37057

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Konzol helyett jó lehet, kérdés milyen játék fog futni ekkora felbontásban. Hogy az akku bírja és ne olvadjon rád a szemüveg, akkor sokkal erősebb cucc nem lehet benne mint manapság a jobb mobilokban... -
hhelikopter #28958 Köszönöm a választ. AZ "M" billentyű lenyomásával nem tudom aktiválni a tükröt. Mi lehet a gond, ha egyáltalán az "M" bill. aktiválom?
Köszi -
wolfhgb #28957 Ok, mar latom,atbasztal a palankon, :) ebben tesztelik a majdani pc s kutyuket. :) optimalizalt programhatter mellett, mondjuk a 400$ os ara igencsak vonzo, ha all in one eszkoz. persze kerdes milyen tartalmakkal es mennyiert.
-
olvass tovább
-
wolfhgb #28955 Az igen, remeljuk a legjobbakat. :) Ja megsem, ez amolyan konzolos hakapeszimaki. :)
Utoljára szerkesztette: wolfhgb, 2018.09.27. 18:52:46 -
Háát... Most kezdték csomagban akciózni ugyanezt. Egy héttel később meg ingyen hétvégét tartanak? Ha vinnék mint a cukrot, akkor nem kellenének ezek a PR fogások. -
Solt #28953 Nem tudná... :) Talán majd a Vulkan támogatás után, ha sikerül nekik jelentősen csökkenteni a szoftveres cpu limiten.
-
sakkay #28952 Amúgy a oculosról annyit, most azt látom, hogy első körben felesleges is nagyságrendekkel jobb vr, nincs ami kihajtja. Most Ha pl lenne egy 2080ti, az kb maxon tudná futtatni a dcs-t, egy cv 1 el, ami mondjuk minden maxon már nagyon brutálul faxa. Szóval amíg nincs technikai előrelépés, ez az optimális. Múltkor felraktam mindent, pixel stb...nagyon szép cv 1-el is. -
sakkay #28951 Persze..mégsem gondolnám, hogy gond lenne. Mondjuk úgy, kizártnak tartom. Minden félkészsége együtt, és úgy, hogy nem vagyok sugaras fan, ennyit dcs-vel még soha nem repültem mint ezzel. Kurva élvezetes ez a hordozón való ténykedés. -
beci43 #28950 Asszem M bill. -
Az nem jelent semmit. Nem arról beszélek mennyien vannak összesen, hanem, hogy mennyire estek (eshettek) vissza az új eladások early access kezdete óta. Akkor tuti sokan bevásároltak, de azt honnan látod, hogy havonta mennyi új játékos jelenik meg? -
sakkay #28948 Bezony...amúgy tuti nem azért van a free hétvége mert nem fogy a 18..annyi van multiban mint a szemét. -
Ófákk. Ez ilyen mindent egyben gép, de nem tiszta, hogy PC-re egyáltalán ráköthető lesz-e.
Akkor ez nekünk felejtős... -
Felbontás is ígéretes. Ugyanannyi pixel mint a Vive Pro, de a pixelszám alapján a látómező inkább szélesebb lesz, de alacsonyabb...
Kíváncsi leszek, hogy a szemkövetés, mozgó lencse ebben benne lesz-e...
(szerk: "incorporating a lens spacing adjustment". Akkor igen...)
CV1: 2160x1200 (2.6M pixel)
Vive Pro: 2880 by 1600 (4.6M pixel)
Quest: 3200x1440 (4.6M pixel)
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.09.27. 14:16:22 -
Új Oculus VR szemüveg jön 2019 elején..
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.09.27. 14:04:39 -
hhelikopter #28944 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a MI 8 helikopteren a tükröt, hogyan lehet elővarázsolni?
Köszi -
Ennyit írtak Fb-n (szerintem holnap a heti hírlevélben is benne lesz):
Starting Friday, 28 September 2018 and lasting until 1 October 2018, play DCS: F/A-18C Hornet, DCS: Persian Gulf Map, and the Su-33 for DCS World for free! The Hornet and Su-33 include all the missions and campaigns as the purchased versions, and they can be played in both single player and multiplayer modes. Enjoy!
