24054

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Totoo #584 Sziasztok valszeg megveszem majd itt magyarországon eredetibe (vagy mutert meggyőzöm) de addig is aki tud multizni és akar is velem (majd) az küldje már el nekem az msn jét ha majd meglezs a játék akkor fölveszem.
Üdv.Totoo -
Lehet akkor ez volt a gond en vetes elott csinaltam :)
amugy tragyazas utan kell locsolni/ permetezni ?(meg mindig nemtom hogy most mi is ez pontosan :)).
jah es koszi a segitseget, meg annyi kerdesem lenne hogy miert van az ha van 20 tehenem hogy egyet sem latok? nem annyira zavar de azert jobb feelingje lenne amikor viszem nekik a kajat hoyg ott maszkalna legalabb par darab. :D
thx! (mar varom a jatek megjeleneset itthon mert en is szivesen tolnam multiban :)) -
-
Sziasztok.... 
-
Gery1 #580 Sziasztok!
Akinek meg van eredetibe azzal szeretném fel venni a kapcsolatot, hogy megtudjuk beszélni mikor jáccunk.
akinek meg van az esetleg dobhatna egy privátot köszi. -
kovacs95 #579 Sziasztok. Lenne egy olyan(egyeseknek elég béna) kérdésem hogy a magyarországon megjelenő játék is angolul lesz vagy magyarul? És még valami. Angol nyelvű az én simulator-om de nem enged Multi-ban. Mi lehet a baja? -
császtok olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy azt átlehetne irni hogy a hány tehenem van azt mindet lássam mert láttam képeket és ott nagyon sok volt ott ezt valamivel meglehet oldani előre is kössz -
Sziasztok már megint zavarok :D nem tud valaki egy szép mtz-t? csak ne kisfülkés legyen Mert találtam én de sok nem volt jó :S
-
Mate950309 #576 hát aztmondják nov. 15 16 17körül
tescoban 576 ban media markban -
Totoo #575 Mate950309 én is ugyan így vok vele muteromnak van bankkártyája de enm bizik a netes rendszerekbe. tehát nekem is sajnos várni kell vele kb nem tudjátok hogy mikor lesz magyarországon boltban is megvehető?/És hol lehet majd megvenni? -
morcos77 #574 elvileg nem. -
morcos77 #573 Szia!
Nálam a trágyázás/műtrágyázás működik. Adott földön adott növény 7000 helyett 11500. A vetés után csináltad? Mert csak akkor jó. -
Mate950309 #572 én is szeretnék jáccani (XD) vele de nemtom hol megvenni eredetibe és apa a kártyás rendszerben nemnaon bízik úgyhogy várok addig még megjelenik magyarhonba -
tutika14 #571 Én az lennék de nem tudom hol megvenni XD -
Totoo #570 Sziasztok!
Lehet hogy én is megveszem de csak akkor ha vannak olyan magyarok akik játszanak multiba és nem hülyéskedés megy (ki tudja jobban szétberhelni a teheneket a targonca villájával) hanem rendesen valóságszerűen játsaznak vele.
Vannak ien emberek?
Üdv.Totoo -
Mate950309 #569 jah
-
Totoo #568 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy a multi csak eredetivel működik ugye? -
nekem bennvan működik is -
igen?én nem is látom a modsnál
-
müxik az, csak várni kell míg tölt :D -
csáó
mit tudok azzal csinálni ha a gameba bevan dugva a kormány forog össze vissza minden? légyszi segitsetek kösszi szépen -
Valakinél működik az IFA az Lshungarys? -
válasz erre gomb . köszi -
Mate950309 #561 jah kössz
-
mi lenne a semmin kívül? :D -
Mate950309 #559 na nemtudja senki mivan ha megcsinálom az erfolge minden feladatát??? -
még nincs neki :) -
#525re tud valaki vaszolni valamit? vagy ez a tragyazas is csak azert van hoyg legyen de semmi latszata nincs? :D -
Pálya neve? :O -
:D Király -
BravoFox #554 Gyerekek, baromi jó ez az LS2011! Tegnap én is multiztam egy nagyot, hárman bejöttek segíteni a farmomra, és hihetetlen jót melóztunk a földeken: kivonultunk két távoli mezőre alapcuccokkal (két traktor, két utánfutó, két kombájn, és ott mag nem maradt száron :D Sokkal jobb lett most a multi, talán mégis valami központi szerver is beleszól a dologba? -
Igen..nekem nem kell még egy doboz a polcon...Pár perc és nyomhatod a játékot multiban is....
-
jaja és akkor az ilyen közvetlen letöltésest rendelted , ugye ? -
simMarket oldalon kb 10 perc...Csak legyen bankártyád meg pénzed rajta és már lehet is multizni...Tegnap Bandii-val nyomtuk a multit.
-
mindenki a saját kormányához ért , így elég nehéz megmondai neked mi lenne a jó
#549 : te hol vetted meg a játékot ? :) -
Sziasztok.
Vannak olyan traktorok vagy betakarítók amik mennek multi alatt is és nem alap gépek?
Köszi a válaszokat előre is...
-
helló
segitséget szeretnék kérni
nekem van 1 SPEEDLINK SL-6682 2in1 Silver kormányom hogy azt is belehet állítani a játékba?
mert a 09be forgott minden
légyszi segitesetek beállítani kösszi helló
-
hát nálam igen xD -
tutika14 #546 nálam nem is kér olyat csak letöltés és ennyi -
Sziasztok! Ti tudtok letölteni FreakShare-ről? Már 6 szor próbáltam leszedni a dolgot amit akarok de nem dob ki kódot és úgy nem tudom leszedni :S