37061

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Az víz és hűti ezeket a mozgatható szarokat :) Ha nem kapcsolod be (külön van le és felszálláshoz) éjszaka qrva jól látni, hogy izzik mint a picsa.
Kapcsold ki a csúszásgátlót és akkor faszán fordul az orrfutó. -
Solt #26360 Nem tudom, én sem igazán értem... megérne egy posztot a fórumon. -
sakkay #26359
Nagy túlzással.
-
sakkay #26358 Leon két kérdés felszállással kapcsolatban:
1.mi a szerepe az oxigén-vagy mi-kapcsolónak ami fel\leszállás és off állású. (külön van rá oxigén számláló is-ez olyan nitró szerű faxom?)
2) Kigurulásnál nagyon nehézkes a gurulásban fordulás. Ok, azt ajánlják, hogy legyen 60 fokon a sugár, de amikor meg beállított küldiben vagyok, tök könnyű fordulni. -
De most ezt miért kellett elkúrniuk?? Sírt a szája a parasztoknak vagy mi? Kis túlzással most úgyan olyan, mint az 1.5.8 volt... látványilag. Rohagggggyyyyanak meg. -
Solt #26356 Szerintem is. -
Ilyen volt, és most tuti nem ilyen - hogy basszák szájbazt, akire gondolok....
-
sakkay #26354 Ja jó, hogy mondod, közben feltűnt, hogy amit írtál nem is placebo. Tuti, hogy állítottak rajta. -
Szerintem is. 100%, hogy amikor kijött nem iylen volt -
Tényleg olyan mintha most fakóbbak lennének a szinek mint az első 2.5-ben. -
sakkay #26351 -
gantus68 #26350 Addig voltak megállásaim és problémáim a multival, amíg 8gb ram-om volt. 16gb-al ezek eltűntek (már a 12gb is jó volt).
5 monitorral használom eyefinity 5400x1680-as felbontással, szinte minden gép max. FOV-on, Medium, DS off, 2x AA, 1xAF, 100% trees. Nekem ez adta a legjobb fps-t. Vsync on, ez a multimonitor miatt kötelező. -
Próbáltad a ...users/neved/saved games/dcs openbeta mappából törölni az options.lua-t? Vagy akár az egész mappát.
Na, nálam a játék, a trackir meg a billentyűzet progija akadt össze. -
Nekem el sem indul csak a menüig jutok el a játékbetöltésnél már kifagy -
Ok, nem vágom. A TrackIR összeakad a DCS-vel. Ha nem indítok TrackIR-t működik a két gomb. -
Ez most megint mi a tököm?
-
Beleolvastam forumba..sokan szivnak ezzel , ugy tunik a 3 monitor es/vagy az oriasi fovot nem kepes kezelni ez a build.... -
Nálam nincs ilyen gond, sok grafikai beállítást kipróbáltam, de mindegyik jó volt. Olyan küldetéseket használj csak, amik már updatelve lettek (azaz az van odaírva hogy 2.5-el kompatibilis). -
Oké, én nem olvastam, hogy miről mire változtatta Sakkay kolléga, csak hogy 1V-al emelte a feszt. Azért kérdeztem, mert az kicsit dundi lenne core fesz növelésnek. -
nem hinném, nekem is ahogy irtam a betöltéskor crashel a játék igy nem igazán tudtam még kiprobálni sem vagy megtalálni az optimális beállitásokat aminél még jol megy és nem olyan csunya. -
Nálam tegnap eltűnt a "szárazpart", mint a kevinkosztnyeles filmben. Csak egy kurva nagy tenger volt az egész cucc :D
-
Kapja be ..megint megállt ez a szemét ! :)) ( Semmi mással soha semmi gondom ...) Így nem is áldozok pénzt erre a játékra :)
Lehet az online küldikkel van baja ? -
sakkay #26339 JA ez faxa. Én jó sokáig szerintem így hagyom, aztán ha kevés lesz majd, veszek rá komoly hűtést, és\vagy delid, így még pár évet így kihúzok
. De szerintem 5-6 évig ez marad. Majd a karit cserélem amikor a garancia már csak 4 hónapos lesz, remélem addigra leesnek az árak. Meg jön a 2xxx sorozat.
-
wolfhgb #26338 A 6700k m 4.6 ig huvos volt viszonylag, szar kupak mellett, 1.3 vcore volt az alja a fesznek ezen az orajelen. Feljebb huzva, mar minden 100mhz nel kert ujjabb 3 szazad voltot, igy elment stabilan 4.9 ig, ott mar 1.39 volt a vcore es burning tesztben 90 fokos a proci, gyors ugrassal 50 fokrol, vizezve. Delid utan 70 fokos lett, sokat javult, most 4.7 en fut, 1.31 vcore mellett, burning teszt 55 fok, hasznalat kozben 40 korul, ezzel kiegyeztem. -
sakkay #26337 Most ugyanabba a hibába futottam, csak a multi chat ablakkal, de még macerásabb volt. Aztán egyszer csak működött. Van egy tök jó szeró, de csak akkor enged választani, ha előbb beírod, hogy melyik oldalon akarsz lenni. -
sakkay #26336 Igen és igen
. Nem is volt stabil-mert amikor kérdezted rámentem tesztel-nem is értem ezt, talán amikor visszaállítottam nem futtattam elég alapos tesztsorozatot.
-
wolfhgb #26335 Hat, ha 1.22 rol novelte a feszt 1.23 ra akkor szazadot novelt, vagy 10 ezredet. Elirhatta. :) viszont akkor az 1.22 nem az alja volt a korabbi orajelnek, mert nagyobb feszlepcsoket szokott kerni egy proci 100 mhz en kent. -
Köszi :) Nem működött a LWin+U, LWin+N meg még valamelyik bal wines cucc. Már azon voltam, hogy letúrom a bánatba ezt a fostalicskát :) -
Az a 10 tized csak elírás nem? -
-
sakkay #26331 Múltkor rosszul mondtam a cpu terhelést, mert a tesztet mindig úgy csináltam a heli "benchemark"-al, hogy nem a pilóta fülkéből nyomtam. Ha bent vagyok van, hogy 65% is felugrik egy-egy pillanatra, de az átlag 30% körül van így is. Viszont a procinál 10 tized hozzáadással simán megy a 4.8. Szóval így 1.230 feszen megy a 4.8. A hőmérséklet meg alig változott. -
beci43 #26330 Akkor nem tudom.Nálam a Spectre-Meltdown féle patchnál csinálta.(Az első javításnál) -
sakkay #26329 Nálam nincs. Most is 36 multiban voltam, nagyon stabilan futott kb egy órája, egyszer nem reccent de most kivágott
-
7-es ! :D -
beci43 #26327 Windows 10-ed van? -
Igazán nincs mit ;)
Sensor Select FWD: INS, IRMV/EOMV ( LWin+U)
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2018.02.17. 22:16:21 -
Köszi a videót Papa. Nálam a bal oldali monitoron, a bal felső sarokban INS felirat van és nem jövök rá hogy vált át. -
Nálam bosszantóan sokszor akad meg a játék ...
gondol egyet ,főleg hirtelen fordulónál megáll a kép, hang megy tovább bár az is "beakad", innentől csak feladatkezelővel tudom kilőni ....
Másnak is van ilyen ? -
-
Hát... kicsit bonyolultabb, mint az A-10C-n lévén a Harrier hangyányit korosabb.
Alapvetően mindent úgy kell csinálni, mint amikor a kamerával használtad a Mavericket.