23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#75 Elvileg sikerült megbeszélnem az illetékesekkel, h igen. -
#74 Magyar nyelvű lesz, nem?(lsportál...) -
#73 írni meg még mindig nem tudok. -
#72 Sokka jobb.
Már az óriási feljemény,hogy a 11e-s verzió minden magot kihazsnál a PC-n,és nem csak 1-et mint a 2009-es!
Lesz benn MP amit nagyon várt már mindenki 3 éve !
ezenkívül azt a raklapnyi sok gépet osztályozták a boltan.
Ezenkívül még lehet több map is a játékban.
De a megdöbbentő dolog a járkáló tehenek,gyalogosok votlak.
Ez miatt lett tejüzem is a játékban.
Szerintem mennyi elég XD -
tmisi #71 Tudom, 09-hez nekem is volt egy raklapnyi.
Csak aztán annyit raktam bele, hogy összeomlott. xD -
#70 Na vééééégre demo :/
Én inkább megvárom a teljest, mennyivel jobb az előző résznél? -
#69 Ehez már készült! XD
Ami LS09-eb jó az elvileg jó a 11-esbe is.
Szóval,még újabbak jönnek :D
Ám ide is csatlakozhatsz hozzánk. -
#68 Agrárt felejtsétek el.
Semmit nem ér,nagy szar az egész!
Ebben a Topikban amúgy is LS11-ről kéne beszélni.
-
tmisi #67 Én kipróbáltam. Sajnos a demóban csak két kihívás jellegű küldetés érhető el, de azért bejárható a terep. A grafika szerintem változatlan, viszont bugokkal még nem találkoztam. Ha ehhez is készül temérdek mod, akkor jó lesz. :)
KÉP 1
KÉP 2
KÉP 3
KÉP 4
KÉP 5
KÉP 6
KÉP 7 -
garaib #66 Miben különbözik az LS2011-től az Agrag Simulator 2011?
http://www.gamechannel.hu/cikk/hirblock/oktoberben_erkezik_az_agrar_simulator_2011 -
#65 DEMO -
#64 Hát nem...:/ -
#63 sziasztok!!
nem valami nagy a forgalom erre felé!!:):) -
#62 Basszus:)
Most beszéltünk erről pár hsz-al lentéb..:A csak néz szét:)
Nincsen demó..leírtuk kik próbálták ki?
Mert én nem tudom h kik próbálták ki max azok akik elmentek a bemutatóra..:) -
kiscody #61 sziasztok ha van demo honnan lehet szedni?
mert láttam pár embert aki kiprobálta!!!(vagy csak duma?) -
#60 Csakhogy azok a torrent oldalak hülyék.. írd be hogy LS2025demo és még akkor is ki adja.. szóval hadjad.. xD
Szép Napot -
pista89 #59 várandós -
#58 Figy csak az a gáz h én is keresgéltem és téll kidobott olyat h ls2011demo torrent... vagy vhogy így szal, nehogy már én legyek a hülyegyere.:/
Mind1 fejezzük is be me nem akarok összeveszni senkivel. -
#57 Ha nem lennél lusta utánanézni,akkor a kérdést sem tetted volna fel. De hogy jó napod legyen ezért válaszolok.
Demo nincs. A játékot Október 18.-án adják ki.
Mellesleg EZT az oldalt ajánlom figyelmedbe.
Az hogy nem válaszolt senki az meg annak tudható be, hogy ezt a fórumot még nem sokan látogatják, mivel van egy saját moderálású LS fórum.
Szép napot. -
#56 De imádom h baszik válaszolni mindenki. -.-' -
#55 Az LsHungary-t is ráírhatnád :D -
#54 Ezekkel a modellező programokkal készülnek azok a modellek amik később a játékban lesznek. -
#53 Sziasztok. Már én is nagyon várom a multys részét, sógorommal együtt x)
,de most akkor 18én mutatják meg 1.re odáig oké, de mikor lehet megvásárolni illetve sunyiba letölteni? Meg ugye a legjobb barátunkon...(Google) talátam olyan h ls2011 demo... h olyan van-e vagy mi a fuck?
Wááh dejóólesz... üdv nektek fanok;) -
#52 Jó lett. A bal felső sarokban a Maya és 3ds Max ikonja mire szolgálna? -
#51 Oké.Köszi, hogy válaszoltál! -
#50 Nem, kiléptem. -
#49 OFF:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Temár nemvagy benne a Portál team-ben? Mert nemlátom kinn a nevedet! És még annyit lehetne-e kérdezni, hogy miért nem vagy benn? -
#48 Látom teis tolod a fotóbolt-os ipart :)! -
#47 Egyik banner sem rossz.
