24054
  • Omlás
    Szia,

Épp haveromnál vagyok és csak próbaképp megnézném tudunk e hozzád csatlakozni mert hozzám valamiért nem tudott tegnap este.

Természetesen eredeti a game.

Elvileg már csatlakoztam csak várok hogy accepteld :)
  • SuSu1992
    sziasztok!
    majd a multiról tudnátok videót csinálni??
    mert szerintem csak akkor veszem meg a játékot!
  • allock #132
    előbb meg kell vennem, utánna számítani lehet rám ahogy van időm :)
  • bzsoli
    sziasztok

ma este 8tól indítok egy szervert, HU-FARMLAND néven, "tsz" jelszóval

multizhatunk egyet próbaképpen

zsolti
  • gabby13
    Köszi szépen azt a portált is , és azt is hogy mire van az a progi.
  • allock #129
    pálya szerkesztés, konvertálás, gépszerkesztés kezdetére
  • allock #128
    legjobb magyar oldal
    néha lassú mert túl van terhelve :)
  • gabby13
    És még azt szeretném kérdezni, hogy Giants Editor 4.1.7. mire való?
  • gabby13
    Köszi szépen mindenkinek aki válaszolt a kérdésemre.
    Igen ezt megtaláltam már én is csak az a gond hogy még nincs hozzá 1 jó pár dolog. De remélem hamar lesznek hozzá.
  • bzsoli
    bzsoli írta:
    "LS11-hez nagyon gyorsan meg fognak jelenni ezek."

Ez gyors volt! Ennyire nem gondoltam volna... :)
  • garaib
    pl. itt:
    http://lshungary.hu/news.php

Görgesd lejjebb az oldalt
  • bzsoli
    Szerintem még korai LS11-es modokat keresni, de ahogy láttam, hogy az LS09-hez milyen mennyiségű és milyen dicséretes minőségű modoka/mappeket készítettek, LS11-hez nagyon gyorsan meg fognak jelenni ezek.
  • gabby13
    Sziasztok!!Nekem 1 olyan kérdésem lenne, hogy a ls11-hez nincs valami oldal ahol vannak mods- ok?
    Ha van légyszíves- írja meg valaki.
    Előre is köszönöm...
  • tmisi
    Én úgy kezdtem el vetni elsőnek, ahogy a gép adta, az világosbarna volt. De lehet nem volt megboronálva. :D
    Mindegy, felszántottam, aztán ment bele a búza.
    Igaz valóságban a cégnél tárcsa után vetünk őszi búzát, de hát ahány ház annyi szokás. :)
  • bzsoli
    A boronázás után olyan középszürke felületet kapsz a jellemzően sárgás learatott felület helyett (a szántás meg sötétebb, így megkülönböztethető). A vetés után meg világosbarna felület van, így én boronálás után látom, hol tart a vetőgép. Vagy nem egyről beszélünk?
  • tmisi
    Én meg úgy vettem észre, hogy szántás után vet, de búzával próbáltam csak. (Tök jó az ötlet egyébként, hogy egyedileg meg kell tölteni a vetőgépet maggal.) A boronázottra való vetésnél nem változott annak textúrája, ettől függetlenül lehet vetett bele, de így rosszabb, mert nem látod hol tartasz. :)

• bzsoli
    A silóban csak tárolni tudod a 4 fajta betakarított terményt. Ha pénzt akarsz belőle csinálni, akkor a választott siló alá kell beparkolnod az pótkocsival. Miután megtelt, a megfelelő terményt a megfelelő helyre kell vinned eladni (a kis PDA megmutatja mit és mennyiért vesznek meg/át tőled és hogy HOL).Ilyen helyek pl a kikötő (nyugat) a malomészaknyugat), és a sörgyár (lent délen).
  • allock #117
    arra tippelek, ha a saját silódba rakod akkor nem kapsz pénzt, csak ha a malomnál adod el, ott megveszik pénzért
    otthoni silóban meg csak tárolod
  • hertzui
    Sziasztok! Elkezdtem a karriert az 1.-őt,megy minden meg értem,de amikor learatom a búzát,berakom a silóba,de pénzem hogy lesz az egészből?? Nem tudom a terményemet pénzzé tenni. segítsen valaki!!PLS!
  • bzsoli
    Ha csak boronálsz, akkor is bevethető a föld és ki is kell minden. Kérdés, hogy mondjuk gyorsabban vagy sem!? Esetleg valaki?
  • Magnumrolcsi
    Ahogy én figyeltem vetés előtt fel kell szántani a földet. Gondolom a többi sem véletlen van, azokat még nem tanulmányoztam.
  • bzsoli
    Illetve lenne még kérdésem:

