24054
  • wanlo
    Átváltja a Bank és úgy vonja le forintba,nem bonyolult.Ezért nem kell deviza számlát nyitni.
  • BravoFox
    EUR-t hogyan utalsz át forintszámláról? És próbáltál már külföldi bankba utalni pénzt itthonról? Mennyi volt a költséged? Biztosan banki átutalást akartál írni?

Sajna jelenleg mi ennyiért tudjuk beszerezni, és rá kell raknunk az itthoni (!) áfát is. A dobozos, magyar változat elvileg olcsóbb lesz, de arra még várni kell egy darabig.
  • wanlo
    Hy topik!
    Ismét egy értelmes krumplivirág....
    #624:Banki átutalással 19.90 Euro(Jelenlegi árfolyam:283),10 perc és a Tied a játék eredeti kulccsal.
  • BravoFox
    Sziasztok! Mi mint viszonteladók a magyar, dobozos LS2011-re várunk, de elvileg lehetőségünk van az angol vagy német, online (letölthető) változatot is viszonteladni. Az ár euró-árfolyamtól függ, áfával kb. 7000 Ft-ra jön ki (+postaköltség, ha postán kéred). Az előny, hogy akár banki átutalással vagy utánvéttel is meg lehetne vásárolni forintért, és utána letölteni a boltunkból (wingbest.com). Érdekelne titeket? Mert akkor lépünk az ügyben.
  • Gerypapa 95
    ezért kellene egy normális HG
  • bzsoli
    Mekkora egy szemétláda vagy, 90-es számra sms-t küldeti. Remélem hamar letakarodik a hozzászólásod az első képernyőről és senki nem dől be neki.
  • Radu16
    Üdv topic!

Nem tudja valaki hogy mikortól lehet megvásárolni az LS2011 az árúházakban??
  • Endre
    Kedves Gazdatársak!

Mikor elég csak boronálni és mikor kell szántani is?
    A tutoriálban van egy küldetés, a learatott földet kell boronálni szántás nélkül. Én eddig szántottam aratás után és aztán boronáltam is.
  • Endre
    Közben olvastam, hogy vetés után kell, na próba
  • Endre
    A kockabálához van egy önrakodó pótkocsi a jobb oldalán egy tálcával.
  • Endre
    Igen lehet, de némi fenntartásaim vanak vele kapcsolatban.
    Trágyát a tehenek termelnek, két félét, hígat és a lepényt. A híghoz a fehér tartálykocsi kell, azzal tudod szétszórni. A másik az bonyább, kell egy homlokrakodós traktor, egy kanál rá és egy szarszoró pótkocsi.
    Én csak akkor láttam változást (sötétedést a földön) ha szántás után szórtam ki, ami nem logikus, mivel az éltben elöbb a szar aztán a szántás, hogy bekerüljön a földbe az anyag. A termésmennyiségben semmilyen változás- növekedés nem volt. Ha a sorrendem nem jó kérlek bennetek javítsatok ki, valami értelmének kell lennie csak én nem jól csinálom?
  • DCshoesLali
    Szasztok ismét!
    Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy lehet-e trágyázni és ha lehet akkor is hogyan?
    Köszi!
  • Gery1
    ha minden igaz akkor 512/256kb/s nem hiszem hogy ez lenne a baja.
  • Gery1
    Nem 1 gép van rajta ilyen kis siemens modem ADSL
  • bzsoli
    Van külön saját routered, mert pl két gép is rá van kötve a netre?
  • Gery1
    Router????? ADSL modemes netem van.Annyira nem értek hozzá.
  • bzsoli
    Minden más kategóriára is?

Routered van, arra van csatlakoztatva a géped?
  • Gery1
    Hát sajnos semmi, ugyan azt írja ki.
  • Gery1
    oké köszi
    megpróbálom
  • bzsoli
    jobb volna sorban mindet

nem tudni, hogy a kiadott legfrissebb csomag teljes javítás-e, próbát megér
  • Gery1
    Csak az 1.4 est telepítettem föl
  • bzsoli
    Nézz meg más szerver csoportot. Az Interc Eur néha nem elérhető. Ha eredeti, akkor biztos nem lesz gondod. Egyébként a javító csomagokat már feltelepítetted? Fontos volna.
  • Gery1
    Nah mindegy majd holnap újra próbálom. köszi a segítséget Bzsoli!!
  • Gery1
    Német országból van a game,de hát egyenlőre még el vagyok keseredve mert nem tudok multizni vele.
  • allock #601
    hol vettél dobozost?
  • Gery1
    Bzsoli!

