23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#1328 veszel többet :) -
pityu2 #1327 Sziasztok Arcusin_Autostack capacityt hogy lehet megnövelni,hogy több férjen rá? -
#1326 értem.
én úgy tudtam, hogy kiegészítőket is raknak bele, ezekszerint nem :D -
#1325 hi
én nem tudok ilyesmiről
csak annyit, hogy fel lesz patchelve, kiegészítőkről nem hallottam -
#1324 Üdv!
A magyar példányba akkor már a kiegek vannak benne amit ígértek? -
#1323 töröljétek köszi -
#1322 [IMG]http://kepkezelo.com/images/nenqjkf63p90874nb78e_thumb.jpg[/IMG][/URL]]][URL=http://kepkezelo.com/viewer/nenqjkf63p90874nb78e.jpg][/URL] -
#1321 [IMG]http://kepkezelo.com/images/nenqjkf63p90874nb78e.jpg[/IMG][/URL]]pont az i re
1 kis OFF -
#1320 sziazstok!nem tudjátok miért nem lehet a lucernát bálázni mint a 2009-ben?előre is köszi! -
#1319 giants editor nevü programmal, ingyenesen letölthető
4.1.7-es verzió kell a mostani játékhoz
link 1
link 2 -
#1318 am tök jó a fórum -
#1317 egy ucsó kérdés hogy lehet mapot gyártani magunknak? -
#1316 ugyanúgy bemásolod a mods mappába a pályát mint egy traktort -
#1315 de ő csak 1x er játszot vele mikor megvete de mind aszt elmongyátok hogy lehet egyszere kető map a játékban mert látam hogy lehet -
#1314 érts már meg, 1 seriallal csak 1 ember tud felcsatkalkozni, hiába megadja a kódját, 1 helyre tutira fel se engedne, ha meg kiderül, hogy többen játszottok 1 kóddal, tiltólistára kerül -
#1313 idefigyelj
1 eredeti seriallal csak 1 ember tud játszani
de most neked köszönhetően a haverod serialja is tiltó listára kerül így egyikőtök sem fog játszani -
#1312 de neki nem kell a game ő csak megveszi meg ilyenek és videókat csinál azért kéne segicség de akkor hagyuk ha ilyenek vagytok -
#1311 jó reggelt mindenkinek!a lucernát miért nem tudom bálázni mint a 2009-ben? -
fiveteen #1310 egy eredetitek van, vagy mindkettőtöknek van egy egy.mert egy gaméval csak egy ember tud mutizni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#1309 én nem cd kulcsot kérek az eredeti nálais ugyan ezvan ő tud vele multizni én meg nem az miért van -
popey222 #1308 sziasztok,egy ilyen kérdésem lenne hogy csak teheneket lehet tartani vagy van lehetőség más állatok nevelésére is? a választ előre is köszi -
#1307 Felesleges erolkodnod tuti hogy warezt kaptal haverodtol azzal meg ugyse fogsz multizni. es meg ha eredeti is lenne (vagy te azt hinned hogy az) akkor meg 100 hogy nem adnad ki a cd kulcsot itt .... -
#1306 én menék ha tudnák -
#1305 én annak írom aki tud segíteni -
#1304 jó lenne topik designnak?
katt ide aztán mondjátok meg a véleményt ide beírva :F -
#1303 Válasz erre gomb!
Így nem lehet tudni kinek írod! -
Totoo #1302 Sziasztok!
A mai meló:
Arattunk egy kicsit
Útban a malom felé
A büszke ménes
Irány bálázni
A végső burítás
Aki akar velünk gamelni multiba az írjon nekem.
Remélem tetszenek a képek.
ÜDv.Totoo -
#1301 hoztam 3 rossz fotót :)
-
#1300 és de
-
#1299 de amúgy a serial jó? -
#1298 1 hszben nem lehetne leírni?
-
#1297 egyedül meg azért unalmas -
#1296 még senki sem nézet fel?á -
#1295 elkezd kaPcsólódni mind a gyereknél is utána aszt írja ki mint egy hamis serialnal -
#1294 a gyerek aszt nem írtam -
#1293 nem igaz megvettem a játékot egyik ismerősőmtől és nem tudok multizni ez miértvan szerintem a serial eredeti akkor bernák játszani vagy nem?az a szar a serial-ra gyanakszik mint ha hamis volna nála meg megy it a serial ezzel próbálkozok RSNBJ-54PRT-74LFD-B8TD2-MRNPZ ezzel pedig neki ment és nálamis ogyan aszt csinálta és eredeti a game aki tud segítcsen.ha it nem akkar az msn -címem [email protected] -
ronnydown #1292 Én meg szenvedtem a rapiddal... -
#1291 A direct downloadot válaszd mert az a legjobb....És hát ott van sebesség is... -
ronnydown #1290 Igazad van, elfelejtettem a válasz gombot!
Köszönöm a feltöltést! Má' szedem is le! -
#1289 Aki szeretne csatlakozni majd a játékhoz azoknak egy kis segítség hogy meglegyenek a módok...
Egyeztetés céljából érdemes megbeszélést tartani msn-en mert én is szoktam dolgozni...