23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
merciss #1368 Üdv
sahok mapon játszot már közületek valaki? -
#1367 Nem nemhiányzik csak rég "hallottam" róla:D -
#1366 hiányzik?
írj neki privátot :D -
Mate950309 #1365 Ez nem sg????? -
#1364 Nem-e tudjátok hogy Hassan B nevezetű kollegával mi történt mert már rég nem láttam se sg-n se itt -
#1363 nekem semmivel sem sikerült, de azóta JD-vel tolom :D -
#1362 Először a Num 0val elkell indítani nem? -
Mate950309 #1361 Annyira várom már hogy megjöjjön a játék:D -
Mate950309 #1360 jaja ilyen az az 50-es Mtz is amelyik az Lsportálon van -
#1359 fogalmam sincsen, én is találkoztam ilyen gépekkel már, hiába nyomtam ami kivolt írva nem reagált rá :) -
carrick95 #1358 xD nem ugy gondoltam -
#1357 begyujtani? gázolaj + tűz = Bang! -
carrick95 #1356 helló! van 1 cat kombájnom + 1 munkagép és egyiknél sem irja ki h h lehet begyujtani + már végig nyomtam minden billentyüt h h lehet begyujtani és se h se akar! vmit lehet módositani az xml - be h begyuladjon 1 gomb benyomásal v csak ha beleülök? -
#1355 feltöltöd valami képfeltöltő oldalra, és berakod a linkjét -
#1354 szasztok!hogy lehet ide képet felrakni? -
merciss #1353 Üdv
Kellene egy kis segitség.Sahok mapon játszok és az a problémám hogy a holmerbol nem tudom kiüriteni a cukorépát!Mi lehet a baj?már raktam be másik holmert és abol se üriti ki!Elöre is köszönöm a segitséget! -
#1352 -
#1351 most már jó mert azért nem tudtam mert nem forgattam a rendet!ja és azt a fenti john deere 8530-ast be tudod vag y valaki be tudja nekem linkelni?előre is köszi! -
quados19 #1350 Helló
Nézd meg a bálázó xml-ben a fritypesnél hogy mi van beírva ha nincs ott a grass akkor írd be mentsd el és próbáld ki hogy megy e így.
Ez csak egy ötlet nem próbáltam de általában ez szokott lenni a probléma. -
#1349 jó reggelt!Miért nem tudok lucernát bálázni?rámegyek a bálázóval a rendre és nem történik semmi!a 2009-ben pedig lehetett! -
#1348 És egy kis terep gyakorlat....
-
#1347 Szép estét mindenkinek....Volt egy kis munka...
-
Totoo #1346 Sziasztok!
A mai multi:
A csapat +3 ember: Dávid,Wanlo,Bandi (nekik rövidebb volt a műszak)
Ma csináltunk mindent: Aratás,bálázás,kultizás,vetés.
Ennyi voltam mára, a figyelmet köszönöm,Viszont látásra.
U.i.:Az ajánlatom fönnt áll aki akar velünk multizni az jelentkezzen nálam, vagy Tescobetyárnál.
jÓ ÉJT. -
#1345 -
#1344 Keresgélj magadnak!:http://www.ls-mods.lt/ -
#1343 valaki tud olyan mapot hogy a tehén karám megmarad de ahol kezdek ott olyan mint egy major -
#1342 ez csak a program, cuccokat te szerzel be
elkezded olvasni ezt a fórumot is nem nagy ördőngősség -
#1341 és hogy kell használni? -
#1340 it eredetileg bene vanak a cucok vagy nekem kell letölteni? -
#1339 addig itt egy másik oldal, regisztrálni se kell rá, elnavigálni rajta pedig pofon egyszerü
LsMods -
#1338 képszerkesztővel feljavítjuk -
PetiM44 #1337 Nekem sem működik, de szerintem hamarosan megjavítják. -
#1336 nem tudjátok mi van az ls portallal?nem enged fel azt irja hogy critical error!meg még csomó mindent! -
fiveteen #1335 hali valaki tudja azt hogy ehhez csináltak e high quality patchet.ezt pl azért kérdezem mert itt lentebb vannak képek és elég szép grafikája van mondjuk nekem fullon van miden de nem ilyen.előre is köszi -
#1334 használj letöltésvezérlőt pl: Flashget -
#1333 Valaki be tudná linkelni a tsz map v3-at,mert lsportálról letöltöttem de ott nem volt jó a letöltés,kicsomagolásnál azt írta ki hogy "az archívumnak nincs vége"! -
PetiM44 #1332 Szép a grafikája, ha megjelenik magyarul, veszek belőle egyet. :) -
#1331 jó képek -
#1330 Szép estét mindenkinek....
-
fiveteen #1329 vegyél fel msn-re és elmondom [email protected]