37058

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Persze, szimulátor és más kategória, mint mondjuk a vértündér. De akkor is játé. Itt, ha földhözvered magad, akkor felállsz a fotelból, iszol egy kávét, leülsz és folytatod. És tök lényegtelen, hogy ki milyen szkinnel repül, hogy az mennyire autentikus és mennyire nem az. Én röhögök azokon, akik szia katis szkint használnak, de alapvetően ha neki az tetszik, hát használja. Én ezekre és hasonlóakra gondolok, amikor azt írom, hogy játék.
Természetesen legyen szimulátor, legyen nehéz és összetett. Amennyira lehet hasonlítson a DCS-ben lévő akármelyik gép a valódihoz, hisz' azért veszem meg. Ne legyen balansz, mert az nem létezik. És utálom, ha a kék vagy a piros oldalnak kedveznek valamiben szándékosan vagy véletlenül. Ha a piros rakéta gyorsabb IRL? akkor legyen az. Ha a kék pontosabb, akkor legyen az.
Én sem azért repülök egy típust, mert azon be van kapcsolva a god mod, hanem azért, mert tetszik. Mert nem könnyű kezelni, mert ha nem figyelsz, akkor vortex van meg kamillázás vagy mert kigúvadó szemmel lestem annak idején a The Final Countdown-t a szar, alámondásos szinkronnal... -
sakkay #30239 Csak egyetérteni tudok. Amikor azt szoktad írni, hogy "ez egy játék" azzal nagyon nem szoktam egyetérteni-nagyon ritkán van ilyen
-és pont ezért, amit Tom ír. Számomra a szimulátor, az elérhető legmagasabb szintű szimuláció-tertmészetesen elfogadva az adott kor technikai lehetőségeit. Pl a régi il-2 mai szemmel már-már egy árkád' játék, pedig akkor a csúcs volt. Szóval a szimulátor mint olyan, nem a hagyományos játék kategória-egyszerűen más alapokon áll. Emiatt elvárom azt, hogy a balansz nyomokba sem lehet. Ha én repülök valamivel, elfogadom a hátrányait és követelem a lehetséges előnyeit. Pont olyat akarok, amilyen volt.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2019.01.07. 18:15:50 -
Ja, így már értem és azt hiszem ebben nem is tér el a véleményünk.
Számomra számítógépes játékoknál (legyen az szimulátor, mmo vagy mit tudom én mi) a leggyűlöltebb szó a balansz... nincs balansz!
-
Az egész valósággal való összehasonlításnak csak azért van bármi értelme, mert ED azt mondja, hogy ez egy hardcore szimulátor, és mindent próbál úgy csinálni, ahogy a valódi gépeken van. Ha mindenkinek lennének Fox1, Fox2, Fox3 fantázianevű rakétái, ami mindkét oldalnak ugyanolyan, akkor senki nem rugózna azon, hogy az orosz gyorsabb (IRL is így van), de az amerikai miért nem képes eltalálni a célt 5 mérföldről (IRL ez nagyon nincs így). Amíg a valóságot próbálják utánozni, addig mindig is lesz arról fórumozás, hogy ez mennyire sikerült. -
Erről már dumáltunk egyszer Tom :) és ezt az egészet kicsit máshogy látom...
"Oké, a te rakétád legyen gyorsabb, mert IRL is az, az enyém meg nem érdekes, mert mégiscsak egy játék" Ezt nem egészen értem... -
Uh, a hello kitty-s skinek engem is nagyon idegesítettek, még régi il2 alatt is. Pedig néhány VO101-es is csinálta, én sosem értettem miért.
"Ez egy JÁTÉK és nem a való világ, ezt kellene megértened (meg még néhányaknak...)." pvp környezetben ezt a mondatot senki nem fogja komolyan venni. "Oké, a te rakétád legyen gyorsabb, mert IRL is az, az enyém meg nem érdekes, mert mégiscsak egy játék"
-
Milyen füstmentes AIM-54-ről vakerál? Az életben nem hallottam még ilyenről. -
Ezt most nem egészen értem. Ez már kész MOD vagy leak a dinamikus ED féle izéből? -
Sziasztok, szeretnék csinálni egy magyar log book mod-ot, ED-ék betették magyarországot mint választható országot, de csak ennyi, semmi választható repülőszázad stb. Nem vagyok annyira képbe, ezért kérném a hozzáértők segitségét. Amire szükségem volna a magyar pilóta rendfokozatok, megpróbáltam leforditani angolból, igy van nálunk is vagy másképp?
Second lieutenant - Hadnagy
First lieutenant - Főhadnagy
Captain - Százados
Major - Őrnagy
Lieutenant colonel - Alezredes
Colonel - Ezredes
Milyen kitüntetések vannak a pilótáknál, erről nem nagyon találtam semmit.
Esetleg az megoldható valahogy, hogy ha a logbooknál kiválasztunk egy századot akkor annak logóját tegye rá a repülőre?
Eddig ennyit sikerült megoldanom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Utoljára szerkesztette: repvez, 2019.01.06. 19:47:17 -
Kössz. Semmi különös. Szoktam keresgetni a fotóbolthoz színeket és ez megtetszett. Valamilyen homokszínként szerepelt valahol a hex színkód. Azé' Dubai környékén meg akad egy kevés homok ;)
Meg szoktam keresgetni "jelényeket". Nose art vagy valamit beírok a ggugliba és az is tetszés alapján dől el..
