24054
  • Sponnyabob
    Még egy kérdés. Amikor beültetek egy területet és már lehetne aratni, de még akarom, akkor mennyi ideig lehet úgy hagyni? Függ-e a gabona mennyisége attól hogy mennyi ideig van a földön hagyva?
    Bocsi a chat-ért!
  • Sponnyabob
    Köszi!
  • kriszdz
    A video kártya gigabyte geforce 210 nvidia vezérlővel
  • ZelenkaP
    A növekedés rendes ütemben folyik tovább, csak az idő áll...
  • Sponnyabob
    Szép estét mindenkinek!
    Az lenne a kérdésem hogy a növények növekedési sebessége függ-e az idő múlásának sebességétől? Tehát ha "megállítom" az időt a savegame fájl átírásával akkor a növények ugyanolyan tempóban nőnek mintha normál sebességnél játszok? Kicsit nehézkes a fogalmazásom de azért remélem valamennyire érthető a kérdésem.
  • mardal
    Nem biztos hogy a géped kevés ,az is okoz ilyet ha nem teljesen jó a mod akkor attól is beszaggat.
  • Mate950309
    na számomra senki nemtud válasszal szolgálni??
  • allock #537
    kevés a ram, és a videókártya se lehet valami erős

ha meg szaggat, állíts a beállításokon
  • kriszdz
    na hali nekem olyan problemám lenne hogyha valamilyen modot belerakok akkor belassul belépek a játékba és ha meglátok egy modot akkor még jobban belassul mé van ez?system spec:
    2 mag 2.4 Ghz
    512 videokártya
    2x512 ram
  • Mate950309
    de mivan ha megcsináltam az erfolge ot ????
    mert készvan minden feladat és semmi 12/12
  • Mate950309
    már megvan
  • Mate950309
    nemlehetne azt megoldani valahogy hogy nekelljen lejárnom azt az 1000 kilómétert??
  • Mate950309
    akkor ez azt jelenti hoogy 1000 km tert kell mennem
    mert a 100 is nehezemre esett
  • ZelenkaP
    Akkor vagy nem 2011-es a mod, vagy így látatlanban nem tudom...;)
    Inkább hanyagold akkor azt a valamit..vagy semmi sem jelenik meg?
  • DCshoesLali
    De ha a zip fájlt rakom be akkor se jó!:S
  • MANos Viktor
    Beugrasz a kerítésen és az End billentyűvel fütyülgetsz neki és úgy betereled a fejőgépbe aztán becsukódik az ajtaja vársz egy kicsit, túl oldalon meg kijön:)
  • vadkamionos
    Üdv!

A teheneket hogy lehet megfejni??: D
    Köszi a választ előre is...,
  • ZelenkaP
    Miért csomagolod ki? A zip fájl kell a mods mappába..
  • DCshoesLali
    Sziasztok!
    Egy problémám lenne, mégpedig az, hogy amikor letöltök egy traktort és kicsomagolom és a kicsomagolt fájlt berakom a mods mappába nem működik!
    Nem tudom mi lehet a baj!
    Ha valaki tudja a megoldást írjon! Köszi!
  • Hunter of Deer
    nem azzal van a gond hogy annyi legyen amennyit vettem, hanem az a gaz hogy egyet sem latni, viszont tejet meg tragyat kapok toluk viszont fura hogy 1 db tehen nincs a karamban.

es ez a tragyas dolog meg mindig erdekelne, hogy ha tragyazva van a fold akkor telleg tobb termesnek kellene lennie? csak mert 1 foldteruleten 2 csikot bevetettem egyiket tragyaztam es mind2-t locsoltam (vagy permeteztem fene se tudja mi is az :D) es mind2bol ugyanannyi termes jott :S
  • ZelenkaP
    Kinézetre nem lesz több, ha erre gondolsz...azért a grafikai elemeknek is van határa...engedd szabadjára a képzelőerőd...;)
  • MaxPayne
    Ihre Fahrkilometer sind auf über 1000 angewachsen

