24054

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Sponnyabob #544 Még egy kérdés. Amikor beültetek egy területet és már lehetne aratni, de még akarom, akkor mennyi ideig lehet úgy hagyni? Függ-e a gabona mennyisége attól hogy mennyi ideig van a földön hagyva?
Bocsi a chat-ért! -
Sponnyabob #543 Köszi!
-
kriszdz #542 A video kártya gigabyte geforce 210 nvidia vezérlővel -
ZelenkaP #541 A növekedés rendes ütemben folyik tovább, csak az idő áll... -
Sponnyabob #540 Szép estét mindenkinek!
Az lenne a kérdésem hogy a növények növekedési sebessége függ-e az idő múlásának sebességétől? Tehát ha "megállítom" az időt a savegame fájl átírásával akkor a növények ugyanolyan tempóban nőnek mintha normál sebességnél játszok? Kicsit nehézkes a fogalmazásom de azért remélem valamennyire érthető a kérdésem. -
mardal #539 Nem biztos hogy a géped kevés ,az is okoz ilyet ha nem teljesen jó a mod akkor attól is beszaggat. -
Mate950309 #538 na számomra senki nemtud válasszal szolgálni?? -
kevés a ram, és a videókártya se lehet valami erős
ha meg szaggat, állíts a beállításokon -
kriszdz #536 na hali nekem olyan problemám lenne hogyha valamilyen modot belerakok akkor belassul belépek a játékba és ha meglátok egy modot akkor még jobban belassul mé van ez?system spec:
2 mag 2.4 Ghz
512 videokártya
2x512 ram -
Mate950309 #535 de mivan ha megcsináltam az erfolge ot ????
mert készvan minden feladat és semmi 12/12 -
Mate950309 #534 már megvan
-
Mate950309 #533 nemlehetne azt megoldani valahogy hogy nekelljen lejárnom azt az 1000 kilómétert??
-
Mate950309 #532 akkor ez azt jelenti hoogy 1000 km tert kell mennem
mert a 100 is nehezemre esett -
ZelenkaP #531 Akkor vagy nem 2011-es a mod, vagy így látatlanban nem tudom...;)
Inkább hanyagold akkor azt a valamit..vagy semmi sem jelenik meg? -
DCshoesLali #530 De ha a zip fájlt rakom be akkor se jó!:S -
Beugrasz a kerítésen és az End billentyűvel fütyülgetsz neki és úgy betereled a fejőgépbe aztán becsukódik az ajtaja vársz egy kicsit, túl oldalon meg kijön:) -
Üdv!
A teheneket hogy lehet megfejni??: D
Köszi a választ előre is..., -
ZelenkaP #527 Miért csomagolod ki? A zip fájl kell a mods mappába.. -
DCshoesLali #526 Sziasztok!
Egy problémám lenne, mégpedig az, hogy amikor letöltök egy traktort és kicsomagolom és a kicsomagolt fájlt berakom a mods mappába nem működik!
Nem tudom mi lehet a baj!
Ha valaki tudja a megoldást írjon! Köszi! -
nem azzal van a gond hogy annyi legyen amennyit vettem, hanem az a gaz hogy egyet sem latni, viszont tejet meg tragyat kapok toluk viszont fura hogy 1 db tehen nincs a karamban.
