23835
  • BravoFox
    Sziasztok!

A kézbesítés nálunk, a WingBest.com-nál 700 Ft-ba kerül. Ha utánvétesen akartok fizetni, akkor azért a posta még további 500 Ft-ot legombol, de ez így együtt is messze van a 2000 Ft-tól. Futárral sajna drágább lenne, olcsóbban mi nem tudunk kézbesíteni, mert minden csomagot ajánlva adunk fel, hogy biztosan célba jusson és egyben biztosítás is legyen rajta (így sem a vásárló, sem mi nem kockáztatunk).

A magyar, dobozos LS2011 valóban elkészült végre, és tényleg elérhető.Mi holnap adjuk postára a példányokat azoknak, akik tőlünk rendelték meg, így náluk már pénteken csöngethet a postás a játékkal. Azt nem tudom, hogy az 576Kb valójában mikor és hogyan kezdi meg a kézbesítést, erről őket kell megkérdezni.

Üdv,
    Péter
    WingBest.Com
  • tamás98
    Pénteken vagy hétfőn,de a jövőhéten biztos
  • szabo15
    Ha máma megrendelem a játékot akor mikor jön meg?
  • szabo15
    a postás hozza ki én ugy tudom
  • szabo15
    mert itt volt egy oan kérdés aki azt kérdezte hogy van e hozzá magyarositás az anak szolt az a része
  • fiveteen
    Bravofox a kézbesítés azt jelenti hogy futár hozza vagy a postás fog vele csengetni?
  • xmen0710
    kicsoda?mert én nem mondtam ilyesmit hogy magyarosítás kéne!
  • szabo15
    700 forint a posta költség nem 2000 am meg szerintem akor várhatol a magyarositásra jo sokat
  • tamás98
    Nem 2000ft a futár hanem csak ha jól emlékszem 600 vagy 700ft.De azthiszem hogy ezt már megírta valaki még régebben.
  • xmen0710
    és ha megrendelem a játékot 2000 ft-ért akkor még a futárnak is fizetni kell legalább 2000 ft-ot amiért kiviszi!
  • szabo15
    nincs hozzá magyarositás tutomal meg nem is lesz egy darabig de ha bejön neked a játék ved meg 2000 forint és magyar meg még neten is nyomhatod ha megveszed
  • fiveteen
    akik előrendelték azoknak elkezdődött már a kézbesítés?
  • obogyo
    És lenne még egy kérdésem... A tej amit adnak a tehenek,az hol található,azt nekem kell elszállitani,vagy elviszi magától a game???
  • obogyo
    Valaki tudna segiteni,h van e magyarositás a LS2011hwez,mert nekem németül van meg... :S és jobb lenne magyarul... :P
  • Faterx
    Megjelent!!! Meg lehet venni!
  • RobiJoe
    Jók lettek a képek.
  • tamás98
    Tesco még itt Dabason is van.
  • Kovács Erix
    TESCO xD
    Az komoly van itt is xD
  • BravoFox
    Ifnormácóim szerint nem lehet majd mindenhol kapni az LS2011-et itthon. Online jelenleg nálunk (WingBest.com) és az 576Kb-ban vásárolható, igazi boltok közül pedig majd csak a Tescóban lesz. Legalábbis eleinte.
  • allock #1389
    keresni kell, én nem keresem meg helyetted
    ott a link, ha arra képtelen vagy, hogy megkeresd akkor így jártál
  • xmen0710
    de pont ez az hogy az lsportalon nem találom és azért kérnék linket meg hiába megyek rá a képre akkor se csinál semmit!
  • allock #1387
    ott fent

^

|

• xmen0710
    mi az a banner?meg hol van a link?
  • Tescobetyár
    Ha megjelenik a boltokban akkor minden nagyobb áruházban lehet majd kapni...No para... mert lesz Miskolcon is..
  • Hunter of Deer
    Azt nem tudjátok hogy kb mennyi az esélye hogy a Miskolci Media Markt vagy egyéb nagyáruházak is kapnak a játékból? mert ha nekik nem lesz akkor megrendelem én is.
  • tamás98
    Én majd megveszem pesten valahol a Media Marktban vagy a Tescoban.És a válasz erre gombot használd!
  • szabo15
    hát nem tudom énse azé kérdeztem meg mert majd én is meg akarom rendelni mert azé jo lenne magyarul meg multizni is :)
  • tamás98
    Akkor amikor meghozza a postás gondolom.Javítsatok ha tévednék.
  • szabo15
    Ha máma megrendelem akor mikor kell kifizetni? mert én is meg akarom rendelni mert ahogy itt olvasgatam a tört verzioval nem lehet multizni
  • BravoFox
    Bizony, holnap elkezdjük a kézbesítést.
    Vagyis pár napon belül mindenkinek meg kell kapnia a programot, úgyogy hamarosan sok virtuális farmerkollegát üdvözölhetünk a szervereken!

Péter
    WingBest.Com
  • Totoo
    Sziasztok

Az új gépünk:

A többit majd este!
  • fiveteen
    ez az naon király:D
  • Fritz Von...
    Jelentem, megérkezett a játék. :) Hamarosan szállítjuk a Wingbest-hez!
  • fiveteen
    Na holanp 8.a!!!!!! remélem a héten meg lesz a game.AUGUSTIN (Tescobetyár)hozzátok lehet menni multizni?
  • Faterx
    Holnap megjelenik az 576-ban!
  • Tescobetyár
    Sziasztok...Tegnapi munka...Meg pár kép a Vasárnapról is..

• pityu2

Mind3 Arcusin Autostack össze van kapcsolva,csak nem működik!Mit kell átírni,hogy lehessen velük bálát szedi!
  • szabii98
    úgy értette hogy az sg-n más topicocban...
    am énis keveset látom mostanában :D
  • allock #1370
    bannerban ott van a link.
    lsportalé
  • xmen0710
    jó estét!be tudnátok nekem linkelni azt a John deere 8530-ast ami ott legfelül van?Előre is köszi!