37060
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • sure
    Igen, a MiG-15 megvadul a transzszonikus sebességtartományban, sőt, "ügyes" manőverezéssel maradandó deformációt lehet okozni a sárkányon (régebbi DCS-ben legalábbis lehetett)-

A Su-27/33-ban meg ki lehet kapcsolni az elektronikus "leszabályozást" (meghagyom meglepinek, melyik gombbal ), és akkor lehet hányni a Kobrákat.
    Utoljára szerkesztette: sure, 2018.02.27. 07:34:31
  • lac coo
    Én most a MIG15-ről beszélek :)

Az valóban olyan . asszem nagy tempónál nem lehet maxra húzni a, egyszerűen nem megy ki addig a a játékban a joy...
    De pl SU27-ben sem tudom halálba hasrahúzni a botot, mert nem engedi az se, gondolom a fly by wire ...
  • VO101Tom
    #26501-ben amit a reddites csávó ír, az is marhaság, F-15-ben mindkét hajműhöz a feed tank a törzsben van, egymás mögött, nem baloldalt. A szárny tankok is szimmetrikusak. Volt izraeli F-15, ami leszakadt fél szárnnyal is hazament és leszállt. Aszimmetrikusan eldobált függesztmény meg tök mindennapos nem csak ezen, de bármilyen gépen. A TGP-t sem tudják szimmetrikusan feltenni, mivel csak egyet raknak a gépekre. Hogy lehetne komolyan venni, hogy bármilyen szerkezeti kialakítás vagy kisebb aszimmetria miatt a gép már nem volna képes késben balra fordulni? Jobbra meg igen?
  • VO101Tom
    De amit legelőször leírt #26488 -ban, az olyan, mintha az F-15 nem tudna késben balra fordulni, mert amint húzod a botot, visszacsűr alaphelyzetbe, ami nonszensz.
    Vagy a leírás nem stimmel, hogy miről van itt szó, vagy valami a játékkal.
    Ezért volna jó látni egy videót róla.
  • lac coo
    Nem, nem ilyesmi baja van. Ez ingame jelenség.
    Lehet modellezve van hidraulika nyomás és már nagy a tempó vagy ilyesmi ...

• feca1229
    Szia. Nem lehet, hogy összeakad a joy valamelyik billrntyűvel?
    Onnan tudod megnézni, hogy a billentyű beallitásnál ramédz a tengelyekre (axis) és megnezed, higy a pitch, roll vagy a rudel nincs esetleg gombokr is beállitva ha igy van akkor ott vannak egy mas mellett. Anbyi dolgod van, hogy törlöd a bill. Parancsit és a joy parancsait meghagyod. Remelem erthető voltam, es ez volt a gondod.
    Ha nem akkor bocsi
  • lac coo
    Nekem néha a MIG15 vadul meg, egyszerűen alig akar reagálni, most ránéztem gyorsban és ilyenkor nem is tér ki maximumig a joy... Lövésem sincs ilyenkor mi történik ! :DDd
  • sakkay
    K*rva anyját, szegíny harrier egyenlőre még csak nem is figyelmeztet-kb semmire sem mondjuk ezt ő is tudja!
  • sakkay
  • VO101Tom
    Egyszerűen elképzelni sem tudom, hogy pontosan hogy néz ez ki nálad, és azt sem, hogy az a reddites forrás mire gondolt a gépágyúval meg a feed tankkal...
  • lac coo
    PH-n árul [hun] warhea nevű felhasználó Trackir-t, de eltűnt amióta feladta a hirdetést, nem tudjátok ki lehet , ( Vác Budapet ...)
  • Papa01 #26509
    ERRE gondoltam.
  • Papa01 #26508
    Nem a joy kiosztással van gond? A DCS alapból mindenhová tesz mindent.. :) Nézd meg, ha pl mozgatod a botot, nem mozog a pedál is?
  • Fehercsoki
    Sok mindent kipróbáltam, biztosan nem az inputtal van a baj, ez egész egyszerűen ilyen. Egyébként csak alacsony sebességnél/magas AoA-nál jön elő.
  • lac coo
    Nekem a bedugott fanatec pedal szokot ilyeneket csinalni...
  • Fehercsoki
    Nem hiszem hogy szívatnak, mivel aszimmetrikus loadouttal sokkal jobb a helyzet (2 darab AIM120 a jobb szárnyon), videót egyelőre nem tudok csinálni, viszont nem csak kanyarodásnál jön elő, ha pl. egyenesen megyek előre (250 csomóval kb) és hátrahúzom a joystickot (oldalra egyáltalán nem) akkor ahelyett hogy szépen megfordulna, kitér oldalra az orra (controls indicator szerint is csak hátra mozog a joystick).
    Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2018.02.26. 16:40:49
  • VO101Tom
    Ne higgy el mindent amit interneten olvasol, csak szívatnak. Ilyen egy repülőnél sincs, hogy késbe rakva húzod a botot, és ahelyett, hogy fordulna, visszacsűri alaphelyzetbe. Ráadásul aszimmetrikusan mást csinál jobbra mint balra.

