23835
  • tamás98
    Hello!
    Valami baj van azzal a verzióval amit te adtál.
    Feltelepítettem Deamon Tools-al és amikor bejön a játék menüje ott rámentem a karrierre és amikor töltött akkor töltés közben kifagyott a játék és kiírt egy hibaüzenetet.
  • sztanyo28
    http://isohunt.com/torrent_details/223617773/Landwirtschafts-Simulator+2011?tab=summary én ezt töltöttem le
  • tamás98
    Valaki nem tud 1 működő linket a játékhoz?
    Aki tud az írjon pü-t
    Előre is kösz
  • sztanyo28
    ha valaki tud hozzá 1 cd kulcsot akkor létszíves írja le előre is köszi
  • sztanyo28
    patch 1.0.3
    Változások

Update 1.3 Frissítés 1,3

Fixes: Javítások:

* Fixed rare crash on some Pentium 4 CPUs in multiplayer (1.3) Fix ritka összeomlik néhány Pentium 4 CPU multiplayer (1.3)
    * Fixed baleloader saving, loading and deleting if bales are mounted (1.2) Fix baleloader mentése, betöltése és törlése, ha bálák vannak szerelve (1.2)
    * Fixed manure fill level when using shovel (1.2) Fix trágya töltési szinten használatakor lapáttal (1.2)
    * Fixed rare shop screen button hovering and keyboard input issues (1.2) Rögzített ritka üzlet képernyőn gombra lebegett és billentyűzet bemenet kérdések (1.2)
    * Fixed self propelled sprayer not being able to refuel (1.2) Fix önjáró permetezőgép, hogy nem tud tankolni (1.2)
    * Fixed rare issue with combine unloading (1.2) Fix ritka probléma össze kirakodás (1.2)
    * Fixed typo in stop refuel text message Rögzített elírás stop tankol szöveges üzenet
    * Fixed PDA tip triggers stats Fix PDA tipp kiváltó statisztika
    * Fixed selecting seed type in multiplayer Rögzített kiválasztása vetőmag típusú multiplayer
    * Fixed baleforks for Agrovector and Agrofarm textures Fix baleforks a AGROVECTOR és Agrofarm textúrák

Updates: Frissítések:

* Price of fertilizer has been increased (1.3) Ára műtrágya nőtt (1.3)
    * Improved calculation of milk, manure, liquid manure, grass and silage fill levels (1.3) Jobb kiszámítása a tej, trágya, hígtrágya, fű és siló töltse szint (1.3)
    * Improved PDA tip triggers stats on multiplayer clients (1.2) Jobb PDA tipp kiváltó statisztika multiplayer kliensek (1.2)
    * Improved driving behavior of several vehicles Jobb vezetői magatartása több jármű
    * Improved visual quality of wheat, barley and grass windrows Jobb vizuális minőséget, a búza, az árpa és a fű rendek
    * Improved viusal quality of Agrovector attacher Jobb viusal minősége AGROVECTOR attacher
    * Improved visual quality of chat user interface Jobb vizuális minősége chat felhasználói felület
    * Improved visual quality of cow animations Jobb vizuális minősége tehén animációk
    * Improved visual quality of windrows on multiplayer clients Jobb vizuális minősége rendek a multiplayer ügyfelek
    * Improved mass calculation of trailers Jobb tömeg számítását a pótkocsik
    * Improved visual quality of multiplayer avatar Jobb vizuális minősége multiplayer avatar
    * Improved shop messages in multiplayer games on the game host Jobb üzlet üzenetek multiplayer játékok a játék fogadó
    * Save settings of the multiplayer game creation screen A beállítások mentése a multiplayer játék létrehozása képernyő
    * Added multiplayer ban and kick user functionality (1.2) Hozzáadott multiplayer tilalma és kick felhasználói funkciók (1.2)
    * Added total number of available open games to the join game screen Hozzáadott száma a rendelkezésre álló nyílt játékot a csatlakozni játék képernyőjén
    * Added auto save option to the game host admin screen and added new console commands gsAutoSave and gsAutoSaveInterval Hozzáadott automatikus mentése lehetőséget, hogy a játék fogadó admin képernyőn, és hozzátette, az új konzol parancsok gsAutoSave és gsAutoSaveInterval
    * Added savegame history system Hozzáadott savegame történelem rendszer
    * Added Internet/LAN icon image to the join game screen Hozzáadott Internet / LAN-ikon képe az csatlakozzon játék képernyőjén
    * Added mod management screen to remove installed mods Hozzáadott mod menedzsment képernyőn távolítsa el a készülék modok
    * Added advanced controls screen that allows the adjustment of gamepad deadzones and mouse sensitivity Hozzáadott speciális vezérlők képernyőn, amely lehetővé teszi a kiigazítás a gamepad deadzones és egér érzékenységét
    * Added new options "allow clients to sell vehicles" and "allow clients to create new fields" to multiplayer admin screen Hozzáadott új lehetőségek "lehetővé teszi az ügyfelek, hogy eladja járművek" és "révén az ügyfelek új mezők" a multiplayer admin képernyőn
  • W726
    ja és bzsolti, a linked nem létező oldal, asszem azok elköltöztek nem?
  • W726
    kösz a segitséget tesókáim! hajlok felé én is, hogy megvegyem..
    semmi idegeskedés, semmi ordibálás, hogy te buzi csiiiter, semmi núbozás, csak mindenki nekifog amihez kedve van, osz aggggyadnéki, habár ezen a bálapattogáson még most sem tettem túl magam
    nagyon jó lenne amúgy, csak ebből a vibrálásokból visszavennének, pöpec lenne.. 1 multis játék állását is lehet menteni nem? a hostnál lesz a mentés, úgy módositja ahogy akarja nem?
  • allock #268
    nekem nincs paypalom akkor mi van?
    regelni kell és annyi?
  • bzsoli
    Én simmarket.com oldalon vásároltam meg, PayPal-al fizettem 5667 forintot. Ennyi. És a multival eszméletlenül jobb az egész játékélmény.
  • Sponnyabob
    Egész jól hangzik lehet hogy összegyűjtök egy kis pénzt aztán megveszem mert időnként jól jönne még vagy két ember akikkel együtt ügyködök. Addig meg marad a néha kicsit unalmas szántás-vetés.
  • allock #265
    neten, bankkártyával fizetsz érte és kapsz letöltő linket meg kódot.

