24054

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Átváltja a Bank és úgy vonja le forintba,nem bonyolult.Ezért nem kell deviza számlát nyitni. -
BravoFox #626 EUR-t hogyan utalsz át forintszámláról? És próbáltál már külföldi bankba utalni pénzt itthonról? Mennyi volt a költséged? Biztosan banki átutalást akartál írni?
Sajna jelenleg mi ennyiért tudjuk beszerezni, és rá kell raknunk az itthoni (!) áfát is. A dobozos, magyar változat elvileg olcsóbb lesz, de arra még várni kell egy darabig. -
Hy topik!
Ismét egy értelmes krumplivirág....
#624:Banki átutalással 19.90 Euro(Jelenlegi árfolyam:283),10 perc és a Tied a játék eredeti kulccsal. -
BravoFox #624 Sziasztok! Mi mint viszonteladók a magyar, dobozos LS2011-re várunk, de elvileg lehetőségünk van az angol vagy német, online (letölthető) változatot is viszonteladni. Az ár euró-árfolyamtól függ, áfával kb. 7000 Ft-ra jön ki (+postaköltség, ha postán kéred). Az előny, hogy akár banki átutalással vagy utánvéttel is meg lehetne vásárolni forintért, és utána letölteni a boltunkból (wingbest.com). Érdekelne titeket? Mert akkor lépünk az ügyben. -
ezért kellene egy normális HG -
bzsoli #622 Mekkora egy szemétláda vagy, 90-es számra sms-t küldeti. Remélem hamar letakarodik a hozzászólásod az első képernyőről és senki nem dől be neki. -
Radu16 #621 Üdv topic!
Nem tudja valaki hogy mikortól lehet megvásárolni az LS2011 az árúházakban?? -
Kedves Gazdatársak!
Mikor elég csak boronálni és mikor kell szántani is?
A tutoriálban van egy küldetés, a learatott földet kell boronálni szántás nélkül. Én eddig szántottam aratás után és aztán boronáltam is. -
Közben olvastam, hogy vetés után kell, na próba
-
A kockabálához van egy önrakodó pótkocsi a jobb oldalán egy tálcával. -
Igen lehet, de némi fenntartásaim vanak vele kapcsolatban.
Trágyát a tehenek termelnek, két félét, hígat és a lepényt. A híghoz a fehér tartálykocsi kell, azzal tudod szétszórni. A másik az bonyább, kell egy homlokrakodós traktor, egy kanál rá és egy szarszoró pótkocsi.
Én csak akkor láttam változást (sötétedést a földön) ha szántás után szórtam ki, ami nem logikus, mivel az éltben elöbb a szar aztán a szántás, hogy bekerüljön a földbe az anyag. A termésmennyiségben semmilyen változás- növekedés nem volt. Ha a sorrendem nem jó kérlek bennetek javítsatok ki, valami értelmének kell lennie csak én nem jól csinálom? -
DCshoesLali #614 Szasztok ismét!
Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy lehet-e trágyázni és ha lehet akkor is hogyan?
Köszi! -
Gery1 #613 ha minden igaz akkor 512/256kb/s nem hiszem hogy ez lenne a baja. -
Gery1 #612 Nem 1 gép van rajta ilyen kis siemens modem ADSL -
bzsoli #611 Van külön saját routered, mert pl két gép is rá van kötve a netre? -
Gery1 #610 Router????? ADSL modemes netem van.Annyira nem értek hozzá. -
bzsoli #609 Minden más kategóriára is?
Routered van, arra van csatlakoztatva a géped? -
Gery1 #608 Hát sajnos semmi, ugyan azt írja ki. -
Gery1 #607 oké köszi
megpróbálom
-
bzsoli #606 jobb volna sorban mindet
nem tudni, hogy a kiadott legfrissebb csomag teljes javítás-e, próbát megér -
Gery1 #605 Csak az 1.4 est telepítettem föl
-
bzsoli #604 Nézz meg más szerver csoportot. Az Interc Eur néha nem elérhető. Ha eredeti, akkor biztos nem lesz gondod. Egyébként a javító csomagokat már feltelepítetted? Fontos volna. -
Gery1 #603 Nah mindegy majd holnap újra próbálom. köszi a segítséget Bzsoli!! -
Gery1 #602 Német országból van a game,de hát egyenlőre még el vagyok keseredve mert nem tudok multizni vele. -
hol vettél dobozost?
