23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
bzsoli #115 Ha csak boronálsz, akkor is bevethető a föld és ki is kell minden. Kérdés, hogy mondjuk gyorsabban vagy sem!? Esetleg valaki? -
#114 Ahogy én figyeltem vetés előtt fel kell szántani a földet. Gondolom a többi sem véletlen van, azokat még nem tanulmányoztam. -
bzsoli #113 Illetve lenne még kérdésem:
A földművelés menetében kérdezném, hogy a játékban, van jelentőség annak, hogy szántok-e minden vetés előtt, vagy hogy használom-e a permetezőt és egyéb szakmai finomságok. Vetésforgóról meg öntözésről, már nem is beszélek, de leszögezném, hogy nem értek ehhez, csak kérdezem. A játékot kedvelem úgy ahogy van, szimulátor párti vagyok, de ezek azért érdekelnének, mert ha van jelentőség, akkor dolgoznék.
Zsolti -
bzsoli #112 Azért van, amiben segítségre szorulnék. Van elérhető manual a játékhoz, vagy ez Astragon betegség, hogy hiányzik? -
bzsoli #111 A különböző magok között az "O" billentyűvel tudsz váltani, aminek a kis fehér sziluettjét láthatod a jobb oldali ikonok felett. A négy alaptermény a búza (Weizen), az árpa (Gersten), a kukorica(Maise) és a repce (Raps). Ezen felül tudsz még vetni füvet is (vagy lucernát), szóval amit a patásoknak tudsz adni... ha jól mondom.
Remélem tudtam segíteni. -
#110 Fel kell töltened a vetőgépet a telephelyeden lévő zsákokból. Odaállsz és 'R'. -
levi1989 #109 a vetőgépet hogy tudom beállítani mit ültessen és hogy vessen? -
#108 Köszi szépen..ezt eddig is tudtam h így kell a 09ben de a 11ben nem találtam szal..sőt most sem találtam meg:/ Majd csak lesz vmi okos aki megmondja:D De azért thx szépen! -
#107 Ha ugyanúgy van mint a LS2009-ben akkor így..
" Megnyitod jegyzettömbbel(F4) a "********/Landwirtschafts-Simulator 2011/data/storeltems.XML" dokumentumot, és minden <price>...</price> -nél ----> a ... helyére beírsz egy 1-es számot! (legegyszerűbb ha a jegyzettömbön belül a szerkesztés menü majd keresés és beírod, hogy price)
Ha átírogattad az értékeket,akkor a bal fölső sarokban van egy "file" nevű menü,azt lenyitod,és rákattintasz a "Mentés" menüpontra!
Bent a játékba!Nyomsz egy "P" betűt,kiválasztod mit akarsz venni." -
#106 én csak nem akarok kártyával fizetni :)
inkább boltban megvenni, vagy valami webshopban megrendelni -
#105 Hali. Azt szeretném kérdezni h ebbe hol tom átírni az árakat feltéve ha átlehet-e úgy mint az ls2009be? Segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm! -
#104 Nekem meg haveroknak nem fontos a magyar nyelv szal amint elérhető az angol verzió lecsapok rá pár példányban :D. -
#103 megvárom -
#102 Csakis.Max még Tesco meg Auchan. -
#101 MO-n később kerül forgalomba mert magyarul jelenik meg az 576 gondozásában. Szal szeritnem elsősorban majd 576-ban lehet kapni. Gondolom :). -
#100 nekem inkább bolt kéne :) -
#99 http://secure.simmarket.com/astragon-farming-simulator-2011.phtml
Elvileg itt hivatalos megjelenés után digital download verzióban is kapható az angol nyelvű game. Ha esetleg még nem találtatok boltot ahonnét shopingolnátok. ;) -
#98 akkor kalandra fel, szántani kell -
#97 Lényegessen jobban van optimizálva már mint a 08 vagy a 09 de van még hova fejlődniük :). Mondjuk az új motor legalább anyival jobb, hogy kihasznál minden magot többmagos prociknál a 09 még nem használta kb xarabbul ment a gépemen mint a 11. -
#96 tok8 milyen géped van ha ez sincs optimalizálva rendesen -
#95 Nem csak azzal megy,hanem attól jobbal!
Mert túl öreg a Processzorod. Minimum 2 magos kell... -
#94 Netes multi tuti csak eredetivel fog menni. Lanos multi neten lehet, hogy fog meni hamachival ha lesz crack ami kiüti a cdkey aktiválást. Ha nem akkor a multi csak eredetivel lesz megoldható. -
Robi546 #93 Jah :( amúgy ki jött a játék vagyis úgy gondolom hogy letölthető! -
#92 csak eredetin lehet multizni, mint a simtractornál kb :D -
kobi14 #91 1.Eredeti kell hozzá.
2.Még ki sem jött a játék. -
Robi546 #90 Nah már megvan! :)) Letöltöttem! Csak van egy gondom! Na szóval: Amikor elindítom a Multipláyer-t kifagy a játék :S ez miért van??? Léci Segítsetek!!Nagyon,nagyon megköszönném!! -
#89 előrendelni lehet kis hazánkban? -
#88 Végre!
Ha gondoljátok, csinálhatunk 1 FAQot, hogy mindenki tudja mit kell csinálni, illetve a domain fórumot is kikéne rakni hisz ott sokkal több HSZ lesz :) -
#87 a játék kezdeténél, nem csak azzal a traktorral és kombájnnal rendelkezünk ami az udvaron van, hanem van még egy traktor( a jól ismert kis zöld az Ls09-ből) és egy kombájn (ez is ismerős lesz azoknak akik játszottak az Ls09el), aratásra készen az egyik földön... aki nem tudja a tabulátorral lehet változtatni a járműveket...nem okoskodás, csak segíteni szerettem volna...további jó szórakozást mindenkinek!!! (: -
#86 Ezzel sem tudok időt tölteni.
Csak SSE2-s CPU-val megy. :( -
#85 http://www.ls10portal.hu/ ezt a weboldalt is ajánlom a figyelmetekbe !
tanulságos lesz a meglátogatása
Üdv. mindenkinek -
#84 ha valaki nem lelt még rá akkor itt van egy kis help
a demo:http://www.origo.hu/techbazis/szamitogep/20101014-a-het-legjobb-letoltheto-szoftverei-2010-oktober-16.html
a teljes verzio:http://thepiratebay.org/search/Landwirtschafts-Simulator%202011/0/99/400 -
tmisi #83 Onnan nem.
Egyébként már kijött a német verzió. :) -
Robi546 #82 Jah ok! Kössz már értem! :) de ezeket le is lehet tölteni arról az oldal-ról ???? -
tmisi #81 Nem, itt az új release-k nfo fájlait teszik fel, magyarul nyomon lehet követni, mikor jelenik meg "feketén" egy játék.
Egész pontosan itt. -
Robi546 #80 Ok! Kösssz de amúgy milyen ez az oldal vagy ez is csak egy fórum ??? -
tmisi #79 Még nem. Amúgy: www.nfohump.com -
Robi546 #78 amúgy még nem lehet letölteni az LS 11-t ??? tudom hogy október 18-án jön de még nem lehet tölteni ??? ha igen akkor valaki adna ide egy linket PLS! vagy az emailcímemre: [email protected]
Előre is köszönöm! -
#77 Nahh király -
tmisi #76 Nálam is több map + állattenyésztés miatt bejövős!