37057

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Tényleg jó :) -
A jelenlegi felhozatalból nekem is ez tetszene a legjobban, de az, hogy már most ez lenne a leghasználhatóbb modul... hát nemtom... Hunafos házi digfight után olvasva az eredményeket, meg hogy mire mennek a Hornettel J-11 és Su-27 ellen, nekem valahogy nem ez jön át
.
-
gantus68 #30357 Szerintem a hornet már most bestbuy. Persze van benne hiba, de a funkcionalitása miatt már most a legtöbb helyzetben a legjobban használható modul. Egyre több rendszere működik, "dolgozni" kell vele rendesen. Nálam favorit. -
+1 -
sakkay #30355 Nagyon jó lett. Azéé, mert van magának művészi vénája
-
Nem azé' mer én csináltam (de azé'), de marhára tetszik ;)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Ahogy olvasom fb-n, sokat nem vesztek azzal, hogy még nem vettem meg a Hornetet. Ez olyan, mintha a gyárból az első, második tesztpéldányt, amiben a fele dolog benne sincs, másik fele meg be sincs fejezve, átdobnák valami harci bevetésre, hogy "a pilótáink addig is repüljenek valamivel". IRL ugye milyen rohadt abszurd lenne az ilyen "early access"?
-
sakkay #30352 Még az kellene. Jó volt, csak az IFF miatt nagyon nagy káosz tud lenni. Most ilyen data link hiányba bele sem megyek. Ahol a légiharc többsége volt-sajnos az ellen s-300 folyamatosan pásztázta, ez még jobban megnehezítette ha valaki bodyt kért. Ugye a fax tudja, ha minden sípol
. Érdekes, hogy összességében nem hátrány az ocolus, inkább előny. Közelharcban meg
. A harm jó lesz majd, megszünteti a csipogás egy részét
Egyszer kétszer már egész jól összejátszott pár ember, végére egész jó megmozdulások is voltak, csak kevesen lettünk. Még mindig megy amúgy.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2019.01.12. 22:42:42 -
úgy látom hogy most senki sem streamel -
Ezt elhiszem.
Kíváncsi leszek a mai össznépi Hunafos lövöldözésen mi lesz, mindkét oldalon Hornet? -
sakkay #30349 A végén rajta volt vagy 10 másodpercig. Remélem hamar jön a teljes, vagy javítják ezt, mert nagyon frusztráló.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2019.01.12. 19:49:34 -
Nem az én ötletem volt, Repveznek mondd ezt :)
@Sakkay. Nem azt írták erről, hogy kell neki kis idő, mire biztos választ ad? Spikeolni kell elég hosszan. -
sakkay #30347 Bazdmeg megint...felmegyek blue flagre. Becserkészek valakit, 3x fogok rá aprókat, hogy ne tudjon belőni hol vagyok, (minden esetben ellent mutat az IFF) Majd a végén indítok és frindly kill miatt végem. Ok, hogy ideiglenes az IFF, de kb egy hónapja, gyakorlatilag értelmetlen használni is... -
Ha bejön akkor mint ötletgazda, szeretnm a jogdijakat beszedni minden eladott modul után, akkor talán nem fog bosszantani a dolog ha mégis igy lesz :P -
Én elővételeseknél sem lehet felhasználni. Nekem nem engedte.. :/ -
Néha fel lehet használni a bónuszt de csak a modulok egy részének a levásárlásához, full árat nem lehet fizetni vle. -
beci43 #30343 Van 26 dodóm bonusként.Viszont modul vásárlásnál nem engedi felhasználni...akkor mi a faxnak van? -
Roodie76 #30342 A Vulcan az "csak" a renderelő motor; a fizikát, repülési modellt, műszerek működését biztosan nem érinti, ha át is állnak rá. -
sakkay #30341 Ne aggódj nem lesz ilyen. -
Wampapa #30340 Most vettem meg hat modult nemrég, úgyhogy kibírnám röhögés nélkül ha az ED bejelentené, hogy átállnak erre az új cuccra és nemhogy meg kellene újra venni, hanem a régi támogatását megszüntetnék. Gyakorlatilag nincs is kész modulom, még az A10 re is fantasztikus terveket szövögetnek. Az Öböl környékét bővitgetik, az F 18 félkész, a FC-ben a pitek klikkelhetőek lesznek :P , a külsős Mirage teljesen átalakul, a Harriert is javitgatják. Még szerencse, hogy coming soon az F-16 meg az AH-1. Szerintem ezek, a terv szerint, nem félkészen lesznek kiadva.
-
"Mondjuk erre nem is gondoltam, az mekkora ötlet, Vulkan DCS-re eladni megint mindent :)"
Tom, ne adj nekik ötleteket, reméljük nem olvassák a fórumot .
Most még röhögünk rajta de amikor tényleg ez lesz majd sírunk :D
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.01.12. 06:01:00 -
Solt #30338 Ez nem teszt, ez egy bemutató, hogy mi az előnye az API-nak. Sokszorta több objektumot képes megjeleníteni mint DX / OGL alatt. DCS-re lefordítva, nagyobb látótáv, több egység anélkül, hogy bezuhanna az FPS. A törpéket meg a gombákat helyettesítsd be épületekkel, városokkal, fákkal, erdőkkel, egységekkel, stb...
A lehetőség adott, a többi a képességeken, akaraton, időn és a pénzen múlik. -
Ez jogos kérdés, Vulkan-nál is írják, hogy sok speciális dologban jobb mint a Dx, de hogy sok "nem speciális" téren meg hogy muzsikál, az majd kiderül. -
Értem.
