24054
  • W726
    megveszed mind a 2 fűkaszát, feldobod egy trakira előre hátra, lekaszálod a tehén előtt lévő mind3 földet.. aztán rámégy a száritóval, aztán berendsodrózod, és rámégy a vagonnal, nem annyira unalmas, és gyorsabb is asszem
  • tamás98
    Valaki tudna mutatni képet a trágyaszóró pótkocsiról meg arról a traktorról amivel meg lehet pakolni a pótkocsit trágyával?
  • Zsoze19
    Üdv!A Lucernát/Fűvet nem lehet valami Kombájn-al learatni mert ezzel a fűkaszával és meg utánna külön összeszedni kész unalom!
  • W726
  • W726
  • allock #329
    érdemes
    ha nem lenne érdemes bele se rakták volna
  • Hunter of Deer
    helloka! ha tragyazok akkor valtozik valami? gyorsabban no esetleg tobb termes stb? thx
  • W726
    nekem sem volt jó a tehén az angol verzióval
  • W726
    bug
  • MaxPayne
    Srácok még mindig nem jelennek meg a tehenek a karámban... pedig vettem 10-et és sehol nincsenek
  • MANos Viktor
    Szerintetek ez mitől van? VGA-t kéne frissítenem? :/
  • a347
    Most komolyan:
    Lehet nálunk kapni valahol az LS 2011-et srácok?
  • pacclacc
    THX :)
  • toxidavid
    A 2009 es farming sim.ba azt ami W726 felrakott egy képet az a vagon nekem megtelt és hova üriitem kii vagy ez nemértem:S lécci valaki segitene...
  • W726
    O betű :)
  • pacclacc
    Üdv!

Vetésnél hogy lehet beállitani h mit vessek? Nem nagyon vágom németet, angol verziot meg nem találtam :S
  • W726
    ja és bocsi, csak a rács sárga :)
  • W726
    parancsolj!
  • Mate950309
    nem vagon hanem egy begyűjtő pót. ott van a pótkocsiknál a trágyaszóró előtt vagy után
  • tamás98
    azt a sárga "vagon"-t nem találom 1 képet mutatnál róla?
  • Mate950309
    ögyes helyett ügyes
  • Mate950309
    egy kérdésem lenne azért hogy beleszóljak én is valamit:D
    szval ha megcsinálom a feladatokat hogy bevetek 100 hektárt learatom stb. akkor utána mivan? ögyesvagyok és kész vagy van valami jutalom a kis oldalkaszás traktoron kívül???
  • W726
    ja és tamás, a füvet egy sárga szerszámmal kell, van 2is, aztán egy szintén sárga "vagon"-nal tudod összegyűjteni, lehet azon kivül száritani és rendsodrózni, ha profibb munkát akarsz végezni.. akár be is bálázhatod száritás után ua. az a bálák ára asszem
  • W726
    zsoze: elég ha beszántod, meg beveted, és kinő minden asszem, és elméletileg sokkal kissebb a termés mennyiség, bár nem számolgattam

tamás: a traktoros boltban veszel egy emelős trakit (160k) vagy teleszkópos emelős cuccot (190k) és az alattuk lévő megfelelő szúrós cuccot.. én a 190es ajánlom, mert csak azzal éred fel a fészert, ahova a bálákat berakhatod, ott kell ahol van az a piros felvonó, szemben az indulópontal, a felvonó nem műxik általában :) szóval maradt a bepakolás teleszkópossal, a bálák pakolása is igen bugos, pattog repül össze vissza.. mikor a legszebben felrakod akkor biztos kipereg az egész a pótkocsiból :) arról meg ne is álmodj hogy a tetejükre még raksz, mint ahogy az életben szoktak örülj, ha a 8at vagy 10et fel tudod rakni, és főleg, ha be is szállitod 1es sebességgel :) sok sikert
    ajánlom a kisbálát inkább, könnyebb felvenni lerakni, de azt is fel kell pakolni, és ahhoz már a raklapos villa kell
  • tamás98
    +valaki elmondaná hogy hogy tudnám learatni a füvet(gazat)a teheneknek?
    és bocs a 2 hsz-ért
  • tamás98
    Valaki elmondaná hogy hogy tudom elvetni a búzát vagy a gabonát?
  • Zsoze19
    Üdv minden őstermelőnek!Mi van akkor ha nem tragyázo meg a földet és nem is vegyszerezek?Attól még kinő a búza vagy a kukorica?
  • tamás98
    Valaki elmagyarázná(részletesen)hogy azokat a nagy körbálákat mivel lehet megemelni és rárakni a pótkocsira?,mert én már vettem ilyen targoncavillákat de azt meg nem lehet(nem engedi)felrakni a traktorra.
  • a347
    Sziasztok

Hol lehet megvenni ezt a játékot?
  • W726
    az is kussoljon, aki nem érti a viccet -.-
  • atis78
    Én a bálákat, már rájöttem hogy a felhordó nem jó nem viszi fel, és egyenként berakni sem jó, ezért azt csinálom a felhordó melett a fal mellé borítom és betolom a falba. Ez ott van ahol az emberrel belépésnél kezdesz, szembe van az a deszka épület előtte a rossz felhordóval ott kell eladni.
  • szabii98
    [center]WAREZZAL KAPCSOLATBAN NE ÍRJATOK!
  • bzsoli
    "nem elég hogy multiban nem játszhatunk, még a single is elveszik tőlünk?"

Na ez nálam kiverte a biztosítékot... baszod, azért ugye majd nem sírsz, amikor a lakásod rámolják ki!? az ugyan olyan lopás mint ha valaki, nem saját, fizetett seriallal játszik...

nekem tökmindegy ki mennyire warezol, de legalább kussoljon, de háborogjon!
  • tamás98
    Learattam a búzát utána bebáláztam el is vittem az udvarra (oda ahol vannak a siló tartályok)utána le is borítottam az udvarra a bálákat de azt nem tudom hogy hova kell tenni úgy hogy pénzt is kapjak értük meg nem tudom hogy hogy hordjam el arra a helyre valaki segítene???
  • toxidavid
    nah szval akkor valaki kodot hogy elinduljon a 2011-es?
  • W726
    valaki szánjom már meg minket egy számsorral a 1.3hoz, nem elég hogy multiban nem játszhatunk, még a single is elveszik tőlünk? még kenyérre sem telik, nemhogy bankkártyás németországi szoftverrendeléskre :) szóval pls, valaki könyörüljön meg rajtunk :)
  • matyi09
    Google a barátod!
  • matyi09
    Aratóizé... Vágóasztalnak hívják. És nem avval kell a kukoricát vágni amivel a búzát aratod. Úgy tudod hogy 2 fajta vagóaszatl van a játékban.
  • toxidavid
    Am valaki lécciwes ls2011hez cd kulcsod ad? mert kéri a serialt lécci köszi
  • toxidavid
    tamás figyi
    venni kell másik aratóizétXD na szval máskel a kukorica aratásához meg a többiéhet én ma arattam kukcsit:D:D