37057
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • sakkay
  • sakkay
    Valami izé..
  • SgtChris
    Kösziii! :-) Eszerint openbeta a telepítésem...THX!
  • sakkay
  • csolee
    meglapulok itt a fűben, mint a...
    üdv minden öreg motorosnak egyébként :o)
  • macleody
    Hejj Csolee koma, Te még élsz? :)
  • sakkay
  • csolee
    http://www.airbus.com/newsroom/press-releases/en/2018/06/hungary-orders-20-h145ms-.html
  • sure
    A DCS World telepítési mappádban az autoupdate.cfg file tartalmazza az infót
    "branch": "openbeta"
    (avagy "branch": "stable", gondolom, ha a stable lett installálva)
  • sakkay
    JA most már értem. Ha automata high beállításra nyomsz, akkor ezt dobja be, én meg nem is figyeltem.
  • sakkay
    Valószínűleg az, hogy meghalt a társtulaj, valamiféle változást okozott edénél stratégiai szinten. Lehet véletlen is. De minden fronton elképesztően beindultak. A Razbam-habár független-annyi gépet jelentett be, ami a jelenlegi pfm gépek egynegyede!! Ezzel együtt edével hivatalosan bejelentették az első külsős mappot. Ede beolvasztotta a bellsimteket(már külön fórumuk sincsen)és folyamatosan a régi gépeik arcfelvarrását jelentik be. Ráadásul rebesgetnek valami dinamikus kampányra felvett programozókat. Szóval nem pörgött így a rendszer amióta létezik.
  • GaBika6
    Odabax...

• GaBika6
    Akkor megvárod a következő frissítést, mert jelenleg ez a verzió fut mind2nél...
    Én az open beta mappámban látok egy "LandExportCfg" mappát ami a másikban nincs, de nemtom ennek így kell e lennie, mert módolgattam rendesen. Talán ezt meg tudja más is erősíteni... Egyébként a steames a steam mappában kellett volna hogy legyen és be van azonosítva. :)
  • SgtChris
    Anno, mikor telepítettem, akkor a mappát DCS World nonsteam-re nevezetem az egyszerűbb beazonosítás végett, szóval már nem tudni, mi volt az eredeti neve :-D
  • GaBika6
    Milyen mappában van a DCS-d?
    DCS World vagy DCS World OpenBeta? És akkor meg is van a megoldás...
  • SgtChris
    Láma kérdés következik...nyugtatókat beszedni :-) Azt vajh miből tudom kideríteni, hogy a gépemen levő DCS jelenleg a stable, vagy az openbeta verzió? Eddig steam és non-steam verzióm volt, de aztán az össze modult a non-steam alá tudtam összehozni, hogy ne foglaljon feleslegesen helyet... Ez rendesen frissíti magát amikor kell, de nem tudom, hogy a stabilra érkező frissítések mennek fel, vagy a beta update-jei... :-) 2.5.2.18736 a verió jelenleg a főmenü jobb alsó sarkán, ha ez segít valamit.
  • beci43
    Most,hogy a release verzió is frissült,nem tudom van-e értelme az openbetát fent hagyni?
  • GaBika6
    Hajrá MaGYaRoK...
  • Solt
    Ezt most találtam az ismer hibák közt az új driver dokumentációjában,

Using power monitoring in GPU monitor tools causes micro stutter. [2110289/2049879]

