37053

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Grat a cucchoz! :) A Sub biztos király lesz vele! :) -
Király! :) A szubnautikára is qrva kíváncsi leszek... meg a jegesre, bár az még csak korai izé. -
sakkay #30714
-
Á, zsír, akkor megúsztam a pénzköltést, köszi :) -
Juteszembe, Condor2 is állítólag qrvajó VR alatt. fps-el ott sem lesz gond. -
k53ta #30711 Igen, ebben a formában igaz, hogy külön kellene választani a kidolgozottság szerint. Ebben én is egyetértek.
Igen, hiányzik egy a Mi-21_hez hasonlóan kidolgozott Mi-29, Su-27 variáns, persze még sorolhatnám.
Utoljára szerkesztette: k53ta, 2019.02.19. 21:37:58 -
ha nem is 3d-ben , de 2d-ben lehet használni hozzá a VR szemüveget a virtual descktop alkalmazással, megadható mekkora legyen a kijelző és a iveltsége, igy legalább nagyban látja az ember és a felbontás se olyan rosz, meg körbe tud nézni a kabinban. -
Nem támogatott. -
sakkay #30708 Tudod, pár gép egyszerűen arcade szinten van-ami a velük való harcászatot illeti-a DCS-ben, a később kidobottakhoz képest. Így nem kis előnnyel jár a használatuk. Árnyalja a képet, hogy ha nem engednék őket egy szeróra, a nyugati gépeknek nem lenne ellenfele. -
sakkay #30707 BMS-hez nem lehet vr-t használni? -
Ezt mire érted pontosan? -
Itt szerintem az egyik gond, hogy az FC3-ban a gépek közel sem olyan összetettettek (avioinaka, repmodell) mint egy DCS-s gépnek. Emiatt az FC3 gépet használó előnyben van. -
sakkay #30704 Nincs rá vr? -
k53ta #30703 Évek óta csak olvasója vagyok ennek a fórumnak, de meglepet a legutóbbi "vitasorozat".
Pld az, hogy miért probléma az egyeseknek, hogy ha ez egyik oldalon F-18 és F-15el repülnek a másikon meg csak Mig-21 és Mig-29 netán Su-27el? A valóságban talán nem kerülhetnek szembe ezek a géptípusok a maguk fegyverzetével?
Dinamikus kampány téma mindig előkerül még tálán már a Redhunters időkben is téma volt. Véleményem szerint a DCS pont, hogy egy másfajta megközelítést képvisel a szerkesztet küldetésekkel. Aztán, hogy ki és mit állít össze és akar szimulálni, az adott rep küldetés alatt, az rá van bízva.
Engem sokkal inkább foglalkoztat, hogy a repülőgépek rendszerire, mint radar, elektro optikai (pld OEPS-29), ECM...stb Vagy a rakéták és célzókonténerek, besugárzás jelzők (RWR) modellezése legyen minél valóságosabb.
Nekem mit régi, de már messze nem aktív repszimesnek már nem éri meg új hardverekre költeni a pénzt, így a DCS nekem nem alternatíva, bár sok feltöltött videót megnézek és tetszik a DCS, de az FC2 elfut a régi konfigurációkon is és a havi egy élmény repüléshez az is elég.
Utoljára szerkesztette: k53ta, 2019.02.19. 21:10:03 -
sakkay #30702 Beszarsz. Komolyan. Amit először próbálj: instant mission-perzsa térkép-hard landing. Hihetetlen. -
Európába nem szállítanak, egyébként igen, erre még jönne vám is, ha elhoznák ide. -
Naaaaaaa. Hát a BMS az smafu?
-
Mondjuk ő könnyen viccel, 9700k 5ghz, 32gb ram, 2080ti :D
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.02.19. 20:50:31 -
gantus68 #30698 Vágner úr beállításai
Utoljára szerkesztette: gantus68, 2019.02.19. 20:32:34 -
gantus68 #30697 +1, uhd tv-n 1080p-ben bírja csak a vga-m :(, pedig 2160p-n nagyon szép tud lenni a dcs, élsimításra sincs szükség, de még nincs gpu, ami kihajtaná. Hát ezért várós nagyon a vulkan, akkor még egy vga és hadd szóljon. 1070 ára is elég jó, de az rx-ek már kimondottan olcsók. Multigpu-val a vr is jó lehet...