es ez a tragyas dolog meg mindig erdekelne, hogy ha tragyazva van a fold akkor telleg tobb termesnek kellene lennie? csak mert 1 foldteruleten 2 csikot bevetettem egyiket tragyaztam es mind2-t locsoltam (vagy permeteztem fene se tudja mi is az :D) es mind2bol ugyanannyi termes jott :S -
ZelenkaP #524 Kinézetre nem lesz több, ha erre gondolsz...azért a grafikai elemeknek is van határa...engedd szabadjára a képzelőerőd...;) -
Ihre Fahrkilometer sind auf über 1000 angewachsen
A hajtó kilométereik 1000-nél többhöz nőttek -
erre a kerdesemre tud valaki valaszt? (#496)
mert valaki azt irta ha tragyazok tobb lesz a termes. -
valaki bemásolná az eredeti timescale-t? pls :) -
Mate950309 #520 Na németesek figyelem
Ihre Fahrkilometer sind auf über 1000 angewachsen
léccives fordítást kérek kössz előre is -
császtok nekem olyan kérdésem lenne hogy a kocka bálákat a futószalagra kell rá tenni de rá teszem és miért van hogy az nem akarja felvinni a bálákat erre van megoldás? -
kovacs95 #518 Meg is van:)Köszönöm a segítséget. Üdv -
farmodon belül vannak raklapok oda tolatsz és ki választod mit szeretnél a tartályba -
mardal #516 A vetőgépet a telephelyen a magtárolókkal szemben lehet feltölteni,a falnál van pár vetőmagos zsák,odaállsz és nyomsz egy r betűt és fel fogja tölteni. -
Farmon ha alap mapon játszol oda mész a pajtához és majd ki ad egy kis ikont ha jól emlékszem az "R" betűvel tudod feltölteni a tarályt és utána tudsz vetni! -
kovacs95 #514 Tiszteletem mindenkinek. Segítségetekre van szükségem. Feltettem az angol 2011-es változatot és amikor szeretnék vetni, azt írja hogy töltsem fel először a vetőgép tartályát. Ezt hogy lehet? Már próbáltam de nem sikerült. Hogy és egyáltalán hol kell feltölteni. Köszönöm a segítséget -
tmisi #513 Ha sok modot teszek be ez is csontig lefagy, mint a 09. x) -
oks köszi már működik csak tiszta szar volt a gép átlátszó kerék stb xd:D -
ZelenkaP #511 Esetleg az előfordulhat, hogy pl. egy kombájn ugye több részből áll, a vágóasztal meg maga a gép, ezt a készítő még külön becsomagolja, így a zip-en belül van ez esetben még 2 zip fájl. Ha ezt csak úgy bemásolod, akkor nem jelenik meg a játékban a dolog, hanem a zip-böl a 2 külön zip-et kel bemásolgatni a MODS könyvtárba. A játékban pedig nem keverednek a cuccok, hanem végig kell lapozgatnod és külön a MODS lapon jelennek meg a betett gépek, kiegészítők. -
köszi ;D am hova kell berakni a cuccokat my games mods bemásolom zip-be és nem jó :S mit rontottam el? -
ZelenkaP #509 A "savegames.xml" ben átírod a timescale-t pl.: 0.000001 re, egy napos kora délután és akkor ennyi...marad az idő és még a nap is süt...;) -
Sziasztok hogy állíthatom meg az időt? ja meg az esőt? köszi :) -
BravoFox #507 Még annyi infó: ha te hostolsz, akkor persze nincs akadás. Csak akkor, hogy belépsz egy valaki más által létrehozott multiplayeres földművelésbe.
Az már más kérdés, hogy routerrel nem megy a hostolás, port forwardinggal és minden egyébbel kell szenvedni, hogy menjen.
Szóval ez a multiplayer elég gyerekcipőben jár még, de remélhetőleg kiforr... -
BravoFox #506 De a lagtől még a saját mozgásom nem kéne, hogy akadozzon. Meg előre-hátra ugrálok. Olyan, mintha a mozgásom is átmenne a hoston, azaz ha elindulok előre egy traktorral, akkor ez az adat átmegy a hosthoz, és onnan visszajön hozzám, és a host vezérli a saját mozgásomat a saját szimulátoromban is. Elég nehéz megfogalmazni, de a végeredmény siralmas sajna.
A másik ötletem az, hogy esetleg az LS2011 saját szerverein át megy az adatforgalom (eleinte biztosan így indul, hiszen látjuk a szervereket). HA ez a helyzet, akkor az ottani szerverek nem alkalmasak a nemzetközi multiplayerre.
Kérdezgettem "odabenn" embereket, és mindenki panaszkodott valamilyen szinten a lag-re. Csakhogy ez nem lag, hanem rossz multiplayer, attól tartok. -
tutika14 #505 Milyen neted van? lehet net lagg..