Szóval aki bármilyen monitorozó programot használ és micro stuttert érzékel játékok alatt, annak valószínűleg az NV driver az oka. Elég régi a probléma, legalábbis engem VR alatt legalább fél éve szívat ez, de most már legalább elismerik és elvileg dolgoznak rajta.
  • sure
    Kemény a DCS, hogy már majdnem így néz ki!
  • LeonSilver
    Ja, itt a bin mappában van mind a kettő.
  • VO101Tom
    Azt nem néztem, hogy az updater és a dcs.exe ugyanabban a mappában van-e. Ha igen, akkor valóban tökmindegy.
    Viszont az nem baj, ha azt jegyzi meg, hogy a futtatható exe a lényeg és azt keresse máshol/máskor is. Ha asztali parancsikon alapján installál, akkor vagy megszívatja magát, vagy nem. Falcon pl ilyen, teljesen más mappában van a launcher exe és a játék exe...
  • GaBika6
    Kemény a valóság...
  • sakkay
    Bizonyos fényben láthatatlanok a gépek-tényleg-csak annyit akarok korrigálni.
  • LeonSilver
    Szerintem ne sajnáld. Én már régen is próbáltam, de nekem nem tetszik.
    CloD.ban sokkal faszáb, nem tudom miért.
  • LeonSilver
    Az, hogy a gyerek mihet rendeli lényegtelen. Az sem releváns, hogy mi fut a feladatkezelőben. Én az ápdétert adom meg neki, de egyébként tökmindegy, mert a mappa a lényeg, ahonnan a játék indul. Akér a tököm.exe-t is megadhatod neki ;)

Tehát. Csak hogy tiszta legyen. Ha a dcs.exe-t adod meg és az ápdéterrel indítasz, akkor is be fog töltődni a reshader és vice versa.. Ez a lényeg.
    Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2018.06.26. 20:55:43
  • sakkay
    Arra raktam srácok, a bin mappába. Faszán elő is jön shift+f2-vel, de nincsenek ott a kijelölt effektek. Úgy is próbáltam, hogy kint nem jelölöm ki őket, de úgy is üres volt.
  • VO101Tom
    A feladatkezelőben is a dcs.exe fut amikor a játék fut.
  • VO101Tom
    Az nem számít, hogy mivel indítod a játékot. A játék saját futtatási környezete egy egészen másik exe is lehet.

Falconnál pl. van a Launcher.exe, amivel indíthatod a játékot, de az csak a kis bejelentkező ablakot indítja el, ami utána elindítja a bin\x64\falcon-bms.exe-t. Ott is a reshade-et a falcon-bms.exe-re kell tenni, mert nem a bejelentkező képen akarom nézni az új shadereket, hanem a játékban.

A videóban 0:28-nál a gyerek a bin mappában lévő DCS.exe-t jelöli ki.
  • LeonSilver
    Arra kell tenni, merthogy az indítja a játékot. Mármint az a parancsikon, amit a DCS kitesz. ( "D:\Eagle Dynamics\DCS World OpenBeta\bin\DCS_updater.exe")

@sakkay Az a menü a shift+F2-vel jön elő
  • VO101Tom
    A linkelt videón a bin mappában lévő DCS.exe-t jelöli ki a srác, és arra teszi fel a reshade-et.
  • VO101Tom
    Kell valahol lennie egy reshade-shaders\Shaders mappának, abban vannak azok a shaderek amiket felinstalláltál (és amiket kilistáz).
  • sakkay
    Igen mert előjön játékban is, csak nincsenek ott a kiválasztandó effektek.
  • sakkay
    1.50-nél ami van. Beírom és nem jön elő semmi. Addig is mindent ugyanúgy csinálok. De éppen most rakom újra az egész
    dcs hátha..
  • VO101Tom
    Nekem nincs fent DCS-en, szóval csak tippelek, de az, hogy az update exe-re kelljen rakni a DCS futásakor betöltő extra shadereket, azt erősen kétlem :)
    A tévedés jogát fenntartom persze, de szerintem elsőnek ezt csekkold le, hogy biztosan jó exe-t szemeltél-e ki.
  • beci43
    Nézd meg ezt.
  • beci43
    Tudom,azért írtam neki,hátha valami nagyon nincs rendben ott.
  • sakkay
    Ja ok megy, update exere kellett rakni. De hiába nyitom meg a menüt, nem jönnek elpő a lehetőségek. Lehet ez más-de azért probálom a CLOD-al is. Hátha dcs tiltja le.
  • VO101Tom
    Hogy tetted fel? Installnál a DirectX10+ -t válaszd ki, és a DCS exe-t kell megmutatni neki (\bin mappában, nem a DCS root-ban).
    Esetleg nézz körül ED fórumon, csodálkoznék, ha a reshade nem menne DCS alatt...
  • sakkay
    Ja. Mik vannak faxom