii még TIR előtt, nem rossz.
  • lac coo
    Ez egy picit drágább, DIY összeszerelni meg nem biztos, hogy nekem sikerül ! :))
  • LeonSilver
    EZ jobb, mint a Wii kontrolleres móka.
  • lac coo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Valakinek nincs esetleg elado, vagy nem keszit valaki WII kontroller+freetrackez valo ir ledes cuccot ? Koszi !!! :))

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.02.11. 16:10:26
  • sakkay
    Ja hát lehet akkor előrendelem az f18-at, aztán megveszem a harriert.Annak a bónuszán meg a mi-24-et majd ha jön..Mééég jó, hogy nem érdekelnek a csöves repülők mi lenne ha érdekelnének is? Így megtakarítok egy csomó pénzt csak közben elköltök egy közmunkásnyi fizetéstédesfaxom de hülye vagyok.
  • Fehercsoki
    Lehetséges, akciós modulért nem jár bónusz, előrendeléskor is fel lehet használni a bónuszpontokat (de érdemesebb az F/A-18-at megveni, mert a teljes árért kapod a bónuszpontokat).
  • feca1229
    Amugy szerintem is lesz akcio. A Valentin (Bálint) nap mindig nagy buli!Ahol persze van egy kis angolszász vagy amarikai piachoz való kötődés.
  • feca1229
    Nekem ugy rémlik, hogy bónuszpontokat nem hasznalhatsz mikor a modul akciós.
    Sajnos...
    Azért figyelnek rá, hogy nagyot ne nyerjél!
    :-)
  • sakkay
    Lehetséges szerintetek akció a jövő héten? Mégiscsak Bálint nap
    Ha mondjuk megveszem a harriert, a bónus pontokat elő rendeléskor is lehet használni mondjuk az f-18-ra?
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.02.11. 13:11:39
  • LeonSilver
    Ja, egész jó a szerver.
  • Fehercsoki
    Nekem VR-ben Medium látótávolság és mellette 100% fa, a fa nálam nem igazán terheli a GPU-t.

lac coo: mindegyik működik, de néhány mission/campaign még bugos lehet.
  • macleody
    Nálam egy 4.5GHz-en ketyegő FX8320, és egy húzott RX480 8GB alatt sem túl rózsás :)
  • lac coo
    Egyébként minden repülő működik a 2.5 alatt ?
  • repvez
    Hát még ki kell tapasztalni, hogy mit merre érdemes beállitani, hogy a látvány és a folyamatosság is megfelelő legyen.

Egy 7850 2gb és a 965x4 8gb rammal már nem olyan izmos
  • sakkay
    Aha, a fegyvertelen p51 a másik.
  • sakkay
    Maxon van nekem is. Helihez a legfontosabb.
  • macleody
    Gondolom itt szinte mindenkinél maxon van. Nálam 70%, mert alatta már nagyon zavar a látvány. Sajnos eléggé eszi az fps-t.
  • repvez
    A fa megjelenités kinek hány % on van? mert alapbol nekem 20% ra tette azt felhuztam 40%ra ,de még igy is csak elöttem 1-2km-re kezdenek kinöni és 3000men már nem látszanak igy meg olyan mintha a régi 1,5ös lenne csak.

