37061

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
sakkay #26721 huh -
sakkay #26720 Köszi! Már keresem is. -
beci43 #26719 És hogy néz ki?Képeket esetleg tudsz linkelni? -
beci43 #26718 2048.04.10. -
Az az. -
TakiPetya77 #26716 Gondolom a Hormuz-i szorosra gondol, más új map nincs! -
Milyen új map? -
Az uj maprol mit lehet tudni, nagyjabol mikor jon...? -
wittman #26713 Nagyon köszönöm mindenkinek!
Jut eszembe, aki Su-25T-vel repül, annak ajánlom ezt: Javított HUD orosz kabinhoz
Aki angol kabint használ, annak ez fog kelleni: Javított HUD angol nyelvű kabinhoz
Ezt is oda kell másolni, ahová az orosz is ment.
Így válaszható menüből -
Solt #26712 Nekem így van beállítva: LINK DCS-n belül minden gyári értéken van. A kis érzékelőt valóban leragaszthatod, de annak csak akkor van jelentősége ha elengeded a botot. Leragasztott állapotban ilyenkor nem kapcsolnak ki az FFB motorok. -
Solt #26711 Az illetékes wolfhgb kolléga, nekem is ő csinált egy ilyet gazdaságosabb verzióban. -
Colos1357 #26710 Azért van, hogy ha nem fogod a botot, akkor ne járjanak motorok. Csak tényleg idegesítő, hogy elengedés esetén középre ugrik. Meg ha belesüt a nap, akkor is meghülyül... -
Kapido #26709 A joy kar oldalán van egy optikai szenzor ("dead man's switch") a csavar felett, ami érzékeli, hogy fogod e, ezt ragaszd le pl. egy szigetelőszalaggal, és nem húzza vissza.
Talán azt hivatott szimulálni, ha "meghalsz" akkor úgyis elengeded a botot. -
wittman #26708 Adott egy Logitech G940. Van valakinek értelmes leírása vagy infoja, hogy décsében normálisan működjön. Trimmelés közben állandóan visszanyomja a botot, pedig ki van kapcsolva a centerbe állítás logitech progjamában. Su-25T típushoz kellene használni. Előre is köszi! -
Hornet megjelenéskor drágulni fog olyan 10 dollárt kb. Vagy megveszed ennyiért előre, vagy kiadás után drágábbért. A modulokat kiadás után jó ideig nem szokták akciózni. -
Megmondom őszintén, típus alapján MIG21 -en kívül mást nem igen vennék meg, de legalább egy új vas legyen már ! :))
Attól félek egyszer csak leveszik szó nélkül a kedvezményt ...:)) -
Gondolom addig míg meg nem jelenik. Izgatja a fantáziádat mi? :) Holnap mennem kell a városba és nem tudom eldönteni rakjak-e pénzt a számlámra, hogy megvegyem. Nagyon nincs kész még a Harrier se, pedig mióta kint van. -
Azt egyébként lehet tudni meddig lesz akciós a Hornet ? -
Lehet ilyen cuccokat kapni. -
A honlap szerint több mint 200 € a két cucc együtt 
nagyon elgurult ott a gyógyszer
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2018.03.06. 22:19:22 -
sakkay #26701 Sziasztok. Ilyesmiről csak magyar alternatívában tud esetleg valaki?
-
wittman #26700 Pl. ott a "remastered" Su-25A. Szinte minden gomb, amit billentyűzettel tudsz kapcsolni le van animálva a kabinban DCS FC3 megjelenésétől.
Sőt az egyik DCS 1.5.8 update-ben az ülésmagasság is állítható volt. Tényleg annyi kell már hozzá, hogy az indítási procedúra és a már animált funkciók egér használatával is elvégezhető legyen. TGP nincs, lokátor nincs, szóval ebből lesz önálló klikkelhető kabin, Su-25T szintén.
FC3-as gépekben be lehet kapcsolni, hogy az egér látszódjon kereszttel a kabinban, mint a többi szóló moduloknál, ahol ez alap, mert így tudsz klikkelni a kabinban.
Utoljára szerkesztette: wittman, 2018.03.06. 14:21:09 -
F/A-18 elővétel az mindig "tavasz vége" volt. -
Nekem úgy tűnik át lett átírva a megjelenés tavaszról tavasz végére ...De lehet tévedek. -
Én azért az utóbbira tippelnék :) -
Ne legyen félreértés, hivatalosan semmi infó arról, hogy ennek a késleltetésnek mi az oka. Az, hogy bármi újat fejlesztenének, csak spekuláció. Amolyan wishlist, nem több.
Elnézve a navigációról és néhány elkészült fedélzeti rendszerről a videót, tényleg nagyon precíz szimulációt fognak a 18-asból kihozni, és ebbe szerintem nem fér bele az a fegyverzet modellezés, ami jelenleg DCS-ben van. Én ezért remélem, hogy a késlekedés oka az, hogy ezeket kijavítják, és ha a 18-as megjelenik, akkor a teljes fegyverzet modul frissülni fog többinél is (fegyverzet az nem gépfüggő, én legalábbis nem olvastam olyat, hogy bármelyik hiba csak típus specifikusan jönne elő. Nem is lenne értelme ezeket gépenként külön kezelni.
