23835
  • leho94
  • Gerypapa 95
    szántás előtt csináltam egy fotót

• Hunter of Deer
    google fordito ftw :D
  • marko37
    lehet gyakorolni
  • marko37
    ls 09 böl hogyan rakjatok át 2011 be módokat
    magyarra forditva

« on: October 17, 2010, 10:03:52 am » «Én: október 17, 2010, 10:03:52»

Before you try to use this guide, please read this: Mielőtt megpróbálja használni az útmutatót, kérjük, olvassa el ezt:

The mod you prolly try to convert to LS 2011, has to be LS2009 Gold ready . A mod meg prolly próbálja átalakítani a LS 2011-be kell LS2009 Gold kész.

Also the mod name is only allowed to have those letters/numbers: "-",numbers from "0-9", letters from "a - z" and "_". Szintén a mod neve csak engedjük, hogy ezek a levelek / számok: "-", számok a "0-9", levelek "a - z" és az "_".
    This can be a reason if your mod does not appear in the store after converting it. Ez lehet az oka, ha a mod nem jelenik meg az áruházban konvertálás után is.

Open your mods .xml (For example 1455XL.xml) Nyissa meg a modok. Xml (például 1455XL.xml)
    And change this: És ezen változtatni:
    <?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1" standalone="no" ?> <? Xml version = "1.0" encoding = "iso-8859-1" standalone = "no"?>

Into this: Ebbe:
    <?xml version="1.0" encoding="utf-8" standalone="no" ?> <? Xml version = "1.0" encoding = "utf-8" standalone = "no"?>

Vehicle Types Járműtípusok

Code: Kód:

<type name="masseyfergussonmf99999xxx" className="Vehicle" filename="$dataS/scripts/vehicles/Vehicle.lua"> <type name="masseyfergussonmf99999xxx" className="Vehicle" filename="$dataS/scripts/vehicles/Vehicle.lua">
    It's a tractor, so you need to change it's type from masseyfergusson999999xxxx, into tractor. Ez egy traktort, így meg kell változtatni, hogy az típusát masseyfergusson999999xxxx, a nyerges vontató.

<type name="claaslexion79999" className="Vehicle" filename="$dataS/scripts/vehicles/Vehicle.lua"> <type name="claaslexion79999" className="Vehicle" filename="$dataS/scripts/vehicles/Vehicle.lua">
    It's a combine, change it into combine. Ez a kombájn, változtassa azt össze.

<type name="kronecomprimaxx" className="Vehicle" filename="$dataS/scripts/vehicles/Vehicle.lua"> <type name="kronecomprimaxx" className="Vehicle" filename="$dataS/scripts/vehicles/Vehicle.lua">
    It's a baler, change it into baler. Ez egy bálázó, változtassa meg a bálázó.

<type name="halfpipefliegl" className="Vehicle" filename="dataS/scripts/vehicles/Vehicle.lua"> <type name="halfpipefliegl" className="Vehicle" filename="dataS/scripts/vehicles/Vehicle.lua">
    It's a trailer, change it into trailer. Ez egy trailer, változtassa meg a trailer.

and so on. és így tovább. you basically replace if you got a plough it's name with plough. Ön alapvetően cserélni, ha van egy ekét azt a neve is az eke. example: plough1000x23, it needs to be changed into plough. Például: plough1000x23, meg kell változtatni a szántás.

Sound part: Hang rész:
    As theres no fendt in this game, (many modders used some of the fendt sounds back in ls 2009.) Mivel ott nem Fendt ebben a játékban, (sok modders használt egyes hangok Fendt vissza ls 2009.)
    We have to edit this part. Meg kell szerkeszteni ezt a részt.

Before: Előtt:
    <attachSound file="$data/vehicles/steerable/fendt/attach.wav" pitchOffset="1" /> <attachSound file="$data/vehicles/steerable/fendt/attach.wav" pitchOffset="1" />
    <motorStopSound file="$data/vehicles/steerable/fendt/fendt716out.wav" pitchOffset="1" /> <motorStopSound file="$data/vehicles/steerable/fendt/fendt716out.wav" pitchOffset="1" />
    <compressedAirSound file="$data/vehicles/steerable/fendt/compressedAir.wav" pitchOffset="1" volume="1.0"/> <compressedAirSound file="$data/vehicles/steerable/fendt/compressedAir.wav" pitchOffset="1" volume="1.0"/>
    <compressionSound file="$data/vehicles/steerable/fendt/compressorWork.wav" pitchOffset="1" volume="1.5"/> <compressionSound file="$data/vehicles/steerable/fendt/compressorWork.wav" pitchOffset="1" volume="1.5"/>
    <aiMotorSound file="$data/vehicles/steerable/fendt/fendt716idleAI.wav" pitchOffset="1" radius="25" innerRadius="4" volume="1.0" /> <aiMotorSound file="$data/vehicles/steerable/fendt/fendt716idleAI.wav" pitchOffset="1" radius="25" innerRadius="4" volume="1.0" />

