23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
fiveteen #155 akkor várok remélem majd lehet köszi azért -
#154 Először tanuld meg értelmezni amit elolvasol!
"Mivel aktiválni kell a cd-kulcsot neten keresztül így ha nem eredeti kulcsod van nem igen fog menni a multi."
A kérdésedre ott a válasz: NEM LEHET MULTIZNI A WAREZ VERZIÓVAL! -
fiveteen #153 Figyi nekem van aktiváló kulcsom, csak ezért kérdezem hogy nem lehet e letöltött gameval multyzni?csak ezért kérdeztem hogy mi kell hozzá hogy lehessen vele tolni. -
#152 fiveteen: 2 hsz-t nehéz visszaolvasni?.....
TruckerDave: minden kulcs egyedi, amit egyzser aktiváltál megvétel után nem tudod másik gépen is aktiválni. -
fiveteen #151 sziasztok azt szeretném kérdezni hogy ha akarok játszani multiban az LS2011-el akkor mit kell leszednem hozzá vagy mit kell tennem.Ja és nem eredeti game:Shanem letöltöttem -
#150 Mostmeg fel telepítettem a játékot és mikor elindítom akkor valami insert CD-t kér. Mit lehet tenni ? -
#149 És minden játékhoz más kulcs van vagy esetleg azt meglehet hogy akinek eredti van annak a kulcsával aktiválom ?? -
#148 Mivel aktiválni kell a cd-kulcsot neten keresztül így ha nem eredeti kulcsod van nemigen fog menni. -
#147 Multizni nem eredeti játékkal sehogy sem lehet ?? Mert azt nagyon kiprobálnám de nem vagyok olyan anyagi helyzetben.:( -
#146 Gondolom még most kezdik átportolni ls11-alá mert ls09 alatt kezdték el fejleszteni.
Aki a szervert kreálja az tudja menteni a játékot. És legközelebb azt indítja így ha belépünk onét folytatjuk (elvileg menti a te gépedre is de erre nem vennék mérget tegnap nem néztem már hulla voltam) mint amikor single módban egyedül játszol majd mentesz kilépsz másnap meg foyltatod. -
garaib #145 Köszönöm, akkor este felnézek hozzátok, persze csak ha lehet. :)
Arról mit tudsz, ha kilép a szerver minden kezdődik előröl, vagy lehet menteni?
Ezen az oldalon készül valami közös map legalább is a lent látható dolgokból ez jön le.
„LsH Map Status: 99%
Megjelenés: LS2011-ben
Kérünk mindenkit, hogy ne sürgessenek, mert jó munkához idő kell.” -
#144 Minden úgy van ahogy az a "nagykönyvben megvan írva" mégsem szuperál.. Hivatalos fórumon is sokan panaszkodnak erre a jelenségre.
Ez a mod ami miatt nem tudtál bejönni:
http://freakshare.com/files/xh0b5k3b/NHCR9090_unpack.rar.html -
garaib #143 A rootereden engedélyezte azt a portot amit szerver kreálásnál megadhatsz? -
garaib #142 Szia Bzsoli!
Próbáltam tegnap este csatlakozni hozzátok, de nem találtam meg azt a mod-ot, amit használtatok.
Légyszi küldesz egy linket.
Ha kiléptél, mint szerver, akkor elveszik minden? Legközelebb, előröl kell kezdeni?
Köszi,
Üdv,
Balázs
-
bzsoli #141 Én is ezzel vigasztalom magam, meg kávéval... na jó munkát én indulok! -
#140 Jah reggel nekem is voltak gondok az ébredéssel :D, nembaj majd napközben átesek a holtponton. :D -
bzsoli #139 Jaja! Bár ma reggel kicsit korpás volt a szemem, de megérte, szépen elhaladtunk a munkákkal! Amint lehet folyt köv.
A többieket is szeretettel látjuk. Az alap map akkora, hogy hárman csak a farm környékét tudtuk művelésbe vonni, még további 7 emberke jöhetne. A szerver esténként a korábban is megadott infókkal érhető el: HU-FARMLAND néven, "tsz" jelszóval -
#138 Jó volt ez 4-5 órás party bzs :) mindenképp meg kell ismételni. :D
Arra még mindíg nem tudok rájönni ha én kreálok haver miért nem tud connectelni ha ő kreál én miért nem hozzád meg miért tudunk mind a 2 en csatlakozni gond nélkül. Olvastam hivatalos fórumon is hogy sokaknak ilyen gondjavan "Connection Lost!" rémüzenet... :S Remélem minél előbb orvosolják valami patchel :) -
#137 5500Ft azt hiszem
majd 576-ban, netán tesco vagy neten megveszed egy külföldi oldalról -
#136 youtubon még kevés videó van fent sajna -
gabby13 #135 Ja értem ezt a multis dolgot, csak akkor lehet multizni ha megvan eredetibe a játék. KB mennyibe kerül a játék? És honnan lehet rendelni?