If you do not already own one of these modules, we hope you will take advantage of this great opportunity and try out a new DCS World module and consider a purchase.
Download and try out from either our e-Shop or Steam. -
Húúúúúúúúúúúúú, hol, hol, hogyan? -
Az igen. Ennyire nem fogynak? -
Néztétek hogy free weekend lesz? Elvileg ki lehet próbálni az F18-at és az új térképet a hétvégén. -
sakkay #28939 Elvileg. Ha hazaérek szólok. Köszi. -
beci43 #28938 Bocs,csak most olvastam a hsz.-edet, csütörtök du. jó? -
sakkay #28937 Szerintem eladó lesz a track ir 4 pro-m. -
sakkay #28936 HA stabil a 45 fps bőven elég mindenre. Tényleg, Forgolódós légiharcban sem mondanám meg, hogy nem 60. -
gantus68 #28935 1155 használt -
Értem. Más boltot én nem tudok sajnos. -
sakkay #28933 Éppen most próbáltam ki a labort..hát valami kurva jó élmény. 1 órát is repültem-beállítottam a grafikát-semmi bajom. Ts-re nem tudnál feljönni picit?
-
Lysandus #28932 Már fel is hívtam őket, de a 1155-ös lapokkal ők se tudnak mit kezdeni, mert teljesen kifutott... -
Én egy olyan fél éve vittem a Zona Computers újpesti üzletébe egy gépet javítani, alaplap és proci szállt el, és már egyiket sem lehetett boltban kapni. Használt alkatrészekkel kipótolták ami rossz, azóta rendben megy. -
beci43 #28930 Én már hajlamos vagyok elfeledni a gyermek betegségeit,olyan élményt ad,amit eddig semmi.Érzed a teret,valós nagyságában látod a gépet stb.
És szerintem repülni is jobb így,szinte kézzel fogható. -
sakkay #28929 Cv1. Igen. Nem tökéletes, de azt kell mondanom, hogy már olyan szinten használható, hogy lehet vele rendesen küldiket csinálni. Közelharc és tájékozódás jobb mint a trackir-el, sokkal jobb. Igazából szinte mindenben jobb, csak a távoli célok beazonosítása rosszabb. Meg hát persze a felbontás néha zavaró..néha viszont komolyan mondom, nem is veszed észre! -
Lysandus #28928 Üdv!
Úgy tűnik, hogy elszállt az alaplapom. Socket 1155-ös volt, de már nem kapni ilyet. Ti tudtok valahol, vagy nézzek használtan? Meg lehet kockáztatni használtat egyáltalán?
Köszi! -
Akkor most már a végleges nagyfelbontású változattal rendelkezel? -
beci43 #28926 Köszi a válaszokat mindnyájatoknak!Most húzok haza,ki is próbálom! -
Krokoliszk #28925 nekem ezt a takeoff trim csinálta mindig, ha benyomtam utána kiakadt és folyamatosan orra kellett nyomni a botot, hogy vízszintbe repülj és nem lehetett vissza trimmelni vagy kikapcsolni sehogy (megalol)
úgyhogy én abba is hagytam a takeoff trimmelést azóta, igazából úgy is teljesen fölösleges, ha nagyon muszáj kézzel fel trimmelem egy kicsit és kész, soha nem láttam azóta ezt a problémát -
Természetes. Ha majd nem dolgozom szombaton sem, akkor lesz majd a menet. De előre letárgyaljuk majd :) -
sakkay #28923 Rendi
Csak szólj előre, tudod!
-
Tényleg el kell mennem hozzád valamelyik hét végén... ;)
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2018.09.26. 06:35:40 -
Semmi, csak "szokatlan" volt az automatika vagy mi :D Mindenesetre ha felszállás után F és tolom neki, mint a süket a csengőt, akkor nincs ez :D -
sakkay #28920 Igen..mi is volt ott nálad? Arra emlékszem, hogy néztük, de már nem emlékszem, hogy mit
.