23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
BravoFox #1408 Sziasztok!
A kézbesítés nálunk, a WingBest.com-nál 700 Ft-ba kerül. Ha utánvétesen akartok fizetni, akkor azért a posta még további 500 Ft-ot legombol, de ez így együtt is messze van a 2000 Ft-tól. Futárral sajna drágább lenne, olcsóbban mi nem tudunk kézbesíteni, mert minden csomagot ajánlva adunk fel, hogy biztosan célba jusson és egyben biztosítás is legyen rajta (így sem a vásárló, sem mi nem kockáztatunk).
A magyar, dobozos LS2011 valóban elkészült végre, és tényleg elérhető.Mi holnap adjuk postára a példányokat azoknak, akik tőlünk rendelték meg, így náluk már pénteken csöngethet a postás a játékkal. Azt nem tudom, hogy az 576Kb valójában mikor és hogyan kezdi meg a kézbesítést, erről őket kell megkérdezni.
Üdv,
Péter
WingBest.Com -
#1407 Pénteken vagy hétfőn,de a jövőhéten biztos -
#1406 Ha máma megrendelem a játékot akor mikor jön meg? -
#1405 a postás hozza ki én ugy tudom -
#1404 mert itt volt egy oan kérdés aki azt kérdezte hogy van e hozzá magyarositás az anak szolt az a része -
fiveteen #1403 Bravofox a kézbesítés azt jelenti hogy futár hozza vagy a postás fog vele csengetni? -
#1402 kicsoda?mert én nem mondtam ilyesmit hogy magyarosítás kéne! -
#1401 700 forint a posta költség nem 2000 am meg szerintem akor várhatol a magyarositásra jo sokat -
#1400 Nem 2000ft a futár hanem csak ha jól emlékszem 600 vagy 700ft.De azthiszem hogy ezt már megírta valaki még régebben. -
#1399 és ha megrendelem a játékot 2000 ft-ért akkor még a futárnak is fizetni kell legalább 2000 ft-ot amiért kiviszi! -
#1398 nincs hozzá magyarositás tutomal meg nem is lesz egy darabig de ha bejön neked a játék ved meg 2000 forint és magyar meg még neten is nyomhatod ha megveszed -
fiveteen #1397 akik előrendelték azoknak elkezdődött már a kézbesítés? -
obogyo #1396 És lenne még egy kérdésem... A tej amit adnak a tehenek,az hol található,azt nekem kell elszállitani,vagy elviszi magától a game??? -
obogyo #1395 Valaki tudna segiteni,h van e magyarositás a LS2011hwez,mert nekem németül van meg... :S és jobb lenne magyarul... :P -
#1394 Megjelent!!! Meg lehet venni! -
#1393 Jók lettek a képek. -
#1392 Tesco még itt Dabason is van. -
#1391 TESCO xD
Az komoly van itt is xD -
BravoFox #1390 Ifnormácóim szerint nem lehet majd mindenhol kapni az LS2011-et itthon. Online jelenleg nálunk (WingBest.com) és az 576Kb-ban vásárolható, igazi boltok közül pedig majd csak a Tescóban lesz. Legalábbis eleinte. -
#1389 keresni kell, én nem keresem meg helyetted
ott a link, ha arra képtelen vagy, hogy megkeresd akkor így jártál -
#1388 de pont ez az hogy az lsportalon nem találom és azért kérnék linket meg hiába megyek rá a képre akkor se csinál semmit! -
#1387 ott fent
^
|
-
#1386 mi az a banner?meg hol van a link? -
#1385 Ha megjelenik a boltokban akkor minden nagyobb áruházban lehet majd kapni...No para... mert lesz Miskolcon is.. -
#1384 Azt nem tudjátok hogy kb mennyi az esélye hogy a Miskolci Media Markt vagy egyéb nagyáruházak is kapnak a játékból? mert ha nekik nem lesz akkor megrendelem én is. -
#1383 Én majd megveszem pesten valahol a Media Marktban vagy a Tescoban.És a válasz erre gombot használd! -
#1382 hát nem tudom énse azé kérdeztem meg mert majd én is meg akarom rendelni mert azé jo lenne magyarul meg multizni is :) -
#1381 Akkor amikor meghozza a postás gondolom.Javítsatok ha tévednék. -
#1380 Ha máma megrendelem akor mikor kell kifizetni? mert én is meg akarom rendelni mert ahogy itt olvasgatam a tört verzioval nem lehet multizni -
BravoFox #1379 Bizony, holnap elkezdjük a kézbesítést.
Vagyis pár napon belül mindenkinek meg kell kapnia a programot, úgyogy hamarosan sok virtuális farmerkollegát üdvözölhetünk a szervereken!
Péter
WingBest.Com -
Totoo #1378 Sziasztok
Az új gépünk:
A többit majd este! -
fiveteen #1377 ez az naon király:D -
#1376 Jelentem, megérkezett a játék. :) Hamarosan szállítjuk a Wingbest-hez! -
fiveteen #1375 Na holanp 8.a!!!!!! remélem a héten meg lesz a game.AUGUSTIN (Tescobetyár)hozzátok lehet menni multizni? -
#1374 Holnap megjelenik az 576-ban! -
#1373 Sziasztok...Tegnapi munka...Meg pár kép a Vasárnapról is..
-
pityu2 #1372
Mind3 Arcusin Autostack össze van kapcsolva,csak nem működik!Mit kell átírni,hogy lehessen velük bálát szedi! -
#1371 úgy értette hogy az sg-n más topicocban...
am énis keveset látom mostanában :D -
#1370 bannerban ott van a link.
lsportalé -
#1369 jó estét!be tudnátok nekem linkelni azt a John deere 8530-ast ami ott legfelül van?Előre is köszi!