23835
  • tamás98
    azt a sárga "vagon"-t nem találom 1 képet mutatnál róla?
  • Mate950309
    ögyes helyett ügyes
  • Mate950309
    egy kérdésem lenne azért hogy beleszóljak én is valamit:D
    szval ha megcsinálom a feladatokat hogy bevetek 100 hektárt learatom stb. akkor utána mivan? ögyesvagyok és kész vagy van valami jutalom a kis oldalkaszás traktoron kívül???
  • W726
    ja és tamás, a füvet egy sárga szerszámmal kell, van 2is, aztán egy szintén sárga "vagon"-nal tudod összegyűjteni, lehet azon kivül száritani és rendsodrózni, ha profibb munkát akarsz végezni.. akár be is bálázhatod száritás után ua. az a bálák ára asszem
  • W726
    zsoze: elég ha beszántod, meg beveted, és kinő minden asszem, és elméletileg sokkal kissebb a termés mennyiség, bár nem számolgattam

tamás: a traktoros boltban veszel egy emelős trakit (160k) vagy teleszkópos emelős cuccot (190k) és az alattuk lévő megfelelő szúrós cuccot.. én a 190es ajánlom, mert csak azzal éred fel a fészert, ahova a bálákat berakhatod, ott kell ahol van az a piros felvonó, szemben az indulópontal, a felvonó nem műxik általában :) szóval maradt a bepakolás teleszkópossal, a bálák pakolása is igen bugos, pattog repül össze vissza.. mikor a legszebben felrakod akkor biztos kipereg az egész a pótkocsiból :) arról meg ne is álmodj hogy a tetejükre még raksz, mint ahogy az életben szoktak örülj, ha a 8at vagy 10et fel tudod rakni, és főleg, ha be is szállitod 1es sebességgel :) sok sikert
    ajánlom a kisbálát inkább, könnyebb felvenni lerakni, de azt is fel kell pakolni, és ahhoz már a raklapos villa kell
  • tamás98
    +valaki elmondaná hogy hogy tudnám learatni a füvet(gazat)a teheneknek?
    és bocs a 2 hsz-ért
  • tamás98
    Valaki elmondaná hogy hogy tudom elvetni a búzát vagy a gabonát?
  • Zsoze19
    Üdv minden őstermelőnek!Mi van akkor ha nem tragyázo meg a földet és nem is vegyszerezek?Attól még kinő a búza vagy a kukorica?
  • tamás98
    Valaki elmagyarázná(részletesen)hogy azokat a nagy körbálákat mivel lehet megemelni és rárakni a pótkocsira?,mert én már vettem ilyen targoncavillákat de azt meg nem lehet(nem engedi)felrakni a traktorra.
  • a347
    Sziasztok

Hol lehet megvenni ezt a játékot?
  • W726
    az is kussoljon, aki nem érti a viccet -.-
  • atis78
    Én a bálákat, már rájöttem hogy a felhordó nem jó nem viszi fel, és egyenként berakni sem jó, ezért azt csinálom a felhordó melett a fal mellé borítom és betolom a falba. Ez ott van ahol az emberrel belépésnél kezdesz, szembe van az a deszka épület előtte a rossz felhordóval ott kell eladni.
  • szabii98
    [center]WAREZZAL KAPCSOLATBAN NE ÍRJATOK!
  • bzsoli
    "nem elég hogy multiban nem játszhatunk, még a single is elveszik tőlünk?"

Na ez nálam kiverte a biztosítékot... baszod, azért ugye majd nem sírsz, amikor a lakásod rámolják ki!? az ugyan olyan lopás mint ha valaki, nem saját, fizetett seriallal játszik...

