23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
targa6269 #1488 gyakorlatilag ugyan úgy rakom be mint az LS2010 be -
targa6269 #1487 most úgy van hogy most raktam fel a játékot. Nem raktam de a mods mappába semit. Szóval nem is tudom kitörölni a modokt. Egyébként most bearktam egy másik vágóasztalt, hát az működik, de a traktor és silozó az nem -
#1486 1.Akkor a moddal lehet a gond!De próbáld meg úy hogy kiveszed az összes modot és csak a traktor van bent és szépen egyesével rakosgatod őket vissza és amelyiknél ilyen lesz azt kiveszed véglegesen a mod mappából és kész!
2.Szerintem a feltelepítése az olyan mint az összes többi játéké,és szerintem annak a gépét használod aki meghívott téged egy közös játékra.De az utolsó kérdésre a válasz az nem biztos -
targa6269 #1485 1. Becsomagolva raktam be
2. Nekem is warez, de lehet megveszem. Csak kiváncsi vagyok, hogy hogy van a felépítése, kinek a gépeit használjuk, milyen páján stb -
#1484 1.kérdés:becsomagolva raktad be silózót meg a traktort a mods mappába?
2.kérdés:arra sajnos nem tudom a választ mert nekem nem eredeti a játék:( -
targa6269 #1483 Sziasztok!
Két kérdésem lenne:
1, Bemásolom a mygames///mods mappába letöltött dolgokat, de csak 2 adapter jelenik meg, sem a silózó, sem traktor. Mit kell csinálni?
2, NAgyon érdekel MultiP. Írna nekem valaki néhány dolgot, hogy hogy működik?
-
#1482 Nemsokára énis megrendelem, és akkor majd találkozunk néha (: -
erdodit #1481 Sziasztok
Megjőtt a magyar változat
Telepítés után kér egy aktivációs kódot azt hol találom?
Segítsetek köszi
-
ronnydown #1480 Én megvettem annó Steam-en, meg lehet csinálni, hogy az magyar legyen? Ergó ki lehet venni a magyarosítást a honosított változatból? -
#1479 Szevasz!
És vigyázz majd magadra,nem az első árokban kikötni! -
#1478 Aki nem tudott csatlakozni azokkal holnap tudunk játszani, mert most hív a munka(Tesco).Egész éjjel kamiont fogok vezetni...Szevasztok.. -
#1477 Mert amit melózol az pénzbe kerül,így legyél szorgalmas és keress sok pénzt.Mod mappába rakd be a Cheat Money módot majd játékon belül Ctrl+Alt+B és lám gazdag vagy.
-
#1476 passz ilyen jelenség nincs
a játék történetében még nem is hallottam ilyenről -
obogyo #1475 És még egy kérdésem lenne. Miért fogy magátol a pénzem??? (elég gyorsan kb másodpercenként 2$)És igy fogy "szép lassan" ... nem értem miért...
:S PLS ha vki tud válaszoljon erre... thx -
#1474 igen már ahol nálunk nyitva lesz minden én ugy tudom -
#1473 már ahol -
#1472 de akinek nem jött meg máma anak holnap is megjöhet mert holnap is munka nap lesz -
obogyo #1471 IGEN,igy már világos... KÖSZ szépen... És még egy kérdésem lenne. Miért fogy magátol a pénzem??? (elég gyorsan kb másodpercenként 2$)És igy fogy "szép lassan" ... nem értem miért...
:S -
#1470 A teheneket úgy kell beterelni hogy az "End"-el fütyülsz nekik és úgy tereled!A lesilózott kukoricát a 2.beton rekeszbe kell hordani oda ahol vannak a tehenek ami van a trágya mellett lévő beton rész ott már van egy kis kupac és oda kell üríteni!
Remélem a segítségedre lehettem! -
obogyo #1469 Visszaolvastam 6-7 oldalt,és valahol olvastam,h a tehenet be kell terelni a fejőgéphez,és aztán adja a tejet... DE HOGY KELL BETERELNI??? És hova kell mondjuk behordani a lesilozott kukoricát??? Kössz... -
Akylleus #1468 Toltom a modokat, meg fel ora.
Remelem nem lagol, mint mashol. -
BravoFox #1467 Igen, mindenkinek úton van a csomagja tegnap óta, innentől a posta sebessége dönt. Sokan megkapták már ma, de van, aki még nem. Legkésőbb hétfőn meg kell jönnie mindenkinek.
-
Akylleus #1466 Szoljatok legyszives, ha mentek online gazdalkodni.
Koszonom!
-
#1465 Ha éppen nem dolgozom és megy a szerver akkor ez az elérése....
Szerver: Internatonal
Név: Tesco 2
Jelszó: nincs
Módok itt:
-
#1464 Hy topik!
Teheneknek csak zaba kell(Legyen az lucerna vagy egyéb más),legyen szalma betárolva és a tej meg csak jön.Hordja a Tejes kocsi magától 08:00-18:00 között általában naponta. -
#1463 ez igaz -
#1462 Sajnos maximum 10 kép megy fel ezért ezek lemaradtak...
-
#1461 jó képek -
#1460 Szevasztok..Volt egy kis meló...
-
obogyo #1459 Figyu... mi kell ahhoz,h a tehenek adjanak tejet?? és az hol látszik,h van e tej??? Pls válaszoljatok,vagy dobjatok egy linket ahonnan megtudom az ilyeneket... kössz előre is
-
#1458 Vagy ma vagy a jövőhét elején úgy ahogy monta tegnap BravoFox.
Meg még csak ma kezdték a postázást úgyhogy szerintem a nagyobb városokban előbb megjön a kisebbekben meg csak később,de ez nem biztos.
De ha a jövőhéten se jön meg akkor reklamálhatsz a Wingbest-nek. -
#1457 én is tölük rendeltem remélem máma nekem is ide ér -
#1456 Gondolom ő is a Wingbest-től rendelte mint szerintem mindenki a topikon csak valakinek előbb hozza a postás másnak később. -
#1455 jo neked te honan rendelted? -
#1454 Jelöld ki a kódot és akkor amikor kéri ott meg nyomj egy beillesztést és akkor biztos hogy jó lesz! -
#1453 rosszul írod be. -
Mate950309 #1452 na nekem olyan problémám van hogy berakom a cd-ét feltelepítem elindítom és kéri a kódot beírom és nem válik aktívvá az aktiváló gomb ez miért van???:O -
quados19 #1451 hello
Nekem lenne kedvem kipróbálni
ha gondolod vegyél fel msn.:[email protected] -
fiveteen #1450 MEGJÖTT A GAME na ma egész este multizni akarok:D valakinek van kedve? -
#1449 ha nekem megjön máma akor lazonhatunk