37057

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Köszi. -
Solt #27877 Egyébként a steam-s "stabil" verzióhoz terveznek még frissítést kiadni? Hónapok óta nem jött semmilyen javítás... -
Auto throttle -
Az ATC engage - disengage gomb mi a túró lenne? -
sakkay #27874 A 2.5.5 az most mi? Nekem 2.5.2.18521 van. Akkor ez most mi? -
sakkay #27873 Heti javítás. -
gantus68 #27872 Chuck's Guides
Utoljára szerkesztette: gantus68, 2018.06.14. 14:12:44 -
egy kis elözetes a cuccokról
-
Valakinek Gázkar a Hornethez?
-
Nem. Az úgy van, hogy nyaljanak nyulat. ;) -
Nyaljanak sót. -
Idén még nem kell ezen aggódniuk, az biztos. -
Hát attól még bejelenthették volna, ha még nem is lesz megvehető, vagy tudják, hogy még van pár évük fejleszteni mire kijön a bétából a Hornet?
-
A Warthogra szerelhető F-18 markolatra nem azt mondták, hogy az akkor jön ki, amikor a DCS Hornet kijön beta-ból? -
Hát ugy néz ki mégsem markolat a másik TM hardver.
-
wolfhgb #27863 Koszi szepen! -
wittman #27862 Macrium reflect ingyenes home verzió. -
wolfhgb #27861 Bocs az off ert elore is!!! :) Azert csak nem bannoltok! :) Na szoval, tud valaki valami fasza kis egyszeru progit, amivel winyot lehet masolni mukodo rendszerrel egyutt masik winyora, ugy h mukodjon tovabbra is? Jobban mondva ssd t, de kb ez mindegy. Kinottem az ssd m, cserelve lesz es nem ohajtanek mindent ujra huzni ra, mert tok jol be van love. -
11:40 felé... abban ül. -
A hsz-ban olyasmit írnak hogy a Flanker tele tankkal repült ami fasság. Fél tankkal kellene kb és akkor bizti job lenne.
Bár én azt sem látom a videóban hogy hol a 27-es :D -
Hogy a 15-ös BFM-ben ennyivel jobb mint a 18-as, az nem újdonság, tömeg-tolóerő aránya sokkal jobb. Viszont az meglepett, hogy a Szuhoj még a 18-asnál is ennyivel rosszabb (mint írtam, lehet pilot error is, de ugyanezek repülték a 15-öst és a 18-ast is korábban, szóval nemtom). -
sakkay #27857 Mondjuk a 18-as srác is csinál fura dolgokat-de az is igaz, hogy a modern dogfighthoz annyira nem értek. -
Hornettel dogfightolnak különböző gépek ellen, 1v1 és 2v2 is. F-5 meglepően jó ellene, a Szuhoj viszont elég gyengén muzsikált (ez lehetett pilota skill miatt is persze)...
https://youtu.be/JbQcSKZC4i8 -
Hát, a Hornet amúgy sem az a bomb truck... CL pótossal is 8xMk-83 a plafon...
Multifunckciós vas, de azért nem egy A-6E sem terhelés sem hatósugár terén. Az A-6-ot azóta is siratja a US Navy, azóta nincs 600 nm bomber. Az F-35C-vel sem sikerült stelath konfigban ezt hozni, picit lecsúsztak róla. -
Nem. Arról, hogy nem lehet ennyi bombát felpakolni a Hornetre csak mókolással. Bár azt írják a későbbiekben lesz rá lehetőség, csak még bugos a cucc. -
sakkay #27853 Nagyon állat vidi! -
Ez arról akar szólni, hogy a pontosabb gép segítségével bombáz a másik? Vietnámban csináltak valami ilyesmit a Skywarriorokkal. Asszem. -
Az mindenhogy csúnya
-
De csúnya az a 18-as ezzel a festéssel
-
-
Nem tudom mennyire néztél utána más megoldásoknak, de ez ugyan azt az elvet követi mint a VIVE és ugyan azzal a lighthouse szenzorokkal kompatibilis .
Amiket a fejszeten látsz azok infraledek ezek pozicióját érzékelik az általában a menynezetre átlósan felszerelt szenzorok.
Az általad linkelt videonál is ott a feje felett az a kis fekete doboz.
Igy nem a laptop mellett vagy benne van a kamera.
emiatt minimum 3 kábelt kell a gépbe dugni. -
sakkay #27847 Ja valószínűleg. Várom a tesztelők mint mondanak. -
Rushx #27846 Beépített, se a laptopnál nem látni és itt a videón, odapörgettem, tele van kis lencsékkel, azok szenzorok. Szerintem azok a szenzorok követik a mozgást így csak kábel van és ennyi, nem kell kamerázni vele.
https://youtu.be/Lc4MWl7ClDo?t=228 -
sakkay #27845 Passzolom. Még nem láttam hivatalos tech leírást. -
Rushx #27844 Itt jól látom semmilyen kamera nincs a laptop mellett ami követné a fejet? Ezen már beépített vagy a latop kameráját használják?
https://www.youtube.com/watch?v=93Fd8atublU -
sakkay #27843 Kezd érkezni a primax 8k a teszterekhez. -
Rushx #27842 Ha telepíted a dcs t ccleanerbe is van meg a windowsos helyen is ahol a programokat lehet uninstallálni, ugyan az. Ha nincs már uninstallálták. Ha manuálisan csak törlöd a könyvtárat delete gombbal nem lesz baj max lesz kis szemét a registrybe meg c meghajtón pár beállítás meg track file ha repültél. A nagyobb helyet a dcs könyvtárral tudod felszabadítani. Mindent megtalálsz ott hol írtam lentebb. -
croatianus #27841 Pedig nincs "uninstall" exe sehol (egyébként ha lenne, akkor a telepített programok listájában is benn kéne lennie). Szóval végül is erre irányult volna a kérdésem, hogy akkor most ilyenkor mi van? Ezek szerint kéne lennie, csak nekem nincs?
Ha egyszerűen manuálisan törlök mindent, aztán registry tisztítás, az vajon baj-e? -
Rushx #27840 Előfordulhat hogy az első dcs world mappába belépve van egy ugyan olyan ott abba is lépj be, más hogy nem lehet, mindent úgy írtam ahogy kell. -
croatianus #27839 Köszi, de itt mindjárt az első ponttal van probléma. A DCS world mappában nem látok semmiféle uninstall lehetőséget.