23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#315 azt a sárga "vagon"-t nem találom 1 képet mutatnál róla? -
Mate950309 #314 ögyes helyett ügyes -
Mate950309 #313 egy kérdésem lenne azért hogy beleszóljak én is valamit:D
szval ha megcsinálom a feladatokat hogy bevetek 100 hektárt learatom stb. akkor utána mivan? ögyesvagyok és kész vagy van valami jutalom a kis oldalkaszás traktoron kívül??? -
W726 #312 ja és tamás, a füvet egy sárga szerszámmal kell, van 2is, aztán egy szintén sárga "vagon"-nal tudod összegyűjteni, lehet azon kivül száritani és rendsodrózni, ha profibb munkát akarsz végezni.. akár be is bálázhatod száritás után ua. az a bálák ára asszem -
W726 #311 zsoze: elég ha beszántod, meg beveted, és kinő minden asszem, és elméletileg sokkal kissebb a termés mennyiség, bár nem számolgattam
tamás: a traktoros boltban veszel egy emelős trakit (160k) vagy teleszkópos emelős cuccot (190k) és az alattuk lévő megfelelő szúrós cuccot.. én a 190es ajánlom, mert csak azzal éred fel a fészert, ahova a bálákat berakhatod, ott kell ahol van az a piros felvonó, szemben az indulópontal, a felvonó nem műxik általában :) szóval maradt a bepakolás teleszkópossal, a bálák pakolása is igen bugos, pattog repül össze vissza.. mikor a legszebben felrakod akkor biztos kipereg az egész a pótkocsiból :) arról meg ne is álmodj hogy a tetejükre még raksz, mint ahogy az életben szoktak örülj, ha a 8at vagy 10et fel tudod rakni, és főleg, ha be is szállitod 1es sebességgel :) sok sikert
ajánlom a kisbálát inkább, könnyebb felvenni lerakni, de azt is fel kell pakolni, és ahhoz már a raklapos villa kell -
#310 +valaki elmondaná hogy hogy tudnám learatni a füvet(gazat)a teheneknek?
és bocs a 2 hsz-ért -
#309 Valaki elmondaná hogy hogy tudom elvetni a búzát vagy a gabonát? -
Zsoze19 #308 Üdv minden őstermelőnek!Mi van akkor ha nem tragyázo meg a földet és nem is vegyszerezek?Attól még kinő a búza vagy a kukorica? -
#307 Valaki elmagyarázná(részletesen)hogy azokat a nagy körbálákat mivel lehet megemelni és rárakni a pótkocsira?,mert én már vettem ilyen targoncavillákat de azt meg nem lehet(nem engedi)felrakni a traktorra.
-
a347 #306 Sziasztok
Hol lehet megvenni ezt a játékot? -
W726 #305 az is kussoljon, aki nem érti a viccet -.- -
atis78 #304 Én a bálákat, már rájöttem hogy a felhordó nem jó nem viszi fel, és egyenként berakni sem jó, ezért azt csinálom a felhordó melett a fal mellé borítom és betolom a falba. Ez ott van ahol az emberrel belépésnél kezdesz, szembe van az a deszka épület előtte a rossz felhordóval ott kell eladni. -
#303 [center]WAREZZAL KAPCSOLATBAN NE ÍRJATOK! -
bzsoli #302 "nem elég hogy multiban nem játszhatunk, még a single is elveszik tőlünk?"
Na ez nálam kiverte a biztosítékot... baszod, azért ugye majd nem sírsz, amikor a lakásod rámolják ki!? az ugyan olyan lopás mint ha valaki, nem saját, fizetett seriallal játszik...
