23835
  • atis78
    Én a maradékra gondoltam amikor már kész vagyok.
  • allock #194
    bálázóból tán kiesik magától egy kocka mindíg ha kész

a többit nem tudom :D
  • atis78
    Heló ! Lenne egy pár kérdésem éspedig: A széna felszedő pótkocsit hogy lehet üríteni? Vagy tele kell lennie hozzá? Mert félig van és nem jön ki belőle. És a kis-bálázóba benne marad a szalma meg a bála azt nem lehet valahogy kiszedni ? És a kis-szalmabálát hova tegyem el lehet adni vagy be kell tenni valahova? Ezekre nem bírtam rájönni a 0 német tudásommal
  • bzsoli
    sziasztok

ma este 8tól újra indítok egy szervert, HU-FARMLAND néven, "tsz" jelszóval (Continental Europe csoportban van/lesz)

az egyetlen mod,amire szükség van:
    http://freakshare.com/files/xh0b5k3b/NHCR9090_unpack.rar.html

várunk mindenkit szeretettel

zsolti
  • bzsoli
    MaxPayne: Tudod mi lesz a gond? Szerintem a grafikai beállításaid vannak túl alacsonyan és ezért nem jeleníti meg őket a program. De lehet tévedek.
  • allock #190
    ezt az oldalt ajánlom figyelmetekbe, lehet csemegézni majd a modokból, mindenból egy kicsit, aztán aki szervert indít összerakna egy packot milye van és akkor nem az alap gépekkel kéne nyomulnu amik itt ott kicsit randák :)

persze gondolom az első nagyobb pack egy tsz pack lesz ;)
  • Gery1
    Sziasztok!

Csak annyi lenne a kérdésem, hogy hol lehet a játékot eredetiben megvásárolni Magyarországon? segítségeteket előre is köszönöm.
  • MaxPayne
    és az normális hogy vettem 10 db-ot és nem látok egyetse? :D
  • Omlás
    Idővel megjelennek, a karámba nem anyit fogsz látni amennyit megvettél, pl ha megveszel 200-at nem lesz 200 a karámba csak x darab.
  • MaxPayne
    ott vagyok, de nincs sehol semmi... itt van a tejes tartály a betonsilók a fejőgép stb és a karám de nincs tehén.... pedig vettem 10-et
  • Omlás
    A karámba. Fent a "tehénfarmon" a hegyek között.
  • MaxPayne
    azt írja van 10 db tehenem de nincsenek sehol a karámban... körülnéztem és az istállóban sincsenek... :( hol lehetnek?
  • MaxPayne
    na és mi van akkor ha vettem tehenet sokszor rányomtam a vétel gombra de a teheneket nem látom a karámban sehol a hely már megvan hogy hova teszi őket de 1 tehén sincs ott...
  • bzsoli
    Amiben tudunk segítünk, csak nehéz/fárasztó ugyan azt leírni naponta 5x, meg olyan alapvető kérdésekre válaszolni, ami az egész játék alapja/lényege.

De segítünk!
  • MaxPayne
    ok thx :)
  • bzsoli
    Grrrr...

A tehenészet a terep északi részében van (a hídon túl), ott van minden ilyesmi. A számokat a PDA egyik utolsó oldalán láthatod többek között a statisztikai adatok előtt szerintem.

Egyszer csak úgy, ülj már be egy trakiba és járd körbe a terepet, állom az üzemanyagot!!! :) Nézz körül!
  • MaxPayne
    a PDA-n se találom a teheneket... merre van a karám? és db számot se találok rajta...
  • bzsoli
    A tehén magától a karámba kerül, a PDA egyik oldalán láthatod, hogy mennyi tehened van (Cows owned vagy németül hasonló). A megvásárolt tehenek száma nem biztos, hogy látványban is ugyan annyit jelent. A PDA megmondja a frankót, az a lényeg!!!
  • MaxPayne
    Pls help, mert megvettem 1 tehenet de nemtudom hova tette és nem találom sehol és 1 db-ot veszek ilyenkor vagy 10-et egyszerre vagy hogy van ez?
  • MaxPayne
    Ha veszek tehenet akkor azt hova teszi? :P:)
  • Omlás
    Mondjuk, mindenképp max annyira, hogy maradjon meg játék és szórakozás szinten a dolog. Elég a taposó malom nekem napközben munkában nem akarok még a gép elött is hasonló szituba kerülni. Néha kis improvizálás nem árt :) oldja a hangulatot.

Elvégre ez is csak egy játék én szórakozni kikapcsolódni akarok értelmes emberek társaságában :).

