23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#444 -
#442 meg kell venni a villát meg a rakodó gépet is, persze a megfelelő géphez a hozzá illő villa kell
q-val felakasztod, és mész bálát emelgetni az egér segítségével -
#440 ez ugyanaz a verzió, a portálos
nekem eddig még semmivel se msikerült üríteni :) -
#439 hát felnyársalod :)
egérrel lehet irányítani a rakodóvillát meg a gémet -
carrick95 #438 ami ott van man kamijon azzal h lehet kiperelni v a buzát leszedni róla? -
bzsoli #437 Ezzel a módszerrel csak az a baj, hogy jelentősen kisebb a hatékonysága, még ha gyorsabbnak is tűnik. Ugyanis ugyan arról a földről ilyen módszerrel másfél pótkocsi jön össze, míg a szárított fűvel módszerrel meg közel három pótkocsi. Tehát a lucernát ki kell szárítani (a játékban ez csak egy megforgatás a megfelelő eszközzel) mert sokkal többet ér/terem/stb. -
#436 ami a 2. képen van MAN a jobb oldalon arról tudnál adni linket mert amit letölltöttem lsportal-ról az nem működött nekem -
ficánka89 #434 sziasztok!
patch 1.3 van valakinek kód?
Köszönöm! -
-
Mate950309 #432 kössz
-
#431 Nálatok is 1.014-et ír a bal alsó sarokban a főmenüben? -
#430 szívás -
tutika14 #429 nem babráltam semmit !!! játszottam, elmentettem most meg betöltöttem és sehol nincs gép :( -
#428 felesleges a tükör, mert nagyon fogná a gépet -
#427 a kék bálaszállító pótkocsikkal, vagy egyenként villával :P -
+
-
nenus #425 vannak már kiegészítők a játékhoz?
R420: alap
-
#424 köszi tesó:) -
#423 Ha elkezdek vetni akkor a vetőgép után sárga lesz a föld.Ez miért van??? -
nenus #422 levágod a füvet, azt össze gyűjtöd, és leborítod nekik az etetőbe :) -
pityu2 #421 Lenne 1 kérésem.Tudna valaki csinálni függesztet tükröt vagy hasonlót(ami működik is).Ha már 1járművön sem lehet látni semmit a tükrökben.Köszi! -
#420 Húúú.. nekem is elindult!!!! Eddig nem indult mert az SSE2-t nem támogatta a CPU-m. Most ebben az updateben benne volt annak a javítása is (lehet azért mert írtam hozzájuk egy e-mailt?). :) Most ennek hála elindult "Fixed issue with old AMD Athlon XP CPUs (1.4)".
És elfogadta a kulcsot is, mivel eddig nem indult a játék nem tudtam meg patchelni, most írtam be elsőnek a kulcsot és láss csodát.
Viszont angolra van állítva a játék, mégis fele német, fele angol. :/ -
#419 A bálákat hogyan lehet elszállítani?? Ha ekével vagy boronával meg művelem a földet akkor lehet majd vetni bele??? -
#418 Hogyan tudok a teheneknek takarmányt adni? -
#417 valami olyanba babráltál bele amibe nem kellett volna
passz, valaki november 16-17.-ét írt -
Mate950309 #416 nem akarlak zaklatni titeket de nemtudja valaki pontosan hogy mikor jelenik meg magyaron??? -
tutika14 #415 Tököm kivan már ezze az egésszel :( most meg eltüntek a gépek mindenem eltünt..... a mentés megvan és semmi gépemse maradt. nagyon jó -
#414 lsportal.hu -
#413 külön külön nem lesznek már meg szerintem mert mindegyik új patch tartalmazza a régit
1.4-ben benne van az 1.3, 1.3-ban az 1.2, 1.2ben az 1.1 és így tovább
all in one patch vagy mi a fene :D -
#412 Valahol fent vannak az updatek? Nem találom az 1.4 előttieket. -
#411 ezekről a pótokról meg az ifa-ról linket tudnál adni?
Előre is kösz -
#410 csak sokáig tölt mert high poly model
várj türelmesen -
#409 Mi lehet a probléma amikor meg akarom venni az Ifa W 50-et a játék lefagy.Aki tudná a választ azt megköszönném. -
carrick95 #408 a szalmát el kell adni? v mit kell vele csinálni? -
tutika14 #407 van 24 kocka bálám benne az auto stock-ba és nem tudom hol kell eladni :S Tud valaki segíteni? :D
-
tutika14 #406 KÖSSZ!!! :D működik fasza :D -
bzsoli #405 szép kép, jól tetted, hogy megosztottad -
bzsoli #404 A segítség nem feltétlen akarás kérdése.
Az LS2011-ben a beállításoknál külön be kell kapcsolni, hogy a játékvezérlőt akarsz használni. Csak ez után próbáld a különböző funkciókat a játékvezérlő gombjaihoz rendelni.
Zsolti -
#403 megtetszett ez a fotó , gondoltam bedobom nektek is
-
#402 sziasztok.Hogytudom átrakni a gépeket 09ből a 11-be?