37052

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Egy alaplap és egy proci - de faszán látható is.
32GB RAM meg király! -
A DCS -hez ajánlott a 32gb:
"Recommended system requirements (HIGH graphics settings): OS 64-bit Windows 8/10; DirectX11; CPU: Core i5+ at 3+ GHz or AMD FX / Ryzen; RAM: 16 GB (32 GB for heavy missions); Free hard disk space: 120 GB on Solid State Drive (SSD); Discrete video card NVIDIA GeForce GTX 1070 / AMD Radeon RX VEGA 56 with 8GB VRAM or better; Joystick; requires internet activation."
Ha a DCS a prioritás és van rá pénz akkor igen. Viszont a DCS-en kívül másról nem tudok hogy kellene neki ennyi ram, én pl. csak 16gb-ot vettem és nem is érzem szükségét hogy bővitsem.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.02.26. 14:25:24 -
Razor18 #30833 Köszi szépen ! -
Colos1357 #30832 A Windows dinamikusan használja a RAM -ot. 16GB esetén 10-11GB -ot oszt ki a DCS -nek, ellenben Ha 32 van, akkor ki fogja osztani a 20..24GB -ot. Nekem 16 volt sokáig, most 32 van. Mivel azonban CPU -t is cseréltem, nem tudom megítélni, hogy önmagában a RAM növelése okoz-e teljesítménytöbbletet, de mivel gyakran megy DCS multi közben 20-24GB -ra, gyanítom nem felesleges a 32GB. Az már más kérdés, hogy a mostani memóriaárak mellett megéri-e.
Utoljára szerkesztette: Colos1357, 2019.02.26. 14:14:49 -
Razor18 #30831 Urak,
gémer PC-be van értelme manapság 16 GB-nál TÖBB RAM-ot rakni mindaddig, míg (nálam legalábbis) a legintenzívebb DCS multi session sem fogyaszt el 10-11 GB-nál többet a Feladatkezelő grafikonjai alapján? Nyilván a 8GB kevés volt, de a 32 GB meg nem totál overkill? Mire tudna rásegíteni a plusz 16 GB?
Köszi -
Razor18 #30830 Mit akartál spoilerezni? -
A qrva életbe belefele :D Ilyen az, amikor egy műszaki antitálentum okostelefont meg laptopot kezd el használni... -
Lehet én is a hét végére hagyom
-
Faxa 
én is 9700k-t vettem, csak még nekem sem volt időm összerakni. Majd hétvégén :)
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.02.25. 11:57:00 -
Az lesz!
-
Vidd el egy szervizbe, ott ócóért összerakják neked
-
Ésss... ez is megjött :) Ennek örömére este nem elsz időm átépíteni a kompjútert... :/ Na de talán holnap.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
A DCS az fasza, ott ha kikapcsolom a vr-t, akkor az ki van kapcsolva :)
Mással vannak problémák.. :/
Komoylan mondom.. 2019 van, a 21. század - nem igaz, hogy egyes szoftverkészítők nem tudják (vagy szarnak bele) megcsinálni, hogy külön vegyék a kontrollert és külön a joyt, pedálokat.. -
Razor18 #30822 DCS Updater/Launcher Utility
Telepítés indítás után nagy kék Settings gomb fent jobbra, azon belül második sorban kis szürke gombok jobb oldalán Application settings, ott beállítgatni, mi hol van. Egyszer kell neki megmutatni a DCS elérhetőségeidet a gépeden. Onnantól a utility indítás után a Sys Tray iconon jobb gomb, Launch DCS, Launch VR on vagy off. Egyéb a linkelt ED fórum topicban.
Oh, bocs, egy gémet (bármelyiket) kérdezed, vagy "A" gémet (a DCS-t)?
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2019.02.24. 20:23:41 -
Tudtommal a pórnépnek még nem elérhető, DCS alatt már fejlesztik (ED-vel együtt).
