23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#1248 jó képek! -
fiveteen #1247 eredeti játék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Bence000012 #1246 A multi player re hogyan tudok feljelentkezni???
Mi kelll hozáás és hobnan?
-
BravoFox #1245 Egy érdekes infót osztanék meg veletek: az LS2011-ről tartunk egy kis előadást a virtuális klubhelyiségünkben szerdán (vagyis holnapután) este 9.30-tól. Ez egy általános bemutató/kedvcsináló előadás képekkel illusztrálva. Ha van kedvetek "eljönni" nézőkként vagy akár hozzászólóként is, akkor szeretettel várunk titeket. Az előadásokban az a jó, hogy mivel virtuálisak, mindenki otthonról vehet részt rajtuk. Ehhez nem kell más, csak internet és a Second Life nevű 3D virtuális világ ingyenes kliensprogramja. A klienst a www.secondlife.com oldalról tölthetitek le (csak regisztrálni kell, jelszót választani). Ha bent vagytok, akkor teleportáljatok a WINGBEST nevű helyre (SEARCH gomb vagy CTRL+F és beírjátok, hogy WINGBEST).
Az előadás címe szándékosan picit figyelemfelkető: "Szimulátor parasztoknak". Természetesen ódákat fogok zengeni a programról, mivel én is nagy híve vagyok :D
Üdv,
Péter
WingBest.com
Üdv,
Péter
wingbest.com
-
fiveteen #1244 nincs mit ha kell valami szólj nyugodtan!!! Joybull -
Joybull #1243 Köszi a segítséget és
fiveteen-nek is -
fiveteen #1242 nagyon szépen köszi BravoFox -
#1241 k farm v2
az ls 11 hez -
BravoFox #1240 Sziasztok!
Az LS2011 magyar dobozos változata sajnos még a kohóban van, és - a legfrissebb infók szerint - december 7-én készül el. Mi elvileg 8-án már meg is kapjuk a példányokat, és azonnal elkezdjük a kézbesítést. Egyébként mindenhol máshol valószínűleg minimum jó pár nappal később fog megjelenni, így akik nálunk (WingBest) rendelték, valószínűleg legelőször vagy biztosan az elsők között kapják kézhez a szoftvert.
Ami a küldést illeti, mi postán küldjük, és mindig ajánlott küldeményként. 1-2 nap alatt kopogtat/csönget vele a postás ;)
Üdv,
Péter
www.wingbest.com -
#1239 Engem az érdekelne ha megrendelem a WingBest-nél, akkor alapból postán utánvéttel fogják küldeni? -
#1238 parancsolj -
fiveteen #1237 szevasztok valaki aki rendelt a Wingbesttől gamet vagy is az ls2011 az már megkapta vagy esetleg ha nem akkor lehet tudni mikor körül gyün, vagy kezdik el kézbesíteni?előre is köszi szépen -
erdodit #1236 Sziasztok
Nekem is van ilyen nagy boronám.
Mikor érdemes használni? Szántás után vagy aratás után is jó?
-
fiveteen #1235 http://uploaded.to/file/4asbqr Joybull tessék itt van amit szeretnél -
#1234 Szép estét mindenkinek...
-
#1233 Ha minden igaz ezt az #1210 -es hszben talalod. de a portalon is fentvan. -
Joybull #1232 Szia
Azt az ekét vagy boronát fel tudnád tenni valamelyik tárhelyre? -
pikcsörsz nektek -
#1230 Fasza! :D Bár nekem soknak tűnik ennyi duplás gép :P -
#1229 mit ír ki? -
carrick95 #1228 vki tudja mi van lsportálal?? v csak nálam nem működhet? kösz -
Bence000012 #1227 multi ra hogyan tudok felmenni???? -
DCshoesLali #1226 Az új gépeim! Köszönet érte allock-nak! :D -
DCshoesLali #1225 ÓÓÓÓÓ!Ez nagyon jóóó!:D
Köszönöm szépen allock!:D -
#1224 működik. -
DCshoesLali #1223 Tudnál küldeni egy másik linket mert ez nekem nem működik!:S -
#1222 JD pack 2 -
#1221 nagy távolság?
az pont az ideális, vagy rakd közelebb giants editorban
letöltés -
DCshoesLali #1220 Tudom de nekem így kellene ahogy itt van!
Elől hátul duplásan! Mert van egy elől hátul duplás az lsportálon, de az olyat nem szeretem amikor nagy távolság van a duplakerék között! -
#1219 van már ilyen nem is 1
www.lsportal.hu -
DCshoesLali #1218 Sziasztok!
Valaki áttudná nekem rakni ezt a gépet ls11!
És ha valaki megtenné és sikerülne is akkor megkérem, hogy írjon ide és, hogy letudjam tölteni egy linket!
Esetleg msn!
Letöltőlink: http://www.ls2009-mod.com/2010/02/04/john-deere-8345r-ap/
innen tölthető le csak átkellene rakni!
Előre is köszönöm! -
-
#1216 hát igen erre gondoltam én is de nem tudom frissíteni mert a gép vacakol utána(elszáll az egész windowst is dvd ről bootolom be és úgy uninstalálom a drivert felrakom a régit és újra élled a gép) :S szóval ez nem jó megoldás...(nállam) De volt valami olyan is tavaly hogy valami javított verzió volt a map és akkor akinek ilyen problémája van mint nekem annak is jó legyen.... Hát az éven iylet még nem láttam nem találtam.... :S Azért köszi hogy próbáltál segíteni -
#1215 csak tipp "azt mondják a hozzáértők hogy vidikari frissitsd a drivert" -
#1214 [center][center]
[center][courier]Munkálkodok[courier][center]
[center]Valaki véletlenül nem tudja miért rosszak a fák? (háttérben a példa)[center] -
#1213 kansas map -
#1212 én is visszatértem ahhoz:D -
#1211 na én ma döntöttem maradok az alap mapnál az legalább jó -
#1210 lemke gigant 1400 -
#1209 ez melyik map?
Eleg sok mapot megneztem mar de mindnek volt olyan nagyobb hibaja ami miatt inkabb maradtam a modolt alap mapnal :/