37058

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Akkor nem egyforma DCS-t használunk. :D Nálam továbbra is vannak problémák a Maverickel.
Meg is néztem a stabilban, ott faszán működik. -
sakkay #27358 Jó lett a Harrier javítás, csak az a fránya füst a szárnyakon...de a rendszerek jók. -
sakkay #27357 Oroszok.. -
Nekik mond, én támogatom...
Az a baj, hogy szarnak ezek ránk továbbra is.
-
-
sakkay #27354 Ezek az állatok-ha fele ennyi ráfordítással csinálnának egy dinamikus kampányt!!! Kibaxott jól néz ki, de komolyan ez most tényleg csodaszép...de már le kellene állni, aztán neki a kampánynak. -
Sajna a DCS ma igen ebből áll, hogy egyedül repked az ember úgy mintha egy árkád játék lenne.
Jó ideje nem látok mégcsak mutatóban sem olyan videot, ahol valami harcra emlékeztető hangulat lenne.Se rádiózás az ATC-vel vagy a kötelék többi tagjával, csak szép csöndben követi az útvonalat ha van egyáltalán, aztán elszórja a fegyvereket aztán haza megy.
Nulla hangulat , semmi olyan dolog ami arra emlékeztetne, hogy itt most valami történik.
Más: A szu-25T-nél megmaradt a matt tempera hatás ahogy régen vagy csak van valami beállítás amivel előjön az a fajta fényes csillogás ami nem egyenletesen látszik a felületen ? néhol mattabb néhol fényesebb mint a valóságban. a textura részletesség maxra van állítva. -
Ez meghívásos, zárt tesztelés, nincs köze az early accesshez, az majd hó végétől lesz elérhető. -
Most mi a tök van, kik kapták meg a teszt verziót? Grimék is ezzel repültek ma twitchen. -
Ez ma a harmadik video amit látok F18+Dubai témában, ez valami előírás, hogy minden videóba kell legalább egy nullán áthúzás a Burj Khalifa melletti sugárúton, vagy ez valami új fokmérője a faszagyerek státusznak?
Komolyan, eddig mindegyikben volt legalább egy ilyen. Ja, meg késben áthúzni két felhőkarcoló közt. Azt is nagyon fontos, kreatív, és sehol máshol sosem látott kunszt...
Nem lehetne olyan videót csinálni, amiben ne ez a marháskodás menne, hanem valami komolyabb bemutató, hogy hogy is áll a modul? Vagy egyenlőre ez most ez ennyit tud?
-
-
sakkay #27348 Az volt. -
sakkay #27347 Most néztem, valami Win frissítés várakozott. Na megpróbálom hátha. -
sakkay #27346 Az. Baxa meg, eddig nem volt vele gondom. -
Win10? Mert ha az akkor esélyes, hogy az oprendszer. Állítólag az új frissítés sokaknál okoz galibát. -
sakkay #27344 Nálam elég sok kék halál van mostanában. Nemtom', hogy az új total war, vagy valami win frissítés okozza-e 
Page fault hiba amúgy. -
sakkay #27343 Brtutálisan néz ki. -
-
wolfhgb #27341 A felsoroltakon kivul minden mast! :) valamivel dolgozni kell a kovetkezo frissitesig is! -
amig nálam nem indul el addig nem tudok rá válaszolni . -
Azt lehet már tudni, hogy most mit qrtak el? -
mai javitás -
sakkay #27337 Annyira nem menj bele szerintem, mert pont a-vsz.-mai frissítés hoz egy csomó változást és mélységet. -
hhelikopter #27336 Sziasztok!
Nagy kérésem lenne, örülnék, ha segítene ma valaki rajtam. AV-8B Harrier fegyverrendszerét megmutatná valaki képernyőmegosztáshon keresztül. Bizonyos fegyverek nem működnek, szerintem nálam van a hiba, de szeretném ha egy profi megnézné aki sokat repül a géppel. A youtube-on lévő videókkal nem jutottam semmire.
Légyszíves valaki szánjon rám 10 percet. Köszi előre is. e-mail: [email protected] -
Legyen, ahogy kívánod. -
-
Solt #27333 Nyilván az más liga, de azért el kell ismerni, hogy ügyes... ;) -
Sehogy, annak normális flight modellje van ;) -
Azé' én megnézném hogyan villog mondjuk a Gazellával ;) -
65% körül (90 fps-re limitálva). -
Solt #27329 Igaz, hogy ArmA, de azért érdemes megnézni mit művel a srác a helivel! :) LINK -
wolfhgb #27328 Mas a vr nelkuli fps es mas vr nel, ez teljesen normalis. Mennyi a gpu hasznalat vr nelkul? -
i7 6700, 20% körül, de nem is ez a lényeg, hanem hogy VR nélkül elhanyagolható a CPU limit, VR-el pedig játszhatatlan. -
wolfhgb #27326 Es mekkora kozben a cpu hasznalat? Milyen procirol beszelunk? -
Készül már.
Egyébként találkozott valaki olyannal, hogy VR esetén nagyon durva CPU limit van és nagyon durván leesik az fps dogfight közben? A create fast missiont próbáltam, ami kb 10 vs 10-nek tűnt, amiből a játékoson kívül mindenki AI. VR NÉLKÜL 70+ fps CPU limit miatt, VR mellett 20-25 fps, viszont a GPU terhelés 30% körül van, egyértelmű a CPU limit. Ezzel az a baj, hogy VR mellett sokkal nagyobb a CPU limit és nem értem, hogy miért, gyakorlatilag a 20-25 fps játszhatatlan VR-ben.
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2018.05.08. 09:31:26 -
sakkay #27324 BMS?
De most komolyan....
-
MiG man #27323 Üdv mindenkinek újra, jó rég jártam itt. Én egy F-16 simet várok már nagyon. Van rá szerintetek esély, hogy csinálnak? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Ami nem nyiffantja ki a géped, attól csak erősebb leszel"
Köszi, hogy megosztottad a megoldást, az ilyen esetek a "koca" PC-építők/szerelők okulására, jövőbeli potenciális szopásfaktorok csökkentésére kiválóak - asszem nekem is vannak szabad slotjaim, ha valaha hajítok még be RAM-ot, eleve csak az újakkal fogom elsőre elindítani ;)
Aki üzletszerűen foglalkozik PC szervizeléssel/összerakással, ő nyilván a meló első hónapjában belefut ebbe és a 99 további leggyakoribb hardver szopókába, trükkbe. -
wolfhgb #27321 Ilyen slott szivasra en azert emlekszem regrol. Ennel mar csak a regi p2 es fcpga proci foglalat volt szopatosabb a maga kontakthibas konstrukciojaval -
Ludowik #27320 Na én most tettem be a 16 mellé még 16 ramot . Ugyan olyat és beraktam pitty kész levert a víz, átcseréltem őket párban pitty ,kész szakadt rólam a víz. Kiszedtem az újakat . Indult rendesen, kiszedtem a régit helyére az újat elindult vele. Majd beraktam vissza a régieket ,de nem a régi helyükre mert ott az újak vannak és elindult. Azért régen nem kellett ennyit szarozni a bővítésnél.