Ja, visszaolvasva kicsit félreérthető amit írtam. -
sakkay #30820 Láttam már ilyet működni dcs-ben-nem is egy videón. De tény, hogy még nem kiforrott a dolog. -
VR kesztyűvel már megy a fejlesztés, de még nem műküdik DCS alatt. Kesztyű az külön hardware, a sisakokhoz csak kontrollerek vannak, amiket a 3D térben érzékelni tud. Kesztyűnél a klikkelés érzetét nehéz megoldani, hogy ne azt érezd, hogy csak a levegőben legyezel. Ujjvégbe tett rezgő, nyomást szimuláló lapokkal állítólag egész jól tudják már ezt is éreztetni. De a kiforrott technológia még kicsit odébb van.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2019.02.24. 10:47:58 -
k53ta #30818 Ezekhez létezik VR kesztyű is? Mert akkor egy érintőképernyő +VR kesztyű használatával akár kézzel is lehet kapcsolni a kabinban lévő kezelőszerveket és akkor nem kell az egérrel vacakolni. -
Van pipa az optionsban a VR fülnél. -
Hiába kapcsolom ki, ha elindítok egy szoftvert, ami támogaSSa, akkor elindul az oculus is - ha meg ekkor zárom be, a program is leáll illetve nincs pipa, amit kivehetnék (például a Subnautica). Állnadóan i/be dugdosni meg nem akarom az oculus hdmijét. -
beci43 #30815 Kikapcsolod az Oculus felületét.Vagy az alkalmazásban kiveszed a pipát. -
Na, gondoltam megnézem a huszonegyest... hozzátartozik a sztorihoz, hogy amikor Lacival kibasztak, akkor "megfogadtam", hogy én nem veszem meg és ezt be is tartottam. Egy barátom nyert egy kulcsot még Sanyótól és mivel ő nem használta a DCS már, ezért megkaptam tőle a kulcsot - hát ezért van nekem.
Szóval gondoltam megnézem - valamiállat! És folyamatosan attól paráztam, hogy beverem a fejem a kabintetőbe :D :D AZtán kiröhögtem magam - a nejem meg engem :D -
Asszem csinálok egy listát, hogy miket kell kipróbálnom.. :) -
El lehet indítani valahogy egy gémet (a rift kihúzása nélkül), hogy normál, rift nélküli módban induljon? -
X-Plane 11-ben is odabasz :P -
Itthon vannak a lányomék svejbül. Egész délután a Dani (12 éves) játszott a cuccal. Jóóó sokáig a First Contaktot nyomta, aztán meg a Robo Recallt. Már ezért megérte megvenni a cuccot.. látni a gyerek arcán az örömöt, az izgalmat :) A robo recallt kábé 5 perc alatt megtanulta kezeleni. :)
-
beci43 #30809 Jaja, olyan mintha bent ülnél a plótafülkében!Végre Papa, téged is elkapott a gépszíj! -
Hát qrva szép! -
Solt #30807 Így van, mind a HMD (Rift) helyes és pontos felhelyezése, mind a hardveres IPD beállítás fontos lépés a megfelelő élmény eléréséhez. A szoftveres IPD állítás DCS-ben szerintem inkább azokhoz a kütyükhöz van, amelyeken nem lehet a lencsék távolságát fizikailag állítani. :) -
Caterpillar #30806 Úgy, mindenesetre, fontos lépés... :) -
Solt #30805 Ha a Rift-n beállítod hardveresen, akkor ezt nem kell piszkálni. -
Újra kell tanulni az biztos, viszont nekem könnyebb lett vr-ban a Minyóval a repülés. Nagyon sokat számít hogy a térben érzékeled a távolságot, mennyivel vagy a föld felett, jobban érzed a sebességet, stb.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.02.23. 10:44:19 -
Caterpillar #30803 Ami még nagyon hasznos lehet, ha beállítod szoftveresen, hogy a két pupillád közti távolság mennyi. Ezt IPD-nek hívják és érdemes pontosan beállítani. :) -
Razor18 #30802 A csavarhúzóról: velem (meg ahogy Googlizás közben kiderült, mással is) előfordult, hogy a fejhallgató egyik oldalából totál elment a hang. Jó esetben ez csak egy sima kontakt hiba lesz, egy egész picit kell húzni a felfogató csavaron, a fejpánt belső oldalán. De ésszel, csak annyit, hogy a hangot visszakapd. HA előfordul egyáltalán veled valaha. -
Paszmek.. teljesen újra kell tanulni az egészet. Tök más így, mint monitoron. -
sakkay #30800
-
Jaaa, oké. Meló után megvizuálom. -
sakkay #30798 instant akcion-kiválasztod a minyót és a perzsia térképet-majd van egy olyan küldi, hogy difficult landing. -
Azt külön le kell tölteni? vagy hol van, mert nem lelem.. -
sakkay #30796 DCS mi-8 hard landing instant pálya perzsián???