37058
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • wolfhgb
    Meg a normalis vetelnek szamito hasznaltak sem lesznek azon az aron szerintem addigra, foleg ilyen 20xx arak mellett.
  • wolfhgb
    Nem hinnem, h 3-4 honap alatt lefelezi a jelenlegi arat.
  • sakkay
    Igazából árulom a G940-et is egy ideje-valaki jól átbaxott vele annak idején amikor még sokan keresték, hogy megveszi, csak várjak vele...aztán mire kiderült, hogy örökké várhatok, és visszaraktam PH-ra most meg senkinek nem kell-De ha eladom végre+az 1070 ára valahol 130 körül lesz. Nem akarok sokat költeni már, ezért van a 150 körüli határ. Ha kell várok januárig is. De vsz a ház is cserélve lesz, mert már igen nagy a nyomor odabent
  • sakkay
    MSI 1070 Gaming x van itthon, meg egy i7 8700k. Elmegy vele azért
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.09.22. 15:28:19
  • wolfhgb
    Azert a 1080ti nak meg jocskan kell esnie, mire 150 ala esik, addig mit csinalsz az or el?
  • sakkay
    Mindezekkel együtt még mindig nemtom' megmondani mit veszek, mert el tudok képzelni mindent, meg az ellenkezőjét is
    Ahogy nézem, az 1080 asok elkezdtek esni-de nagyon. A ti még nem, de meglátjuk pár hét múlva mi lesz. HA 150 körülire leesne a ti(új) akkor benevezek egyre. Ha meg a 2080 esik 200k alá, akkor meg arra. JA, és akkor még nem beszéltünk a 2070-ről..
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.09.22. 15:14:25
  • wolfhgb
    Hasonloan csalodott es vidam is vagyok egyben.
  • beci43
    Kb. 30% a gyorsulás 1080 Ti-hez képest,bár az alant linkelt videó alatt ez nem érezhető.Most már tuti hogy kihagyom a 20xx sorozatot,megnyugtat azért hogy legalább egy évig nem kell kiadnom egy valag lét új VGA-ra.
  • wolfhgb
    Az igen, szepen megszaladtak valoban, 2 honapja dobtam ossze az uj gepet en is, akkor meg brutto 114 volt a 8700k, egyre jobban meghulyul mar a szamtech piac ugy latom, lassan oda jutunk, h megjeleneskor minden a legolcsobb. Vicc.
  • wolfhgb
    Meg mindig mocskos sokat van 90 alatt az fps, ennyit a 2080ti rol, majd ha 50% os akcioban dobaljak utanam valahol, akkor talan veszek, 45 stabil fpst meg a 1080ti is tud, igy meg felesleges penzkidobas lenne egyenlore.
  • 3G0_
    Bocs hogy itt kérem! Tudna valaki szólni HUNAF oldal kezelőjének legyen szíves ne csak olvasson hanem írjon is vissza!

Köszönöm!
    Utoljára szerkesztette: 3G0_, 2018.09.22. 12:26:37
  • 3G0_
    Intelnél nehézkes lett a gyártás ezért drágultak a processzorok.
  • sakkay
    Nahát. Most néztem rá a proci árakra. Amikor ment, hogy vegyek-e i7 8700k-t, sokan mondták, le fog esni az ára a 130k sok(amúgy sok persze) le is esett ..
    Ennek ellenére így majd egy év elteltével kicsit drágább!!! mint amikor vettem. Teljesen kiszámíthatatlan lett a piac. Oculust megrendeltem, találtam egyet igen jó áron 21 hónapos garival. Mindezt azért, mert hihetetlenül kiszámíthatatlan a videókari piac, jó pár hónapot kell várni amíg letisztul a kép, legalább jönnek a tesztek, meg a driverek addig. Oculus meg nem lesz olcsóbb ennyinél az tuti. Szóval érdekes lesz figyelni a következő pár hónapban mi történik.
  • macleody
    Lesz eksön náluk is, jött email.
  • gantus68
    DCS with rtx2080ti
  • VO101Tom
    Ha nem egyezik, akkor azt nézd melyik keltezett később.
    Nem látom mi okuk lenne csak Steamen akciózni, hiszen a Steamen többet veszítenek (30% körüli az átlagos pénz, amit minden egyes eladás után a Steam megtart). Egy hónapos, nagy akció ez, és csak úgy tudnak eladni rengeteg szuhojt , ha minted platformon ezt teszik.
  • wolfhgb
    Az ede news ban ugy szerepel, h naluk is elerheto lesz az akcio, a facebook oldalukon meg azt irjak, h csak a steam en, most akkor van valakinek valami infoja pontosabb ezzel kapcsolatban? Mert az ed s lehet, h erdekelne.
  • wolfhgb
    Na igen, az mondjuk baromira passzol a bundleba. Tipikusan, adjunk el ebbol is egy csomot, ha mar senki nem viszi. Mellesleg bontva is el a kedvezmeny, marmint akkor is kedvezmenyes a darazs v a map, ha mar valamelyik megvan es a masikat veszed.
  • VO101Tom
    Engem a Su33 jobban felidegesített. Ha nem lenne meg az FC3, akkor sem repülnék vele, adnak 30 dodo engedményt a Hornet+Dubai térképből, erre vegyem meg mellé a 15 dolláros szart, amire szükségem sincs?
  • wolfhgb
    Na ezen a 150 dodo, valojaban csak 145 on en is jot rohogtem. :) Mondom, ezek tuti be vannak szivva, h mar 3 szamot sem tudnak osszeadni. De csak steam en lesz a bundle, ha jol olvastam, innentol mar csak emiatt sem dobogtatta meg a szivem, mindenesetre erdekes, h steam en elobb lett akciozva mint ede nel.
  • VO101Tom
    Vicces, a Su-33 az intróban még benne sincs, talán esetleg netán azért csapták hozzá, hogy nagyobbat tudjanak mondani, hogy mi helyett 90 dodó a pack? 130 helyett máris 150-et lehet kiírni (ami valójában 145). Persze értem én, PR szempontból mennyivel jobb azt hazudni, hogy 40% sale nem pedig 30%... Na mindegy, eddig sem az ára miatt nem vettem meg, de ezek a "kreatív" PR trükkök különösen viccesek...
  • macleody
  • 3G0_
    9 hónap után végre megreptethettem a kedvencem!