A hajtó kilométereik 1000-nél többhöz nőttek
  • Hunter of Deer
    erre a kerdesemre tud valaki valaszt? (#496)
    mert valaki azt irta ha tragyazok tobb lesz a termes.
  • VERESS 96
    valaki bemásolná az eredeti timescale-t? pls :)
  • Mate950309
    Na németesek figyelem
    Ihre Fahrkilometer sind auf über 1000 angewachsen
    léccives fordítást kérek kössz előre is
  • Keeway
    császtok nekem olyan kérdésem lenne hogy a kocka bálákat a futószalagra kell rá tenni de rá teszem és miért van hogy az nem akarja felvinni a bálákat erre van megoldás?
  • kovacs95
    Meg is van:)Köszönöm a segítséget. Üdv
  • Ryan1991
    farmodon belül vannak raklapok oda tolatsz és ki választod mit szeretnél a tartályba
  • mardal
    A vetőgépet a telephelyen a magtárolókkal szemben lehet feltölteni,a falnál van pár vetőmagos zsák,odaállsz és nyomsz egy r betűt és fel fogja tölteni.
  • R420
    Farmon ha alap mapon játszol oda mész a pajtához és majd ki ad egy kis ikont ha jól emlékszem az "R" betűvel tudod feltölteni a tarályt és utána tudsz vetni!
  • kovacs95
    Tiszteletem mindenkinek. Segítségetekre van szükségem. Feltettem az angol 2011-es változatot és amikor szeretnék vetni, azt írja hogy töltsem fel először a vetőgép tartályát. Ezt hogy lehet? Már próbáltam de nem sikerült. Hogy és egyáltalán hol kell feltölteni. Köszönöm a segítséget
  • tmisi
    Ha sok modot teszek be ez is csontig lefagy, mint a 09. x)
  • VERESS 96
    oks köszi már működik csak tiszta szar volt a gép átlátszó kerék stb xd:D
  • ZelenkaP
    Esetleg az előfordulhat, hogy pl. egy kombájn ugye több részből áll, a vágóasztal meg maga a gép, ezt a készítő még külön becsomagolja, így a zip-en belül van ez esetben még 2 zip fájl. Ha ezt csak úgy bemásolod, akkor nem jelenik meg a játékban a dolog, hanem a zip-böl a 2 külön zip-et kel bemásolgatni a MODS könyvtárba. A játékban pedig nem keverednek a cuccok, hanem végig kell lapozgatnod és külön a MODS lapon jelennek meg a betett gépek, kiegészítők.
  • VERESS 96
    köszi ;D am hova kell berakni a cuccokat my games mods bemásolom zip-be és nem jó :S mit rontottam el?
  • ZelenkaP
    A "savegames.xml" ben átírod a timescale-t pl.: 0.000001 re, egy napos kora délután és akkor ennyi...marad az idő és még a nap is süt...;)
  • VERESS 96
    Sziasztok hogy állíthatom meg az időt? ja meg az esőt? köszi :)
  • BravoFox
    Még annyi infó: ha te hostolsz, akkor persze nincs akadás. Csak akkor, hogy belépsz egy valaki más által létrehozott multiplayeres földművelésbe.

Az már más kérdés, hogy routerrel nem megy a hostolás, port forwardinggal és minden egyébbel kell szenvedni, hogy menjen.

Szóval ez a multiplayer elég gyerekcipőben jár még, de remélhetőleg kiforr...
  • BravoFox
    De a lagtől még a saját mozgásom nem kéne, hogy akadozzon. Meg előre-hátra ugrálok. Olyan, mintha a mozgásom is átmenne a hoston, azaz ha elindulok előre egy traktorral, akkor ez az adat átmegy a hosthoz, és onnan visszajön hozzám, és a host vezérli a saját mozgásomat a saját szimulátoromban is. Elég nehéz megfogalmazni, de a végeredmény siralmas sajna.

A másik ötletem az, hogy esetleg az LS2011 saját szerverein át megy az adatforgalom (eleinte biztosan így indul, hiszen látjuk a szervereket). HA ez a helyzet, akkor az ottani szerverek nem alkalmasak a nemzetközi multiplayerre.

Kérdezgettem "odabenn" embereket, és mindenki panaszkodott valamilyen szinten a lag-re. Csakhogy ez nem lag, hanem rossz multiplayer, attól tartok.
  • tutika14
    Milyen neted van? lehet net lagg..