After: Után:
    <attachSound file="data/vehicles/steerable/deutz/attach.wav" pitchOffset="1" /> <attachSound file="data/vehicles/steerable/deutz/attach.wav" pitchOffset="1" />
    <motorStopSound file="$data/vehicles/steerable/deutz/agro620_out.wav" pitchOffset="1" /> <motorStopSound file="$data/vehicles/steerable/deutz/agro620_out.wav" pitchOffset="1" />
    <compressedAirSound file="$data/vehicles/steerable/deutz/compressedAir.wav" pitchOffset="1" volume="1.0"/> <compressedAirSound file="$data/vehicles/steerable/deutz/compressedAir.wav" pitchOffset="1" volume="1.0"/>
    <compressionSound file="$data/vehicles/steerable/deutz/compressorWork.wav" pitchOffset="1" volume="1.5"/> <compressionSound file="$data/vehicles/steerable/deutz/compressorWork.wav" pitchOffset="1" volume="1.5"/>
    <aiMotorSound file="$data/vehicles/steerable/deutz/agro620_idleAI.wav" pitchOffset="1" radius="25" innerRadius="4" volume="1.0" /> <aiMotorSound file="$data/vehicles/steerable/deutz/agro620_idleAI.wav" pitchOffset="1" radius="25" innerRadius="4" volume="1.0" />

If theres no steerable/fendt/ in your .xmls sound part then don't edit it. Ha ott nem forgatható / Fendt / a. Xmls hang részét, akkor nem szerkeszthető.

modDesc : modDesc:
    First of all change this: Először is ezen változtatni:
    <?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1" standalone="no" ?> <? Xml version = "1.0" encoding = "iso-8859-1" standalone = "no"?>
    <modDesc descVersion="1"> <modDesc descVersion="1">

into this: ebbe:
    <?xml version="1.0" encoding="utf-8" standalone="no" ?> <? Xml version = "1.0" encoding = "utf-8" standalone = "no"?>
    <modDesc descVersion="4"> <modDesc descVersion="4">

And add this: És hozzá ez:

<title> <title>
    <en>Sample mod</en> <en> Minta mod </ hu>
    <de>Beispiel mod</de> <de> Beispiel mod </ de>
    </title> </ Title>

You have to add few things here,put <iconFilename> below <description> (iconFilename => store.png of your tractor,description is a example.) Add hozzá néhány dolog van, tedd <iconFilename> alábbi <description> (iconFilename => store.png az a traktor, leírás egy példa.)

<description> <description>
    <en>Converted 1455XL</en> <en> átalakítva 1455XL </ hu>
    <de>Converted 1455XL</de> <de> átalakítva 1455XL </ de>
    </description> </ Description>
    <iconFilename>Case.png</iconFilename> <iconFilename> Case.png </ iconFilename>
    Also add this one below <iconFilename> Is hozzá ez alatt <iconFilename>
    <multiplayer supported="true"/> <multiplayer supported="true"/>

Should look like this now: Így kell kinéznie most:

<description> <description>
    <en>Converted</en> <en> átalakítva </ hu>
    <de>Converted</de> <de> átalakítva </ de>
    </description> </ Description>
    <iconFilename>store.png</iconFilename> <iconFilename> store.png </ iconFilename>

Final ModDesc: Végső ModDesc:

into a

<modDesc descVersion="1"> <modDesc descVersion="1">
    into a
    <modDesc descVersion="4"> <modDesc descVersion="4">

Add this: Add hozzá ezt:
    <version>1.0</version> <verzió> 1,0 </ verzió>

And add this: És hozzá ez:

Also add this: Is hozzá ezt:
    <iconFilename>Storepictureofthemod.png</iconFilename> <iconFilename> Storepictureofthemod.png </ iconFilename>

And add the title of your mod És adjuk hozzá a címet a mod
    <title> <title>
    <en>Modname here</en> <en> ModName itt </ hu>
    <de>Modname hier</de> <de> ModName hier </ de>
    </title> </ Title>