-
Gery1 #600 Bzsoli!
Ez full eredeti most csomagoltam ki a dobozból és mégis ezt írja ki lehet hogy csak átmeneti hiba lehet??? -
bzsoli #599 A bálákat nagyon könnyen lehet pakolni.
A körbálának a kör oldalába kell szúrni a villát, méghozzá a sötétebb négyszög közepébe (egy sötétebb árnyalatú négyszög, ami valamivel kisebb, mint a körbe rajzolható legnagyobb négyszög. A kocka bálákkal még nem nagyon próbálkoztam, de majd kikísérletezem.
A körbálákat a kétféle nagy kék pótkocsikra lehet pakolni. Ha szépen pakolod fel, és nem össze-vissza vannak felhányva, úgy nem nagyon mocorognak, és 1-es tempóval simán szállíthatóak.
Majd csinálok és megosztok egy videót, hogy pakolni és szállítani is lehet őket szépen.
Nekem pl a rakodókar vezérlése egy joystikra van beállítva, így majdnem egy igazi gép módjára tudom vezérelni jobb kézzel, miközben a bal kézzel a billentyűkkel a gépet vezetem. -
bzsoli #598 Egyszerű német szöveg: Ön elvesztette a kapcsolatot a játékkal. Magyarul megszakadt a kapcsolat. Ezt bizonyára akkor írta ki, amikor csatlakozni akartál a multiplayer szerverhez. Néha nekem is szokta, bár nekem eredeti a game, így csak valami átmeneti gond lehet. A tört játék minden esetben ezt írja, ha multival akarnak csatlakozni próbálni. -
bzsoli #597 Azt legfeljebb csak arra értik, hogy a modnak nem minden funkciója (pl fény, vagy mozgás) látható a többi multiplayernek. -
én csak azért nem vagyok biztos benne mert csak néhány modelnél van feltüntetve a multiplayer ready -
Gery1 #595 Sie haben die verbindung zum spiel verloren ezt írja ki amikor multizni akarok mi lehet a hiba nem tudja véletlenül valaki??? a Játék eredeti. -
morcos77 #594 A többlet termés szempontjából mindegy, hogy szilárd vagy folyékony trágya( ezek vannak a teheneknél és pótkocsival teríthető) vagy műtrágya( ez van a szép kék tartályban a bálarakodó mellett és permetezővel nyomhatod) kerül ki. Elég akármelyik, nem növekszik tovább a termés mennyisége ha többet is csinálsz. A teheneiddel nem tudom mi lehet a baj mert nálam már 10 után is kóricált pár, sőt még el is futott az etetőtől mikor vittem leborítani a füvet :) -
bzsoli #593 Szinte mind működik, csak multinál fontos, hogy mindenkinek meg legyen ugyan az a mod csomag. -
Totoo #592 köszi -
van néhány ami igen -
Totoo #590 különben multiplayerbe működnek a modok? látom pl a másik ember john deer traktorát?
Totoo -
bejön, működik. -
BravoFox #588 A magyar nyelvű, dobozos (DVD) változat most készül. Nálunk hamarosan előrendelhető lesz (www.wingbest.hu) Árat még nem tudok mondani, de amint rendelhető a cucc, és vannak konkrét infóim, megírom. Lehet majd természetesen utánvéttel meg mindenhogy fizetni, tehát nem kötelező a kártya.
2. A tehenek erőforrászabálók, ezért limitáltan mutatja őket a szimulátor, tehát ha 20 tehened van, akkor is csak párat fogtok látni a mezőn. Azt, hogy miért nem láttok egyet sem, nem tudom. (Esetleg tört szoftverre próbálkoztok, amin nincs fenn az azóta megjelent javítás?)
-
carrick95 #587 hy! ha beteszek 1 új mapot ak eltünik mindenem v ck megváltozik a kinézete a tájnak? -
adam taylor ?