-
Gondolom ha rendelek erre rányomják a vámot. -
Én qrva kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a minyó meg a Huey :) -
sakkay #30694 "úgyhogy a szimulátorokban marad a monitor+trackIR"
szerinted..hát nem fog. Ja talán a CLOD miatt.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2019.02.19. 20:11:52 -
Olyat biztos nem írtam, max azt, hogy UHD után a CV-1 felbontása nekem kevésnek tűnt, és olyat inkább nem vennék. Ezt nagyon jónak mondják mindenhol, most 200 dollár engedménnyel árulták, viszont a kinti kontaktom csak limitált ideig lesz elérhető - túl sok minden állt együtt, hogy tovább halogassam bármi bizonytalanért. Szerintem a 1070-es kártya kevés lesz DCS-hez, úgyhogy a szimulátorokban marad a monitor+trackIR. -
Nobsak nocsak, nem te írtad a múltkor hogy a vr téged nem igazán érdekel? :)
Grat a cucchoz, meg Leonnak is.
Nekem hasonló van, Lenovo explorer, én is az usa.ból vettem 99 $-ért, annyiért én sem tudtam otthagyni.
-
És hogyan jutottunk el megint az önfényezésedhez oda, hogy a DCS milyen fetature-öket tud és mi a fejlesztés irányvonala?
Kezdem sejteni miért vágtak ki.
Bár igazság szerint megint kezded túltolni a szekeret itt is.
Elhisszük, hogy 23 évesen kurvára ráérsz. -
overG #30690 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez azért van mert ilyen a közösség, leírták, rossz időben voltam bent ahol még az alapokat fektették le. Érdekes amúgy hogy az 5 szabályból 4 rólam szól, meg mindenféle emberke le van védve hogy véletlenül se világítson rá senki hogy ő hibázott nem én, az a lényeg hogy elviszem a balhét azt mennyé a dolgodra. Megnéznék másokat hogy játszanának egymagukba, mindenhonnan kilennének hagyva, és ha fel is mennének valami magyar szerverre akkor éveken át asszisztálj ahhoz hogy állandóan trainingezni kell. Lehet azért nem hemzsegnek magyarok 104 esen mert nullába lőnék őket, nem írok nevet de szoktam eleget látni ezért írtam 2 óra alatt 2 kill azt exit game. Meg akik legjobban okoskodtak azokat egy 2 éve játszó emberke full nullába lőtte hunaf kupán, a nagy oktatók meg vágdosták földhöz a gépet dogfight közben és nem azért haltak mert lelőtték őket hanem mert saját gépüket nem tudják irányítani. Vagy az aki téged legjobban becsmérel felszáll 104 esen automata pilótával se talál haza és 1000 kg kerozinnal vergődik egy bázison mert nem tud tankolni. Vagy ugyan ezek verdesik földhöz a gépüket mert 7000 lábon kapnak egy SAM indítást és 90 fokba belevágja a gépét a földbe. Sokan ezen röhögnek csendben az én hibám hogy anno szóvá tettem és nem tetszett hogy ilyenek oktatnak ki akiktől anno egy szutyok 9000 ft os gamepaddal különbül repültem akik 130 000 Hotassal vergődtek a levegőben még manapság is negyed órán át egy tanker mögött mert 4 év alatt nem tudnak légiuántölteni... -
sakkay #30689 Én tényleg nem akarlak bántani(de valószínűleg ezzel foglak)-neked egy barátnő kellene, de nagyon, nem pedig a DCS. -
DE az érdekes, hogy pár havonta megjelensz valami témával és a végén átvált egy személyes "engem senki nem ért meg és nem fogad be" monologba.Meg kilyukadsz a Hunaf tagságra és a wotra.
El kell fogadni, hogy ez nem az a játék ahol úgy kell játszani mint egy WOT vagy egyéb vártündér játékokkal.itt nem az a cél , hogy minél több killed legyen .
-
Lysandus #30687 Gratulálok Tom! Majd számolj be a tapasztalatokról! -
Caterpillar #30686 

-
Solt #30685 Akkor nem kéne már lefeküdnöd? -
overG #30684 Engedelmeddel 24/48 ba járok 4 műszakba dolgozni, holnap reggel kezdek. -
overG #30683 DCS World csoport csak 1 van, WOT klán ami a baráti közösségtől kezdve az európai szintű klánokig bezárva több mint 300 van. Ha beléptem egybe és nem tetszett nem kellett magyarázkodnom, kerestem olyat ami félprofi és megfelelek az elvárásoknak, mivel már 2 éve csak néha néha játszok, akár ha úgy döntök hogy újra klánok ellen akarok csatázni, kb pár óra alatt felvennének egy félprofiba mert 8 10 es tankom van és hasznára lennék a klánnak. DCS vel már csak 104 esen és Havocon játszok nem tobzódok semmilyen freeflight szerveren, ha műrepülök 10 mp t kitenni egy gépet a kifutóra végtelen üzemanyaggal és orrvérzésig húzhatom.