Script Converting Script átalakítása

Seek this in your .Lua file, for example: Maxxum.lua. Keressétek ezt a. Lua fájlt, például: Maxxum.lua.
    InputBinding.getButtonKeyName InputBinding.getButtonKeyName

And replace it with this: És cserélje ki ezt:
    InputBinding.getKeyNamesOfDigitalAction InputBinding.getKeyNamesOfDigitalAction

Old: Régi:
    acceleration = -InputBinding.getAnalogInputAxis(InputBinding.AXIS_FORWARD); gyorsulás =-InputBinding.getAnalogInputAxis (InputBinding.AXIS_FORWARD);
    if InputBinding.isAxisZero(acceleration) then Ha InputBinding.isAxisZero (gyorsítás), majd
    acceleration = -InputBinding.getDigitalInputAxis(InputBinding.AXIS_FORWARD); gyorsulás =-InputBinding.getDigitalInputAxis (InputBinding.AXIS_FORWARD);
    end; végén;

New: Új:
    acceleration = -InputBinding.getAnalogInputAxis(InputBinding.AXIS_MOVE_FORWARD_VEHICLE); gyorsulás =-InputBinding.getAnalogInputAxis (InputBinding.AXIS_MOVE_FORWARD_VEHICLE);
    if InputBinding.isAxisZero(acceleration) then Ha InputBinding.isAxisZero (gyorsítás), majd
    acceleration = -InputBinding.getDigitalInputAxis(InputBinding.AXIS_MOVE_FORWARD_VEHICLE); gyorsulás =-InputBinding.getDigitalInputAxis (InputBinding.AXIS_MOVE_FORWARD_VEHICLE);
    end; végén;

Errors: Hibák:
    sometimes one points missing, seek the function named above and search for one "." Néha egy pont hiányzik, forduljon a funkció a fent megnevezett, és keressen egy "." add another to it. újabb hozzá.
    Should look like this now: ".." Így kell kinéznie most: ".."

Thanks to: Hála:

HP-J3000-Jones HP-J3000-Jones
    Giving me some clues how to solve the .lua problem. Hogy nekem néhány deríteni, hogyan lehet megoldani a. Lua probléma.

Elli Elli
    Final fix of the .lua problems. Végleges javítás a. Lua problémákat.

Dudmans Dudmans
    lua changes Lua változások

Parockin Parockin
    VehicleTypes changes VehicleTypes változások
  • marko37
    szia igen megyek multizni megrendelem én is a játékot és felvettelek msn re
  • Kovács Erix
    Szépjóreggelt!
    Marko azt szeretném kérdezni mondjuk lehet kérdezte már tőled kriszianp17 hogy majd jösz Multizni?
    Mert nekem kb 1hétmulva hoznak 2játékot azt az egyike felküldöm Krisztiának és akkor tudunk multizni de mondtam Krisztiának hogy kel még1 ember és téged mondom mert rendes ember vagy aszt mondta:)
    Majd jönnél velünk multizni?
    Ha igen akkor légyszives vegyél fe msn-re:)
    [email protected]
    Köszönjük!
  • marko37
    de csak ha a farm felé fordulsznekem akkor meg áll a map
  • Endre
    Látom jöttek újak, nekik ismét:

Parasztunk PDA-án hasznos infók vannak.
    1 szöveges képernyő:
    Wheat( Búza), jele, zárt kalászú
    Barley (Árpa) jele, nyitott kakász
    Canola (Repce) jele, virágszerü
    Corn (Kukorica) felismerhető
    Fenn: Kikötő, Sörfőzde, Malom
    Itt az árakat látjuk, mit, mennyiért vesz meg a három hely.

2. szöveges képernyő
    Az előző 4 árúból mennyi van a farm silójában
    Cows owned = hány tehened van
    Liquid manure= folyékony trágya mennyisége(tartály pót szórja)
    Manures =Szilárd trágya (spéci pót szórja)
    Silage clamp =silózott kukorica mennyiség a tárolóban (teheneknél)
    Feeding trought= Lucerna (száritott fű)az etetőben
    Milk tank = Tej (éjjel kevesebb, nappal több termelődik)
    Ha a tehenek mindkét takarmányt kapják, jobban tejelnek.

Remélem hasznos némelyeknek.

