24054
  • fendt916
    jah bocs
    látom
    kösszi
  • fendt916
    szevasztok tudtok nekem segíteni hogy holtudom meg venni a játékot
    most??
  • MANos Viktor
    Srácok, melyik kombájnnal tudom learatni a repcét? Mert eddig amiket néztem az csak a búzát vágta. :S
  • allock #377
    576,tesco,media markt és a többi de csak jövő héttől vagy azután
  • Mate950309
    és még azt hogy hol lehet megveni de nem interneten mert nincs kártyám
  • Mate950309
    valaki pls 1.4 es patch hez kódot pm-be lécci előre is kössz
  • allock #374
    magától elfogy csak le kell borítani a 2 fal közé a gyüjtőhelyre, onnan meg bepapizzák

legalábbis nekem eltűnt a nagy domb amit odahordtam, egyedül a levágott füvet tudtam beönteni az etetőbe
  • Gerypapa 95
    silózott kukoricát mért nem tudom a teheneknek adni ? kannállal nem tudom felvenni , mivel kellene odapakolni nekik ?
  • allock #372
    szerintem midnegyikkel lehet csak kukorica adapter kell hozzá

kérdés másik felét meg passzolom :)
  • Sponnyabob
    Hello!
    Az lenne a kérdésem hogy a melyik kombájnal lehet kukoricát aratni? Illetve hogy a 4. kombájn amit meg lehet venni az normál mert az előtte lévőnél majd kétszer erősebb és nagyon miközben alig drágább nála. Köszi!
  • allock #370
    akinek warez verzó van, annak minden egyes patchez külön kód kell

akinek eredetije van annak csak a játék telepítése után kell megadni a kapott serialt és automatice felrak minden patchet
  • Laki89
    sziasztok.hogy tudom a gépeket átrakni ls 09ből a 11be??
  • Brain00
    Csá!

Lenne egy olyan gondom hogyha felteszem az 1.4-es patche-t akkor kér kódót másoknál meg nem (többnyire) ha mégis kér valaki tudna nekem PM-ben adni a cd kulcsot előre is köszönöm.
  • bzsoli
    megoldottam
  • bzsoli
    Regisztrálni lehet? Vagy tiltott most?
  • bela96
    császtok van egy új forum amin van ls topik ez az hogy letoltések és beszélgeto topik.itt a link és légyszives regiszetek minél tobben. http://sgforum.hu/forum.php3?azonosito=SZUJOIMIKE
  • allock #364
    nem fagy le, csak sokáig tölt
  • W726
    A bugok miatt egyik szemem sir, a másik megszakad a röhögéstől :)
  • allock #361
    mert mi nem működik?
    kicsomagolod és kész, ha duplán van becsomagolva 2x csomagolod ki
  • allock #358
  • allock #357
    jah
  • MaxPayne
    Nekem meg olyan bajom van hogy ha felteszem az 1.3-as patchet és ha elindítom a játékot újra kéri a serial keyt én megadom neki amivel először indítottam de nem fogadja el? honnan szedjek másikat amit el is fogad? de hiába írok be bármennyi karaktert még akkor sem jelenik meg a next gomb.
  • tmisi
    Boronával vagy ekével először meg kell művelni. Azoktól szürke lesz a textúra így látod a "csíkot" majd vetésnél.
  • vadkamionos
    Hali topic!

Vlaki esetleg tudna adni egy linket h honnan tudom leszedni az eredeti játékot?(privát üziben)
    Köszi előre is.
  • tamás98
    +letöltöttem 1 kamiont a játékhoz be is másoltam a mod mappába de nem jelenik meg a játékban
    Mi lehet vele a gond???
  • tamás98
    És miután megtöltöttem a vetőgépet búza maggal utána elmentem a legelső siló mögötti földre és amikor oda álltam a földhöz akkor megnyomtam a V betűt majd a B-t és nem húzott a földön semmilyen csíkot vagy valami olyan jelet se mutatott mintha vetett volna a gép
    mi lehet a gond?
  • tamás98
    nagyon szépen köszönöm
    majd valamivel meghálálom hogy ennyit segítesz
  • Mate950309
    a legutolsó terménysilóval szembe ahol a raklapon vannak a zsákok odaállsz a vetőgéppel és r betűt nyomsz
  • tamás98
    akkor azt el tudod mondani hogy hogy tudom megtölteni a vetőgépet magokkal?
  • Mate950309
    nem baj ha kérsz csak nem ilyen alapvető dolgokat
  • tamás98
    De valaki legyen már olyan kedves és mutasson 1 képet egy vetőgépről.
    Ha ezt megmutatjátok igérem nem kérek semmit.
    És ha kérhetném írjátok a kép alá hogy hogy lehet megtölteni magokkal
    Előre is kösz
  • Mate950309
    ja és kukoricát kell vele vágniXD
  • Mate950309
    amit a silokombájnal vágsz le
    ami úgy néz ki hogy van hátrafele egy kidobócső meg van hozzá egy asztal amit a kombájn menü legalsó darabja a kombájnmenü a p betű megnyomásával a 2. vagy a 3. rész és kell hozzá egy pótkocsi amit utána vagy egy traktor után akasztasz és a silozóban ha megnyomod a b betűt akkor a legközelebbi pótra fogja górni a silót :D
  • allock #341
    nem a kombájnnal levágott kukorica kell

állatok etetésére szolgál az a fajta kuki
  • Mate950309
    am az ára ottvan mindegyik tartozék melett
  • Mate950309
    tamás98 már bocsánat de te tényleg nem tudod ezeket vagy csak szivatsz mert ha megnyomor a ·p· betűt akkor kihozza neked azokat a munkaeszközöket pótokat stb-t amiből lehet válogatni am meg ha tényleg nemtod vegyél meg valamit és prbáld ki de gondolom láttál már képen vagy élőben és ha igen tudhatod hogy néz ki de ha még élőbe se láttál és ennyire nemérted ezt a mezőgazdaságot idézem ½De annak mi értelme van hogy a silóból ide hozom a kukoricát???½ vagy ne játszál ezze a játékkal vagy tanulj meg németül De am nemsok némettudás kel hozzá hogy tudj vele játszani mert nekem tényleg csak egy alapnál is alapfokubb némettudásom van és én tudok vele annyira játszani hogy nem fecsélerem mások idejét ilyen alapvető kérdésekkel.
  • tamás98
    Kösz!
    De annak mi értelme van hogy a silóból ide hozom a kukoricát???
    És valaki elmondaná a vetőgépnek a nevét meg az árát?
    Előre is kösz!
  • allock #337
    sílózott kukoricát

• tamás98
    Valaki meg tudja mondani hogy erre a helyre mit lehet üríteni:
    ?
  • W726
    tamás, neked már annyi képet kéne feltölteni, hogy abból már egy filmet is összevághatnánk :P