összefognak és szántanak vetnek, aratnak
  • bzsoli
    Jól mondod, összejövünk páran, és segítjük egymást. Egyikünk vet, másikunk arat, vagy éppen füvet vág, gyűjt... csapatmunka!
  • Sponnyabob
    Egyébként hol lehet ezt a játékot eredetiben megvenni? Amúgy nem nagyon tudom elképzelni hogy-hogy megy egy ilyen multi. Összejönnek páran és segítik egymást a termelésben vagy van valami különleges része is? pl.: traktor verseny, vagy gyorsulási aratás? :D
  • allock #262
    nem
  • allock #261
    próbáld meg itt megkeresni, biztos fent lesz
  • tanksapi14
    Zsolti nem eredeti játékkal tudok multizni???
  • bzsoli
    sziasztok

ma este 8tól újra indítok egy szervert, HU-FARMLAND néven, "tsz" jelszóval (Continental Europe csoportban van/lesz)

MODRA NINCS SZÜKSÉG DEFAULT GÉPEK LESZNEK

várunk mindenkit szeretettel

zsolti
  • bzsoli
    A Rába elérhető LS11-hez, pl itt: http://lshungary.hu/page.php?58

A bálázóról már én is több féle infót hallottam, utána járok neked, kipróbálom...

A pattogás a fizikai motor miatt van, ez ilyen, és kész.
  • HelperHitler
    igen komolyan kérdezem. nem nagyon vagyok mégg otthon ebben
  • W726
    Kösz tesó! a báláról tucc valamit mondani? hogy mér pattog?
    Felraktam egy angol "verziót" ott az irja a "Pottinger eurotop 461 A rotor windrover"-nél, hogy bálázóval rá lehet menni, miután ezzel nekimentem.. szóval szénátbálát lehet nem? még ennek ma utánna járok, csak legyen egykis péézem :)
    UI.: bratyó ma meglátott youtubon egy csuklós Rábát a 2009es verzióból, elakadt a szava :)
  • bzsoli
    Ezeket most komolyan kérdezed?
  • HelperHitler
    nem eredeti. pendrive-n hoztam egyik havertól de ő is letöltötte. operációs rendszer tegnap lett feltelepítve, vga driver??? az micsida??? és a log állomány???
  • bzsoli
    Eredeti? Ha nem, akkor a töréssel is gond lehet. Ha bármelyik verziód van, is még lehet ezer gondja, vga driver, op rendszer gond, akármi... log állományt nézted?
  • HelperHitler
    vagyis hogy mi lehet a baj???
  • HelperHitler
    sziasztok, olyan problémám van hogy elindítom a játékot és amikor elindulna kiválasztom hogy normál szint aztán tölt és kilép. mi lehet a kicsi???
  • Mate950309
    de nincs benne a dobozba mert letöltöttem és az oldalon se írják ahonnan letöltöttem (ez az az oldal amit megadtál)
  • bzsoli
    Úgy látom, egyes modok már nem elérhetőek, akkor a szerver alapgépekkel fog indulni, majd megírom 8 előtt időben.
  • bzsoli
    Ha eredeti a játékod és tudsz multizni, ma este is lesz szerver, hamarosan megírom az infókat.

