23835
  • fiveteen
    akkor várok remélem majd lehet köszi azért
  • Omlás
    Először tanuld meg értelmezni amit elolvasol!

"Mivel aktiválni kell a cd-kulcsot neten keresztül így ha nem eredeti kulcsod van nem igen fog menni a multi."

A kérdésedre ott a válasz: NEM LEHET MULTIZNI A WAREZ VERZIÓVAL!
  • fiveteen
    Figyi nekem van aktiváló kulcsom, csak ezért kérdezem hogy nem lehet e letöltött gameval multyzni?csak ezért kérdeztem hogy mi kell hozzá hogy lehessen vele tolni.
  • Omlás
    fiveteen: 2 hsz-t nehéz visszaolvasni?.....

TruckerDave: minden kulcs egyedi, amit egyzser aktiváltál megvétel után nem tudod másik gépen is aktiválni.
  • fiveteen
    sziasztok azt szeretném kérdezni hogy ha akarok játszani multiban az LS2011-el akkor mit kell leszednem hozzá vagy mit kell tennem.Ja és nem eredeti game:Shanem letöltöttem
  • TruckerDave
    Mostmeg fel telepítettem a játékot és mikor elindítom akkor valami insert CD-t kér. Mit lehet tenni ?
  • TruckerDave
    És minden játékhoz más kulcs van vagy esetleg azt meglehet hogy akinek eredti van annak a kulcsával aktiválom ??
  • Omlás
    Mivel aktiválni kell a cd-kulcsot neten keresztül így ha nem eredeti kulcsod van nemigen fog menni.
  • TruckerDave
    Multizni nem eredeti játékkal sehogy sem lehet ?? Mert azt nagyon kiprobálnám de nem vagyok olyan anyagi helyzetben.:(
  • Omlás
    Gondolom még most kezdik átportolni ls11-alá mert ls09 alatt kezdték el fejleszteni.

Aki a szervert kreálja az tudja menteni a játékot. És legközelebb azt indítja így ha belépünk onét folytatjuk (elvileg menti a te gépedre is de erre nem vennék mérget tegnap nem néztem már hulla voltam) mint amikor single módban egyedül játszol majd mentesz kilépsz másnap meg foyltatod.
  • garaib
    Köszönöm, akkor este felnézek hozzátok, persze csak ha lehet. :)
    Arról mit tudsz, ha kilép a szerver minden kezdődik előröl, vagy lehet menteni?

Ezen az oldalon készül valami közös map legalább is a lent látható dolgokból ez jön le.
    „LsH Map Status: 99%
    Megjelenés: LS2011-ben
    Kérünk mindenkit, hogy ne sürgessenek, mert jó munkához idő kell.”
  • Omlás
    Minden úgy van ahogy az a "nagykönyvben megvan írva" mégsem szuperál.. Hivatalos fórumon is sokan panaszkodnak erre a jelenségre.

Ez a mod ami miatt nem tudtál bejönni:
    http://freakshare.com/files/xh0b5k3b/NHCR9090_unpack.rar.html
  • garaib
    A rootereden engedélyezte azt a portot amit szerver kreálásnál megadhatsz?
  • garaib
    Szia Bzsoli!

Próbáltam tegnap este csatlakozni hozzátok, de nem találtam meg azt a mod-ot, amit használtatok.
    Légyszi küldesz egy linket.

Ha kiléptél, mint szerver, akkor elveszik minden? Legközelebb, előröl kell kezdeni?

Köszi,

Üdv,

Balázs
  • bzsoli
    Én is ezzel vigasztalom magam, meg kávéval... na jó munkát én indulok!
  • Omlás
    Jah reggel nekem is voltak gondok az ébredéssel :D, nembaj majd napközben átesek a holtponton. :D
  • bzsoli
    Jaja! Bár ma reggel kicsit korpás volt a szemem, de megérte, szépen elhaladtunk a munkákkal! Amint lehet folyt köv.

A többieket is szeretettel látjuk. Az alap map akkora, hogy hárman csak a farm környékét tudtuk művelésbe vonni, még további 7 emberke jöhetne. A szerver esténként a korábban is megadott infókkal érhető el: HU-FARMLAND néven, "tsz" jelszóval
  • Omlás
    Jó volt ez 4-5 órás party bzs :) mindenképp meg kell ismételni. :D

Arra még mindíg nem tudok rájönni ha én kreálok haver miért nem tud connectelni ha ő kreál én miért nem hozzád meg miért tudunk mind a 2 en csatlakozni gond nélkül. Olvastam hivatalos fórumon is hogy sokaknak ilyen gondjavan "Connection Lost!" rémüzenet... :S Remélem minél előbb orvosolják valami patchel :)
  • allock #137
    5500Ft azt hiszem
    majd 576-ban, netán tesco vagy neten megveszed egy külföldi oldalról
  • allock #136
    youtubon még kevés videó van fent sajna
  • gabby13
    Ja értem ezt a multis dolgot, csak akkor lehet multizni ha megvan eredetibe a játék. KB mennyibe kerül a játék? És honnan lehet rendelni?
  • Omlás
    Szia,

Épp haveromnál vagyok és csak próbaképp megnézném tudunk e hozzád csatlakozni mert hozzám valamiért nem tudott tegnap este.

