37057
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • sakkay
    Vr-re kellene majd.
  • wolfhgb
    Ha nem vr el tolod, szerintem raersz meg cserelni, majd a kovetkezo sorozatbol egy azonosra kb. Kerdes persze az is, h milyen a megjelenitod tipusa.
  • wolfhgb
    En a 1080 vs 1080ti kozti idot neztem, mert mar csuszoban van az uj kari is. :) Mondtam, h nem lesz tobb 3 kilonal, ne rontsd el a napom ilyen joslatokkal! :) Van ra egy sorom, mar ugy is erik egy ideje. :)
  • Solt
    Akkor azok a madarak menjenek az árnyékba! :) A 25-35% biztos meglesz... a 2070 várható az 1080Ti szintjére, a 2080-nak erre még 20-30%-t rá kell pakolnia... eddig így volt, nem hiszem, hogy ez változni fog, főleg, hogy eltelt több mint 2 év az 1080 megjelenése óta.
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.08.14. 17:31:39
  • Solt
    GTX 780Ti: 2013 november
    GTX 980Ti: 2015 június
    GTX 1080Ti: 2017 május

Egyik sem érte meg a kétéves kort, vagyis a 2080Ti legkésőbb 2019 áprilisban jönni fog... :) A GTX 980 MSRP 550 USD volt, az 1080 MSRP 600 USD, az FE 700 USD. A custom kártyák az FE árának környékén érkeztek, vagyis egy custom GTX 1080 MSRP ára ~700 USD volt, ezt cirka 100 USD emelés a GTX 980-hoz képest.

Ez történt a nyugodt és békés időkben amikor a memória árak nem voltak az egekben... ha optimista leszek és a memória árak emelkedésére csak 50 USD felárat számítok, akkor a 750 USD környékén érkezik a referencia 2080 és 850 USD környékén az FE. Magyarul cirka 850 USD környékén lesznek a custom kártyák. vagyis 850 x 284.-Ft + 27% ÁFA = ~307000.-Ft + az újdonságadó (~10-15000.-Ft) Ez természetesen akkor igaz, ha lesz normális készlet... amennyiben nem, akkor még drágább lesz. Ha lesz készlet és beindul a szürke import akkor ez lemehet ~280000.-Ft bruttóra és marad is ott amíg nem jön a Ti.

Minden ennél olcsóbb ár gyakorlatilag a meglepetés kategóriába tartozna szerintem... :)
  • wolfhgb
    Ha ugy lesz, amit azert ketlek, ez a nagyon pesszimista becsles, akkor viszont az ara sem lesz olyan egetvero sztem. mondjuk a 300 brutto az ugye 240 netto, az pedig epp 20% al tobb a meghirdetett aramtol es mar a gepemben lesz egy uj kartya, riziko mentesen, mert ki tudja mikor valtozik ujra a btc igeny, rohadt messze meg a jovo nyar, mire custom xx80ti karik lesznek. Persze szinte biztos, h ott is ujitani fogok, a vr megesz es dijjaz minden fps t.
  • sakkay
    November környékén akarom leváltani az 1070 gtx-et..mire lenne érdemes szerintetek?
  • beci43
    Nem lesz az 25-30% különbség.A madarak azt csiripelik, hogy 10-15% lesz a jelenlegi Ti-hez képest az előrelépés.Én biztosan megvárom az XY80 Ti-t,ott már meglesz a 40-50%.Az már VR-nél is kihajtja a 90 Fps-t lencsénként.
  • wolfhgb
    Csak az ipon arait nezve brutto megjeleneskoriak:
    asus strix 1080 2016 aug 240000
    asus strix 1080ti 2017 apr 275000

Egyszeruen ne is josolj nekem 300 feletti brutto arat, me nem es kesz! :)
  • wolfhgb
    Nem tudom elhinni, h 0 banyaszfosztas mellett 300 felett adjak oket brutto. Az nettoban nekem mar megeri a felarat.
  • Solt
    3-6 hónappal a x80 után szokott jönni a Ti... Te tudod, én biztos nem váltanék ekkora különbségért... max akkor, ha tényleg a nettó MSRP ár közelében van az ára, arra meg szerintem várhatsz... :)
  • wolfhgb
    A masik meg az, h meg mindig 40 el dragabb a 1080ti mint tavaly nov vegen, amikor vettem. Banyasz most tuti nem vesz ilyen karit, gamer mar az ujra var, nem vesz belole boltban ujat 300 ert, ha tele volnanak a raktarak, velemenyem szerint legfeljebb a bevezeto aron adnak es nem 50-60 al dragabban.
  • wolfhgb
    Ha kovetik a tendenciat, lesz az egy ev is. Most meg meg epp neto araban ki tudok szalni a 1080ti bol. Az a 25-30% Tobblet meg meger nekem 25-30% arkulombseget. Nem varom meg, amig ujra megorulnek a minerek. :)
  • Solt
    Az a baj, hogy nagy a bizonytalanság... tele vannak a raktárak, a játékosok már az újat várják plusz eléggé beestek a bányász árfolyamok, vagyis nincs aki felvásárolja a készleteket. Ez a kettő a paper launch felé mutat, vagyis most augusztus végén bejelentik de a polcokra csak pár darab kerül horror áron, aztán majd ki tudja mikorra lesz valódi készlet. Jelen állás szerint meglepne ha novemberre custom kártyákból lenne normális áron (MSRP x USD árfolyam + 27% ÁFA) normális készlet.