Ez full eredeti most csomagoltam ki a dobozból és mégis ezt írja ki lehet hogy csak átmeneti hiba lehet???
  • bzsoli
    A bálákat nagyon könnyen lehet pakolni.

A körbálának a kör oldalába kell szúrni a villát, méghozzá a sötétebb négyszög közepébe (egy sötétebb árnyalatú négyszög, ami valamivel kisebb, mint a körbe rajzolható legnagyobb négyszög. A kocka bálákkal még nem nagyon próbálkoztam, de majd kikísérletezem.

A körbálákat a kétféle nagy kék pótkocsikra lehet pakolni. Ha szépen pakolod fel, és nem össze-vissza vannak felhányva, úgy nem nagyon mocorognak, és 1-es tempóval simán szállíthatóak.

Majd csinálok és megosztok egy videót, hogy pakolni és szállítani is lehet őket szépen.

Nekem pl a rakodókar vezérlése egy joystikra van beállítva, így majdnem egy igazi gép módjára tudom vezérelni jobb kézzel, miközben a bal kézzel a billentyűkkel a gépet vezetem.
  • bzsoli
    Egyszerű német szöveg: Ön elvesztette a kapcsolatot a játékkal. Magyarul megszakadt a kapcsolat. Ezt bizonyára akkor írta ki, amikor csatlakozni akartál a multiplayer szerverhez. Néha nekem is szokta, bár nekem eredeti a game, így csak valami átmeneti gond lehet. A tört játék minden esetben ezt írja, ha multival akarnak csatlakozni próbálni.
  • bzsoli
    Azt legfeljebb csak arra értik, hogy a modnak nem minden funkciója (pl fény, vagy mozgás) látható a többi multiplayernek.
  • allock #596
    én csak azért nem vagyok biztos benne mert csak néhány modelnél van feltüntetve a multiplayer ready
  • Gery1
    Sie haben die verbindung zum spiel verloren ezt írja ki amikor multizni akarok mi lehet a hiba nem tudja véletlenül valaki??? a Játék eredeti.
  • morcos77
    A többlet termés szempontjából mindegy, hogy szilárd vagy folyékony trágya( ezek vannak a teheneknél és pótkocsival teríthető) vagy műtrágya( ez van a szép kék tartályban a bálarakodó mellett és permetezővel nyomhatod) kerül ki. Elég akármelyik, nem növekszik tovább a termés mennyisége ha többet is csinálsz. A teheneiddel nem tudom mi lehet a baj mert nálam már 10 után is kóricált pár, sőt még el is futott az etetőtől mikor vittem leborítani a füvet :)
  • bzsoli
    Szinte mind működik, csak multinál fontos, hogy mindenkinek meg legyen ugyan az a mod csomag.
  • Totoo
    köszi
  • allock #591
    van néhány ami igen
  • Totoo
    különben multiplayerbe működnek a modok? látom pl a másik ember john deer traktorát?

Totoo
  • allock #589
    bejön, működik.
  • BravoFox
    A magyar nyelvű, dobozos (DVD) változat most készül. Nálunk hamarosan előrendelhető lesz (www.wingbest.hu) Árat még nem tudok mondani, de amint rendelhető a cucc, és vannak konkrét infóim, megírom. Lehet majd természetesen utánvéttel meg mindenhogy fizetni, tehát nem kötelező a kártya.

2. A tehenek erőforrászabálók, ezért limitáltan mutatja őket a szimulátor, tehát ha 20 tehened van, akkor is csak párat fogtok látni a mezőn. Azt, hogy miért nem láttok egyet sem, nem tudom. (Esetleg tört szoftverre próbálkoztok, amin nincs fenn az azóta megjelent javítás?)
  • carrick95
    hy! ha beteszek 1 új mapot ak eltünik mindenem v ck megváltozik a kinézete a tájnak?
  • Gerypapa 95
    adam taylor ?