Természetesen eredeti a game.

Elvileg már csatlakoztam csak várok hogy accepteld :)
  • SuSu1992
    sziasztok!
    majd a multiról tudnátok videót csinálni??
    mert szerintem csak akkor veszem meg a játékot!
  • allock #132
    előbb meg kell vennem, utánna számítani lehet rám ahogy van időm :)
  • bzsoli
    sziasztok

ma este 8tól indítok egy szervert, HU-FARMLAND néven, "tsz" jelszóval

multizhatunk egyet próbaképpen

zsolti
  • gabby13
    Köszi szépen azt a portált is , és azt is hogy mire van az a progi.
  • allock #129
    pálya szerkesztés, konvertálás, gépszerkesztés kezdetére
  • allock #128
    legjobb magyar oldal
    néha lassú mert túl van terhelve :)
  • gabby13
    És még azt szeretném kérdezni, hogy Giants Editor 4.1.7. mire való?
  • gabby13
    Köszi szépen mindenkinek aki válaszolt a kérdésemre.
    Igen ezt megtaláltam már én is csak az a gond hogy még nincs hozzá 1 jó pár dolog. De remélem hamar lesznek hozzá.
  • bzsoli
    bzsoli írta:
    "LS11-hez nagyon gyorsan meg fognak jelenni ezek."

Ez gyors volt! Ennyire nem gondoltam volna... :)
  • garaib
    pl. itt:
    http://lshungary.hu/news.php

Görgesd lejjebb az oldalt
  • bzsoli
    Szerintem még korai LS11-es modokat keresni, de ahogy láttam, hogy az LS09-hez milyen mennyiségű és milyen dicséretes minőségű modoka/mappeket készítettek, LS11-hez nagyon gyorsan meg fognak jelenni ezek.
  • gabby13
    Sziasztok!!Nekem 1 olyan kérdésem lenne, hogy a ls11-hez nincs valami oldal ahol vannak mods- ok?
    Ha van légyszíves- írja meg valaki.
    Előre is köszönöm...
  • tmisi
    Én úgy kezdtem el vetni elsőnek, ahogy a gép adta, az világosbarna volt. De lehet nem volt megboronálva. :D
    Mindegy, felszántottam, aztán ment bele a búza.
    Igaz valóságban a cégnél tárcsa után vetünk őszi búzát, de hát ahány ház annyi szokás. :)
  • bzsoli
    A boronázás után olyan középszürke felületet kapsz a jellemzően sárgás learatott felület helyett (a szántás meg sötétebb, így megkülönböztethető). A vetés után meg világosbarna felület van, így én boronálás után látom, hol tart a vetőgép. Vagy nem egyről beszélünk?
  • tmisi
    Én meg úgy vettem észre, hogy szántás után vet, de búzával próbáltam csak. (Tök jó az ötlet egyébként, hogy egyedileg meg kell tölteni a vetőgépet maggal.) A boronázottra való vetésnél nem változott annak textúrája, ettől függetlenül lehet vetett bele, de így rosszabb, mert nem látod hol tartasz. :)

• bzsoli
    A silóban csak tárolni tudod a 4 fajta betakarított terményt. Ha pénzt akarsz belőle csinálni, akkor a választott siló alá kell beparkolnod az pótkocsival. Miután megtelt, a megfelelő terményt a megfelelő helyre kell vinned eladni (a kis PDA megmutatja mit és mennyiért vesznek meg/át tőled és hogy HOL).Ilyen helyek pl a kikötő (nyugat) a malomészaknyugat), és a sörgyár (lent délen).
  • allock #117
    arra tippelek, ha a saját silódba rakod akkor nem kapsz pénzt, csak ha a malomnál adod el, ott megveszik pénzért
    otthoni silóban meg csak tárolod
  • hertzui
    Sziasztok! Elkezdtem a karriert az 1.-őt,megy minden meg értem,de amikor learatom a búzát,berakom a silóba,de pénzem hogy lesz az egészből?? Nem tudom a terményemet pénzzé tenni. segítsen valaki!!PLS!