23835
  • bzsoli
    Ha csak boronálsz, akkor is bevethető a föld és ki is kell minden. Kérdés, hogy mondjuk gyorsabban vagy sem!? Esetleg valaki?
  • Magnumrolcsi
    Ahogy én figyeltem vetés előtt fel kell szántani a földet. Gondolom a többi sem véletlen van, azokat még nem tanulmányoztam.
  • bzsoli
    Illetve lenne még kérdésem:

A földművelés menetében kérdezném, hogy a játékban, van jelentőség annak, hogy szántok-e minden vetés előtt, vagy hogy használom-e a permetezőt és egyéb szakmai finomságok. Vetésforgóról meg öntözésről, már nem is beszélek, de leszögezném, hogy nem értek ehhez, csak kérdezem. A játékot kedvelem úgy ahogy van, szimulátor párti vagyok, de ezek azért érdekelnének, mert ha van jelentőség, akkor dolgoznék.

Zsolti
  • bzsoli
    Azért van, amiben segítségre szorulnék. Van elérhető manual a játékhoz, vagy ez Astragon betegség, hogy hiányzik?
  • bzsoli
    A különböző magok között az "O" billentyűvel tudsz váltani, aminek a kis fehér sziluettjét láthatod a jobb oldali ikonok felett. A négy alaptermény a búza (Weizen), az árpa (Gersten), a kukorica(Maise) és a repce (Raps). Ezen felül tudsz még vetni füvet is (vagy lucernát), szóval amit a patásoknak tudsz adni... ha jól mondom.

Remélem tudtam segíteni.
  • Freddycom
    Fel kell töltened a vetőgépet a telephelyeden lévő zsákokból. Odaállsz és 'R'.
  • levi1989
    a vetőgépet hogy tudom beállítani mit ültessen és hogy vessen?
  • patyesz18 #108
    Köszi szépen..ezt eddig is tudtam h így kell a 09ben de a 11ben nem találtam szal..sőt most sem találtam meg:/ Majd csak lesz vmi okos aki megmondja:D De azért thx szépen!
  • Magnumrolcsi
    Ha ugyanúgy van mint a LS2009-ben akkor így..

" Megnyitod jegyzettömbbel(F4) a "********/Landwirtschafts-Simulator 2011/data/storeltems.XML" dokumentumot, és minden <price>...</price> -nél ----> a ... helyére beírsz egy 1-es számot! (legegyszerűbb ha a jegyzettömbön belül a szerkesztés menü majd keresés és beírod, hogy price)
    Ha átírogattad az értékeket,akkor a bal fölső sarokban van egy "file" nevű menü,azt lenyitod,és rákattintasz a "Mentés" menüpontra!
    Bent a játékba!Nyomsz egy "P" betűt,kiválasztod mit akarsz venni."
  • allock #106
    én csak nem akarok kártyával fizetni :)
    inkább boltban megvenni, vagy valami webshopban megrendelni
  • patyesz18 #105
    Hali. Azt szeretném kérdezni h ebbe hol tom átírni az árakat feltéve ha átlehet-e úgy mint az ls2009be? Segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm!
  • Omlás
    Nekem meg haveroknak nem fontos a magyar nyelv szal amint elérhető az angol verzió lecsapok rá pár példányban :D.
  • allock #103
    megvárom
  • szabii98
    Csakis.Max még Tesco meg Auchan.
  • Omlás
    MO-n később kerül forgalomba mert magyarul jelenik meg az 576 gondozásában. Szal szeritnem elsősorban majd 576-ban lehet kapni. Gondolom :).
  • allock #100
    nekem inkább bolt kéne :)
  • Omlás
    http://secure.simmarket.com/astragon-farming-simulator-2011.phtml

