37057

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
TomStorm #29159 Csak pár apró dolog érdekelt volna de már sok mindenre rájövök magamtól!
Héten megveszem a Hornet+Persian Gulf pakkot,hogy legyen egy kezelhető repülőm!
Helikopterba melyiket ajánlanátok? -
Hm, ha nem "szereted" fikázni, akkor ez olyasmi lehet, mint anno a viccben Szergej, aki bármit is lopott ki a hűtőgépgyárból, mikor otthon összerakta, valahogy mindig tank lett belőle...én a tárgyi pontatlanságodra ("a Kaukázus map 50*200 km") reflektáltam, valahogy mégis (ismét) általános DCS fikázás kerekedett belőle, pontokba szedve, amelyek egymásnak is ellentmondanak.
re "A fizetős helyszínekkel meg nem tudok mit kezdeni"
Igazad van, adhatnák ingyen az összes új térképet és gépeket. Sőt, az NVIDIA is adhatná 50 dollárért az 1080ti-t, az intel meg 20 dolcsiért a Core i7-eseket.
re ad1 - Ha MP társnak nincs más térkép, akkor seggemet törölhetem azzal, hogy nekem meg van.
???
Nem értem az itt felhozott problémát; nyilván olyasvalakivel fogsz MP-ben F14-ezni, akinek megvan a gép, olyan mapen, ami mindkettőtöknek megvan, nem látom be, miért kéne hogy másképp legyen ez; szerinted az lenne a normális, hogy ha te meg én multizni szeretnénk az F14-essel a Hormuz mapen, te megveszed a Tomcatet, én a térképet, én beülhetnék hozzád a hátsó ülésre, te meg repülhetnél a Hormuz mapen, vagy hogy?
re ad2 - kicsit furcsa lesz Las Vegasban oroszokkal harcolni
Nem lesz furább, mint akármelyik másik DCS-es géppel éles küldetést menni Nevadán; a Nevada map létjogosultsága nézőpont kérdése, de nem F14-specifikusan
re ad3 - hányszáz USD van azért
Ha valakinek az F14 van becsípődve, és nem a Kaukázusban, hanem olyan helyszínen akarja repülni, ahol a gép rendszerben állása során akár lehetett volna éles helyzetben bevetve, akkor kevesebb, mint kettő (=száz dollár), de egy akciót elcsípve akár 100 alatt is megúszható. Az alfa/béta/gamma stb.-ben levés és az update-ek általi szétqrás dologban van némi igazság, de ez sem F14-specifikus, hanem DCS "feature" úgy általában
re ad4 - nincs domborzatnak és másnak hatása
most akkor tenger kell (ahogy ad2-ben írtad), vagy domborzat?...
Utoljára szerkesztette: sure, 2018.10.08. 07:48:30 -
Bővebben? :) -
Solt #29156 A szeme milyen színű legyen? :) -
TomStorm #29155 Esetleg ha lenne valakinek kedve kicsit tanítgatni az jó lenne.
Olyan aki Oculust használ és Warthog joy-t -
TomStorm #29154 Már végignyomogadtam mindent. -
TomStorm #29153 Felszállásnál féket hogy engedem ki?
VR megyek és csak a Warthog joy van nincs Hotas.
-
sakkay #29152 50+ létszámban vannak a legnagyobb multi szerókon-csak szólok 
Rengeteg embernek van meg az "egyéb" térkép, szóval sehol sem leszel egyedül. -
Karaya mondta jól, "the screenshots represent the current fps"
-
Nem "szeretem" fikázni. Én lennék a legboldogabb, ha az eredményekről lehetne írni.
A fizetős helyszínekkel meg nem tudok mit kezdeni, mert akkor megint ott vagyunk, hogy
ad1. Ha MP társnak nincs más térkép, akkor seggemet törölhetem azzal, hogy nekem meg van. Vagy majd azt is én fizetem majd ki? De gazdag lettem hirtelen. Meg, azok be vannak fejezve végre?
ad2. Nevadán nagyhirtelen lett tenger...? Az AIM-54 HMZ kérdést megoldja, csak kicsit furcsa lesz Las Vegasban oroszokkal harcolni, de egye kánya, majd az képzelem Iránban vagyok. :)
ad3. Ha meg is veszem mind, akkor hányszáz USD van azért, hogy mind beta vagy alfa legyen és kapok egy "majd egyszer" kész lesz ígéretet? Meg azt, hogy az egy frissítés nem k*rja szét az egészet, ahogy eddig n+1-szer?
ad4. Ha nincs kidolgozva a Caucasus, akkor az szintén seggtörlős, mert nincs domborzatnak és másnak hatása.
