37054

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Frenky #30517 Nem kell tagnak lenni, mindenkit várunk a versenyre!
Utoljára szerkesztette: Frenky, 2019.02.02. 08:03:48 -
Nem hiszem, hisz' akkor nem sok értelme lenne ideposztolni ;) Merthogy a tagok úgy is tudnak róla. De az igaz, hogy ezt beleírhatná Frenky. -
Az induláshoz tagnak kell lenni? -
Frenky #30514 I. DCS HUNAF AIR RACE KUPA 2019!
Megrendezésre kerül a DCS HUNAF által szervezett I. AIR RACE KUPA 2019. Miről is van szó? 2 versenypálya van, az egyik a sugárhajtású gépeknek és a helikoptereknek ha lesz rá igény, a másik a légcsavaros repülőknek. Az egyenlő esélyek miatt a géptípusok száma korlátozva lesz a felmérés eredménye után. 1. Légcsavaros, 2. Modern, 3. Helikopter. A pályák kialakítása, mérete a modern, illetve légcsavaros gépekhez lesz szabva. A géped a levegőből indul, irány az első kapu, minden géptípus természetesen egyforma mennyiségű üzemanyaggal, azonos távolságra a kezdő kaputól a magasság is egyezik. A pályákon idő és magasságmérő van, egy kijelző a kapuknál lévő magasságod jelzi, a verseny végén az idődet is. Az nyer, akinek a legjobb, kisebb az ideje és nem hagy ki kaput sem, csak ezeket az eredményeket fogadjuk el! Folyt.köv… Igényfelmérés a linkre kattintva DCS HUNAF AIR RACE KUPA 2019 IGÉNY!
Üdv, HUNter -
Ezt így nem mondanám, mert legalább dolgoznak rajta, az, hogy kicsit erősebb, az előfordul. Inkább az a gáz, hogy bármilyen kritikát visszakézből elutasítanak, mintha ez nem is egy beta cucc, és a játékosok nem beta tesztelők lennének...
@Repvez. Ahhoz nagyon komoly részecske rendszerek kellenének, nem hinném, hogy pár grafikai effekt miatt megérné azt folyamatosan számoltatni... -
Tehát ED szokás szerint teli talppal áll bele a hülyeségbe? -
És ez azt is jelenti, hogy majd hatással lesz a füstre is, ha átrepül rajt a gép vagy a hajtómű füst is változik tőle ?Meg ahogy a képeket elnézem egy sima kúpot tettek a szárnyvégre amin belül érvényesül a hatás, de a két kúp metszetében gondolom nem lesz még zavarosabb az örvény.
-
sakkay #30510
Jó mondjuk ha így marad és túl erős, biztos, hogy a pilótáik a tizennyolcról is szólni fognak. Erre mérget vehetsz. Az meg, hogy az admin ilyen-nincs mit meglepődni
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2019.02.01. 22:51:21 -
Én azt néztem, hogy Tibi kommentálja fb-n, hogy ez az effekt egy kissé erősre sikerült (ha hajtómű elfújása (jet wash) lenne annak oké, de gép által keltett örvénynek (wake turbulence) viszont túl erős). Az admin leoltotta, hogy hát pedig ekkora gépeknél ez ekkora...
Kár, hogy ők típusra pontosan ilyen mögött repülték a Gripen AAR kiképzést, ami kissé könnyebb gép is mint a 18-as, de biztos csak rosszul emlékszik. #edjobbantudja -
Migre azt írták, hogy készként akarják kiadni, nem valami early access izében... nekem ez a meglepőbb :D -
A mig 19est meg mily meglepö elhalasztották a megjelenését -
sakkay #30506 Hát bonyolítani fogja a dolgokat az biztos. Kíváncsi leszek, hogy amit a pilóta hiányolt-a hordozó tornyának turbulenciája mikor jön. Éppen múltkor nézegettem, milyen faxán megdobják a gépet az épületek turbulenciája Perzsa mapon. Szóval fizikailag most is megcsinálhatnák. -
sakkay #30505
-
Jónak tűnik, a szárny vortexeket minden géphez illene megcsinálni, de valóban a tankernél a legfeltűnőbb. Főleg ha a kosár kint van a szárnyvégen :) -
wolfhgb #30503 Ezt nalam mar vagy 2 eve tudja a progi, ha rangatom a joyt, amikor csovaba repulok. :) -
sakkay #30502 Ez nagyon komoly. Végre.. -
Nagy nehezen meglett. A játékon belül a module managerben megtaláltam a kulcsot.
