23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
csabesz96 #1448 van valakinek kedve lanozni? -
Akylleus #1447 sikerult mindent beallitanom, ugyhogy felolem barmikor arathatunk, csak szoljatok! -
Akylleus #1446 csodak csodajara valahogy mukodesre birtam.
most mar csak a kep maszik fol-lefele viszonylag lassan, nem mondom, hogy orjito, de hosszu tavon eleg idegesito.
valakinek hasonlo gond? -
Joybull #1445 576 üzletből -
fiveteen #1444 hát igazság szerint én se tudok semmit ezekről hogy hol kell és hogy kell beállítani. -
Akylleus #1443 hello sracok.
en is bealltam a foldmuvelok soraba.
remelem mihamarabb talalkozunk az online foldek vilagan.
kinek, hogy sikerult jatekvezerloket beallitani a programban?
egyszeruen nem tudom mukodesre birni sem a joystickomat, sem a kormanyomat. probaltam kompatibilitasi modot, rendszergazda jogokat, patch is fent van, fajlokat is nezegettem, de semmi. nem is erzeleki a program az adott eszkozoket.
a segitsegeket elore is koszonom,
akylleus -
Mate950309 #1442 na akk remélem megjön holnap -
fiveteen #1441 honnan lett meg a wingbest küldte? -
Joybull #1440 Sziasztok.
Valaki indított már multit, mert szívesen csatlakoznék.
Meglett a játék. -
#1439 Az jó mert én is töletek rendeltem -
BravoFox #1438 Akik a WingBestnél rendelték a magyar, dobozos LS2011-et, holnaptól (péntektől) várhatják a postást, minden csomag úton van. Ha pénteken nem érkezik meg, a jövő hét legelején meg kell jönnie.
Üdv,
Péter
WingBest.Com -
Mate950309 #1437 ez nekem is a bajom hogy nem értek hozzá pedig szivesen csinálnék magamnak egy mappot
-
fiveteen #1436 emberek valaki tudja hogy kell mappot építeni én leszedtwem egy progit a gaint editort vagy mit de nem toom hogy kell használni ha valaki tudja akkor help -
#1435 A válasz erre gombot használd mert így nem lehet tudni hogy kinek írod! -
Mate950309 #1434 aha -
#1433 De most minek csinálni videót hogyha vannak képek?Esetleg a mapokból 1-2 perces videó de a többi módból nem kell... -
Adamfark #1432 Rettentő jó, hogy ennyi Mod/Map létezik ehhez a viszonylag új játékhoz, de sajnos már egy kicsit túl sok is.
Ráadásul a Modokról és a Mapokról leggyakrabban csak képek vannak feltöltve, amiről nem nagyon lehet eldönteni, hogy érdemes-e vele foglalkozni.
Sajnos az így elég nagy meló, hogy darabonként az egészet letöltsék a kezdők, ráadásul free megosztó site-okról, 40KB/s-mal.
Ezért lenne az a kérésem, hogy - aki érez magában affinitást erre - zippeljen már össze nagyobb MOD collection-öket. Ugyan vannak MOD Packok, de ezek általában csak 1-1 gép verzióira, és azok tartozékaira vonatkoznak.
Már korábban is kérte valaki, de nem érkezett érdemi válasz erre.
Azt hiszem a tapasztaltabbak eléggé megkönnyítenék kezdők életét.
-
fiveteen #1431 emberek a multiban ugye nincs traffic?!!!! -
fiveteen #1430 hát ez szerintem nem lehet megoldani csak két példányban kell megvenned szerintem én még nem próbáltam így ahogy írtad -
huhuhorgasz #1429 helló!
az lenne a kérdésem, hogy ha pl megveszem a játékot 1 példányban, és feltelepítem mindkét gépemre, akkor vajon engedi majd 1 kulccsal ezt megtenni? faterral szeretnék játszani itthon LAN-ban, és ha nem muszáj, akkor nem venném meg 2 példányban a játékot. előre is köszi a válaszokat, remélem mihamarabb, mert akkor holnapra meg is jönne. -
#1428 2. fotó adja :) -
#1427 jó képek -
-
#1425 Majd ha én megveszem multizunk eggyütt?Február körül fogom megvenni -
erdodit #1424 Sziasztok
Nekem is megjön a héten remélem.
Mehetek valahová multizni? Vagy én le vagyok szarva? -
#1423 Marko37!
Holnap hozzák nekem az LS-t jelentkez Kriszitán-nál!
Ha tudsz még ma!
Köszönöm! -
Mate950309 #1422 akihez lehet menni multizni attól kérnék egy msn címet hogy megtudjuk beszélni a továbbiakat -
#1421 ja okés -
#1420 De majd nyomhatjuk eggyütt ha nekem is meglesz -
#1419 Én még nem vettem meg.Majd talán február közepén fogom -
#1418 majd nyomjuk együt?:D mert én is meg rendeltem és remélem megjön pénteken -
fiveteen #1417 jogos tamás98 :D -
#1416 Igen,meg!De legközelebb használd a válasz erre gombot a jobb oldalon! -
csabesz96 #1415 neked megvan a játék? -
#1414 Csak egy keveset kellett volna ezért vissza olvasni. -
csabesz96 #1413 ok
kösz -
fiveteen #1412 csak az eredetivel lehet lanozni!!!!!! meg multizni!!!! ha akarsz lanozni akkor 2000ft nem sok érte szerintem! -
csabesz96 #1411 lanozni hogy lehet?
-
csabesz96 #1410 g -
#1409 akor ha még máma rendelek akor az enyémet is holnap adod fel?