24054
  • Totoo
    Sziasztok valszeg megveszem majd itt magyarországon eredetibe (vagy mutert meggyőzöm) de addig is aki tud multizni és akar is velem (majd) az küldje már el nekem az msn jét ha majd meglezs a játék akkor fölveszem.

Üdv.Totoo
  • Hunter of Deer
    Lehet akkor ez volt a gond en vetes elott csinaltam :)
    amugy tragyazas utan kell locsolni/ permetezni ?(meg mindig nemtom hogy most mi is ez pontosan :)).

jah es koszi a segitseget, meg annyi kerdesem lenne hogy miert van az ha van 20 tehenem hogy egyet sem latok? nem annyira zavar de azert jobb feelingje lenne amikor viszem nekik a kajat hoyg ott maszkalna legalabb par darab. :D
    thx! (mar varom a jatek megjeleneset itthon mert en is szivesen tolnam multiban :))
  • Gerypapa 95
  • Tescobetyár
    Sziasztok....

• Gery1
    Sziasztok!

Akinek meg van eredetibe azzal szeretném fel venni a kapcsolatot, hogy megtudjuk beszélni mikor jáccunk.

akinek meg van az esetleg dobhatna egy privátot köszi.
  • kovacs95
    Sziasztok. Lenne egy olyan(egyeseknek elég béna) kérdésem hogy a magyarországon megjelenő játék is angolul lesz vagy magyarul? És még valami. Angol nyelvű az én simulator-om de nem enged Multi-ban. Mi lehet a baja?
  • Keeway
    császtok olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy azt átlehetne irni hogy a hány tehenem van azt mindet lássam mert láttam képeket és ott nagyon sok volt ott ezt valamivel meglehet oldani előre is kössz
  • VERESS 96
    Sziasztok már megint zavarok :D nem tud valaki egy szép mtz-t? csak ne kisfülkés legyen Mert találtam én de sok nem volt jó :S
  • Mate950309
    hát aztmondják nov. 15 16 17körül
    tescoban 576 ban media markban
  • Totoo
    Mate950309 én is ugyan így vok vele muteromnak van bankkártyája de enm bizik a netes rendszerekbe. tehát nekem is sajnos várni kell vele kb nem tudjátok hogy mikor lesz magyarországon boltban is megvehető?/És hol lehet majd megvenni?
  • morcos77
    elvileg nem.
  • morcos77
    Szia!

Nálam a trágyázás/műtrágyázás működik. Adott földön adott növény 7000 helyett 11500. A vetés után csináltad? Mert csak akkor jó.
  • Mate950309
    én is szeretnék jáccani (XD) vele de nemtom hol megvenni eredetibe és apa a kártyás rendszerben nemnaon bízik úgyhogy várok addig még megjelenik magyarhonba
  • tutika14
    Én az lennék de nem tudom hol megvenni XD
  • Totoo
    Sziasztok!

Lehet hogy én is megveszem de csak akkor ha vannak olyan magyarok akik játszanak multiba és nem hülyéskedés megy (ki tudja jobban szétberhelni a teheneket a targonca villájával) hanem rendesen valóságszerűen játsaznak vele.
    Vannak ien emberek?

Üdv.Totoo
  • Mate950309
    jah
  • Totoo
    Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni hogy a multi csak eredetivel működik ugye?
  • szabii98
    nekem bennvan működik is
  • R420
    igen?én nem is látom a modsnál
  • szabii98
    müxik az, csak várni kell míg tölt :D
  • bumburnyakkk
    csáó
    mit tudok azzal csinálni ha a gameba bevan dugva a kormány forog össze vissza minden? légyszi segitsetek kösszi szépen
  • R420
    Valakinél működik az IFA az Lshungarys?
  • Gerypapa 95
    válasz erre gomb . köszi
  • Mate950309
    jah kössz
  • allock #560
    mi lenne a semmin kívül? :D
  • Mate950309
    na nemtudja senki mivan ha megcsinálom az erfolge minden feladatát???
  • allock #558
    még nincs neki :)
  • Hunter of Deer
    #525re tud valaki vaszolni valamit? vagy ez a tragyazas is csak azert van hoyg legyen de semmi latszata nincs? :D
  • TOMSILENT
    Pálya neve? :O
  • VERESS 96
    :D Király
  • BravoFox
    Gyerekek, baromi jó ez az LS2011! Tegnap én is multiztam egy nagyot, hárman bejöttek segíteni a farmomra, és hihetetlen jót melóztunk a földeken: kivonultunk két távoli mezőre alapcuccokkal (két traktor, két utánfutó, két kombájn, és ott mag nem maradt száron :D Sokkal jobb lett most a multi, talán mégis valami központi szerver is beleszól a dologba?
  • Tescobetyár
    Igen..nekem nem kell még egy doboz a polcon...Pár perc és nyomhatod a játékot multiban is....
  • Gerypapa 95
    jaja és akkor az ilyen közvetlen letöltésest rendelted , ugye ?
  • Tescobetyár
    simMarket oldalon kb 10 perc...Csak legyen bankártyád meg pénzed rajta és már lehet is multizni...Tegnap Bandii-val nyomtuk a multit.

• Gerypapa 95
    mindenki a saját kormányához ért , így elég nehéz megmondai neked mi lenne a jó
    #549 : te hol vetted meg a játékot ? :)
  • Tescobetyár
    Sziasztok.
    Vannak olyan traktorok vagy betakarítók amik mennek multi alatt is és nem alap gépek?
    Köszi a válaszokat előre is...
  • bumburnyakkk
    helló
    segitséget szeretnék kérni
    nekem van 1 SPEEDLINK SL-6682 2in1 Silver kormányom hogy azt is belehet állítani a játékba?
    mert a 09be forgott minden
    légyszi segitesetek beállítani kösszi helló
  • VERESS 96
    hát nálam igen xD
  • tutika14
    nálam nem is kér olyat csak letöltés és ennyi
  • VERESS 96
    Sziasztok! Ti tudtok letölteni FreakShare-ről? Már 6 szor próbáltam leszedni a dolgot amit akarok de nem dob ki kódot és úgy nem tudom leszedni :S