Egy videót nem tudsz mutatni erről? Úgy, hogy a "Show controls indicator"-t (RCtrl + Enter) bekapcsolod? Ez jelzi, hogy melyik tengelyen érzékel bármilyen inputot a játék.
  • VO101Tom
    Köszi. nekem ezek valahogy nagyon kimaradtak. Meg is lesem őket, ha majd visszateszem a DCS-t.
  • sakkay
    Tényleg A-10 is. Nagyon kíváncsi leszek, hogy harrierhez lesz-e. Az F-18-hoz tuti, csak nemtom' melyik évben.
  • Fehercsoki
    Redditen megkaptam rá a választ, nem szimmetrikus a gép sajnos, jobbról a cannon van, balról meg valami "feed tank", szóval ez így normális.
  • wolfhgb
    A-10c hez is van, fc3 gepeihez tobb is.
  • sakkay
    Bizi.
  • VO101Tom
    Jaa, helikhez van? Akkor ok...
  • Fehercsoki
    Nem akad össze semmivel, nagyon fura:(
  • sakkay
  • sakkay
    Uh-1, Kamov, minyó-ezekhez mind jár.
    Sőt Kamovhoz több is.
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.02.25. 20:49:51
  • VO101Tom
    ??
    Egyikhez sem jár kampány.
  • sakkay
    Melyik az? Jár elvileg mindegyikhez, ha nem béta. Na ez így nem igaz, de majdnem.
  • lac coo
    Miért gondoltam én, hogy egy 50 dolcsis repülőhöz jár valami kis kampány is.... ?! :DDDD
  • sakkay
    Na igen. Mondjuk a mk 82 is kurvára szeretem szórni, de az csak akkor faxa már, ha tankok meg pszh-k maradtak csak. Azok ellen simán lehet menni ezzel, hiába lőnek, csak ügyesen kell megválasztani a szöget meg a sebességet. Csak zsu ne legyen..
  • sakkay
    Nem akad össze mégis? Pedállal vagy gázkarral.
  • macleody
    Kár hogy maverickből nem tud csak 4-et vinni. Bezzeg gbu12-ből elcipeli a 12-őt.
  • Fehercsoki
    Megvettem a leárazás során a Flaming Cliffs 3-at, viszont nagyon fura dolgot vettem észre. F15C-nél amikor elfordítom balra a repülőt 90 fokkal, majd hátrahúzom a joystickot akkor a repülő ahelyett, hogy elkezdene fordulni, vízszintes helyzetbe hozza vissza magát, viszont ha ugyanezt jobbra csinálom, akkor minden jó, fordul ahogy kell. A többi repülőnél nincs ilyen gond, az irányítás jól be van állítva elvileg. Ez mitől lehet? Ha jól gondolom akkor minden irányba ugyanúgy kellene fordulnia.
    Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2018.02.25. 17:48:46
  • LeonSilver
    Valami ilyesmi lehet, de nem az üzemanyag, mert nekem tankolás nélkül sem szállt fel.
    Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2018.02.25. 15:13:58
  • macleody
    Ez sem friss gép volt, "bevetésről" jöttem vissza, megtankoltam fullra, aztán leengedtem az üzemanyagból. Lehet csak a számláló ment lefelé, a súly meg nem csökkent.
  • LeonSilver
    Könnyen lehet, hogy valami még buzik, mert nekem előszokott fordulni, hogy leszállás után közvetlenül az Istennek sem akar függőlegesen elemelkedni. Ha a seggemet a földhozcsapkodom, akkor sem..
  • sakkay
    Esetleg a szél. Néha iszonyat nehezen szakad el a földtől, az sem mindegy, hogy betonon állsz-e. De ha tuti, hogy nem volt rajta semmi és nem is volt tele-akkor bug-...ert ha nincsen rajta semmi akkor elugrik mint egy szöcske
  • LeonSilver
    Az előferdülhet ebben a nagy kavarodásban :)
  • macleody
    Csumi üres volt, flaps tök lent, víz rátolva és még csak el sem emelkedett. Lehet valami bebagzódott.
  • LeonSilver
    84°, full gáz, flaps teljesre állítva. Ha nem megy (mennie kell), akkor adj neki egy kis vizet. Ja. És fegvyerekkel és/vagy podokkal nem fog felszállni függőlegesen.