De egyébként mit akarsz a 2080-l? 1080Ti-ről majd csak a 2080Ti-re lesz értelme váltani... pár hónappal a 2080 után az is jönni fog...
  • wolfhgb
    Megeshet! :) De mar hozzaszoktam. berakom addig haverom 1060 jat, o csak nezegeti ugy is a polcon, habar ketlem, h alabb adnam, majd feltalalom magam addig, osszedobok egy masik kollektiv kart az elozo mintajara. :)
  • wolfhgb
    Sebaj, ugy legyen, egyrol beszelunk! Ha szept ben kijon a ref. kari, szted mikorra lesznek a polcokon a custom hutosok? Nov kb biztos nem?
  • Solt
    Ez meg mai, és egy hivatalos NV videó alapján született... ;)

Egyébként megint hónapokig VGA nélkül akarsz maradni? Messze van az még mire a polcokon is felbukkan... tele vannak a raktárak még a régi cuccokkal...
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.08.14. 14:15:05
  • wolfhgb
    Lehet, habar sok helyen 1180 rol makognak.

ez pl 4 napos cikk:
    Link
    Utoljára szerkesztette: wolfhgb, 2018.08.14. 14:11:00
  • Solt
    2080 lesz az... LINK
  • wolfhgb
    1180
  • VO101Tom
    Miért adod el? Mi lesz helyette?
  • wolfhgb
    Ha valaki 1080ti vasarlasat tervezi, van egy asus strix oc m viheto, 199000.- ert meg tobb mint 2 ev garival.
  • LeonSilver
  • whiteskull
    Az biztos! Könnyebb vele kocsmába menni. :)))
  • wolfhgb
    Nem is ertem, sokan mit keresnek ebben a csoportban! Gyalazat!!! :)
  • macleody
    Hát futni már csak ha kergetnek, de a bringa mocskosul tetszik. Szerettem eddig is, egy 20 éves össztelóst tekergettem de megdöglött. Ez amit most vettem brutális, 2 nap alatt lenyomtam vagy 80-100km-t, úgyhogy most kurvára fáj mindenem :)
  • feca1229
    Én a fizetésem 80%-t piára és nökre költöttem, a maradek 20%-ot pedig csak ugy siman elvertem! :-)
    Én is vettem bringát. Plusz vettem egy fasza futocipőt is, soha nem gondoltam, hogy ilyen sokat jelent, de tényleg jobb vele futni mint az eddigi "sima edző cipőben".
  • LeonSilver
    A bringával jobban jártatok srácok!
  • whiteskull
    Nálam is bringára ment el. Tavaly is, meg idén is. :)))
  • LeonSilver
  • macleody
    Na, megint elköltöttem a VGA árát. Tavaly kormányra, most meg bringára. Már sose leszek vérbeli DCS-s :)
  • wolfhgb
    Hat, ki hogyan hasznalja. :) Engem mondjuk pont az a resze nem kot le 10 percnel tovabb! :) Szar pilota lennek valosagban, beke idoben minden ikarus busznak es vonatnak rettegnie kene! :)
  • VO101Tom
    Még szerencse, hogy ez egy polgári szimulátor, csata közelébe ritkán jut az ember... ja nem
  • wolfhgb
    Talan! :) vagy rosszabb lesz! :) mondjuk az teny, h 2.5 alatt kiegyensulyozottabb lett a jatek mint eddig, javult a helyzet, de ha szetlovok magam elott egy foldi celt, a robbanas megfogja a gepet nagyon, gpu hasznalat rogton kiakad es megriccen a kep. Viszont cserebe baromi szep latvany. :)
  • Solt
    Talán ha API-t váltanak lesz rá esélyünk... :)
  • wolfhgb
    A pd t mar csak azert lottem feljebb, mert azt birta, az msaa meg sokat zabalt mar 2x es en is es nem lattam tul sok javulast, ha kikapcsoltam, akkor viszont minden mast kimaxolhattam. Az aa 16 van, annak latszo eredmenye van. :) Ja, az asw is 45 on, az is alap, 90 en fps meg mindig eselytelen vr ben folyamatosan. :)
  • Solt
    PD érték max 1.5 legyen, efölött már nem hoz érdemi javulást, cserébe viszont lehetnek anomáliák és a GPU-t is nagyon eszi. Lődd be a PD-t 1.5-re, az MSAA-t 2x-re, az AF-t 16x-re. Ez legyen az alap, aztán a többi mehet hozzá amíg bírja a fix 45 FPS_t.
  • wolfhgb
    1080ti, 8700k. Tegnap piszkalgattam egy kicsit, 1.7 pixel densitis beallitas mellett, az msaa eszi rendesen a gpu, t, azt kikapcsoltam, minden mast viszont ki tudtam maxolni, igy olyan 70% korul ketyegett. Ha felrakom 2x re az msaa t, akkor viszont mar 100 korul mozog, az mar neha beroccenti, viszont nagy csodat nem vettem eszre a minosegen. Van az ssaa ami egy uj lehetoseg, de ez gondolom monitoron erdekes, akinek nincs 4k felbontasa, vr nel ott a pd, tehat azt off on hagytam. A csuszkakat fu, fa, preload radius, felcibaltam, ott is lett valami uj csuszka, amit nem tudom mire valo, 1.5 nel nem volt, a gamma felett van, az mi celt szolgal?
  • TakiPetya77
    Wolfhgb! Milyen géppel hajtod? Gpu ? Cpu? ez nagyban befolyásolja az optimális beállításokat VR használatához.
  • feca1229
    Felnőttek játéka a VR

Akár érdekes cikk is lehetne, bár sok konkrétumot nem ad!

Gondolom pár év azért kell neki amíg nagy tömegek kezdik el használni.
    Lehet, hogy így indult a Windows is talán, a cégek felfuttaták aztán könnyebben elérhetővé vált a nagy tömegek számára is.