24054

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
W726 #334 megveszed mind a 2 fűkaszát, feldobod egy trakira előre hátra, lekaszálod a tehén előtt lévő mind3 földet.. aztán rámégy a száritóval, aztán berendsodrózod, és rámégy a vagonnal, nem annyira unalmas, és gyorsabb is asszem -
Valaki tudna mutatni képet a trágyaszóró pótkocsiról meg arról a traktorról amivel meg lehet pakolni a pótkocsit trágyával? -
Zsoze19 #332 Üdv!A Lucernát/Fűvet nem lehet valami Kombájn-al learatni mert ezzel a fűkaszával és meg utánna külön összeszedni kész unalom! -
W726 #331 -
W726 #330 -
érdemes
ha nem lenne érdemes bele se rakták volna -
helloka! ha tragyazok akkor valtozik valami? gyorsabban no esetleg tobb termes stb? thx -
W726 #327 nekem sem volt jó a tehén az angol verzióval -
W726 #326 bug -
Srácok még mindig nem jelennek meg a tehenek a karámban... pedig vettem 10-et és sehol nincsenek -
Szerintetek ez mitől van? VGA-t kéne frissítenem? :/
-
a347 #323 Most komolyan:
Lehet nálunk kapni valahol az LS 2011-et srácok? -
pacclacc #322 THX :) -
toxidavid #321 A 2009 es farming sim.ba azt ami W726 felrakott egy képet az a vagon nekem megtelt és hova üriitem kii vagy ez nemértem:S lécci valaki segitene... -
W726 #320 O betű :) -
pacclacc #319 Üdv!
Vetésnél hogy lehet beállitani h mit vessek? Nem nagyon vágom németet, angol verziot meg nem találtam :S -
W726 #318 ja és bocsi, csak a rács sárga :) -
W726 #317 parancsolj!
-
Mate950309 #316 nem vagon hanem egy begyűjtő pót. ott van a pótkocsiknál a trágyaszóró előtt vagy után
-
azt a sárga "vagon"-t nem találom 1 képet mutatnál róla? -
Mate950309 #314 ögyes helyett ügyes -
Mate950309 #313 egy kérdésem lenne azért hogy beleszóljak én is valamit:D
szval ha megcsinálom a feladatokat hogy bevetek 100 hektárt learatom stb. akkor utána mivan? ögyesvagyok és kész vagy van valami jutalom a kis oldalkaszás traktoron kívül??? -
W726 #312 ja és tamás, a füvet egy sárga szerszámmal kell, van 2is, aztán egy szintén sárga "vagon"-nal tudod összegyűjteni, lehet azon kivül száritani és rendsodrózni, ha profibb munkát akarsz végezni.. akár be is bálázhatod száritás után ua. az a bálák ára asszem -
W726 #311 zsoze: elég ha beszántod, meg beveted, és kinő minden asszem, és elméletileg sokkal kissebb a termés mennyiség, bár nem számolgattam
tamás: a traktoros boltban veszel egy emelős trakit (160k) vagy teleszkópos emelős cuccot (190k) és az alattuk lévő megfelelő szúrós cuccot.. én a 190es ajánlom, mert csak azzal éred fel a fészert, ahova a bálákat berakhatod, ott kell ahol van az a piros felvonó, szemben az indulópontal, a felvonó nem műxik általában :) szóval maradt a bepakolás teleszkópossal, a bálák pakolása is igen bugos, pattog repül össze vissza.. mikor a legszebben felrakod akkor biztos kipereg az egész a pótkocsiból :) arról meg ne is álmodj hogy a tetejükre még raksz, mint ahogy az életben szoktak örülj, ha a 8at vagy 10et fel tudod rakni, és főleg, ha be is szállitod 1es sebességgel :) sok sikert
ajánlom a kisbálát inkább, könnyebb felvenni lerakni, de azt is fel kell pakolni, és ahhoz már a raklapos villa kell -
+valaki elmondaná hogy hogy tudnám learatni a füvet(gazat)a teheneknek?
és bocs a 2 hsz-ért -
Valaki elmondaná hogy hogy tudom elvetni a búzát vagy a gabonát? -
Zsoze19 #308 Üdv minden őstermelőnek!Mi van akkor ha nem tragyázo meg a földet és nem is vegyszerezek?Attól még kinő a búza vagy a kukorica? -
Valaki elmagyarázná(részletesen)hogy azokat a nagy körbálákat mivel lehet megemelni és rárakni a pótkocsira?,mert én már vettem ilyen targoncavillákat de azt meg nem lehet(nem engedi)felrakni a traktorra.
-
a347 #306 Sziasztok
Hol lehet megvenni ezt a játékot? -
W726 #305 az is kussoljon, aki nem érti a viccet -.- -
atis78 #304 Én a bálákat, már rájöttem hogy a felhordó nem jó nem viszi fel, és egyenként berakni sem jó, ezért azt csinálom a felhordó melett a fal mellé borítom és betolom a falba. Ez ott van ahol az emberrel belépésnél kezdesz, szembe van az a deszka épület előtte a rossz felhordóval ott kell eladni. -
[center]WAREZZAL KAPCSOLATBAN NE ÍRJATOK! -
bzsoli #302 "nem elég hogy multiban nem játszhatunk, még a single is elveszik tőlünk?"
Na ez nálam kiverte a biztosítékot... baszod, azért ugye majd nem sírsz, amikor a lakásod rámolják ki!? az ugyan olyan lopás mint ha valaki, nem saját, fizetett seriallal játszik...
nekem tökmindegy ki mennyire warezol, de legalább kussoljon, de háborogjon! -
Learattam a búzát utána bebáláztam el is vittem az udvarra (oda ahol vannak a siló tartályok)utána le is borítottam az udvarra a bálákat de azt nem tudom hogy hova kell tenni úgy hogy pénzt is kapjak értük meg nem tudom hogy hogy hordjam el arra a helyre valaki segítene??? -
toxidavid #300 nah szval akkor valaki kodot hogy elinduljon a 2011-es? -
W726 #299 valaki szánjom már meg minket egy számsorral a 1.3hoz, nem elég hogy multiban nem játszhatunk, még a single is elveszik tőlünk? még kenyérre sem telik, nemhogy bankkártyás németországi szoftverrendeléskre :) szóval pls, valaki könyörüljön meg rajtunk :) -
matyi09 #298 Google a barátod! -
matyi09 #297 Aratóizé... Vágóasztalnak hívják. És nem avval kell a kukoricát vágni amivel a búzát aratod. Úgy tudod hogy 2 fajta vagóaszatl van a játékban. -
toxidavid #296 Am valaki lécciwes ls2011hez cd kulcsod ad? mert kéri a serialt lécci köszi -
toxidavid #295 tamás figyi
venni kell másik aratóizétXD na szval máskel a kukorica aratásához meg a többiéhet én ma arattam kukcsit:D:D