Videózni kurva jó, ez már láttuk eddig is. Ez soha nem változott, ebben tényleg bajnok a DCS. Abban, hogy a videón látható látványt vissza is kapd valós helyzetben, abban nem. Ahhoz nincs sajnos PC a földön, ami vinné.
Ezt a modult meg is venném főleg, ha lesz mellé A-6E. Meg a dual MP lehetőség miatt, hogy ketten ülhetünk egy gépben. Végre. Ilyen gép is hány év késésessel realizálódik? Izé...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.10.07. 22:34:36 -
Én értem, hogy szeretnéd fikázni a Décsét meg Edééket, csak legalább ne fals adatokkal. A Kaukázus térképen Anapa-Tbiliszi kb. 700 km, és ugyan csak egy kb. 200 kilométeres sáv van a tenger északi partján kidolgozva, de a tenger kb. 1200 km széles. A Hormuz 390*390 km, Nevada meg 366000 négyzetkilométer (tehát durván 600*600 km). Mekkora méretű hadszíntér kellene, teljes Afrika mondjuk?...
Ugyanannyira lesz csodás számodra, amennyire a mostani DCS is (=semennyire, hiszen azt szoktad mondogatni mindig, ezen a fórumon legalábbis, hogy nem játszol vele...)
Tenger felett meg lesz FPS is bőven ;) -
"Valamikor télen"-t olvastam, de sehol nincs dátum. Viszont akkor a B változat minden nagyobb fícsöre működni fog, nem Hornet szerű early accesst ígértek. Az "A" változat jön majd később.
Ez lehet realtime felvétel, végülis más nem volt a közelben, 15K-ról Dubai is szépen fut :) Legrosszabb esetben ez a kabinbelső is megy "nem azért van ott, hogy bekapcsolják" közé a többihez. Szépek a mapok és a weathering, de teljesen fölösleges a felbontás és a poly szám.
@sakkay. Most azt írják, RIO az lehet offline és online is, az AI pilóta amit csak offline fog tudni. Majd kiderül.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.10.07. 22:13:54 -
Tényleg csodás az F-14 a videón, de 1000%, hogy kb. 8-szoros lassításon vették fel az egészet. Egy átlagos konfigon el tudom képzelni, hogy hogyan fok festeni meg milyen FPS-sel. Kb. lehet, hogy első lépés lesz lefelezni minden textúra méretet...
Ezen felül csodás lesz a kb. 50x200 km-es Caucaus térképen egy 60-120 km-es HMZ-s rakétával rohangáló gép. Az AIM-54 radar modellezésre is kíváncsi leszek. Ha nehezebben lesz zavarható, mint az AIM-120, akkor elég muris "tech tree" lesz, ha meg nem, akkor mondjuk talán nem lesz vadászok ellen overkill.
Fleet Defender feladatkörhöz a naval résznek is jól kéne működni. Különféle ASM platfromok és a hajók naval SAM része.
Vajon az F-14 + E-2 + CVN data link benne lesz?
Top Gun intro remake és egyéb bohóckodásra F-5 modullal biztosan jó lehet, csak videókészítő hobbinak picit drága.
Az jól látom, hogy előrendelés van release date nélkül?
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.10.07. 21:57:53 -
sakkay #29146 Nagyon faxa. -
sakkay #29145 Hm. Meglátjuk. Anélkül nem tudja használni az ember, csak ha beül valaki hátra. -
Talán mert az intróban elnagzott "olyan élethű AI amennyire lehetséges" mégsem annyira élethű, amennyire lehetséges lenne?
Valszeg hülyére van egyszerűsítve, ami online már eléggé csít lenne, ezért le van tiltva.
-
sakkay #29143 Mondjuk ezt nem értem miért kell. -
Vicces lesz online, ha jól értem online nem lesz AI a hátsó ülésben.
Akkor ezt nem 2 az 1 csomagban kellene árulni?
-
Ezen már egy szupervulkán se segít. -
bootsector #29140 Úgy-úgy! F-18-on is azt használom...De mégiscsak ezen lesz az igazi.
Utoljára szerkesztette: bootsector, 2018.10.07. 20:37:28 -
Nekem a mai napig az a Jolly Rogers festés "A" Tomcat festés :D -
bootsector #29138 Főleg az F-14 miatt néztem rongyosra anno a "végső visszaszámlálást." Hát, ja megvénültem.