• ronnydown
  • allock #1198
    nem
  • ronnydown
    Épp ez az, a traktor nem automatikus?
  • allock #1196
    kikötőben vagy a malomnál

azárt van elvileg autopilot a kombájnokban, beleülsz, rámész a földre, megnyomod a H-t és arat magától a földön míg kész nem lesz

neked csak el kell vinni a levágott gabonát
  • ronnydown
    Télleg, a traktoroknak(+pótkocsival) meg lehet mondani, hogy ha tele van búzával, vigye vissza bázisra?
    Ölég rossz, ha van 3-4 traktorom, 3-4 kombájnnal, akkor én vezetgetem vissza őket letenni a búzát.
  • ronnydown
    Műxik, köszi!

Hogyan tudom a búzát eladni? Honnan lesz pénz?
  • leho94
    multimapon hol tudom leadni a cumót?:D
  • allock #1192
    ha eredeti be kéne jönnie
  • itamragy
    nem tőlt.rákkantintok és lefagy a játék még a kantitáss is ottmarad. vagyis a sárga pont helyett fehér.

vlk tud valamit erre esetleg van vlmi patch?
  • ronnydown
    Köszi!

Este végrehajtom!
  • Tescobetyár

Letöltés LS 2011
  • fiveteen
    marko 37!! feraktam a sample modot minden fazsa de egy idő után mikor szedem a krumplit pl akkor elkezd mocskos módon szaggatni a játék pedig atomerőművem van!!!!!(mármint a gépem)valamelyik módot talán nem szeretin ha ez lenne a probléma akkor szerintem a burgonya felszedő a probléma bár nem toom.te tapasztaltál ilyen féle meg látást?ha igen akkor mit csinátál
  • marko37
    1 szántás "de ez kimaradhat"
    2 kultivátorozás
    3 vetés

4 megkeresed a raklapon a zsákokat az a vetőmag melléállsz és r betűvel megtöltöd a vetőgépet és o betűvel tudod változtatni a mag fajtáját
    5 permetezés vagy trágyázás "megduplázza a termést"
  • marko37

bocsi"kapsz 1 nagyon csúnya traktort"
  • marko37
    hát tudod a sample mód az 1 mód amit a google segítségével letöltesz és utána bemásolod a mód mappába ha mindent jól csináltál kapsz 1 nagyon csúnya de ha véletlen nem tudod hogy mi az a google akkor itt van asample mód
  • fiveteen
    hát barátom először fel kell szántani tudod és utána tudsz bele vetni!!!!
  • ronnydown
    Segítsetek lécci!

Van valami leírás a kampány mód elkezdéséhet? Tudom, ideológiailag nem vagyok elég képzett, de mivel, hogyan kell kezdeni, majd folytani a dolgokat?

Először vetni próbáltam a legközelebbi mezőn, de hiába töltöm fel a vetőgépet, engedem le a vetőrészt a földig, nem vet...

Grrrr

Köszi
  • fiveteen
    figyeljetek már ez a sample mód mi mer én még nem hallottam róla.honnan lehet letölteni?vagy mit kell csinálni előre is naon köszi
  • marko37
    az fasza
  • ronnydown
    Érdekes, hogy a Steam még mindig nem frissített...

• marko37
    JD 8530
  • marko37

a hátsó az de sebváltos elég bonyolult
  • marko37
    rakd be a sample módot nekem exe hibával kilépett azt beraktam azóta jó
  • DCshoesLali
    Hali! Nekem egy JD 8530 kellene, de olyan amit belehet állítani elől, hátul duplakerekesre. Jah és hogy ne koszolódjon. Ha valaki tud ilyet irjon ide. Előre is köszi! :D
  • fiveteen
    hali fontos a Sahok mapot letöltöttem és ki fagy mit kell csinálni hogy ez ne történjen meg újra valaki help köszi
  • erdodit
    Sziasztok
    Nagyon köszi a segítséget
    Ha megjőn az eredeti játék remélem játszunk.
  • allock #1173
    kifagy vagy tölt? nem mindegy
  • fiveteen
    én a helyedben újra felraknám és megpróbálnám úgy
  • fiveteen
    Passz nem toom de ha megjön nekem is akkor talán took segíteni majd.te honnan rendelted meg?
  • itamragy
    helló.
    az miértvan hogyha rákkantitok a multyplayernél a spiel beitreten-re akkor lefagy a játék?
    a játék eredeti tegnap jőtt meg es ki szeretném probálni.

segitséget előre is kőszőnőm
  • marko37
    küldtem 1 privát üzenetet is