23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
tutika14 #401 #390 Nem akar senki segíteni? :P -
tutika14 #400 regisztrálni kell -
carrick95 #399 de ott h kell leszedni?? -
tutika14 #398 LSportal
-
tutika14 #397 Mert úgy kell berakni hogy ne bontsd ki!!! ne a sok fájlt rakdbe hanem úgy ahogy tömörítve van berakod és kész -
carrick95 #396 kösz! és tudsz olyan honlapot ahol vannak jó gépek? -
#395 Én beraktam a játékba az összes fált a mod mappába de nem jeleníti meg a játékban
Az miért lehet? -
tutika14 #394 Amit letöltöttél. Az egy tömörített fájl ugye és nyisd meg ha van benne pár mappa meg kép fájl meg .dll meg ilyenek akkor azt úgy ahogy van be kell rakni a mods mappába amit álltalában a c:/(Felhasználód)/dokumentumok/mygame/landwirtschaft simulator 2011/mods
-
#393 oké köszönöm -
carrick95 #392 helló! vki elmondaná nekem h h lehet berakni gépeket? előre is kösz -
tutika14 #391 Ja és a kocka bálát hogy lehet eladni ha már az automata felszedővel felszedtem? mindenképp abba a rossz szalagra kell ami a pajtába dobálja? :S -
tutika14 #390 Joystick-al is szeretnék játszani! Van egy PS2-es joystick-om és van hozzá egy "To PS2 plug" nevezetű átalakítóm ami USB-ben végződik. Eddig minden játéknál jó volt, de most amikor át akarom állítani a vezérlést és a gamepad alatt kijelölöm és nyomdosom a joystick-on a gombokat de nem írja át... Mi lehet a baj? így kell egyálltalán át állítani az irányítást? -
#389 1 HSZ-ben nem lehetne leírni?
Mért kell egymás után 2-3-4 HSZ-t is írni? -
fendt916 #388 jövök egyel :D -
fendt916 #387 köszz
-
Mate950309 #386 kb 5500 FT -
ficánka89 #385 1.3 patchez van valakinek kódja? -
#384 Nem fogják hamarabb megmondani ha 5 percenként írogatsz -
fendt916 #383 de azért el áruljátok menyibe kerül kb a játék??
-
#382 Jajj, csak béna voltam mert nem volt megérve rendesen... xDDD Akkor bocsi a hülyeségemért :) -
fendt916 #381 menyibe kerül?
-
fendt916 #380 jah bocs
látom
kösszi
-
fendt916 #379 szevasztok tudtok nekem segíteni hogy holtudom meg venni a játékot
most??
-
#378 Srácok, melyik kombájnnal tudom learatni a repcét? Mert eddig amiket néztem az csak a búzát vágta. :S -
#377 576,tesco,media markt és a többi de csak jövő héttől vagy azután -
Mate950309 #376 és még azt hogy hol lehet megveni de nem interneten mert nincs kártyám -
Mate950309 #375 valaki pls 1.4 es patch hez kódot pm-be lécci előre is kössz -
#374 magától elfogy csak le kell borítani a 2 fal közé a gyüjtőhelyre, onnan meg bepapizzák
legalábbis nekem eltűnt a nagy domb amit odahordtam, egyedül a levágott füvet tudtam beönteni az etetőbe -
#373 silózott kukoricát mért nem tudom a teheneknek adni ? kannállal nem tudom felvenni , mivel kellene odapakolni nekik ? -
#372 szerintem midnegyikkel lehet csak kukorica adapter kell hozzá
kérdés másik felét meg passzolom :) -
Sponnyabob #371 Hello!
Az lenne a kérdésem hogy a melyik kombájnal lehet kukoricát aratni? Illetve hogy a 4. kombájn amit meg lehet venni az normál mert az előtte lévőnél majd kétszer erősebb és nagyon miközben alig drágább nála. Köszi! -
#370 akinek warez verzó van, annak minden egyes patchez külön kód kell
akinek eredetije van annak csak a játék telepítése után kell megadni a kapott serialt és automatice felrak minden patchet -
#369 sziasztok.hogy tudom a gépeket átrakni ls 09ből a 11be?? -
#368 Csá!
Lenne egy olyan gondom hogyha felteszem az 1.4-es patche-t akkor kér kódót másoknál meg nem (többnyire) ha mégis kér valaki tudna nekem PM-ben adni a cd kulcsot előre is köszönöm. -
bzsoli #367 megoldottam -
bzsoli #366 Regisztrálni lehet? Vagy tiltott most? -
#365 császtok van egy új forum amin van ls topik ez az hogy letoltések és beszélgeto topik.itt a link és légyszives regiszetek minél tobben. http://sgforum.hu/forum.php3?azonosito=SZUJOIMIKE -
#364 nem fagy le, csak sokáig tölt -
W726 #362 A bugok miatt egyik szemem sir, a másik megszakad a röhögéstől :)
-
#361 mert mi nem működik?
kicsomagolod és kész, ha duplán van becsomagolva 2x csomagolod ki