nekem tökmindegy ki mennyire warezol, de legalább kussoljon, de háborogjon! -
#301 Learattam a búzát utána bebáláztam el is vittem az udvarra (oda ahol vannak a siló tartályok)utána le is borítottam az udvarra a bálákat de azt nem tudom hogy hova kell tenni úgy hogy pénzt is kapjak értük meg nem tudom hogy hogy hordjam el arra a helyre valaki segítene??? -
toxidavid #300 nah szval akkor valaki kodot hogy elinduljon a 2011-es? -
W726 #299 valaki szánjom már meg minket egy számsorral a 1.3hoz, nem elég hogy multiban nem játszhatunk, még a single is elveszik tőlünk? még kenyérre sem telik, nemhogy bankkártyás németországi szoftverrendeléskre :) szóval pls, valaki könyörüljön meg rajtunk :) -
matyi09 #298 Google a barátod! -
matyi09 #297 Aratóizé... Vágóasztalnak hívják. És nem avval kell a kukoricát vágni amivel a búzát aratod. Úgy tudod hogy 2 fajta vagóaszatl van a játékban. -
toxidavid #296 Am valaki lécciwes ls2011hez cd kulcsod ad? mert kéri a serialt lécci köszi -
toxidavid #295 tamás figyi
venni kell másik aratóizétXD na szval máskel a kukorica aratásához meg a többiéhet én ma arattam kukcsit:D:D -
#294 Valaki nem tudja hogy a kukoricát hogy tudom learatni?,mert én már próbálta a sárga kombájnnal meg a zölddel is de úgy nem aratta le -
Zsoze19 #293 Üdv!Én vettem Teheneket de nem találtam öket sehol..azt mondták a 1.3 patch megoldja a problémám talán......Fel is tettem de nem találok hozzá kulcsot!Pedig a Game eredeti! -
#292 És a többi földnél mennyi időt kell várni amég kinől újból a gabona,búza?
És még azt szeretném kérdezni hogy milyen fajta kombájnnal lehet learatni a kukoricát,mert én a zölddel már próbáltam de sikerült -
#291 A silók mellé érted a megfelelőhelyet? -
neuakos #290 THANX! -
bzsoli #289 Minden új játékban azonos fix mennyiségű induló gép van. Te a farmon egyből láthatsz pár gépet (piros traki, zöld pótkocsi, zöld kombájn és talajművelők) ezen felül a sárga kombi délen áll, a zöld traktor meg a tehenészetnél. Ha beülsz egy járműbe, utána a TAB-al váltogathatsz az elérhető járművek között. Ha megfigyeled, ez megy körbe-körbe, és láthatod, hogy minden új játékban ugyan annyi és ugyan azok a gépek állnak rendelkezésre. Tehát, ez trükkel nem módosítható, növelhető. -
bzsoli #288 Talpon álló, egyből aratható tábla/föld délen (ahol a sárga kombájn áll), és északon (a tehenészettől nyugatra és a malom mögött) van. -
neuakos #287 Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani hogy min függ hogy ingyen kapjak járművet pl:először bele léptem a játékba akor csak 1traktorom volt és 1 kombájnom amikor másodszor léptem be akkor egy-egyel több lett de után nem tudom hogy hogyan kell szerezni régi járműveket.(venni tudok de csak modernet) Válaszotokat előre is köszönöm! :D -
garaib #286 Könnyű és normál fokozaton ürítsd ki az udvaron található silókat és vidd el a terményt a megfelelő helyre, majd le kell aratni a talpon álló földeket, ha ezeket végigcsinálod már van egy kis induló tőkéd. -
#285 Valaki el tudná részletesen magyarázni hogy hogy lehet sok pénzt gyűjteni?
-
sztanyo28 #284 nem tudom mi lehet a baj esetleg isohunt.com ird be a keresőbe a jéták nevét és probálj meg másikat -
#283 P gomb, és ott váltogatsz a masináknál -
#282 Valaki elmondaná hogy hol találom a bálázó gépet?
Vagy elmondanátok hogy hol kell megvenni?
Előre is kösz -
#281 meg kell dönteni a kanalat egy kicsit azt hiszem -
#280 Hali! Én is trágyázással kapcsolatban kérdeznék.....
Azt gondoltam, hogy a kanállal kell a trácsát a trágyszóróba tenni, de miért nem kerül a trágy a kanálba, ha beletolom a kupacba? -
tom36 #279 THX a gyors választ
ejj akor a trágyázást még 1 jóó darabig nem fogom alkalmazni :( -
vindzsi #278 Hali!
A trágyát a kanállal tudod a trágyaszóróba tenni. Az a kis kupac, kukoricasiló, amit a silókonbánnyal tudsz levágni -
tom36 #277 üdv
lenne 1 gondom
van trágyám meg mindenem de a trágyaszóróval valamiér nem tudom felveni azt
vagy egyáltalán hol lehet magamhozveni ?
meg a trágyakupac melet van alapban egy kicsiny kupac oda mit lehet hordani ?
előre is kössz a segitséget -
BAN