Elvileg itt hivatalos megjelenés után digital download verzióban is kapható az angol nyelvű game. Ha esetleg még nem találtatok boltot ahonnét shopingolnátok. ;)
  • allock #98
    akkor kalandra fel, szántani kell
  • Omlás
    Lényegessen jobban van optimizálva már mint a 08 vagy a 09 de van még hova fejlődniük :). Mondjuk az új motor legalább anyival jobb, hogy kihasznál minden magot többmagos prociknál a 09 még nem használta kb xarabbul ment a gépemen mint a 11.
  • allock #96
    tok8 milyen géped van ha ez sincs optimalizálva rendesen
  • belapeter
    Nem csak azzal megy,hanem attól jobbal!
    Mert túl öreg a Processzorod. Minimum 2 magos kell...
  • Omlás
    Netes multi tuti csak eredetivel fog menni. Lanos multi neten lehet, hogy fog meni hamachival ha lesz crack ami kiüti a cdkey aktiválást. Ha nem akkor a multi csak eredetivel lesz megoldható.
  • Robi546
    Jah :( amúgy ki jött a játék vagyis úgy gondolom hogy letölthető!
  • allock #92
    csak eredetin lehet multizni, mint a simtractornál kb :D
  • kobi14
    1.Eredeti kell hozzá.
    2.Még ki sem jött a játék.
  • Robi546
    Nah már megvan! :)) Letöltöttem! Csak van egy gondom! Na szóval: Amikor elindítom a Multipláyer-t kifagy a játék :S ez miért van??? Léci Segítsetek!!Nagyon,nagyon megköszönném!!
  • allock #89
    előrendelni lehet kis hazánkban?
  • szabii98
    Végre!

Ha gondoljátok, csinálhatunk 1 FAQot, hogy mindenki tudja mit kell csinálni, illetve a domain fórumot is kikéne rakni hisz ott sokkal több HSZ lesz :)
  • Robertoo21
    a játék kezdeténél, nem csak azzal a traktorral és kombájnnal rendelkezünk ami az udvaron van, hanem van még egy traktor( a jól ismert kis zöld az Ls09-ből) és egy kombájn (ez is ismerős lesz azoknak akik játszottak az Ls09el), aratásra készen az egyik földön... aki nem tudja a tabulátorral lehet változtatni a járműveket...nem okoskodás, csak segíteni szerettem volna...további jó szórakozást mindenkinek!!! (:
  • Magnumrolcsi
    Ezzel sem tudok időt tölteni.
    Csak SSE2-s CPU-val megy. :(
  • ajron
    http://www.ls10portal.hu/ ezt a weboldalt is ajánlom a figyelmetekbe !
    tanulságos lesz a meglátogatása

Üdv. mindenkinek
  • ajron
    ha valaki nem lelt még rá akkor itt van egy kis help

a demo:http://www.origo.hu/techbazis/szamitogep/20101014-a-het-legjobb-letoltheto-szoftverei-2010-oktober-16.html

a teljes verzio:http://thepiratebay.org/search/Landwirtschafts-Simulator%202011/0/99/400
  • tmisi
    Onnan nem.
    Egyébként már kijött a német verzió. :)
  • Robi546
    Jah ok! Kössz már értem! :) de ezeket le is lehet tölteni arról az oldal-ról ????
  • tmisi
    Nem, itt az új release-k nfo fájlait teszik fel, magyarul nyomon lehet követni, mikor jelenik meg "feketén" egy játék.
    Egész pontosan itt.
  • Robi546
    Ok! Kösssz de amúgy milyen ez az oldal vagy ez is csak egy fórum ???
  • tmisi
    Még nem. Amúgy: www.nfohump.com
  • Robi546
    amúgy még nem lehet letölteni az LS 11-t ??? tudom hogy október 18-án jön de még nem lehet tölteni ??? ha igen akkor valaki adna ide egy linket PLS! vagy az emailcímemre: [email protected]
    Előre is köszönöm!
  • szabii98
    Nahh király
  • tmisi
    Nálam is több map + állattenyésztés miatt bejövős!