37052
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • VO101Tom
    Pár hét kell még mire elfogadható szintre beletanulnak a RIO-k, az a munkahely nagyon bonyolult lett. Amit én olvastam, mindenki nagyon elégedett a modullal, de szerintem le sem szarja senki, hogy a Phoenix A és C között van-e különbség. Később lehet, hogy foglalkoznak vele, de most még azt kell tanulni hogy vezeted és használod a gépet. Apró bugok vannak, de semmi show stopper. Online van hozzá manual, ez folyamatosan frissül, esetleg itt nézz körbe, van-e info arról ami téged érdekel.
    http://www.heatblur.se/F-14Manual/intro.html
  • molnibalage83
    Áh, dehony. Nincs meg sem a modul, se a helyszín. BMS fórumon tették be, és megfogott a kép. Csak ennyi.
    De nagyon szívesen olvasom, hogy kinél és hogyan megy a dolog, hogy pl. IRST / TCS működik -e már, az AIM-54A/C között érezni-e a difit, hogyan loftol az AIM-54, van e korlátozása, hogy mikor engedi indítani stb.

RL videókon stabil 1G-s repülés közbeni oldásokat látni csak. Mit enged a DCS?
  • 2Pete
    Nem biztos hogy az a hivatalos, de kell neki egy master reset és utána már működik az auto.
  • bootsector
    Valaki esetleg tud arra megfejtést, hogy a földön miért nem lehet az F-14-nek AUTO-ra állítani a variaszárnyát?
    Egyszerűen nem megy, mindent megcsináltam, ahogy az indításban le van írva, de nem akarja. Csak a levegőben veszi be, ha kihúzom és újra betolom a sárga kart. Az összes létező kombinációt végigpróbáltam, de amíg a földön áll a gép, nem megy.
    Ja és esetleg még annyit, hogy a külső fényeket( strobe, taxi light, stb.) miért nem lehet bekapcsolni? Kabinban bekapcsolva, fényerő maxon, de nem látszik külső nézetben semmi.
    Egyelőre ennyi.. . Nagyon köszi, előre is!
  • sakkay
    Csak nem repülsz Balázs?
  • molnibalage83
  • PhantomAss
    Fogalmam sincs mi lehet, nálam is előjön, szerencsére nagyon ritkán.
    De az a lényeg hogy megoldódott.
    Amúgy az Odyssey-nek is nagyobb a felbontása mint a Riftnek, több erőforrás kell neki, plusz még erre rájön az is hogy baromi részletes a Tomcat kabin.
    970-nél nálam is volt olyan hogy visszadobta a betöltő oldalt menet közben. 1070 is nagyon kevés neki, még a 1080ti is erőlködik sokszor, az is kompromisszumos.
    Szóval a gpu-t biztosan megéri fejleszteni neked is, azzal szerintem kiküszöbölöd ezt a hibát.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.03.15. 08:34:45
  • molnibalage83
    Anno FSX-szel újraforgatták moddolva az eredeti intro-t. Sajnos mindenhonnan leszedték az a Loncis videót, úgy 10-11 éve fent volt YT-n.
  • repvez
    Na erre vártam :)
  • VO101Tom
    Ami a Tomcat sebességét illeti, fps-ben nem vettem észre nagy különbséget, viszont VR alatt nekem ma 1070-el többször volt, hogy F10 után amikor újra kabinba ugrottam, 2 másodpercig néztem a VR betöltő szobát (!) majd visszaváltott DCS-re és láttam a kabint. Ilyen eddig nem volt (Hornettel, Meszával, Mig15-el repkedtem VR-al ezelőtt). Az ilyen akadások, másodperces megállások miatt gondolom, hogy azért jóval több erőforrás kell a Tomcat kabinnak, mint a többinek (amennyire részletes, az lenne a furcsa, ha nem így lenne). Amikor nem váltogattam térkép és kabin közt, akkor nem volt ilyen gond.
  • VO101Tom
    Ma megint repkedtem kicsit Tomcattel, és teljesen rendben volt a 6DOF. Nem tudom mi lehetett múltkor. Lehet sisak setup? Passz.
  • LeonSilver
    Semmi plusz fps-t nem tapasztaltam riftben! Akkora fílingje van, hogy a fal adja a másikat... :)
  • beci43
    Nem tapasztaltam esést.Viszont játékélményt igen!
  • gantus68
    Nincs különbség, olyan mint a viggen vagy az F-5, nálam legalábbis.
  • molnibalage83
    Milyen az F-14 modul használata alatt az FPS? Számottevő különbség van a többi géphez képest?
  • LeonSilver
    Paszmek... el sem hiszem - működik a warthog 3 állású kapcsolója a cicamicában.
  • PhantomAss
    Akkor valszeg tényleg nem a fény az oka.
    Ha van elég napfény az okés, estefelé meg én mindig felkapcsolom a villanyt, de van hogy néha akkor is hullámzik egy picit a kabin.
  • VO101Tom
    Köszi a tippet, ED fórumán szétnéztem azóta én is, ott is volt akinek odyssey-nél elment a 6DOF, neki DCS repair oldotta meg. Másnak meg valami stabil fényforrás a szobában. A fénnyel szerintem nem volt gond, délután egyből kipróbáltam amikor kijött, még rendesen világos volt a szobában du négy-öt felé. DCS repairt egyenlőre kihagyom, most még úgyis mást csinálok.
  • PhantomAss
    Az valszeg azért van mert nincs elég fény a mozgáskövetéshez. A wmr-headsetnek minél több fény kell a kamerák miatt, na nincs elég akkor szokott együtt mozogni a kabin a fejeddel.
  • LeonSilver
    Ja. Meg holnap reggel beviszem a riftet a munkahelyemre. A kedvenc főnököm kiszeretné próbálni :) És hát régi, jó barátom (előbb volt barátom, mint főnököm), szóval az sem lesz. TrackIR eladva, szóval...
  • LeonSilver
    Ááá, a lányomékhoz megyek. Unokázás lesz ezerrel :)
  • beci43
    Vidd a géped is Papa!
  • VO101Tom
    Manual letölthető pdf-ben, nyomtasd ki és vidd el. Jól fog jönni :D
  • LeonSilver
    Na, mindegy. Én holnap reggel indulok Svejcba és csak a jövő héten hétfőn indulok vissza. Addigra remélem kitaláljátok, hogy merre hány méter.. :D