Kábé ennyi. Ja, meg talán az, hogy van amikor rámtör a fotósoppolhatnék, akkor szoktam ilyeneket csinálni. -
Köszi. Istenkirály. Honnan jött az inspiráció? -
Tessék néhány kép.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
MAjd ebéd után csinálok. -
A Hornet skinről van más irányú screenshot? Rohadt jól néz ki oldalról. -
wolfhgb #30225 Egy kis segítség kéne. Előre is bocs az off ert. Egy win 10 kulcsrol hogy tudom egyszerűen megállapítani, h oem vagy retail kulcs? kiirja ezt valahol a win vagy a microsoft fiokom? -
-
Akkor bocs. Azt hittem leakarod fikkantani :) Mondjuk ami nekem nem elfogadható, az a helló katis meg csillámpónis szkin :D de ha valakinek az tetszik, hát... lelke rajta. -
Félreértetted te is a kérdést. Nem kötekedtem, pusztán érdeklődtem. Nekem is van ilyen "ünnepi skinem". Más csinálta, de van. -
Rgr. -
sakkay #30220 Balázs, vicceltem. Vagy mielőtt kielemeznéd-évődtem
-
A következő a helyzet Balázs.
Én is és gondolom még sokan mások is csinálnak festést a kedvencüknek.
Az, hogy mennyire autentikus és másnak mennyire tetszik abszolút nem releváns, úgy is mondhatom, hogy én például pont leszarom.
Egyrészt én szeretek elmolyolni vele, másrészt meg nekem tetszik. Ez egy JÁTÉK és nem a való világ, ezt kellene megértened (meg még néhányaknak...).
Én még arra is vetemedtem, hogy a pumát rábiggyesztettem a helikopter személyzet ruhájára... Ne és? Valakit zavar?
-
-
Nem értelek. Nem szabad kérdezni? Egyszerűen nem értettem a skin másodlagos célját. Mert koszolódás az nem így néz ki, ilyen álcamintát meg még nem láttam.
Ennyi. -
sakkay #30216 Te milyen kedves vagy
-
Valahogy kinézzen...
-
Koszolódás vagy álcaminta volt a cél? -
https://www.digitalcombatsimulator.com/en/files/3301161/ -
Köszi a segítséget! :) Legközelebb úgy illesztem be. -
amugy a YT beágyazás müködik a YT video alatt megoszts link másolás, nem a cimsorbol lévö linket. majd itt a szövegdöböz alatt a video beszurása és mehet, nálam igy mindig jó -
Igen, nekem is hiányzik... bár a RoF és az1.5.x jól elmegy még most is, azokat meg nem repüli senki... :D Pedig azért néha a RoF sem lenn rossz. Remélem egyszer lesz új gépem nekem is, de egyszerűen túl sokat kérnek egy jó VGA-ért és megfelelő mennyiségű RAM-ért. SSD-t viszont fogok venni.
Vidi: Köszi a választ. A tankos rész ismerős volt a 9. század című orosz filmből (ami nagyon jó szerintem), de itt a vidiben, miért nézi meg a katona tenyerét? :)
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2019.01.05. 21:22:56 -
sakkay #30209 Sajnálom, jó lenne együtt repülni néha.
Videó. Egyfajta bátorságpróba a tankos rész. A lövészetes rész hasonló-bár semmi értelme,csak szar lehet azoknak akikbe a meleg hüvely beleég a nyakába:)) mikor a földön fekszik. Az, amit utána csináltak, túl azon, hogy a légnyomás pofonbax abban a szögben kicsit, maximálisan semmi értelme sincsen:)) A robbantás meg meg van vágva, azon még fel is röhögtem
3 perc körül.
-
Szívesen mennék, de 6 Gb Ram van a gépemben és 2Gb VRAM, ez a 2.5-nek kevés.... de elindul!! :) A Quick mission-ök betöltenek, igaz mire minden oké, a vacsimat is elfogyasztom.. :D
Sakkay, ebben a vidiben az első 3 percet nem értem... mi a véleményed? :)
Link.
szerk:
Régebben lehetett YT videót beágyazni, már ez nem lehetséges?
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2019.01.05. 21:01:01 -

-
"Most már elég az ígérgetésekből, mert szolgáltatást várunk a pénzünkért."
Ez jogos, csak ne így adjátok elő
. A DCS World ingyenes, azért nem fizettél. Amiért fizettél, az a repülőgép modul. Hogy mire használható, azt meg lehetett tudni előtte is.
-
sakkay #30205 De hivatalos vagy valami mod?
Ja látom...
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2019.01.05. 19:50:33 -
sakkay #30204 Köszönöm Papa! Nem jössz DCS-ni mostanában? -
Egy kezdetleges dinamikus mission. "Hasonló" plusszal mint az arma zeus. Már régen meg kellett volna "hivatalosan" lépni dcs-ben ezt a dolgot, hogy még élvezetesebb missionokat lehessen játszani...
Itt olvastam a hozzászólásokat és az embereknek jogos a felháborodása EDE-vel kapcsolatosan. Már jó ideje kifakadtam az f-18 miatt, hogy gyakorlatilag megvettük jópáran, de használhatatlan élményrepkedés és gyakorláson kívül. Most már elég az ígérgetésekből, mert szolgáltatást várunk a pénzünkért. -
gantus68 #30202 +1 a klikkelhető kabinra -
Hát ha hini lehet az eddig elejtett infoknak akkor vagy syria vagy falkland terület.
A mig-19 után álnak neki jobban a mig-23-nak
A fórumban mások is hiányolják a keleti orosz vasakat és azt irták, hogy nincs már nagyon mit beletenni , max a szu22es .
Épp emiatt kéne legalább a már meglévöket egy szintre hozni minimum a klikkelhetö kabin szintjén, szu25, mig 29 és a szu27.