37057
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • gantus68
    Ebben benne van: Hornet guide
  • wolfhgb
    Nincs a hornethez warthog profilja valakinek, ami nem targetes és esetleg még valami képes leírás is van hozzá, amiről beazonosítható, h melyik gombra mi van kiosztva?
  • wolfhgb
    Ez mondjuk igaz. :)
  • LeonSilver
    Nekem tetemes mennyiségű modulom van, viszont közel sem használom mindet ;)
    Egyébként sem egy nagy vaszisztdasz lementeni egyszer, amikor a konfig elkészül. A mentés neve pedig utal(hat) a modulra és az eszközre és jó napot kívánok. Persze nem megtéríteni akarlak :D Mindenki úgy csinálja, ahogy akarja. :)
  • wolfhgb
    Ennél a lehetőségnél gondolom nem csak, hogy eszközönként, de még modulonként is meg kell ismételni a mentegetést, azert az már idegörlő feladat tud lenni, ha az embernek tetemes mennyiségű modulja van. :)
  • sakkay
    Gratula
  • LeonSilver
    Valami egészen elképesztő érzés.
    És mindent lehet állítani. De tényleg. Még a lábfék rugó erejét is. A pedál dőlésszögét. A pedálrugó erejét. Nagyon állat.
    Két profilt adnak hozzá gyárilag (4-es, 6-os). Elképsztő a cucc.
    Azt hiszem soha többé nem kell pedált vennem :D
  • VO101Tom
    Mindenki dicséri aki vett ilyet, igaz, hogy qrva drága, de minőségi.
    Én marha meg olyan két éve lemondtam róla, még TFS-en belül Bliss akart egy ilyen kisorsolni a tagok közt (semmi különös ok nem volt, csak jófeségből), nekem akkor már megvolt a G940, úgyhogy -pár másik sráccal együtt- írtam, hogy köfi, de nekem már van pedál, inkább kapja olyan akinek nincs (úgysincs nagy esélye, hogy én kapjam, akkor voltunk vagy 50-en). Erre nem kisorsolta a nevem elsőre? :) Na mindegy, lehet, hogy akkor még az első szériák szarabbak voltak :D
    Később azonban már sokaknak lett ilyen, és egyre többet olvastam róla, hogy mennyire jó.
  • feca1229
    Jól néz ki! Sok örömöt hozzá!
  • LeonSilver
    Persze összeraktam... :D :D
    A helyére tényleg szombaton kerül. Viszont azt már most mondhatom, hogy aki megteheti az ne habozzon. Ez valami kurvajó. Készvagyok... :D
  • Lysandus
    Gratula!
  • VO101Tom
  • LeonSilver
    Ott rejtőzködik... de asszem majd csak szombaton rakom össze..

• LeonSilver
    Neeem. Ezt a mappamentést csináltam régebben. Most ott elmentem és kész. Annyi, hogy a pedált, joyt, gázkart külön el kell menteni.

• wolfhgb
    Szerintem egyrol beszelunk, a mentesi mappa config konyvtara.

Jo taposast mester! :)
  • LeonSilver
    Én a beállításoknál szoktam elmenteni a cuccot és jónapot.