Ja, meg ezt a kurva videófelvételt kellene megoldani, mert agyrohamot kapok...
  • beci43
    Az biza!Meg ahogy mozgatod a fejed, úgy látod a tükörben.Hhhúúú vazze...
  • LeonSilver
    Tudom, hogy tök lényegtelen és erőforrás-zabáló - de a tükörben a látvány qurva jó!
  • beci43
    Ja, én se igazodok el rajta.
  • beci43
    Bexarás.Az eddigi legkomplexebb gép.És qurvára élvezetes...
  • LeonSilver
    Nálam tökéletes. Csak ezt a qrva rio gyereket nem tudom rávenni, hogy durrogtasson. Kicsit nem egyértelmű az a menü..
  • VO101Tom
    Neked van kabinban 6DOF? Ahogy mozognék a kabinban, csak a fejét dönti, de mozog a kabin velem együtt. Kicsit zavaró...
  • sakkay
  • LeonSilver
    Hát srácok... csak annyit tudok mondani, hogy huvazze..
  • LeonSilver
    Remélem is ;)
  • VO101Tom
    VR-al beszarás az a kabin
  • LeonSilver
    Gyün mán lefele 1000L ez a kandúr.. Kíváncsi vagyok marhára..
  • gantus68
    F-14 manual
  • repvez
    Meg hát fémböl van Hall szenzoros igy elvileg a tartossága örök élet+1nap
  • LeonSilver
    A virpil cuccát már néztem és gondolkodóba ejtett. A mechanikája fényéveket ver a TM-re és rá lehet tekerni a TM nyelét.
  • repvez
    Force senzoros joy base Cougarhoz, ha valaki az F16-oshoz keresne .

iletve uj Virpil stick base
  • VO101Tom
    Igen, ez lenne a logikus, de mondjuk én azt is logikusnak tartottam volna eddig, hogy a 3D részlegnél ne dobják a gyeplőt a lovak közé, hogy egy játék engine-nek lennének tényleges modellezési limitjei, és azokat be is tartatná a QA. Az pozitív változás, hogy egyáltalán beismerik, hogy gond van vele (már nem lehet hova átírni az ajánlott konfigot ), és ha most elmozdulnak a VR felé a prioritásokkal, akkor legalább a játékélmény fontosabb lesz, mint a grafika. Talán.
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2019.03.12. 16:54:48