23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#1168 innen leszeded a patch ot és telepíted a játékra és márt tudod is tankolni a gépet az hogy nekünk mi van a játékba az attól függ milyen gépeket és térképeket rakunk a mód mappába van több oldal is ami a játékkal foglalkozik és ami a legfontosabb az itt lent van úgy kezdödik hogy 3 rom dolgot..... -
fiveteen #1167 a rendes módolatlan verzió van fent neked?mert ha nem akkor szedd le a módokat magyarul rakd újra és akkor nézd meg hogy tudod e tölteni.ha meg a rendes van fent akkor talán a patcheket rakd fel ha nincs felrakva ha az is meg van akkor nem toom mi a baja
-
erdodit #1166 Nektek milyen gépek vannak raktárak stb?
Én ilyet nem láttam az én játékomban sehol.
Nem mondanátok el egy pár titkot?
Kezdek berágni nektek minden fasza,én meg nem haladok sehová.
Nekem nem segít senki.
A nagy permetezőt sem tudom megtankolni hiába állok a kúthoz.
Ez beszarás nincs is kedvem játszani. -
#1165 Nincs mit. :) -
obe #1164 tutika, fritz von...kösziszepen -
itt meg az ellenség nagyágyúi -
DCshoesLali #1162 JD 8530.
Még frissen a Gyárból! :D -
erdodit #1161 sziasztok
Nem tudom megtankolni a 33 méteres permetezőt
mi lehet az oka?
Én is rendeltem eredeti játékot,és szeretnék veletek játszani ha lehet. -
fiveteen #1160 oksa benne vok.elvileg majd 2 hét múlva szállítják ahonnan én rendeltem. -
#1159 én ha megveszem a játékot szólok és akk mehetük multizni ha alkarsz -
fiveteen #1158 kihalt mint a sivatag:Dmindenki arat fogadjunk meg a valóvilágot hesszeli:Dnem baj ha meg jön az eredeti game csak multi lesz számomra aki akar majd azt szívesen látom:D -
#1157 Kihalt a topik. -
#1156 a sárgarépát kihagytam de most nem dob ki exe hibával reggel 2x is kidobott -
#1155 zab retek krumpli cukorrépa rizs káposzta szója napraforgó +alap növények úgy nézem ki is kelnek .A sample ls2011 mód az mire jó miért is kell? -
#1154 köszönöm jelentkezni fogok emailben -
#1153 reggel kipróbáltam de 1 helyen exe hibával kidob -
carrick95 #1152 vki próbálta már a Sahok Mapot? ha igen légyszi irjátok le h mit lehet termelni előre is kösz -
fiveteen #1151 hali szeretném megkérdezni hogy nekem van egy logitech chilstreamom (gamepad)és azt be lehet e állítani hogy azon irányítsam a dolgokat! -
BravoFox #1150 Valaki próbálta a körbálázást a Patch 2-vel? Javítottak valamit a körbálákon? Felpakolhatók a platóra a körbálák? Korábban ugyebár ugráltak, amint összeértek...
-
tutika14 #1149 nekem a ps2-es kart támogatta :D -
#1148 Az eredeti kézikönyvben láttam Microsoft gamepad kiosztást (Xbox kontroller design). Szóval sztem támogatja. -
obe #1147 sräcok, tämogatja a jätek a gamepadet-t?...egy eleg regi paddel probälkoztam, azt nem ismeri fel...: Thrustmaster Firestorm dual power..ezzel lehet a gond vagy egyältalän nem tämogatja ?
köszi elöre is -
BravoFox #1146 Utánvétellel is kérhető/fizethető az LS2011, vagyis jön a postás, és neki fizetsz, nem kell bankkártyázni meg ilyesmi. Ennek összesen 500 Ft a költsége. Ha valaki a bolti regiszrációval sem akar vesződni a Wingbest.Com-nál, akkor elég egy sima emailt küldeni az [email protected] címre. Írjátok le, hány példányt kértek és adjátok meg a nevet és postacímet. Ennyi az egész. Amint kisültek a példányok, máris megkapjátok a rendelt példányokat.
Ha a rendeléssel, itthoni megjelenéssel kapcsolatos kérdésetek van, szívesen segítek.
Üdv,
Péter
WingBest.Com -
#1145 Info update: minden fasza, hibátlanul megy a játék, úgyhogy elindítottam a gyártást. Várom még a Sonytól a pontos szállítási időpontot, ami előzetesen jövő hét péntek, de megsürgettem őket, hátha keddre itt lesz. :)
-
#1144 Igen, megvan. A Wingbestnél 1990,-Ft ellenében átveheted. -
MTZ 82 #1143 Hy!!! Valakinek meg van a Ls2011-be Patch 2.0 Kód valakinek???? -
#1142 Ez jo hir mar alig varom :D -
#1141 De nagy itt az élet. :) -
#1140 hogy tudok utánvételre rendelni -
BravoFox #1139 Megvan a magyar CD változat a legújabb patch-csel. Most sokszorosítják. Amint kisülnek a példányok, meg fogjuk kapni őket, és azonnal postázzuk azoknak, akik megrendelték. Talán már dec. 3-án elindulhat a kézbesítés, de legkésőbb dec. 6-tól tutira.
Vagyis már csak két hét :)
Üdv,
Péter
WingBest.com -
#1138 heh első átrakásom -
#1137 -
fiveteen #1136 srácok le cvan írva kicsit lentebb hogy a hétvégén tesztelik a játékot és hétfőn az az holnap viszik a DVD gyárba ami kb 10 és utána tudják kézbesíteni és az is le van írva hogy szólnak időben a ha elkezdik kézbesíteni. -
Mate950309 #1135 BravoFox nemtod még pontosan mikor kezditek a kézbesítést????? -
#1134 ki tud 1 jó képfeltöltö oldalt?
-
#1133 a map ot is be rakni a mód mappába és a második mentés helyén új játékot kezdeni -
#1132 A mapot is ugyanúgy kell mint pl a traktort,kombájnt -
#1131 C meghajtó/Felhasználóneved/Dokumentumok/My Games/Farming Simulator 2011/mods így lehet a traktort,pótkocsit,kombájnt stb csak a mapot nem!ha valami probléma van akkor kérdezz nyugodtan! -
#1130 majdcsak dec 5 után -
#1129 letoltod a traktort/ egyeb cuccot (ugyanigy a mapot is). a letoltott becsomagolt (.zip) fajlt bemasolod a C:\Documents and Settings\neved\Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2011\mods mappaba.