37058

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
feca1229 #28439 Felnőttek játéka a VR
Akár érdekes cikk is lehetne, bár sok konkrétumot nem ad!
Gondolom pár év azért kell neki amíg nagy tömegek kezdik el használni.
Lehet, hogy így indult a Windows is talán, a cégek felfuttaták aztán könnyebben elérhetővé vált a nagy tömegek számára is. -
wolfhgb #28438 Van valakinek valami jo beallitasa vr ala 2.5 nel? Tokom tudja mar fel ev utan, h mit erdemes es mit nem felhuzni, az alap vr fullel meg csak felesen ketyeg a kartya. -
wolfhgb #28437 Abban nem fogsz csalodni, en el sem tudnam kepzelni a szimulatorokat monitarral mar, miota megvan. Az elmeny amit ad 10 pont, ebbol lejon 2 pont a felbontas miatt, de meg mindig 8 pontal ver igy is barmilyen monitoros megoldast, mondom ezt ugy, h korabban 3db 27" os monitorral toltam. -
beci43 #28436 Berendeltem.Bízom benne hogy a térérzet mindenért kárpótol majd.Köszi a tanácsot! -
wolfhgb #28435 Ha elfogadsz egy jo tanacsot, a vr mellett dontesz, ha inkabb szimulatoros vagy, mint mas jatektipus, akkor meg ne is gondolkodj mason. De mindenkepp probald ki valahol az elmenyt, mielott beruhazol egyre. -
beci43 #28434 Nincs tapasztalatom vele,még soha nem volt VR egység a búrámon.Vacilálok egy Gsync monitor és egy Oculus között... -
wolfhgb #28433 Haverom is ennyiert vette tavaj nyaron az alza nal. Ez az ara. -
beci43 #28432 Amitől tartok,hogy esetleg rontja a szemet.Van tapasztalatod? -
Paladin #28431 Jónak tűnik. Tavaly még a német amazonról volt érdemes, mert nálunk horror áron adták, de ez már majdnem annyi, ahogy nézem. -
beci43 #28430 Üdv Urak!
Szerintetek az Iponnál jó árban van az Oculus Rift? -
beci43 #28429
-
wolfhgb #28428 Ez igy van, csak pattintas utan latszik a hovezeto cserejen a delid. En a 6700k mon vissza sem ragasztottam a kupakot, h biztos legyen a totalis kontakt, szepen eloszlattam a folyekony fem hovezetot, lepucoltam a szilikon kupakragasztot mindenrol es ment vissza a helyere, 20 fokot jelentett nalam is. A 8700k jonak tunik, azt nem babralom, csucson hajtva 67 fok 5,1 en, maximalisan idealis, delid sem javitana sokat ezen az erteken. -
Solt #28427 Ha normális kütyüvel szedik szét és vissza is ragasztják akkor nem lehet észrevenni... ha pedig külsérelmi nyom nincs, akkor nem fogják babrálni mert nincs rá kapacitás.
Egyébként most, hogy 30 eurós kütyüket meg több ezres "folyékony fém" pasztákat árulnak kupaktalanításhoz, azt pletykálják, hogy a következő generáció komolyabb példányai már forrasztva jönnek... persze pont azok amiket érdemes lenne delidelni! :D -
wolfhgb #28426 Ez minden esetben igaz, persze, az esetek 80% ban valami emberi hulyeseg az oka a meghibasodasoknak, a baj akkor van, ha ez lathato. Ha kupaktalanitjak ez rogton lathato. Mondom, ha! En mondjuk a gyarto helyeben ezzel kezdenem, hisz a delid a fenykorat eli, persze egy kisker ilyet nem csinalhat es nem is hiszem, h akar, amig neki is csereli a nagyker. A sor vegen a gyarto meg mar sokra nem megy a megallapitassal. -
Solt #28425 Már ha észreveszik... :) -
RepeszElek #28424 -
-
gantus68 #28422 én sem vagyok már nóóórmális, nem bírtam ki :(, yak52, és még tetszik is...rácsapok az ellenre és lövöm a sorozatokat a számmal :))) Persze szigorúan 60fps-el :) -
wolfhgb #28421 Csatlakozom Solt hoz, oculus!!!
Sakkay kolleganak a valasz, delid mindig gar vesztes, kiveve, ha mar vetelkor ugy veszed, caseking, alza,... van tobb lehetoseg, ezek valogatott, jobb tuning potenciaval biro darabok, ehhez mert aron.