Tudod ha több kommunikáció lett volna köztünk akkor képben lennél sok dologgal kapcsolatban mert elég baj hogy te se tudsz mindent. És szomorú hogy pár ember dönti el mit lehet és mit nem. Írtam anno akkor tudnék lelépni ha leviszem a kukába a joysticom és törlöm az accom DCS Worldből de erre semmi esély. 1 - 1.5 éve senki sincs nyaggatva streamelhettek játszhattok szervereken senki sincs zaklatva. Annyi történik hogy normálisan beszélni akarok HUNterrel, azért vele mert ő a közösség feje, nem lehet mással. ÉS ha kibékülnénk, ott lehetnék Discordon ellehetne ezt az egész témát engedni mert sztem most is elég uncsi lehet hogy nincs más téma. -
Nem akarok senki felett pálcát törni, de egy dolgot mindenki véssen jól az eszébe.
Sem az sg-n, sem máshol egy topikban, csoportban, vagy akár egy virtuális században lenni NEM jog, csupán lehetőség!
Nekem is vannak ezzel problémáim az arckönyv nevű helyen. Nekem van egy jó 3500-as verses csoportom (imádom a verseket), ahol időnként feltűnik egy-két retardált és azt hiszik, hogy joguk van ott lenni - a nagy faszt! Lehetőség, az van és akár indok nélkül IS bárkit kitehet a csoport kezelője. Ez el lehet fogadni vagy nem, de ettől ez még így van. -
Nem unod még? Mert én már igencsak... Ez biztos, hogy ide és mindenkire tartozik?
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2019.02.19. 15:05:10 -
Ehhez képest átlagosan munkaidőben van időd több ezer karakteres wall of textekre. Nagyon ráérsz... -
overG #30679 Jogos kirohanásom teljesen privátba volt Colossal ahol tudtára adtam hogy 1,5 év ment el az életemből feleslegesen másokat zaklatva kismilliószor bannolva, semmilyen formába nem volt publikus ez az egész kirohanásom, csak ő látta és sztem megértette.
Utoljára szerkesztette: overG, 2019.02.19. 14:47:09 -
overG #30678 Colos volt facebookon aki segített, és hitegetett hogy ne adjam fel, ő volt az amikor utoljára bent voltam megkaptam az utolsó esélyem segített volna. Mindezt valamelyik admin felrugta és önként eldöntötte hogy repülök a csoportból úgy hogy akkor egy szót se szóltam. Ez az igazság, lett volna egy utolsó esélyem élhettem volna vele. Ez után még 1,5 évig biztatva voltam hogy próbálkozzak. Most az utolsó banolásomnál aminél hangsúlyozom senkit és semmit nem becsméreltem vagy szóltam le bármit amit csináltok. Ott voltam 2 hónapot tétlenül, majd próbáltam beszélni HUNterrel annyit hogy hagy legyek ott Discordon és legyünk békében, neki is írtam hogy facebookra nem megyek mert nem érdekel. Én is ott lennék Discordon látnám mit csináltok én is része lennék valaminek aztán láthatnátok nem az megy mint régen. Voltam Hunterrel repülni is kérdezd meg ki bántotta vagy szólt hozzá csúnyán. Innentől nem az én részem ez az egész. Annyit mondok 8 mag 16 szál 64GB rammal nem ma fog elavulni hogy ne tudjak játszani a játékkal. -
A Hunafban azért lehet 150 tagból 100 passzív, mert nincs olyan szabály, ami ezt tiltaná. Egyik tagnak sincs joga ezen problémázni, mert mindenki a maga idejét osztja be.
Nem tudom, hogy téged ki hitegetett egy újabb, negyedszeri hunaf tagsággal, azt vele beszéld meg. Hogy discordról is bannolva lettél, azt nem tudtam, de ha szerinted volt már ott is egy "jogos kirohanásod", akkor gyanítom az admin szerint mégsem volt az annyira jogos. Ilyenek után mégis mire számítasz?
"Az igazi közösség mindenkinek ajtót nyit." Ez így is van. Neked is nyitva volt háromszor, minden alkalommal csúnya vége lett. Frenkyék nem akarnak nekifutni negyedszer ugyanannak. Ezért nem lehet hibáztatni őket, kíváncsi lennék -ha már példálóztál velük- melyik WOT klánodba vennének vissza három bannolás után negyedszerre is... a helyedben én megnézném a külföldi fórumokat, külföldi századokat, ott legalább idegen nyelvet is gyakorol az ember, aminek csak hasznát látnád bárhol máshol is. A hunafot pedig engedd el.