Nekem csak az hiányzik belőlük hogy nem a játékból való képekkel lett összevágva :D
Tudom,még kép sincs akkor miből vágjunk ...
Csak az olyan szép banner szép :)
De mind 2 szép ;) -
#46 Csináltam már én is régebben.
A szövegek kattinthatóak lesznek.
-
#45 -
#44 Sziasztok!
Készítettem egy bannert!Szerintem mehetne ki.
Banner -
#43 Kíváncsi leszek ha megjelenik a játék, és ez lesz a rendes fórum (már ha ez lesz), nem csak egy topic a 09-ben, akkor mi lesz itt. Mert sajnos nem hazudtolják meg magukat az emberek, és ilyen játékkal legtöbbször valódi földművelők vagy csak szimplán 'agyoniskolázottak' játszanak. Gondolok itt olyan jelenségekre mint 'gabikamionos' például, nem olyanokra értelemszerűen akik tudnak normálisan értekezni. -
#42 Az a baj, hogy odaát sincs már rendes moderálás... Belefáradt már mindenki abba, hogy más szemetét takarítsa. Máskülönben odaát is csak a balhé megy, és ha sikerülne fent tartani ezt a színvonalat ami most itt elindult hidd el hogy jobb lenne itt a közösség. A másik fórumot szerintem bűn közösségnek nevezni. Ez így jobb lenne itt, kevés hsz. , ha kijön a game akkor sok kép. Én már nagyon beleuntam abba hogy a mostani fórumon napi két oldal szemetet szelektáljak, hogy értelmes mondanivalót találjak és hogy meg bírjam nézni a képeket. -
#41 Szerintem ez a topik jól van ott ahol de, ha nem így gondolják egyes magukat felsőbbrendűnek érző emberek, akkor meg új fórum kell neki mert nem maradhat az ls2009 fórumban egy szál topikként!
Szerintem... -
#40 Hát igen. Pont ez a gond. Nagyon sok az alsó korhatárú ember a fórumon :/
Na meg a nethuszárkodás...
Sokan vannak akik csak akkor érzik jobban magukat ha jól visszaszólhatnak a másiknak.
Na de most mi lesz ezzel a topikkal? -
#39 A balhéhoz is két személy kell. Sok minden múlik azon is, ki milyen módon reagálja le a dolgokat. Persze az sem megoldás, ha minden felett szemet huny valaki. A játék felhasználóinak nagyon nagy többsége a szó szoros értelmében a gyerek kategóriába tartozik, tőlük sajnos hiába várja el az ember az előre átgondolt, helyesírásilag megfelelő, érthető kérdéseket. Szóval vagy megpróbál mindenki a képességeihez mérten értelmesen megnyilvánulni itt, mindenki szeme láttára, vagy úgymond elbújik a másik fórumon. -
#38 Hidd el,ők tudják. Itt is volt már topikuk,de annyira úgymond barmok voltak itt,hogy semmit nem lehetett velük kezdeni. Olyan helyre mentek,ahonnan lehet kitiltani embereket.
Ez be is vált,sokkal jobb a mi közösségünk odaát!
Itt megint csak balhé lenne. -
#37 Zolinak nem tetszik a ötlet, de én is azt mondom, amit te. -
#36 Ez jó, remélem a hangok kicsit valósághűbbek lesznek, mert elég gyatra hogy 3 hangból áll az egész gép motorhangja és már a dinamikus talajban is reménykedek, és ne jöjjön senki hogy NATO gép kell meg sok pénzt, nagy szart, ha akarják beleteszik, megcsinálják, semmi sem lehetetlen, nem szabad kételkedni semmiben se.Ráadásul nagy pénzt akarnak leakasztani, az eddigi részek is szép összeget hoztak nekik a konyhára, annak ellenére is hogy Mo.-n a korlátozott lehetőségek miatt 80%-nak tört játéka van...
Szval ha valamit is keresni akarnak vele lényeges változásokat kell eszközölniük a 09-hez képest.
Más:
Érdemes lenne a ls fórumon lévő 2011-es tájékoztató topikot elzárni és ide küldeni az érdekeltséget, mert már elég információ van a játékról hogy saját lábán álló topikja legyen.