Gantus 68 nak, sajnos hiaba limitalnam az fps t 90 en, amikor 80% os gpu hasznalat mellett 68 van.
Ez bizony meg mindig cpu limit. Persze nem allando, de ez a szar meg lov beallitas mellett sem viszi stabilan minden szituban a 90 et. :) -
beci43 #28420
-
aztán csak óvatosan , hogy hol és mit játszol vele :D
-
beci43 #28418 Köszi!Annyival nem ér többet,mint a felbontás közti különbség.
-
Solt #28417 Egyértelműen Ocolus... A nagyobb felbontású Vive Pro lehetne még érdekes, de az 1300 euró. -
Intel felé azonnal gari vesztés van, a srác azt garantálja, hogy az ő szerelése jó. Ezért kerestem sokáig olyat aki Budapesti (nem fogom ezt postázni sehova), és elég pozitív visszajelzés van a korábbi munkáiról, mert ha valami pancser elcseszi, az szívás... -
beci43 #28415 Nekem most érett be egy VR vásárlás,mit tanácsoltok?Oculus,HTC, árban nagy a különbség,de tudásban is?
-
sakkay #28414 Jaaa..faxa. -
Solt #28413 30 euró egy normális delid kit amivel végtelen számú delidet megcsinálhat hiba nélkül. Megveszi még a kencéket hozzá és pápá... 3-4 delid után nullszaldós. :) -
sakkay #28412 Hm...hát 1-2 év aztán lehet megcsináltatom. Gari van? -
Hát nemtom, az elég rég lehetett, mert amióta én nézegettem kb ilyen árak vannak.
(A linkelt hirdetésben is ott az ár)
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.08.04. 18:57:40 -
sakkay #28410 Az lófax...hogyan? Amikor én néztem sokkal drágábban vállalták csak?? -
5000. -
Fizikailag nincs, virtuális van (de nem tudom, hogy pontosan hogy működik),az biztos, hogy helikopterekhez ez az ajánlott, sokkal jobb mint a többi (illetve 1k euró felett vannak a komolyabb cuccok). -
Lysandus #28407 Ezeken van kerékfék? És ha igen, hol? Tehát hogy tudod vele külön fékezni a bal és a jobb oldali futót gurulás közben? -
Nem lehet ezeknél semmit kapni, minden out of stock. -
Inkább az európai VKB webshopból vedd meg, úgy nem kell vámot fizetned és lesz garancia is. -
sakkay #28404 Mennyi volt?
-
A héten elmentem pár napra nyaralni, közben beadtam a procimat delidre. Prohardware-en hirdet a srác, ha valaki szintén delidelni akarna, őt ajánlom, mert sok PH-s pozitív visszajelzés mellett most már személyes tapasztalat is van, nekem nagyon jól megcsinálta (korábban a 7700K-m 90-95 fokba is belement render alatt, most delid után 76-77 fok a max).
intel processzor hutesoptimalizalas delid relid 1150 1151 -
hhelikopter #28402 Sziasztok!
Segítségeteket kérném. A DCS- hez helikopter vezetéshez szeretnék venni egy pedált. Az alábbit néztem ki:
https://www.fspilotshop.com/rudder-flight-sim-rudder-pedals-p-6335.html
Nekem nagyon fontos, hogy a pedál precíz legyen, finoman menyjen, ne akadjon. Akinek van ilyen pedálja, kérjem írja meg tapasztalatát, véleményét.
Estleg ha valakinek van, és lenne ideje szívesen kipróbálnám.
Köszi
-
Solt #28401 Egyszerű a sztori, ha 99%-n ketyeg a VGA de ingadozik az FPS érték akkor kevés a VGA... ha a VGA kihasználtság ingadozik és ebből adódóan ingadozik az FPS akkor nem kap elég adatot, vagyis a CPU a limitáló tényező.
Egyébként a DCS még mindig CPU limites, minden komponensem adott hozzá, hogy teszteljem! ;) -
gantus68 #28400 @wolfhgb: Állítsd be a vr preset-et és limitáld az fps-t 90-re, majd nézd meg a feladatkezelőben a cpu terhelést.
@Solt: 144Hz esetén is szimplán lehet, hogy nem tud az 1080ti 144fps-t stabilan, de a proci még kiszolgálja, nemde? (ezt nem tudom kipróbálni 1080ti hiányában ;).