• gantus68
    Szerintem is jó az irány a játszhatóság és a minőség szempontjából. Bármilyen 4 magos 3ghz körüli proci (amd is) és egy 1070 elég fhd-n stabil 60 fps-hez 2.5 óta high preset-el. 16gb ram az kell mindenképpen. Én 4k-n megyek vele stabil 60fps-el, igaz mediumon + texturák, víz, látótávolság high-on, és gyönyörű. Kimaxolva egy 1080ti sem bírja tartani 60-on, de biztos kell minden effekt?
  • sakkay
    GTX 1060-70kari, a prociból meg egy jobb i-5 60-70.000 ft körüli.
  • VO101Tom
    Mi neked a közepesen jó gép?
  • sakkay
    Már ne haragudj, de ez marhára nincsen így. A DCS ha csak a grafikát nézem is medium beállításon is gyönyörű, de mondjuk egy ful hd monitoron egy közepesen jó gépen is simán elmegy.
  • wolfhgb
    Mondjuk a jateknak is nott a gepigenye, ez jogos, de sztem normalis is. Az extrem igeny talan a vr nek tudhato be, mar aki azzal hasznalja es egyre tobben vannak a taborban.
  • Solt
    60Hz-s monitoron még 1440p-n is abszolút jó és stabil FPS-t lehet kihozni belőle egy 1070 körüli VGA-l és egy erős CPU-l.
  • Ludowik
    Na erről számomra egy darabig ennyi. Figyelem ezt a dcs fórumot régóta meg van a DCS is régebben néhányan még repkedtünk együtt. De kb egy másfél éve csak megy a licit a és erősebbnél erősebb kártyák kellenek egy olyan játékhoz ami nem képes utolérni a korát. És ami még emberi ésszel felfogható is kb az egy havi fizetésem 80% teszi ki egy olyan konfighoz amin talán 60 fps röccenés mentesen elmegy, talán . Na ezt pihentetni kell mert a józan ész azt diktálja hogy ebbe a ringbe nem érdemes beszállni.
  • wolfhgb
    Mit tudunk tenni. Max bizakodunk ezek utan egy jol mukodo vr sli tamogatasban, meg egy 1080ti al annyit nyer az ember, amennyit meg lehet a kovetkezo generacio sem hoz, ha igy folytatjak az agysebeszek. Foleg, h most meg az aruk is lejjebb ment.
  • Solt
    Főleg nem 2 év után... na mindegy, ez van, várjuk a következőt! :)
  • LeonSilver
  • wolfhgb
    Hat ritka nagy fos! 2080 ra nem is erdemes cserelni. Amit nyer az ember azt a kicsit elbukja a kevesebb rammal. Ezt a szopatast. Vicc. Kb ezzel a generacioval pofam sem lett volna elobujni a laborbol, a fejlesztok helyeben.
  • Solt
    PR duma valamelyik hívő szájából! :D Anno az AMD hívők is ezt csinálták, akkor az NV trollok szívták a vérüket, most fordult a kocka! :)

• sakkay
    Ja így az alapok megvannak, csak amiket Tom ír, azt nemtom' érdemben kommentálni
  • LeonSilver
    Képzeld el úgy a vulkánt, min egy autómotort. Lehet köré építeni egy fasza sportkocsit, ami hasít mint az állat, de rakhatnak rá egy 200 tonnás téglatestet, ami vánszorogni fog miközben zabálja a benyát.
  • sakkay
    Én hülye vagyok hozzá. Mond meg te
  • VO101Tom
    Szép dolog azt feltételezni, hogy minden programozó tud olyan rendszerszinten programozni, ami pl Vulcan API-hez kell, de a szomorú valóság az, hogy akkor is bugokkal és hülyeségekkel teli játékokat kalapáltak össze legtöbben, amikor csak a DirectX-hez volt hozzáférésük. Egy rohadt Speedtree-t nem tudnak rendesen integrálni a játékba, mégis mit várunk a Vulcantól?
  • sakkay
    Az 1080-asok közül sok 20-25% akcióba esett. Azt nem tudom, mikortól.