-
#134 Szia,
Épp haveromnál vagyok és csak próbaképp megnézném tudunk e hozzád csatlakozni mert hozzám valamiért nem tudott tegnap este.
Természetesen eredeti a game.
Elvileg már csatlakoztam csak várok hogy accepteld :) -
SuSu1992 #133 sziasztok!
majd a multiról tudnátok videót csinálni??
mert szerintem csak akkor veszem meg a játékot! -
#132 előbb meg kell vennem, utánna számítani lehet rám ahogy van időm :) -
bzsoli #131 sziasztok
ma este 8tól indítok egy szervert, HU-FARMLAND néven, "tsz" jelszóval
multizhatunk egyet próbaképpen
zsolti -
gabby13 #130 Köszi szépen azt a portált is , és azt is hogy mire van az a progi.
-
#129 pálya szerkesztés, konvertálás, gépszerkesztés kezdetére -
#128 legjobb magyar oldal
néha lassú mert túl van terhelve :) -
gabby13 #127 És még azt szeretném kérdezni, hogy Giants Editor 4.1.7. mire való?
-
gabby13 #126 Köszi szépen mindenkinek aki válaszolt a kérdésemre.
Igen ezt megtaláltam már én is csak az a gond hogy még nincs hozzá 1 jó pár dolog. De remélem hamar lesznek hozzá.
-
bzsoli #125 bzsoli írta:
"LS11-hez nagyon gyorsan meg fognak jelenni ezek."
Ez gyors volt! Ennyire nem gondoltam volna... :) -
garaib #124 pl. itt:
http://lshungary.hu/news.php
Görgesd lejjebb az oldalt -
bzsoli #123 Szerintem még korai LS11-es modokat keresni, de ahogy láttam, hogy az LS09-hez milyen mennyiségű és milyen dicséretes minőségű modoka/mappeket készítettek, LS11-hez nagyon gyorsan meg fognak jelenni ezek. -
gabby13 #122 Sziasztok!!Nekem 1 olyan kérdésem lenne, hogy a ls11-hez nincs valami oldal ahol vannak mods- ok?
Ha van légyszíves- írja meg valaki.
Előre is köszönöm... -
tmisi #121 Én úgy kezdtem el vetni elsőnek, ahogy a gép adta, az világosbarna volt. De lehet nem volt megboronálva. :D
Mindegy, felszántottam, aztán ment bele a búza.
Igaz valóságban a cégnél tárcsa után vetünk őszi búzát, de hát ahány ház annyi szokás. :) -
bzsoli #120 A boronázás után olyan középszürke felületet kapsz a jellemzően sárgás learatott felület helyett (a szántás meg sötétebb, így megkülönböztethető). A vetés után meg világosbarna felület van, így én boronálás után látom, hol tart a vetőgép. Vagy nem egyről beszélünk? -
tmisi #119 Én meg úgy vettem észre, hogy szántás után vet, de búzával próbáltam csak. (Tök jó az ötlet egyébként, hogy egyedileg meg kell tölteni a vetőgépet maggal.) A boronázottra való vetésnél nem változott annak textúrája, ettől függetlenül lehet vetett bele, de így rosszabb, mert nem látod hol tartasz. :)
-
bzsoli #118 A silóban csak tárolni tudod a 4 fajta betakarított terményt. Ha pénzt akarsz belőle csinálni, akkor a választott siló alá kell beparkolnod az pótkocsival. Miután megtelt, a megfelelő terményt a megfelelő helyre kell vinned eladni (a kis PDA megmutatja mit és mennyiért vesznek meg/át tőled és hogy HOL).Ilyen helyek pl a kikötő (nyugat) a malomészaknyugat), és a sörgyár (lent délen). -
#117 arra tippelek, ha a saját silódba rakod akkor nem kapsz pénzt, csak ha a malomnál adod el, ott megveszik pénzért
otthoni silóban meg csak tárolod -
hertzui #116 Sziasztok! Elkezdtem a karriert az 1.-őt,megy minden meg értem,de amikor learatom a búzát,berakom a silóba,de pénzem hogy lesz az egészből?? Nem tudom a terményemet pénzzé tenni. segítsen valaki!!PLS!