Röhej az egész amúgy, azt mondták hogy átállnak az email azonosításra a starforce helyett, akkor nem tudom miért kell ezzel szarakodni.
Játék indításnál kéri a serialt az összes modul holott telelpítve vannak.
Na mindegy az a lényeg hogy megoldódott. -
gantus68 #30500 registry-bol kellett volna telepites elott kiirnod a serialt :( Ha beloggolsz ED weblapjara, akkor a modulnal kiirja, ha mar megvan a modul es tarsitottad a loginoddal. Ott megjeleniti a serialt. -
wolfhgb #30499 Mar diskuraltunk telon, azert nem irt ide, megoldodott, de azert koszonom. :)
-
Srácok mit tudok csinálni ha nem tudom a Mig21 serialját?
Újra raktam a gépet, minden működik csak a Mig nem.
Itt vettem a fórumon pár éve vkitől, és nem tudom hová írtam fel a kulcsot. Persze a saját fiókomban sincs az ED-nél mert nem ott vettem. A privát üzenet sincs meg már itt az sg-n amiben megkaptam a kulcsot. -
beci43 #30497 Solt kolléga a környéken sincs, egyébként bal ctrl+scrlk. -
wolfhgb #30496 Hat, tobb tucat teszt utan, a konkluziom a kovetkezo. A konfig ua. mint Soltnal, a baallitasait szinten atvettem. A teszt szinten konstans 300mp es. Nalam szemely szerint tobb az fps ht el, mint nelkule. A max kb megeggyezik, a min fps viszont 8-10 fps t mutat a ht javara, ugyhogy en bizony hagyom bekapcsolva. Legujabb nv driver, legujabb dcs 2.5 frissites mellett, proci 5ghz en, kari afterburnel huzva. -
wolfhgb #30495 Jobban mondva a meretes megy, az eredmeny erdekelne -
wolfhgb #30494 Solt kollegahoz egy kerdes! Hogy lehet az fpst meretni a dcs ben es hol lehet az eredmenyt megtekinteni? Tudom, h egyszer mar mondtad, de az mar regen volt, kiment a burambol. :) -
Hát ja tudom én is hogy edénél semmi sem biztos, csak nem hinném hogy olyan nagy meló lenne összedobni a fasza minyó után a 24-est.
Főleg hogy évek óta dolgoznak rajta.
3d modellt, fülkét összedobja egy jókezű modellező egy délután, minyó repmodellt ráhúzzák, néhány csúszkán állítanak, alrendszerek megegyeznek kb.
Egy hét alatt összeraknám :D
Jó csak viccelek na nem kell komolyan venni.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.01.30. 08:34:40 -
Egy rakás modul évekig volt beta vagy most is az. Egy befejezett Mi-24 modul kb. akkora sci-fi, mint magyar holdraszállás pizsamában. -
Erre azért ne vegyél mérget.. -
Csak a Mi 24 jöjjön idén, remélem befejezik. -
Ne sorold ide az összes fejlesztést, a Super Tucano Razbamos modul lenne, magukra írták, hogy egyenlőre ami van, az elég meló nekik. -
mi24, f16, vulkanAPI, 2 uj terulet,FW190,RATA,ATC rádiózás csak, hogy az ismertebbeket emlitsem, meg még mennyi minden van amit nem tudunk mi megy a háttérbe. -
-
ez elég vicces, hogy ezt mondják és a következő évekre meg vagy 10 párhuzamos nem kis melót felsoroltak.
-
Ja, akkor csak a "nem csináljuk meg" maradt meg bennem :D :D A Super tényleg jó lenne, de szerintem 3-4 év a minimum. Vagy több... -
Köszi.
Topik végén írják, hogy a Tucano-t nem fogják megcsinálni, az A-29B SuperTucano-t viszont igen, csak egyenlőre más a prioritás (nem akarnak egy idben dolgozni 4-5 modellen párhuzamosan). Az jó hír, hogy nem kaszálták el, de az nem, hogy belátható időn belül nem lesz belőle semmi... -
ITT van róla totyik, de nekem úgy rémlik, hogy egy szavazást követően törölték a projectet. Persze lehet, hogy tévedek... -
Hát, ha jól emléxxem, akkor azon ment a vigyorgás, hogy csavaros gép.. nem most volt, szóval nem emléxxem pontosan, de valami ilyesmi volt. -
Tiltakozott? Mire? Miért? -
És volt is róla szó, aztán letettek róla, mert a sok nép tiltakozott ellene a fórumon...
-
sakkay #30479
-
ww2 gépek közt még elfér