37057
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Solt
    Ha valaki 500 GB-s SSD-t keres, ez most elég korrekt ár/érték arány: LINK
  • beczl
    Hát ja... Csak a usereket sajnálom, akik használni szeretnék a 21-est. Mellesleg kb 2-3havonta valaki betalál, hogy miért nem javitom már meg az elqrt dolgokat. :)
  • repvez
    F-16C ;)
  • sakkay
    Köszi. Tényleg nem melegszik. Nagyon pöpec-a házam is mondjuk eléggé szellős.
  • beci43
    Azért a TI-k melegszenek,de tény hogy az MSI baszottul jó hűtőt aplikált a kártyáihoz.Használd egészséggel!
  • ToMy_
    Eladóvá vált a TrackIR 4 Pro-m. Mennyiért lehet mostanság elpasszolni?
  • sakkay
    Bent a kártyában bakker. Csináltam vidit is róla. A kártya amúgy-nyúztam most 2 órát-kibaszottul erős, és nem melegszik és halk is.
  • LeonSilver
    Valami zötgött benne?? Miben?
  • sakkay
    Na megjött a kari. GTX 1080 ti, msi gaming. Valami zörgött benne, ma összeraktuk, működik faxán. Aztán amikor otthon most összedugtam, nem működött a rift kép, hang volt, kép nem. Átcseréltem a két hdmi-t, és akkor a monitor sem ment. Volt egy hdmi átalakítóm, arra ráraktam a monitort és így faxán megy a rift is. Szerintetek?
  • molnibalage83

Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.11.08. 10:03:43
  • Solt
    Mivel VR piac még elég az út elején jár, ezért hoztam a monitoros példát... jóval nagyobb piac, mégsem konkurenciaként tekintenek egymásra. Az a lényeg, hogy fogy a panel... meglátjuk, a tavasszal kiderül! :)
  • wolfhgb
    ez tény. viszont az is, h mikor a rift és a vive kijott a piacra, akkor ok még sehol nem voltak a vr uk el. És egy általános kijelzőt tett elérhetővé számukra, nem egy spec vr eszközbe tervezett formát, amiről jelen esetben szó van. Hát majd meglátjuk. Én is örülnék neki mellesleg, főleg, ha a kijelző tényleg olyan csinos, mint ahogy beharangozták.
  • Solt
    Ezek ugye mind feltételezések és bármelyik verzió élhet, de azt ne feledd, hogy most is Samsung kijelző van a Riftben és a Vive-ban is... nyilván az a döntő, hogy milyen szerződésük van, tartalmaz-e olyan kitételt, hogy igény esetén megkapják a legújabb paneleket. Monitorok esetében például a Samsung és az LG is azonnal elérhetővé teszik a paneljeiket a partnereknek... nincs olyan, hogy nem adom, mert a konkurenciám vagy! :)
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.11.08. 06:45:30
  • wolfhgb
    Azert az usa is eleg bo piac a konkurenciahoz szerintem es epp a kisebb piaci szegmens miatt erre a versenyre pont ok erzekenyebbek. Az oculus teritesi terulete kb az 5x os e vagy tobb, nekik lenyegesen gyengebb versenytars a samsung mint mondjuk a vive. Na es honnan tudjuk, h nem valtozik az uzletpolitikajuk az uj szettjukkel es nem kezdik el teriteni egyszer csak vilagszinten.
  • VO101Tom
    Van már gyorsjavítás, ha valakit érint. A kilencedik postban a link.
    https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=224099&page=2
  • Solt
    Jelen helyzetben nem igazán konkurenciái egymásnak... főleg, hogy a Samsung csak az USA-ban forgalmazza a cuccát. :)
  • LeonSilver
    Én csak azt remélem, hogy Laci jókat röhög már rajtuk!!
  • wolfhgb
    Szerintem jol latod! :) Igen, valoban kilog a lolab, meglepoen gyakran basszak el a 21 et.
  • wolfhgb
    Szerintem bolond lenne a samsung, ha eladna cirka fel evre a megjelenest kovetoen az udvoskeje kijelzoit a konkurencianak. Habar biztos van az a piiiiz! :)
  • VO101Tom
    Jól látom, a Mig-21 kabin megint szar lett? Most minden műszer hátlapja fekete. Komolyan mondom, ezek szándékosan szívatják őket valamiért, ennyiszer elqrni véletlen nem lehet valamit, az ne mondja senki, hogy ez egy normál fejlesztési process része :/
  • wolfhgb
    Pompas, meg egy rakat mukodo dolgot elbasztak a frissitessel mas moduloknal, ugyhogy, csak ovatosan. :)
  • gantus68
    DCS F/A-18C
    Introduced JHMCS.
    Introduced FPAS.
    Introduced AGM-65E with laser guidance (can be used with JTAC/AFAC assistance a while).
  • Solt
    Én sem igazán értem, hogy mi ebben a logika...
  • PhantomAss
    Jaja, remélem én is hogy a Rift is jobb lesz. Elqrt logika ez a samunál hogy nem forgalmazzák itt...egy éve elérhető már az usánkában az első Odyssey, az csak annyiban különbözik hogy nincs benne a screen door csökkentő cucc, de a felbontás ugyan az.
    Gyakorlatilag azt tudja mint a Vive pro, csak olcsóbban.
    Pedig tuti lenne piaca itt is.
  • Solt
    Azért ezek még nagyon az út elején járnak, simán előfordulhat garanciális nyűg... nagy bátorság lenne garancia nélkül bevállalni. Az tény, hogy kurva csábító... dupla PPI, nics SDE... remélem a Rift megkapja ezt a kijelzőt tavasszal! :)
  • PhantomAss
    Igen, már néztem, de úgy majdnem a duplája lenne, annyit meg már nem ér.
  • Paladin
    Vannak elvileg cégek, akik behozzák neked, csak persze akkor vám, áfa, mittomén mi jön még rá.
  • PhantomAss
    Én simán bevállalnám anélkül is :D
  • Solt
    Igen, csak így meg a garancia lenne macerás...
  • PhantomAss
    Ilyet vennék, de sajnos Európában nem forgalmazzák, ahogy az elődjét sem.
    Pedig "csak" 500 $, és mindenki azt mondja hogy minőségi ugrás a Rifthez képest is.
    Ha lenne vmi ismerősöm az USA-ban tuti hozatnék vele.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2018.11.07. 05:55:11
  • sakkay
    Meglátjuk..amúgy tényleg ígéretes.
  • sakkay
    Vr-el félelmetes. Majd meglátod.
  • Solt
    A Rift 2 gondolom drasztikusabb változásokat hozott volna, aminek ilyen PC árak mellett még nincs létjogosultsága. Főleg, hogy GPU-k terén sincs akkora előrelépés mint ami eddig volt...

Ebben a frissítésben viszont lenne logika, mert a Samsung Odyssey+ is kapott valami anti SDE kijelzőt amiről ódákat zengenek. LINK Egy ilyen kijelzővel 2-3 évet simán kilehetne még húzni...
  • VO101Tom
    Ja, Oculus2 -ről azt írják, hogy valószínűtlen, hogy 2019-ben ebből legyen valami.
  • Solt
    Az a Quest, ez attől független: LINK

Persze egyelőre ez erősen kérdőjeles, semmi hivatalos infó nincs még róla.
  • VO101Tom
    Most tavasszal nem az a Rift egybegép jön?
  • Solt
    Megőrülni akkor fogsz, ha a tavasszal tényleg jön a Rift update! :))
  • VO101Tom
    Ezek szerint akkor bejött az E.D.?
  • sakkay
    Itthon ülök, pihentetni kell a lábamat. 5 nap alatt 62 órát nyomtam az elit dangerousba-vr el, szóval kimondhatjuk, hogy nem vagyok érzékeny, vagy szédülős. Csütörtökön meg jön a jóság a hornetre, akkor meg átnyergelek még egy ilyen hét és meg fogok őrülni.
  • wolfhgb
    Koszi