nekem tökmindegy ki mennyire warezol, de legalább kussoljon, de háborogjon!
  • tamás98
    Learattam a búzát utána bebáláztam el is vittem az udvarra (oda ahol vannak a siló tartályok)utána le is borítottam az udvarra a bálákat de azt nem tudom hogy hova kell tenni úgy hogy pénzt is kapjak értük meg nem tudom hogy hogy hordjam el arra a helyre valaki segítene???
  • toxidavid
    nah szval akkor valaki kodot hogy elinduljon a 2011-es?
  • W726
    valaki szánjom már meg minket egy számsorral a 1.3hoz, nem elég hogy multiban nem játszhatunk, még a single is elveszik tőlünk? még kenyérre sem telik, nemhogy bankkártyás németországi szoftverrendeléskre :) szóval pls, valaki könyörüljön meg rajtunk :)
  • matyi09
    Google a barátod!
  • matyi09
    Aratóizé... Vágóasztalnak hívják. És nem avval kell a kukoricát vágni amivel a búzát aratod. Úgy tudod hogy 2 fajta vagóaszatl van a játékban.
  • toxidavid
    Am valaki lécciwes ls2011hez cd kulcsod ad? mert kéri a serialt lécci köszi
  • toxidavid
    tamás figyi
    venni kell másik aratóizétXD na szval máskel a kukorica aratásához meg a többiéhet én ma arattam kukcsit:D:D
  • tamás98
    Valaki nem tudja hogy a kukoricát hogy tudom learatni?,mert én már próbálta a sárga kombájnnal meg a zölddel is de úgy nem aratta le
  • Zsoze19
    Üdv!Én vettem Teheneket de nem találtam öket sehol..azt mondták a 1.3 patch megoldja a problémám talán......Fel is tettem de nem találok hozzá kulcsot!Pedig a Game eredeti!
  • tamás98
    És a többi földnél mennyi időt kell várni amég kinől újból a gabona,búza?
    És még azt szeretném kérdezni hogy milyen fajta kombájnnal lehet learatni a kukoricát,mert én a zölddel már próbáltam de sikerült
  • tamás98
    A silók mellé érted a megfelelőhelyet?
  • neuakos
    THANX!
  • bzsoli
    Minden új játékban azonos fix mennyiségű induló gép van. Te a farmon egyből láthatsz pár gépet (piros traki, zöld pótkocsi, zöld kombájn és talajművelők) ezen felül a sárga kombi délen áll, a zöld traktor meg a tehenészetnél. Ha beülsz egy járműbe, utána a TAB-al váltogathatsz az elérhető járművek között. Ha megfigyeled, ez megy körbe-körbe, és láthatod, hogy minden új játékban ugyan annyi és ugyan azok a gépek állnak rendelkezésre. Tehát, ez trükkel nem módosítható, növelhető.
  • bzsoli
    Talpon álló, egyből aratható tábla/föld délen (ahol a sárga kombájn áll), és északon (a tehenészettől nyugatra és a malom mögött) van.
  • neuakos
    Sziasztok!
    Valaki meg tudná mondani hogy min függ hogy ingyen kapjak járművet pl:először bele léptem a játékba akor csak 1traktorom volt és 1 kombájnom amikor másodszor léptem be akkor egy-egyel több lett de után nem tudom hogy hogyan kell szerezni régi járműveket.(venni tudok de csak modernet) Válaszotokat előre is köszönöm! :D
  • garaib
    Könnyű és normál fokozaton ürítsd ki az udvaron található silókat és vidd el a terményt a megfelelő helyre, majd le kell aratni a talpon álló földeket, ha ezeket végigcsinálod már van egy kis induló tőkéd.
  • tamás98
    Valaki el tudná részletesen magyarázni hogy hogy lehet sok pénzt gyűjteni?
  • sztanyo28
    nem tudom mi lehet a baj esetleg isohunt.com ird be a keresőbe a jéták nevét és probálj meg másikat
  • allock #283
    P gomb, és ott váltogatsz a masináknál
  • tamás98
    Valaki elmondaná hogy hol találom a bálázó gépet?
    Vagy elmondanátok hogy hol kell megvenni?
    Előre is kösz
  • allock #281
    meg kell dönteni a kanalat egy kicsit azt hiszem
  • Cream78
    Hali! Én is trágyázással kapcsolatban kérdeznék.....
    Azt gondoltam, hogy a kanállal kell a trácsát a trágyszóróba tenni, de miért nem kerül a trágy a kanálba, ha beletolom a kupacba?
  • tom36
    THX a gyors választ
    ejj akor a trágyázást még 1 jóó darabig nem fogom alkalmazni :(
  • vindzsi
    Hali!
    A trágyát a kanállal tudod a trágyaszóróba tenni. Az a kis kupac, kukoricasiló, amit a silókonbánnyal tudsz levágni
  • tom36
    üdv
    lenne 1 gondom
    van trágyám meg mindenem de a trágyaszóróval valamiér nem tudom felveni azt
    vagy egyáltalán hol lehet magamhozveni ?
    meg a trágyakupac melet van alapban egy kicsiny kupac oda mit lehet hordani ?
    előre is kössz a segitséget
  • szabii98

BAN