37058

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Az gondolom a 2.5.2 ápdét miatt van. -
sakkay #27478
Viszont a 30. percben jelez neki a rakéta indításra..ott már fut ez a javítás ezek szerint.
-
1080-ason fusson is. Majd megveszem ha nekem is olyanom lesz meg intelem. Ja nem lesz :D -
sakkay #27476
Gyönyörű szépen fut. -
sakkay #27475 -
sakkay #27474 Razbam a házban:) -
Ja ok, azt hittem lemaradtam valamiről, mert már csak akkor indítom el ezt a ... izét ha kijön a hornet :) -
sakkay #27472 Ja nem, csak a razbamnál olvastam mennyi mi9ndent javítanak a kövi frissítéssel. -
Mármint melyikre jön a javítás? 2.5 vagy 2.5.1? -
Teljesen kész vagyok :D -
sakkay #27469 Pedig már elkezdtem nézni
-
Na, ezt nem kívánom senkinek.... csak a qrva madzag volt kicsúszva kicsit... mármint ami az extender miatt külön van a csőben. A kurva életbe... -
Úúúú... bennem van az ideg....
Valamelyik nap reppentem, minden rendben volt.
Most megint akartam, de nem stimmel valami.
A joyon a gombokra nem reagál sem a béta sem a normál DCS.
Már próbáltam más USB portokban - semmi.
WTH?
Itt látni. Csak simán megnyomom és nyomvatartom az elsütőbillenytűt....
-
beci43 #27466 Én megvettem Papa.Elvileg holnap letöllthető lesz,majd tartok élménybeszámolót. -
sakkay #27465 Sajnos nem. Ami a halálom, ha indul rád valami, van egy tizedmásodperces "bib". Aztán ha esetleg nem hallottad
Ennyi a "riasztás".
-
Nem követem a Harriert napi szinten, de azt hittem az már kicsit jobban állt... -
Sem azt, sem a Hornetet nem vettem még meg. Nekem mondjuk a Nevada sincs meg. Majd kiderül, hogy melyiket mennyire éri meg, túl sok modult vettem már meg, amiket nem is használok. :/ -
sakkay #27462 Én most marha kemény voltam, és nem vettem meg
-
sakkay #27461 Mert jön a 18
, ami már indulásnál készebb', mint most a harrier. Habár tényleg komoly javítás érkezik éppen.
-
Tényleg, miért nem? -
Egyébként kíváncsi lennék arra, hogy közülünk hányan vették meg avgy tervezik megvenni az új mapot.
Én például még nem vettem meg. És egyelőre nem is tervezem megvenni.. -
Pedig most tényleg sok dolgot helyretesznek.
-
sakkay #27457 Ja az igaz..juteszembe-nagyobb frissítés jön a harrierre
Mondjuk, most nem hoz annyira lázba..vajon miért
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.05.22. 19:41:27 -
Persze, de már látszik a fény az alagút végén...már csak egy hét! -
sakkay #27455 A holnapot?
Ja de az csak a map nem? -
Na srácok? Kellően izgatott mindenki? Tűkön ülve várjátok a holnapot? ;) -
Nagyon ígéretes, hogy ennyire részletes ami eddig készen van. 
Btw én nem láttam semmilyen magyar fórumot sehol, nem lehet, hogy az valami reklám (én adblockot használok)? -
sakkay #27452
Mi az az elején a bal felső sarokban, hogy magyar fórum? -
ha földközelben vagy, akkor kampec -
sakkay #27450 Múltkor találtam eredeti hotas leosztást (az f-18hoz) valamelyik ede fórumon. Nem tudja valaki hol lehet? Most nem találom pedig nagyon próbálkozom
-
Arra nincs ötlet, hogy mitől vannak ezek a rohadt nagy megállások? Nem is akadás, mert amikor több másodpercre megáll minden, az nem is egyszerűen lag :( -
sakkay #27448 Ja megtaláltam ma vidit is.. -
sakkay #27447 Mit repültetek? -
104es szerveren Colossal és Hawkeye Gabival :)
stream -
sakkay #27445 Egész faxa már a harrier most repültem vele párat..csak nem értem miért nhagyják utoljára a figyelmeztető jelzéseket. Faxomat nem hiszem, hogy olyan nehéz lenne. -
-
sakkay #27443 Nagyon köszi
-
sakkay #27442 Köszi. -
Szia Sakkay! :)
Könyvjelzők mentése FF-ban:
Csillag ikon - Minden könyvjelző megjelenítése - Importálás és mentés - Mentés.
Visszaállítani ugyaninnen tudod... -
Ez jó, ha nem felejted el lementeni időben... Én a krómba is bejelentkezek (a gmail-es accal és passal) és nincs semmi gondom. Mindig friss a cucc.