Persze az idióta viselkedést én sem tolerálom, főleg ha az a többi játékos játékélményét rontja..
  • Omlás
    Nem rossz ötlet támogatom
  • bzsoli
    ha szabad, akkor megosztanék veletek pár gondolatot a multizásról:

(minden gondolatom azon alapszik, hogy a játékélmény a lehető legnagyobb/legjobb legyen, ezt kérem figyelembe venni)

-nagyon fontos, hogy legyen egy koncepció, legyen egy cél, hogy a csapat mit akar csinálni (mindent? sok pénzt? csak traktorozni... akár mi lehetne)
    /ha nincs cél akkor nem érdemes tovább olvasni a listát/
    -legyen egy vezető, egy koordinátor, aki oda figyel arra, hogy a célnak megfelelően zajlanak-e a dolgok (nem kell főnökösködni, csak érdemes egy "diszpécser")
    -ha esetleg a csapat olyan, akkor meg lehet oldani, hogy vannak traktorosok, kombájnosok (de tovább is lehet bontani, valaki az állatok kiszolgálásában vesz részt, valaki meg a többi munkában)
    -célszerű előre tisztázni, ki milyen gyakorlattal rendelkezik a játékot illetően, mert egy jól működő gépezetben zavaró lehet egy gyenge láncszem, nem tragédia, de a többieknek ronthatja a játék élményét (azt azt megjegyzem, hogy segíteni kell egymást, mert a már haladók is voltak kezdők, és csak a gyakorlásnak köszönhetik a képességüket)

kb ennyi

ezt azért írtam le, mert ha én szervert indítok, akkor szeretnék minél nagyobb élménnyel részt venni benne

ha érdekel titeket, kialakíthatunk egy "fair multiplayer" leírást is (traktor foglalások, gyorshajtások, földeken átgázolások, stb-stb) persze mindezt csak iránymutatásnak.
  • Omlás
    Tudok szervert kreálni látom a központi szervereket ergo nem lehet tiltás gond mert akkor nem menne ennyi sem, továbbá hozzád se tudtam volna kapcsolódni. Szal ez rejtély. :/ . Tűzfal és minden nélkül is ugyan az a helyzet szal... Öcsém kreált tegnap délután (egy ruteren megy ki a net) hozzá tudott Devil kapcsolódni. 2 órával késöbb meg nem :D. Szal szerintem a rendszer nem 100%-os még.
  • bzsoli
    jó napot

Semmi gond, emberek vagyunk, aludni is kell néha. Devil amúgy mondta, hogy ez lehet a helyzet veled.

A játékban a multi egy olyan központi szerveren keresztül történik, aminek esetében lokális port kérdés nincs. Tehát nem peer to peer kapcsolat révén zajlik, így nincs port kérdés, mert ha magát a játékot engedélyezte a tűzfalon (pl a felugró windowsos ablakban), akkor nem lehet ilyen gondod, ellenkező esetben szervert indítani sem tudnál (próbáld ki). Persze, lehet én tudom rosszul...
  • Omlás
    Reggelt,

bzs sry tegnap bealudtam, hulla voltam már mire hazaértem...

allock: Nincs semmi ami blokkolná a játékot (tűzfal, rúter, stb minden klappol) mégsem tudtak connectelni... Szal valami más lehet.

• bzsoli
    Eddig minden rendben volt multi közben, egy időben eddig legtöbben 3-an voltunk. Ma az egyik srácnak gondja volt, de a másiknak nem, szóval nem nálam, mint szervernél lehetett a gond.

A gépemben van egy kétmagos E8400-as CPU, egy ATI 4860-as kártya és 4 giga ram, win7 64 bit fut rajta, ennyi. A netem pedig 5000/512-es kábelnet.
  • allock #168
    meg, jövő hét közepe fele tán, én úgy olvastam a másik fórumon
  • szabii98
    nah akkor várok az itthonira.Megjelen nem?LS fórumon olvastam.
  • allock #166
    külföldön csak
  • szabii98
    Megvehető/Rendelhető már valahol?:)
  • bzsoli
    sziasztok

ma este 8tól újra indítok egy szervert, HU-FARMLAND néven, "tsz" jelszóval (Continental Europe csoportban van/lesz)

az egyetlen mod,amire szükség van:
    http://freakshare.com/files/xh0b5k3b/NHCR9090_unpack.rar.html

várunk mindenkit szeretettel

zsolti
  • allock #163
    sejtésem szerint alap gépekkel fog legkevésbé szaggatni

másik meg, hogy minnél jobb a neted, annál kisebb a pinged, annál kevésbé fogsz laggolni játék közben, így a többiek nem szaggatott mozgásban látnak, vagy te nem látod szaggatott mozgásba a többit
  • Kovács Erix
    Azt megkérdezhetném hogy amikor Multizol mondjuk 4db emberrel akkor elfogja a gépedet?
    Meg milyen géped van?(őszintén)
  • allock #161
    én tegnap bogarásztam a multis opcióknál és mintha láttam volna egy olyan fület ahol meg lehet nézni milyen modok vannak berakva a szerverre
  • allock #160
    ott port gond lesz, tűzfalon ki kéne engedni a játék alap portját vagy átírni a játékban a portot egy olyanra ami nyitott
  • TruckerDave
    Na megvan, csakazt mondták mások nem kell crack de ehez kellett.
  • TruckerDave
    igen de akkor mit tegyek hogy találja hisz nem eredeti a játék ugyhogy nem is fogja.
  • Omlás
    Nem találja a CD-t.

Ennyit jelent.
  • TruckerDave
    Omlás #150-es kérdésemre nincs válaszod ??