-
gantus68 #29137 +1 -
gantus68 #29136 Már előrendelhető...mi lesz itt, Top Gun ??!! -
bootsector #29135 A bejelentése óta erre várok.Világ életemben meg voltam veszekedve ezért a repülőért. Most meg is vettem azonnal. Ha semmi mást többet, de ezt akkor is muszáj volt.

Utoljára szerkesztette: bootsector, 2018.10.07. 20:29:58 -
sakkay #29134
Az biztos bakker ha ez kijön, meg az új, személyzetes hordozó együtt...pff.
-
Nagyon durván néz ki.
Kell majd ide is az a Vulkan :D -
sakkay #29132
hu baxdmeg!
Ez kibaxott állat! -
Most kezdik, F14 bejelentés Heatblur-tól:
élőben lehet nézni itt
https://www.youtube.com/watch?v=KLf3G5-S4r8&feature=youtu.be -
Emlékszem anno at Armának is rengeteg problémája volt ezzel, mivel minden egyes (működő) kijelző vagy tükör gyakorlatilag újra legenerálja a képet abból a kamera pozícióból, ahogy a kijelzőn látni kell. Ezen lehet DCS-nél javítani a felbontás felezéssel, vagy a frissítés felezéssel. Addig több fps jut a játékra. -
A küldetés betöltése után nyomj neki egy bal Alt + Entert (de lehet, 2x vagy3x kell), akkor is, ha full screenben játszod.
Enélkül a 60+ FPS-t 60-ra veszi, a 30-60 közöttieket pedig 30 FPS-el szinkronizálja (gondolom egy 100 Hz-es kijelzőnél ezt 100/50 értékekkel csinálná)
Én mondjuk nem használom a V-Synchet, hanem a full screen bepipálása nélkül futtatom, és így nincs screen tearing,
Ha a vsynchet bekapcsolom, nekem is csak a fent említett módszerrel megy 30 fölé, 60-ra meg legfeljebb akkor, ha az eget nézem bezoomolva :D
Utoljára szerkesztette: sure, 2018.10.07. 19:59:35 -
bootsector #29128 Bocs, hogy én is beleugatok. 
Nekem pl. akkor kezdett el kabinnézetben be-beröccenni, ha bekapcsoltam a FLIR, vagy egyéb TV-kamera nézetet. Azonnal darabossá vált. Ha kikapcsoltam, minden ok lett.
Mondhatom én is rengeteget elszarakodtam a beállításokkal, mert egy GTX 970-em van, és végül sikerült kompromisszumosan beállogatni, hogy a kép is szép, és még elég jól is fut. A procim, 4790K. -
Windows részéről minden oké? Legújabb driver, monitor driver (ha van), azok rendben vannak?
Nemrég tanácsolták neked az .ini-be való min/max fps beírást, azzal mi a helyzet?
Alapvetően az, hogy a kabinbelső kevesebb fps-t tud, mint a külső nézet, az rendben van, minden kabinbelső rengeteg egyebet számol, amit külső nézetben lekapcsol. A legdurvább nekem a BMS, külső nézet 170 fps, kabinban 80. De az mondjuk tényleg nagyon sok mindent szimulál. Viszont hogy fixen 30-ra lockoljon, az valami beállítás miatt lehet, nem teljesítmény probléma. -
Colos1357 #29126 Kapcsold be a tripla pufferelést a videokártya control paneljében.
És az árnyékokat Flat Only -ra tedd, vagy ha zavar, hogy beég a cockpit ha mögötted van a nap, Low -ra.
Utoljára szerkesztette: Colos1357, 2018.10.07. 19:16:10 -
hhelikopter #29125 Ezt a fost, elkiabáltam, hogy minden ok. V-sync engedélyezve, egyik pillanatról a másikra, kabinnézetben az FPS nem akar 30 fölé menni, csak külső nézetben hibátlan 60 fps. Próbából lehúztam az összes beállítást, hogy mi történik. Akkor sem megy 30 FPS fölé kabinban, na jön a jó kérdés, mert nektek azért több lövésetek lehet, hogy ez mitől van -ez nem szimulátor beállítás szerintem-?
-
Solt #29124
-
hhelikopter #29123 Na az alábbi beállításokkal megvan a 60 fps fix, elégedett vagyok :)
SSAA: kikapcsolva
Cockpit Global illumination: kikapcsolva
Ez a kettő kavart be...
Köszi mindenkinek! -
Majd mond, hogy milyennek tartod. -
Solt #29121 Nem tudom milyen beállításokat próbáltál végig, azzal amit írtam meg kell lennie a fix 60 FPS-nek. -
hhelikopter #29120 Procim i7-7700K 4.2GHz... végig próbálom a beállításokat...