23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#1288 A válasz gombot használd mert nem tudni kinek szól a kérdés...
Amúgy feltöltöm a módokat és nemsokára adok linket.Majd akinek van kedve az csatlakozhat a játékhoz...Többi msn-en... -
ronnydown #1287 Ezeket a kiegészítőket nem tenné fel valaki egy tárhelyre egyben összecsomagolva?
Nagyon megköszönném! -
#1286 Szép estét mindenkinek...
-
fiveteen #1285 hardcoron!!!!!!
az totál szopás de jó:D -
erdodit #1284 sziasztok
Ti milyen nehézségi fokozatban művelitek a földet? -
merciss #1283 köszönöm a segitséget! -
#1282 ja és kódot is ott fogsz találni -
#1281 bontsd ki amit letöltöttél és abba lesz a képfájl -
#1280 öööö olvass vissza -
merciss #1279 Üdv
kellene egy kis segitség!az a problémám hogy nem tudok berakni mapot,hiába teszem be a mods mapába nem jelenik meg a jatékba!mi lehet a gond?elöre is kösz a segitséget! -
#1278 akkor mit töltöttél le ha nincs képfájl? -
Car22 #1277 Üdv
Kérnék egy kis segítséget.Biztos egyszerű de mégse akar összejönni.Szóval Letöltöttem a 2011es játékot de sehogyse indul el.Hogyan kell telepíteni, hogy elinduljon?Annyit ír ki, hogy please insert game compact disc into your drive.Kép fájl viszont nem találok. -
BravoFox #1276 Ezt én is megkérdeztem. A hivatalos válasz szerint a magyar, dobozos változatban eleve benne van a legújabb patch, és a Giants vállalta, hogy a magyar megjelenéstől kezdve mindig lesz külön patch a magyar nyelvű változatokra is.
Furcsán néznénk ki, ha az, aki magyar nyelvű változatot használ, nem tudna javítócsomagot telepíteni :)
-
#1275 Elméletileg automatikusan patchel majd, és a legfrissebb verzióval kapjuk kézhez... -
#1274 wingbest
A magyar verzióhoz, az angol és német patchek, hogy fognak felmenni? Vagy a sok tizenéves itt megveszi szájtátva az olcsón beszerezhető 1.0-ás játékot és se kép se hang onnantól tovább? -
#1273 Nagyon szívesen mennék én is, de több okból nem teszem.
A secondlife oldal töbszöri próbálkozás után sem fogadja el a beírt ellenőrző szöveget. Nem erőltetem, mivel nem tetszik, hogy személyes infókat csikar ki elötte. Másik ok. Mindenki más kommunikációs progit használ,na ez sem jó. Van aki Skype, a másik MSM a harmadik TS, a negyedik a fene tudja milyen progit szeretne használni. Azt hiszem ez egy kicsit sok a jóból.
Jó beszélgetést. -
Mate950309 #1272 én szerintem megyek
-
fiveteen #1271 mikor lesz már 21:30?ja és sokan jöttök? -
erdodit #1270 sziasztok
nektek honnan van ilyen tanya?
és hely ahová a bálákat berakjátok?
a 2011-be nem találok sehol. -
fiveteen #1269 igen kapsz érte pénzt mikor berakod a többihez figyeld a pénzed!!! -
carrick95 #1268 bálázásba mi a jó? kapok érte pénzt v csak fölösleges munka? -
DCshoesLali #1267 Naon jó! XD -
#1266 na még 1 hét -
#1265 Ma báláztunk egy keveset.
-
Mate950309 #1264 kössz
-
#1263 farming simulator mappába dokumentumok/mygames/FarmingSimulator2011/screenshots -
Mate950309 #1262 -q
-
Mate950309 #1261 qa képeket amit fényképezek hova rakja?? -
morekar #1260 okés megvan köszike -
#1259 -
#1258 csak berakod a mód mappába és a második helyen kezdesz 1 új játékot -
morekar #1257 segitsetek lécci h kell a 2011be a mappát betenni itt balfaszkodok vele.köszi -
#1256 jó a logód :D -
#1255 Végre frissült a Steamos változat, kb 20 mp alatt -
DCshoesLali #1254 John Deere 8530
Még munka előtt:D -
fiveteen #1253 hát ingyenes én is most regeltem.regisztrálsz bejelentkezel és megy is -
quados19 #1252 Sziasztok
Bár nem ide tartozik de szeretném megkérdezni hogy a secondlife ingyenes vagy ez hogy működik és bocs hogy ide írtam .Köszönöm a választ. -
fiveteen #1251 alap hogy megyek nem hagynám ki nem toom mikorofonnaé éehet beszélni majd vagy azt nem lehet használni ott? -
BravoFox #1250 Szia! Igen, láttam, hogy megnyomtad a csengőt, csak most pont nem tudok bemenni. Este 11 után leszek még bent. Remélem, jössz az előadásra is szerda este ; -
fiveteen #1249 bravofox bemnetem a wingbest oldalára a second life segítséggel és a wingbestet megkerestem bementem a szobába és ott lesz egy olyan hogy szimulátor parasztoknak?