Meg ahhoz képest, hogy azt mondták, hogy a terület részletesebb mesh felbontást kapott, nem jelentek meg kisebb sziklák vagy részletesebb hegyvonulatok vagy dombok, csak egy kicsit finomabb átmenet lett , nem olyan baltával faragott a táj.
  • Fehercsoki
    ED E-shopból vásárolj inkább, steamen minden drágább (mert euróban kell fizetni steamen, e-shopban pedig dollárban), illetve E-shopban sokkal több leárazás van (most pl. 30%-os helikopter leárazás) és steamre minden később érkezik. Ezen kívül az E-shopban a vásárlásaid 20%-át megkapod bónusz dollárban, azaz ha pl. veszel valamit 50 dollárért akkor kapsz 10 dollárt amit a következő vásárlásodnál elhasználhatsz.
    Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2018.02.11. 10:56:29
  • lac coo
    Vasarlas szempontjabol ahogy latom jelenleg a dcs fele sokkal jobb..
    Hogy erted, hogy ket gep ingyenes.Alapbol van a SU25 meg valamj legcsavaros, ezekre gondolsz ?
  • sakkay
    Bocsi, nem láttam a kérdést.. Gondolom azt tudod, hogy 2 gép ingyenes. Igazából azt döntsed el melyik dcs akarod(steam vagy az orosz), mert nagyon sokat foglal, szóval két félét nem fasza a gépen tartani
  • macleody
    Igen.
  • sakkay
    Bohóckodni, bombázni jó, nem légiharcra való nekünk az biztos
    Ahhoz tényleg sok, de amikor repültem, földi céloknál észre sem vettem.
  • LeonSilver
    Áááá... 248-as ping
  • LeonSilver
    Köszi
  • lac coo
    Kosz !
    Vagyis akkor a dcs vasarlashoz dcs alapjatekot kellene felraknom....?
  • sakkay
    Through the inferno-DYNAMIC DCS.
    Most indul új kör...
  • sakkay
    Már nincsen átjárhatóság. Régen volt, de megszűnt.
  • lac coo
    Ha DCS shopban vasarolok valamit , azt akkor sem tudom STEAM-es alapjatekkal hasznalni ha bejelentkezek dcs userkent ? Vagy hogy van ez ...? Ahogy latom jobban megeri DCS- nel vasarolni mint Steamen , de a DCS alapjatekkal akadtak gondjaim a Steames meg megy szepen...(2.5)
  • LeonSilver
    Melyik az? Valamikor lehet felkukkantok reája.
  • sakkay
    Tényleg Papa van egy szeró sokan vannak rajta-most is 40 ember-és tök jó rendszer van. Szerintem érdemes lenne kipróbálnod. Minden géptípushoz jönnek a missziók folyamatosan.
    Főleg drónok adják a koordinátákat, meg füsttel is jelölnek. Huey szállít vagy telepít stb. Reggel néztem ahogyan valaki harrierrel bombázgat..vagyis próbálkozott inkább.
  • sakkay
    Tegnap fent voltam multiban, az egyik tök faxa volt, a másik-bár fps probléma vagy lag nekem nem volt-minden gép 90 fokkal a föld fele nézett és úgy repült. Viszont az egyik szeró 90 főre volt emelve. NA abba nem tudtam belépni 60 voltak kb. Kíváncsi vagyok megoldják-e a memória problémát.
  • sakkay
    De rombolható minden ház Tom.
    Na igen én is kíváncsi vagyok mi a terv. Mondjuk a szíriai térkép azért marha nagy ötlet, mert ott az arab-izraeli háborútól elkezdve napjainkig, bármelyik konfliktus mehet, + most is használnak ott mindent. A 70 évek technikájától kezdve a mai high techig' mindent
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.02.11. 07:28:57
  • VO101Tom
    Szíria? Kíváncsi vagyok milyen korszakot és a térkép mely részét fogják megjeleníteni, van rá egy fogadásom, hogy nem az Arab-Izraeli háborúk miatt, sokkal inkább a mostani háború miatt készítik azt el. Előbbihez kellene Izrael és Egyiptom is, legalább Kairóig, de az Damaszkusztól légvonalban is több mint 600 km, rohadt nagy térkép kellene hozzá, kb 4x nagyobb mint a mostaniak. Meg aztán 60-as 70-es évek beli földi cuccokkal kellene telepakolni. De így vagy úgy, az legalább olyan térkép, ami valós háborús területet fed le, nem Nevada meg Dubai, ahol egy romos házat nem csináltak meg. Mondjuk rombolt környezet Normandiában sincs.
  • sakkay
    Beindultak a fiúk!!!
    Mig-19 és szíriai map csepegtetés
    Mondjuk nem ártana inkább befejezni az eddigieket, de azért hajrá..
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.02.11. 07:01:07
  • LeonSilver
    Ennek némileg ellentmond egy IRL Gazella pilóta magnyilvánulása, miszerint a gazella rendben van. Mint az összes többi helikopter is a DCS-ben. A KA-50 meg a koaxiális rotorelrendezésnek köszönhetően könnnyebb irányítani jól manőverezhető.
  • LeonSilver
    Na igen :)
  • sakkay
    De ez legalább hivatalos béta
  • LeonSilver
    Ja, tényleg :D Most néztem meg 1.5.8-ban, de ennyire nem durva és a villogó szar meg egyáltalán nem látszik a kabinban.