24054

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
:D -
próbáld meg optimalizálni
giants editorban a pályát megnyitod, rámész a Sun-ra és leveszed az értékét a Depht map resolutionnál 512-re, kiveszed a növények árnyékát, mozgását stb
Freddynek van egy írása róla az lsportálon
próbáld ki
link -
ficánka89 #461 a gépnek birnia kell mert már volt fennt rajta a sima 2009 is ezt csinálja ja meg ha felteszem a patchet akkor be se tölt .a 2011 is ez a helyzet azért próbáltam most meg a régieket feltenni ,hogy ott mit csinál. -
-
leveszel mindent a legkisebbre, felbontás 1024*768, semmi élsimítás, nem kell árnyék se, és talán elfut úgy -
ficánka89 #458 és ezzel lehet kezdeni vlamit?
nincs valami patch hozzá:
Köszönöm a válaszod
-
mert szarabbul van optimalizálva mint a 2011 -
ficánka89 #456 azt meg tudnátok mondani hogy a 2009 gold edition nekem miért szaggat egy picit. tudom ,hogy nem ide tertozik. -
én megveszem amint lehetőségem nyílik rá :)
ennyit megér simán -
tutika14 #454 Nálam is ugyan ez a helyzet csak nekem úgy volt hogy tele szedtem a felszedőt bálával elmentettem és mikor visszatöltöttem bumm eltünt minden xD -
ficánka89 #453 Szia !
patch 1.3 van kódod? -
Mate950309 #452 csak nem bála formájában
-
Mate950309 #451 a füvet végülis széna formájában adod oda -
Mate950309 #450 "széna" így is kell neki -
W726 #449 allok! hiszem ha látom hogy a patch javit :P küldjél seriált az 1.4hez és ha tényleg löknek sokat rajta pl.: bálafelvonó akkor akkor megveszem :) addig csak finnyogok :P
nem tud valaki olyan modokat, hogy a játékmenetet is alakitja? pl. tehén igényeli a szalmát, meg szénát.. stb -
a patchek elég szépen javítanak mindent idővel, mellesleg 5500Ft-ot simán megér ez a kis játék főleg, hogy már multi is van
ha szép számmal fogják venni emiatt, már megtérül az astragonnak, ígyis elég sikeres az LS sorozat, de ez aztán odatett neki keményen, szóval a jövőben mégjobb fejlesztések jöhetnek -
-
W726 #446 tutika nekem is eltűnt a minap minden gép.. gyűjtöttem a kisbálákat a speckós utánfutójával, amikor 2 bála fentmarad azon a lapon, amire elsőre került, amúgy már megvolt a 24 hátul + 2 a lapon, és mikor leraktam akkor úgy befagyott hogy nézni rossz volt.. a kamera mozgott, de minden megállt.. idő minden, semmi gombra nem reagált csak a CTRLALTDELre :) mikor visszatöltöttem kiderült hogy kb 4-5 mentésnél nem is mentett, és eltűnt minden járgányom, még a keservesen összebálázott kb 500 bálácskám is :( ekkora bughalmazért tőlem egy petákot nem fognak látni, ha ilyen lesz :) -
W726 #445 szevasztok! 1.4hez serialt valaki legyen szives küldjön, ha van! -
-
meg kell venni a villát meg a rakodó gépet is, persze a megfelelő géphez a hozzá illő villa kell
q-val felakasztod, és mész bálát emelgetni az egér segítségével -
ez ugyanaz a verzió, a portálos
nekem eddig még semmivel se msikerült üríteni :) -
hát felnyársalod :)
egérrel lehet irányítani a rakodóvillát meg a gémet -
carrick95 #438 ami ott van man kamijon azzal h lehet kiperelni v a buzát leszedni róla? -
bzsoli #437 Ezzel a módszerrel csak az a baj, hogy jelentősen kisebb a hatékonysága, még ha gyorsabbnak is tűnik. Ugyanis ugyan arról a földről ilyen módszerrel másfél pótkocsi jön össze, míg a szárított fűvel módszerrel meg közel három pótkocsi. Tehát a lucernát ki kell szárítani (a játékban ez csak egy megforgatás a megfelelő eszközzel) mert sokkal többet ér/terem/stb. -
ami a 2. képen van MAN a jobb oldalon arról tudnál adni linket mert amit letölltöttem lsportal-ról az nem működött nekem -
ficánka89 #434 sziasztok!
patch 1.3 van valakinek kód?
Köszönöm! -
-
Mate950309 #432 kössz
-
Nálatok is 1.014-et ír a bal alsó sarokban a főmenüben? -
szívás -
tutika14 #429 nem babráltam semmit !!! játszottam, elmentettem most meg betöltöttem és sehol nincs gép :( -
felesleges a tükör, mert nagyon fogná a gépet -
a kék bálaszállító pótkocsikkal, vagy egyenként villával :P -
+
-
nenus #425 vannak már kiegészítők a játékhoz?
R420: alap
-
köszi tesó:) -
Ha elkezdek vetni akkor a vetőgép után sárga lesz a föld.Ez miért van??? -
nenus #422 levágod a füvet, azt össze gyűjtöd, és leborítod nekik az etetőbe :) -
pityu2 #421 Lenne 1 kérésem.Tudna valaki csinálni függesztet tükröt vagy hasonlót(ami működik is).Ha már 1járművön sem lehet látni semmit a tükrökben.Köszi!