A földművelés menetében kérdezném, hogy a játékban, van jelentőség annak, hogy szántok-e minden vetés előtt, vagy hogy használom-e a permetezőt és egyéb szakmai finomságok. Vetésforgóról meg öntözésről, már nem is beszélek, de leszögezném, hogy nem értek ehhez, csak kérdezem. A játékot kedvelem úgy ahogy van, szimulátor párti vagyok, de ezek azért érdekelnének, mert ha van jelentőség, akkor dolgoznék.

Zsolti
  • bzsoli
    Azért van, amiben segítségre szorulnék. Van elérhető manual a játékhoz, vagy ez Astragon betegség, hogy hiányzik?
  • bzsoli
    A különböző magok között az "O" billentyűvel tudsz váltani, aminek a kis fehér sziluettjét láthatod a jobb oldali ikonok felett. A négy alaptermény a búza (Weizen), az árpa (Gersten), a kukorica(Maise) és a repce (Raps). Ezen felül tudsz még vetni füvet is (vagy lucernát), szóval amit a patásoknak tudsz adni... ha jól mondom.

Remélem tudtam segíteni.
  • Freddycom
    Fel kell töltened a vetőgépet a telephelyeden lévő zsákokból. Odaállsz és 'R'.
  • levi1989
    a vetőgépet hogy tudom beállítani mit ültessen és hogy vessen?
  • patyesz18 #108
    Köszi szépen..ezt eddig is tudtam h így kell a 09ben de a 11ben nem találtam szal..sőt most sem találtam meg:/ Majd csak lesz vmi okos aki megmondja:D De azért thx szépen!
  • Magnumrolcsi
    Ha ugyanúgy van mint a LS2009-ben akkor így..

" Megnyitod jegyzettömbbel(F4) a "********/Landwirtschafts-Simulator 2011/data/storeltems.XML" dokumentumot, és minden <price>...</price> -nél ----> a ... helyére beírsz egy 1-es számot! (legegyszerűbb ha a jegyzettömbön belül a szerkesztés menü majd keresés és beírod, hogy price)
    Ha átírogattad az értékeket,akkor a bal fölső sarokban van egy "file" nevű menü,azt lenyitod,és rákattintasz a "Mentés" menüpontra!
    Bent a játékba!Nyomsz egy "P" betűt,kiválasztod mit akarsz venni."
  • allock #106
    én csak nem akarok kártyával fizetni :)
    inkább boltban megvenni, vagy valami webshopban megrendelni
  • patyesz18 #105
    Hali. Azt szeretném kérdezni h ebbe hol tom átírni az árakat feltéve ha átlehet-e úgy mint az ls2009be? Segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm!
  • Omlás
    Nekem meg haveroknak nem fontos a magyar nyelv szal amint elérhető az angol verzió lecsapok rá pár példányban :D.
  • allock #103
    megvárom
  • szabii98
    Csakis.Max még Tesco meg Auchan.
  • Omlás
    MO-n később kerül forgalomba mert magyarul jelenik meg az 576 gondozásában. Szal szeritnem elsősorban majd 576-ban lehet kapni. Gondolom :).
  • allock #100
    nekem inkább bolt kéne :)
  • Omlás
    http://secure.simmarket.com/astragon-farming-simulator-2011.phtml

Elvileg itt hivatalos megjelenés után digital download verzióban is kapható az angol nyelvű game. Ha esetleg még nem találtatok boltot ahonnét shopingolnátok. ;)
  • allock #98
    akkor kalandra fel, szántani kell
  • Omlás
    Lényegessen jobban van optimizálva már mint a 08 vagy a 09 de van még hova fejlődniük :). Mondjuk az új motor legalább anyival jobb, hogy kihasznál minden magot többmagos prociknál a 09 még nem használta kb xarabbul ment a gépemen mint a 11.
  • allock #96
    tok8 milyen géped van ha ez sincs optimalizálva rendesen
  • belapeter
    Nem csak azzal megy,hanem attól jobbal!
    Mert túl öreg a Processzorod. Minimum 2 magos kell...