23835
  • Tescobetyár
    A válasz gombot használd mert nem tudni kinek szól a kérdés...

Amúgy feltöltöm a módokat és nemsokára adok linket.Majd akinek van kedve az csatlakozhat a játékhoz...Többi msn-en...
  • ronnydown
    Ezeket a kiegészítőket nem tenné fel valaki egy tárhelyre egyben összecsomagolva?

Nagyon megköszönném!
  • Tescobetyár
    Szép estét mindenkinek...

• fiveteen
    hardcoron!!!!!!

az totál szopás de jó:D
  • erdodit
    sziasztok
    Ti milyen nehézségi fokozatban művelitek a földet?
  • merciss
    köszönöm a segitséget!
  • marko37
    ja és kódot is ott fogsz találni
  • marko37
    bontsd ki amit letöltöttél és abba lesz a képfájl
  • marko37
    öööö olvass vissza
  • merciss
    Üdv
    kellene egy kis segitség!az a problémám hogy nem tudok berakni mapot,hiába teszem be a mods mapába nem jelenik meg a jatékba!mi lehet a gond?elöre is kösz a segitséget!
  • allock #1278
    akkor mit töltöttél le ha nincs képfájl?
  • Car22
    Üdv
    Kérnék egy kis segítséget.Biztos egyszerű de mégse akar összejönni.Szóval Letöltöttem a 2011es játékot de sehogyse indul el.Hogyan kell telepíteni, hogy elinduljon?Annyit ír ki, hogy please insert game compact disc into your drive.Kép fájl viszont nem találok.
  • BravoFox
    Ezt én is megkérdeztem. A hivatalos válasz szerint a magyar, dobozos változatban eleve benne van a legújabb patch, és a Giants vállalta, hogy a magyar megjelenéstől kezdve mindig lesz külön patch a magyar nyelvű változatokra is.

Furcsán néznénk ki, ha az, aki magyar nyelvű változatot használ, nem tudna javítócsomagot telepíteni :)

• ZTM
    Elméletileg automatikusan patchel majd, és a legfrissebb verzióval kapjuk kézhez...
  • allock #1274
    wingbest

A magyar verzióhoz, az angol és német patchek, hogy fognak felmenni? Vagy a sok tizenéves itt megveszi szájtátva az olcsón beszerezhető 1.0-ás játékot és se kép se hang onnantól tovább?
  • Endre
    Nagyon szívesen mennék én is, de több okból nem teszem.
    A secondlife oldal töbszöri próbálkozás után sem fogadja el a beírt ellenőrző szöveget. Nem erőltetem, mivel nem tetszik, hogy személyes infókat csikar ki elötte. Másik ok. Mindenki más kommunikációs progit használ,na ez sem jó. Van aki Skype, a másik MSM a harmadik TS, a negyedik a fene tudja milyen progit szeretne használni. Azt hiszem ez egy kicsit sok a jóból.
    Jó beszélgetést.
  • Mate950309
    én szerintem megyek
  • fiveteen
    mikor lesz már 21:30?ja és sokan jöttök?
  • erdodit
    sziasztok
    nektek honnan van ilyen tanya?
    és hely ahová a bálákat berakjátok?
    a 2011-be nem találok sehol.
  • fiveteen
    igen kapsz érte pénzt mikor berakod a többihez figyeld a pénzed!!!
  • carrick95
    bálázásba mi a jó? kapok érte pénzt v csak fölösleges munka?
  • DCshoesLali
    Naon jó! XD
  • marko37
    na még 1 hét
  • Endre88
    Ma báláztunk egy keveset.

• Mate950309
    kössz
  • allock #1263
    farming simulator mappába dokumentumok/mygames/FarmingSimulator2011/screenshots
  • Mate950309
    -q
  • Mate950309
    qa képeket amit fényképezek hova rakja??
  • morekar
    okés megvan köszike
  • marko37
  • marko37
    csak berakod a mód mappába és a második helyen kezdesz 1 új játékot
  • morekar
    segitsetek lécci h kell a 2011be a mappát betenni itt balfaszkodok vele.köszi
  • VERESS 96
    jó a logód :D
  • Endre
    Végre frissült a Steamos változat, kb 20 mp alatt
  • DCshoesLali
    John Deere 8530
    Még munka előtt:D
  • fiveteen
    hát ingyenes én is most regeltem.regisztrálsz bejelentkezel és megy is
  • quados19
    Sziasztok
    Bár nem ide tartozik de szeretném megkérdezni hogy a secondlife ingyenes vagy ez hogy működik és bocs hogy ide írtam .Köszönöm a választ.
  • fiveteen
    alap hogy megyek nem hagynám ki nem toom mikorofonnaé éehet beszélni majd vagy azt nem lehet használni ott?
  • BravoFox
    Szia! Igen, láttam, hogy megnyomtad a csengőt, csak most pont nem tudok bemenni. Este 11 után leszek még bent. Remélem, jössz az előadásra is szerda este ;
  • fiveteen
    bravofox bemnetem a wingbest oldalára a second life segítséggel és a wingbestet megkerestem bementem a szobába és ott lesz egy olyan hogy szimulátor parasztoknak?