37058
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • gantus68
    ott
  • macleody
    Ott ahol a missönök vannak, ...users/neved/saved games/dcs openbeta/...
    Ha leveszem a látótávolságot extrémről magasra kb. olyan az fps mint a pöcs előtt.
  • lac coo
    Ezeket hol kell torolni, dokumentumokban ...?
  • gantus68
    Üdv,

Nálam is gond volt, akadt, szaggatott, letöröltem a metashaders és fxo mappákat (megint), vsync-et variáltam, de mintha állandóan on lenne, bármit állítok. Most újra jó.
  • Solt
    Nálam is beakad elég nagyokat, plusz a "hirtelen" nagy mennyiségű füst még mindig felezi az FPS-t. Gyanítom ez részben CPU "gond" is, kevés már ide a 4770K.
  • macleody
    Dettó. Van hogy beakad 1-2 secre.
  • lac coo
    Nalam.csokkent , persze meg mindig nem panaszkodom boven jo...
    A mostani patch ota neha gondban van a toltessel, nagy forgolodasban, felszallas utan neha nagyon akadozik nalam, valamit tuti piszkaltak a memoria kezeles korul....
  • PhantomAss
    Én azt vettem észre hogy a mostani nagy peccs után hihetetlen jól fut a gépemen. Semmit sem változtattam a grafikán, de vajsimán fut mindegyik modullal 60 fps-t tartva (kivéve a Mig 21 de ott is jobb fps-t kapok). Ami nagyon tetszik az a bezoomolás, ha fullra ránagyítok egy távoli tereptárgyra akkor sem esik vissza csak pár fps-t. Eddig volt hogy beakadt 4-5 mp-re is az egész.
    Csak az alap Kaukázus map van nálam.
  • lac coo
    Igen, nem nyomtam elég hosszan a fegyver töltő gombokat, az volt a baj ! :DD THX !

Amugy ma elindítottam ,10 fps körüli érték fogadott, alig tért észhez ....

• LeonSilver
    De volt. Jó, mondjuk konkréta a főgonosz csak rémlik, hogy volt. De endgém szarság volt.

Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2018.03.16. 08:27:52
  • sakkay
    Nyugtassatok meg, hogy nem volt ilyen kérdés
  • LeonSilver
    Ja. Meg mi a végigjátszás..
  • Solt
    És a mikor jön a fő gonosz?!
  • sakkay
    De jó, hogy megvettem. Legalább túl vagyok rajta
  • GaBika6
  • GaBika6
  • repvez
    Lehet gyakorolni még a végén beleszámitják a kiképzésbe :)
  • sure
    Régi szép idők, főleg még a Lock-On időszakból, mikor felkerült a virágbolti verzió a torrentekre is, heti egyszer elhangzott a "mivel tudok lőni" kérdés

@lac coo: Ha földön állva a resources menüt előhívni nem számít cheatnek, akkor ALT+' megmutatja az ammót.
  • krisztian005
    A harom kis gombot 3 masodpercig kell nyomva tartani hogy mukodjon. Manual 135. oldal.
  • feca1229
    Nem vagyok épközelben. Holnap viszont igen mahd megnézem.
    Sajnalom hogy nem megy.
  • lac coo
    De nem látok semmit amit én ne kapcsolnék be ....
  • feca1229
    Keress rá a jutubon én mindig ott nézem meg ezeket.
  • lac coo
    Mar neztem , persze, de semmi trukkot nem talaltam :)
    Jobb panelet van a negy kapcsolo : a ket fegyver, a celzo es a kamera.
    Bal fent az elesites harom gombja a kis fekete dobozon , boton meg a cover....
    Masrol nem tudok , de nalam meg a visszajelzo fenyek sem gyulladnak ki, biztos en rontom el de nem jovok ra hol...
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.03.15. 19:15:17
  • feca1229
    Valami kapcsoló vagy biztosito a boton nem a joyon hanem a valódi boton. Nekem mintha igy rémlene.
    Esetleg megnézheted a youtubon is mig15 weapon tutorial vagy valami ilyesmi.
  • lac coo
    Élesítem, elvileg, vagyis biztos valamit elrontok, de nem jövök rá mit...elvileg nem egy nagy mutatvány mégse működik valamiért ...
  • LeonSilver
    :D :D

"de legalább rondább sem" Igen, ez a szomorú, hogy már ez is eredmény EDénél egy frissítés után, hogy "de legalább rondább sem" lett.
  • Fehercsoki
    Valószínűleg élesíteni kell a fegyvereket.
  • lac coo
    MIG 15 -ön hol tudom ellenőrizni mennyi ammo van ???

Az van, hogy ha nem a levegőből indul a küldetés, sehogy nem tudok lőni , fogalmam sincs miért ....
  • sure
    Az én beállításaimmal nem, de legalább rondább sem ;)
    De nálam sokminden le van húzva maxról, pont ezért írtam, hogy beállításfüggő-e?

Terrain textures low
    Textures medium
    Visibility range High
    Clutter/grass 200m
    Trees 60%
    Chimney smoke 1
    Shadows low

lehet, ezek közül ugrott meg valamelyiknek vagy többnek is a magasabb beállításokon a gépigénye
  • sakkay
    A fényerőt jól fel lehet húzni-mint régebben-meg az ai gépek is ütköznek a fákkal. Amit eddig észrevettem. Fps-ben nem éreztem változást..talán egy kicsit -de az inkább placebo lehet
  • macleody
    Miért, szebb lett?
  • sure
    Pont akartam írni, hogy én is inkább enyhe (5-10%) FPS növekedést tapasztaltam ugyanolyan beállítások mellett így röpke első kipróbálás után.

Lehet, hogy van egy vagy több adott grafikai opció, ami jobban eszi az erőforrásokat és nálam ki van kapcsolva vagy le van húzva - talajnövényzet, civil traffic, fák, kémyényfüst (ápropó, lehet, mosmá télleg kavarja a rotorszél is a füstöt? ;) ), visibility range, és még sokan mások, kimaxolva, lehetnek hunyók az FPS-esésben, viszont ha cserében szebb lett tőle, hát valamit valamiért :)
    Utoljára szerkesztette: sure, 2018.03.15. 17:44:20
  • LeonSilver
    Én sem
  • beci43
    Én nem tapasztaltam csökkenést,3 óra játék után mindenféle szituációt kipróbáltam.
  • sakkay
    Dekurvajólnézki
  • repvez
    Nekem még mindig nem töltött le semmit a steamen a javitásból.Meg amiota kint van a 2.5, azóta kb 2x indult el a játék az összes többi alkalommal a menüböl továbblépve a misszio betoltésekor összef@ssa magát.
    Nagyon jó lett :(
  • macleody
    Ja, nálam is kevesebb lett az fps.
  • gorgon_gollob
    köszi a tippet. ezeket használtam is, de korábbi verziót, a friss tényleg jobb. világítani így sem világít, de legalább a színe más.
  • lac coo
    Nem tudom mihez nyúltak, nagy változást nem láttam, kivéve, hogy egy negyeddel kevesebb FPS-em lett ! :DD
  • gorgon_gollob
    hát nem nyúltak.