Az ilyen tesztekkel azért az a bajom, hogy sanszosan úgy alkották meg, hogy a hazai pálya lejtsen. Nem mintha nem láttunk volna ilyet a történelemben. :)
Olyan videók már inkább mutatnák (van ilyen), ami már kiadott játék esetén tökazonos konfigon mutatnák a difit.
A 3D Mark és istentudja milyen progik pontozása is nálam kb. semmire nem volt jó. Az Otherwolrd egyik VR ready-ként kapott tesztgépén a tökazonos változatú 3D mark totálisan más skálát látszott használni a csatorna és az én gépem esetén.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.01.11. 22:03:31 -
szamomra ez szemlélteti legjobban a különbséget.
Bár az is iigaz, hogy eddig nem vettem észre semmi hasonlót, igaz még olyan játék se nagyon volt ami már alapból
csak ezt használja és nem dx11ról volt átirva.
Lényegében minél több CPU magod van annál jobban skálázódik ha kéri az erőt, nem mint most, hogy leesik az FPS de a CPU fele meg még kihasználatlan. A repszimek és az olyan játékok ahol sok egységet kell egyszerre megjeleniteni sokat dob majd.
-
A hardware igényt nehéz megmondani, hogy más engine-el mennyi lenne. Az biztos, hogy nagyon sok játéknak bőven elég amit a mai PC-k a Dx11 és Dx12-vel tudnak. DCS nem ilyen, főleg VR alatt feltűnő, hogy esélytelen az atomstabil 90 fps. Az alacsonyabb szintű GPU programozás a (ténylegesen) több magos CPU működésnek egyértelműen előnye lesz, ha normálisan le is tudják programozni (és nem qrják el az így szerzett pluszt egyből valami másra). -
Továbbra sem értem. Alig egy maroknyi játék támogatja és egyik sem jelentett tudomásom szerint semmiféle új fantasztikus kinézetet páratlanul alacsony hardver igénnyel.
Azt nem értem, hogy mitől várják egyesek ettől a megváltást. -
Tudod Balázs, onnan jött Miszter Szpokk..
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2019.01.11. 20:16:05 -
Tudod mi a DirectX? Na, ez nem az, de ugyanarra való. Mindenki azt várja tőle, hogy úgy fog futni a rajta a DCS, mint még soha.
Ha ráguglizol, hogy "Vulkan API" akkor sokkal szakmaibb és részletesebb infókat is kapsz róla, már ha érdekel az ilyen. -
google a barátod
-
Mi a pék ez a folyton emlegetett Vulkan? -
-
b+ ehhez nem ittam még eleget
-
Leírták, hogy ezek a 2019-es tervek, de semmit nem ígérnek, hogy 2019-ben el is készül. Ami rendben is van, az lenne a furcsa, ha tutira mondanának bármi ilyesmit.
A hordozó fícsöröket annyira nem fogja más megkapni, hogy most olvasom fb-n, hogy szerver kritikus modul lesz. Ahol az van bent, és neked nincs meg, akkor a szerverre sem enged be. Méghogy másik csónak is megkapná a fícsöreit? Hehe, ED-ről beszélünk nem?
Hajó rádiózás logikus, Hornet és a Tomcat a két húzónév most, ezzel szerintem nincs baj.
Vulkan API az egy teljesen új alap. Olyan mint a DirectX vagy OpenGL, csak újabb (OpenGL 2-nek is nevezik néhol). Szóval ja. Új grafikai engine, sokkal mélyebb szintű GPU programozás, új proci kezelés (több szálú proci használat alapból benne van, nem az a vacak ami DX11-ben van most). Dx11-Vulkan konverzióról nem olvastam még, hogy mennyire bonyolult, nyilván egyszerűbb, mint nulláról írni valami újat, de arra sem számítanék, hogy hamar lenne belőle valami. Az tuti, hogy a Vulkan API-s DCS World az külön installer, külön program lesz, de szerintem a 2.5.x Openbeta-t cserélik rá, a régi engine-t úgysem fejlesztik tovább ha Vulkan tesztelhető stádiumba jut.
Mondjuk erre nem is gondoltam, az mekkora ötlet, Vulkan DCS-re eladni megint mindent :) -
Tom, Tom... Nyugtával dícsérd a napot ;) -
Ez mind szép és jó, de egy kicsit félek attól, hogy soknak lesz mindez még a repülőkkel mellette.
meg amit már régebben is mondtam, hogy nem globálisan fejlesztenek hanem modulokra amiből a többi modul nem sokat profitál.
Lesz egy új nimitz osztályú hajó minden csilli -villi dologgal, de arról nincs infó, hogy ezt a nimitz is megkapná e.
ugyan ez a helyzet a rádiózással, előbb a hajóra fejlesztik ki a rádiózást és csak utána a szárazföldre, pedig lényegesen többen használnák ott.
végre szó van a vulkán bevezetésesről, nem tudom ehhez kell e új alapokat csinálni , mert akkor megint lehet majd egy dcs stabil, egy open béta meg egy vulkán alfa verzió , ahova mindegyiket egyszerre kell majd a javításokat fejleszteni és újra eljátszani a modulok újbóli megvételét inkompatibilitásra hivatkozva az FC nél már 5.-jére.
-
? -
-
Kíváncsi leszek erre én is, hogy pontosan mire gondolnak dinamikus hadjárat alatt. Hosszú ideje az első olyan fícsör, ami tényleg qrva sokat adhat a DCS-hez. -
Dinamikus hadjárat.
Whoa.