37061
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • gantus68
    Többmonitoros rendszernél a kávákat mindenképpen vedd le (debezelled) és a középső monitor széle legyen a két szélső széle előtt. Kompenzációval a torzítás is megszüntethető, az a control center/panel-ben állítható.
  • Klusi86
    Az olcsóbb az A-10A nem klikkelhető kabinos, a drágább az A-10C teljesen kidolgozott, klikkelhető, újabb műszerezetségű.
  • lac coo
    Az olcsobb es dragabb A10 kozott mi a kulonbseg ?
  • sakkay
    Ja már volt pár ahogyan néztem, csak befulladt.
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.02.12. 08:57:53
  • PhantomAss
    Reméljük eszébe jut valakinek egy kickstarter kampány :)
  • sakkay
    De jó lenne ha elindulnának a szimes joyok is erre.
    Mágnes alapon.
  • sakkay
    Amúgy fasza-megvan a perifériás látás egyből
  • sakkay
    Köszönöm.
  • lac coo
    Most ilyen, látszik, hogy a széleken elég durván torzul minden, a szélső monitorok képeit "össze kellene nyomni " ...
    A kávákat még kivenném , bár nem zavar de ezzel és a pici fovval nem tudok mit kezdeni ...

• Colos1357
    Igen.

Van videó is róla:
    https://www.youtube.com/watch?v=V-yo61Mf4dI
    https://www.youtube.com/watch?v=hf5MSysLfug

Utoljára szerkesztette: Colos1357, 2018.02.11. 21:29:22
  • sakkay
    Szóval ha beviszem valahova (ahol ilyesmiket is vállalnak)akkor ez olyan rutin meló szerű?
  • sakkay
    Jaaa. Csak láttam vidiket, nem vágom a részleteket.
  • Colos1357
    Van egy vezetékköteg, ami a markolatból megy a főpanelra, azt kell kicserélni. Nekem is meg volt szakadva benne pár szál. Szériahiba... Amúgy nekem is az volt a tünet, hogy az oldalsó tekerő mozgást érzékelt, meg az egyik kapcsoló csak akkor reagált, ha nem nullán állt a gázkar.
    Utoljára szerkesztette: Colos1357, 2018.02.11. 21:20:38
  • lac coo
    Rendes fov állítás, távolságok, oldalsó monitorok szöge, kávák stb ...
  • sakkay
    Pffff. Van itt olyan aki tud ilyet és Győr környéki? Amúgy ha beviszem valami szakinak, mit mondjak mit is csináljon pontosan?
  • Solt
    Érik egy újravezetékezés...
  • sakkay
    Mostanában csinálja a G940, hogy a gázkaron lévő oldalsó tekerő mozgást érzékel, ha mozgatom bizonyos szögben a gázkart. Most ráraktam egy nagy adag holtjátékot, így használható, de azért nem nagyon tetszik.
  • sakkay
    Mármint? Elvileg használják úgy is páran.
    Leon, ja észrevettem, hogy be tud rádlizni mint a bicikli
  • sakkay
    Aaaaz
  • lac coo
    Globalisan hol lehet atirni a max FOV-ot ?
    Egy picivel kellene csak tobb mint amennyi most a max...
    Nem is ertem, hc szimulator letere nulla 3 monitoros tamogatas van benne .....igazan rakhatnanak bele valamit....
  • LeonSilver
    Ez megvan a TIR5-ben is és qrvára utálom.
  • lac coo
    Ertem , azert koszi ! :)
  • wittman
    Senki nem gondolta meg magát, főleg ennyiért...
    Cserébe szabadulnak fel TrackIR 3Pro és 4Pro-k. Valószínűleg lesz aki eladja. Én is gondolkozom, hogy megszabadulok a 4Pro-tól, de amennyit ér, abból 4db EDTracker kijön.
    Szóval aki, akar 4Pro-t előnyeivel(6DOF) és hátrányaival(központosítani kell sokszor repülés közben is), annak megéri, de én inkább az EDTrackert ajánlanám, inkább rohadjon rajtam a TrakIR 4Pro-m.
  • LeonSilver
    Hát.. azt a 17 darabot 17 emberke rendelte, abból nem hiszem, hogy lenne eladó. Ha csak esetleg valaki meg nem gondolta magát.
  • LeonSilver
    Taxizással óvatosan. A ,amkókerekek miatt kicsiz instabil, nem lehet 120-al taxizni :) Én olyan 15 csomesszel szoktam. A hajtómnűvek teljesítményét beállítom és a fúvókák mozgatásával variálom a sebességet, velük lassítok.
  • lac coo
    Hali, Ha esetleg lesz eladó, vagy van, akkor jelezd ...Köszi ! :D
  • VO101Tom
    Pedig a DCS az free to play játék, nem is tudtad?
  • wittman
    17db-ot, csak időhiány van. Több mint a fele már átadva, használják is, TrackIR 3Pro és 4Pro ment a plocra. Igaz, hogy nem teljes értékü 6DOF, de cserébe atomstabil.

• sakkay
    Hihetetlenül fura, mondjuk még így is egyszerűbb mint a minyó. Persze hajóra biztos megint más-jövő héten pár nap szabi, úgyhogy ráugrok.
  • LeonSilver
    Egyébként a Harrier az egyik legélvezetesebb modul még így is, hogy egy-két-sok dolog nem működik még vagy nem jól. Asszem a rádiózás is még csak az egyszerű megy, bár nem már nem 100%
    Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2018.02.11. 18:58:20
  • sakkay
    Töszi.
  • LeonSilver
    Én nem tudom, csak azt, hogy az 59-esek egy "csomót" vettek. Egy kupacban rendeltek asszem 10 felett, így a szállítási összeg ugye eloszlott.
  • gsg16
    de ez nem tudja a 6DOF-ot,ha jól tudom
  • LeonSilver
    Hát... először az indítási procedúra, aztán a fel- leszállás. Mint másnál. Aztán rövid leszállás, függőleges leszállás. Betonra.
    Ha faszán megy, akkor lehet próbálkozni hajóra. A TGP még nem teljesen fasza, de a lézeres bombákhoz már használható.

• sakkay
    Elsőre sikerült a fel-leszállás ezzel a nemtommineve'-irányított sugárral-hát ez valami hatalmas!!!!!!Tudtam, csak nem sejtettem, hogy ilyen faxa!
  • sure
    Mind vájlinggal a retyón ülni, tisztára úgy néz ki :P
  • sakkay
    Na Papa, megvette. Rájöttem te vagy az oka
    Szóval pár szóban-akár priviben is ha ráérsz-légyszi írd meg hol érdemes kezdeni a tanulást. Köszi!
  • z0ty4
    edtracker?

Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2018.02.11. 17:53:19
  • LeonSilver
    Persze itt ajánlgatom :D de rajta múlik - egyébként nagyon jó fej, szoval azért esélyes, hogy megcsinálja.
  • LeonSilver
    Wittman kolléga.