Ha javítva lesz, akkor igen, az a jobb, ha a régit már bele sem rakják. Ahhoz nagyon komoly szoftveres integráció kell, az avionika, MFD-k terén, és oda már nagyon nem jó, ha összekevernék mondjuk az A10 szoftverét a készülő F/A-18-assal csak azért, hogy amíg el nem készül a Hornet, addig is lehessen Mavericket lövöldözni.
Aztán lehet, hogy semmi ilyenről nincs szó, egyszerűen az F-18 avionika programozásban nem tartanak még ott, hogy az Amraam-ot, Mavericket a 18-as szoftvere kezelni tudja, de a fegyverzet tudása, paraméterei, nem is fog változni érdemben. -
sakkay #26695 Olyan mint az IPSC lövészet. Baromi egyszerű. Csak gyorsan kell csinálni, jó célra és nagyon pontosan. Ennyi
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nekem van Asus Xonar DG-m, nem szól rosszul, bár igazándiból szinte csak az optikai kimenetét használom dedikált DAC-on keresztül - emiatt vettem meg, mint az egyik legolcsóbban elérhető optikai kimenetes PCI-s hangkareszt -, anno mikor a Win7 alá akartam telepíteni, szopóka volt vele, csak csökkentett módból, meg trükkökkel akart egyáltalán felismerődni és működni, de azóta jó, és a Win10-re átállás se baszarintotta el. Ha régebbi is a driverje, de megy vele (=WIn10 kompatibilis), akkor nem kell görcsölni, sok újat nem hiszem, hogy frissebb driver ki tudna sajtolni belőle...
Utoljára szerkesztette: sure, 2018.03.05. 18:58:33 -
Akkor olyan mint a zongora, csak nyomogatni kell ! :)) -
nem nagy kunszt csak egy jó joy kell hozzá, nézed a sebességet állásszöget meg a variót, ha valamelyik irányba eltérnek akkor az ellentétes irányban kompenzálsz :) -
Ugy gondolod, egy uj bövitett talán más struktúrában megirt rendszert könnyebb visszaintegrálni a régebbiek helyére, mintha a régebbieket integrálták volna az ujba és bövitették volna tovább? -
Max egy év múlva, ha már mindenki megvette az újat ...;) -
Ez még sose sikerült nekem, van valahol valami tutorial ...? :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.03.05. 17:33:25 -
Ez nem biztos, ha már kifejlesztenek egy új rendszert, az akár felül is írhatja a régit. A lényeg, hogy valamikor rászánják az időt, hogy átdolgozzák. És ehhez egy futó project jobb, mintha valaki kitalálná, hogy minden nélkül nekiállna ezen kalapálni kicsit... -
Hat azert gyanitom egy szepre megcsinalt mondjuk mig29- et vinne a nep mint a cukrot... -
DE ha átdolgozva kapja is meg a hornet az valószínűleg csak a hornet sajátja marad, nem lesz globális szinten aktiválva és minden olyan gép ami ezeket a fegyvereket használja az ilyen szinten fogja majd kezelni öket.
Ez a legnagyobb gond, hogy amit uj rendszert kifejlesztenek a dcsben az csak arra a modulra érvényes, a több marad azon a szinten amikor kiadták. -
Hogy a Hornetnek nem lesz TGP, Amraam és Maverick sem első lépcsőben, az bosszantó, viszont ha azért nincs mert ezeket is átdolgozzák az alapoktól, az jó hír. Nekem jelenleg DCS-el a legnagyobb problémám az árkád modellezett fegyverei (használati limitek, paraméterek gyakorlatilag nem léteznek), nevetséges RWR és a teljesen elqrt rakéta flight modell. Annyira bosszantó látni, hogy van egy gyönyörű grafikai engine, egy nagyon szépen és részletesen kidolgozott kabinbelső, majd kapsz egy olyan fegyverrendszert, ahol az Amraam 4 mérföldről sem találja el a célt, de a Mavericket akár szárnyvég felé is indíthatod, az betalál. Nem tudom, hogy ED-t mennyire szabályozza be a nagypolitika, és hogy az oroszok hazafiasságát támogatni kell, de ami most van benne fegyverzet paraméterezés, annak a valósághoz nem sok köze van sajnos :/ -
Hát csak annyira remasztered, hogy komplett lecserélték a külsö3d modellt és a kabint is, akkor már megoldhatták volna, hogy a kapcsolók interaktivak legyenek , nem azt várnám el, hogy az egész rendszert leszimulálják,de legalább ha az egeret ráviszem és rákattintok akkor ugyan azt csinálja mintha a billt nyomnám le. ahogy irtam, ha a kerék kiengedő karra rákattintok akkor elmozduljon és jöjön ki a futó, ennyi, ahelyett, hogy lenyomom a g gombot és a fülkébe nem látszik nyoma.
De ha ez a minimális dolog már megvan akkor lehet rá később épiteni. -
sakkay #26683 Na ja. Most pl. itt a MIG-19...mi a véres faxnak???? Hova?
Az a baj, hogy minden gépet megvesznek a fanok így (üzletileg)nem éri meg már kiadott gépeket feljavítani. PEDIG AMÚGY DE ha messzebb látnának az orruknál. -
Legyen 50 dollar mit banom en, nem mondtam hogy ingyen legyen....
Azert helye kell(ene) hogy legyen egy korszeruen megcsinalt orosz modulnak is...!
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.03.05. 16:52:34