Ja. És az imént volt itt a futár (futár... már ha a csiga futár), meghozta a kis csomagot :)
  • sakkay
    Elhiszem. Nekem jó a target.
  • wolfhgb
    Az A-10c hez készített magyarított tréning küldetésekkel pont ez a szitu. Néha belepiszkálnak, olyankor felülírja a frissítés, de utána bemásolom ujra a sajatot és ujra megy a magyar nyelv neki. :)
  • wolfhgb
    hát pedig kimásol és vissza frissítés után, ha ede elbaszott valamit és ugrott a frissítés után a kiosztás, ez mindig helyre rakta nekem eddig. Olyan meg előfordulhat, h atnevezést igényel a file neve, de ez is baromi gyorsan és egyszerűen abszolválható.
  • sakkay
    Lehet én voltam béna, de ahányszor ezt csináltam, annyiszor volt valami gikszer vele. Lehet én baxtam el, de ez a tapasztalásom. Ellenben a targetet nem érdekli ede baxakodása-ezt is magam tapasztaltam.
  • wolfhgb
    éspedig?
  • sakkay
    Nana ez így azért nem fedi a valóságot
  • wolfhgb
    Ah, értem, az valóban nem játszik.
  • LeonSilver
    Én sem használom a targetet bár én már konfigurálgattam eccer és lehet megint megcsinálom. Viszont amit leírtál Gábor, az a háromállású kapcsoló három funkciójából csak kett. A középállás - üzem az nem funkció. De három különböző dolgot nem tudsz ráállítani. Mundjuk 1- AA,2 - AG, 3 - Gun. Tehát ha a 2. állásra az AG-t tennéd - nem fog sikerülni lévén a hülye DCS nem fogja kapcsolásnak érzékelni. Emiatt már voltak, akik vergődtek EDének egyébként és ha jól emlékszem valami sufnituningos módszer létezik rá.
  • wolfhgb
    fejtsd ki mire gondolsz. Eddig engem még sosem ért meglepetés frissítéskor, ha kimentettem az input mappát mielött upgradeltem, de lehet, h nem éltem még eleget és ami késik nem múlik. :)
  • wolfhgb
    a ledek valóban nem világítanak, de ez vr nél sztem mellőzhető, a három állású kapcsolok pedig nekem így is működnek, pl a motorok kapcsoloinál felfele indítás, közép állás üzem, lefele leállítás. Az A-10c nél is vidáman működik minden kapcsoló minden állásában alapból, target nélkül, tehát gyanítom, h a játékban is beállítható ilyen formán a többi modulnál is.
  • i robot
    Ez igaz, de hozzátenném így néhány funkció elveszik illetve máshogy működik. Pl. a gázkar tetején a friction tekerő jobb oldalán az 5 pötty az 5 led. Ezt a targetben hozzá lehet rendelni mondjuk a futó kint jelzéshez és akkor világít. Target nélkül nem megy. Ami rosszabb, hogy például a 3 állású kapcsolók csak 2 tudndak. Mellékesen, én sem használom a targetet. 2x nekiültem de aztán feladtam.
  • macleody
    Ez így, ebben a formában nem teljesen igaz :)
  • wolfhgb
    Ha minden frissites elott mented az input mappad, sok meglepo target nelkul sem tortenik. :)
  • sakkay
    Csak tudod ha pl a ede elbax valamit-véletlenül éppen múlt héten meg előtte akkor a targeteseket ez nem érinti.
  • PhantomAss
    Engem már rég beszippantott :) valszeg az elsők között voltam az országban aki kipróbálta a dcs-t vive-val.
    Azóta akarok egyet, csak még a gpu-t is fejlesztenem kellene.
  • beci43
    És akkor téged is beszippant a VR...
  • wolfhgb
    Rendben, jelzem amint egyenesben lesz a gari, mar kint van naluk, nem tudom meddig ulnek rajta.
  • beci43
    Tudom,csak gondoltam kipróbálom.

@sakkay: most már működik.
  • wolfhgb
    Siman a dcs ben is szemelyre tudsz szabni mindent, en sem bohockodok a target softverrel.
  • beci43
    Nem,de mindjárt megpróbálom.
  • sakkay
    Figyi Így csinálod?
    More screenshots 2-3 képét nézzed.
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.10.23. 19:34:14
  • beci43
    Hát...vagy így,vagy úgy.A Targettel próbálkozom,virtuális meghajtóként ismerte fel a DCS,mindent tudok használni benne,kivéve a joyt.De lehet hogy a profil van rosszul megírva.
  • PhantomAss
    Az tényleg jó ár, szólj ha eladó lesz azt meglátjuk
  • sakkay
    Targeten belül?