Két modra szükség lesz:

http://lshungary.hu/page.php?54
    http://lshungary.hu/page.php?63
  • bzsoli
    A tehenek kétféle tápanyagot "vesznek be". Vágott lucernát/füvet és/vagy silózott kukoricát. A legjobb mindkettőből biztosítani nekik, sokkal jobban tejelnek. Ezeket a PDA egyik oldalán láthatod, ahol a tehenek számát is látod, ott alul két sorban, ezek ne legyenek nullásak. Nem tudom éhen tudnak-e halni, de sokáig ne éheztesd őket. A tej ára, szerintem kb 1 dollár / gallon, a tejes minden nap jön/megy, de szerintem nem a játékbeli napszaknak megfelelően, hanem minden x valósidő után, pl 15 percenként vagy a fene sem tudja, még nem tudtam lestopperezne, de nem is hiszem, hogy fogom. Amúgy 30 tehénnél, teljes ellátásnál (kétféle táppal) kb 100 ezer gallont visz/vesz át a tejes.
  • Sponnyabob
    Köszi! Amúgy a teheneket hogyan lehet ellátni? Mit kell nekik vinni bálás szalmát vagy amit termelek gabonát abból kell ellátni? Illetve a tejnek mennyi az ára hol tudom megnézni azt is a PDA-ban valahol?
  • bzsoli
    Köszi az infót! Mondjuk az 1.2-es mostani patch túl sokat nem változtat, de annak örülök, hogy a fejlesztő foglalkozik a kiadott termékének javításával/fejlesztésével.

Ennyi javítás/fejlesztés tartozik a mostani javításhoz:
    # Fixed baleloader saving, loading and deleting if bales are mounted (1.2)
    # Fixed manure fill level when using shovel (1.2)
    # Fixed rare shop screen button hovering and keyboard input issues (1.2)
    # Fixed self propelled sprayer not being able to refuel (1.2)
    # Fixed rare issue with combine unloading (1.2)
    # Improved PDA tip triggers stats on multiplayer clients (1.2)
    # Added multiplayer ban and kick user functionality (1.2)
  • bzsoli
    Amit a tehenészetnél veszel fel, az trágya (híg vagy darabos), amit a farmon, az meg MŰtrágya, ami folyadék.
  • bzsoli
    Ez király, nem is tudom, egyesek mit hisznek... Ez kb. olyan, mintha várnám a fizetést minden hó végén, miközben a szomszédnak van állása...
  • Sponnyabob
    Egyébként amikor azzal a tartályos cuccal dolgozok akkor az permetezés vagy trágyázás, és ha permetezés akkor hogy lehet trágyázni?
  • pecspapi
    köszi igen. megvan. csak én úgy telepítettem hogy iso fájlból és nem csomagoltam ki.
  • Omlás
    A dobozban vagy az oldalon ahol vetted...
  • Mate950309
    és a patch kódja????
  • Mate950309
    kössz!!:D
  • Omlás
    Kijött az 1.2-es patch!

Kyle07: Megveszed lesz multni, nem veszed meg nem lesz....

Mate950309: nincs még semmi információ.

Sponnyabob: Élőben sem izgalmasabb... :P vegyél nagyobb ekét...

W726:
    - angol és német nyelvő verziók vannak jelenleg de lesz magyar is majd..
    - trányázás és egyéb befolyásolja a termés mennyiségét
    - szalmát eltudod adni a farmodon, ahol a futószalag van, sajna a futószalag nem viszi még fel (lehet 1.2 es patch már javította még nem néztem) viszont ha bepakolod a futószallag mellet akkor megkapod érte a lóvét.
    - szénát nem lehet.
    - részletes magyar leírásról nem tudok az ls11-hez.
  • Kyle07
    Hello, lehet valahogy a játékkal játszani Hamachin? Nálam valamit a port-al kapcsolatban ír ki, és fogalmam sincs mihez kezdjek.