23835
  • targa6269
    gyakorlatilag ugyan úgy rakom be mint az LS2010 be
  • targa6269
    most úgy van hogy most raktam fel a játékot. Nem raktam de a mods mappába semit. Szóval nem is tudom kitörölni a modokt. Egyébként most bearktam egy másik vágóasztalt, hát az működik, de a traktor és silozó az nem
  • tamás98
    1.Akkor a moddal lehet a gond!De próbáld meg úy hogy kiveszed az összes modot és csak a traktor van bent és szépen egyesével rakosgatod őket vissza és amelyiknél ilyen lesz azt kiveszed véglegesen a mod mappából és kész!
    2.Szerintem a feltelepítése az olyan mint az összes többi játéké,és szerintem annak a gépét használod aki meghívott téged egy közös játékra.De az utolsó kérdésre a válasz az nem biztos
  • targa6269
    1. Becsomagolva raktam be
    2. Nekem is warez, de lehet megveszem. Csak kiváncsi vagyok, hogy hogy van a felépítése, kinek a gépeit használjuk, milyen páján stb
  • tamás98
    1.kérdés:becsomagolva raktad be silózót meg a traktort a mods mappába?
    2.kérdés:arra sajnos nem tudom a választ mert nekem nem eredeti a játék:(
  • targa6269
    Sziasztok!

Két kérdésem lenne:

1, Bemásolom a mygames///mods mappába letöltött dolgokat, de csak 2 adapter jelenik meg, sem a silózó, sem traktor. Mit kell csinálni?

2, NAgyon érdekel MultiP. Írna nekem valaki néhány dolgot, hogy hogy működik?
  • szabii98
    Nemsokára énis megrendelem, és akkor majd találkozunk néha (:
  • erdodit
    Sziasztok
    Megjőtt a magyar változat
    Telepítés után kér egy aktivációs kódot azt hol találom?
    Segítsetek köszi
  • ronnydown
    Én megvettem annó Steam-en, meg lehet csinálni, hogy az magyar legyen? Ergó ki lehet venni a magyarosítást a honosított változatból?
  • tamás98
    Szevasz!
    És vigyázz majd magadra,nem az első árokban kikötni!
  • Tescobetyár
    Aki nem tudott csatlakozni azokkal holnap tudunk játszani, mert most hív a munka(Tesco).Egész éjjel kamiont fogok vezetni...Szevasztok..
  • wanlo
    Mert amit melózol az pénzbe kerül,így legyél szorgalmas és keress sok pénzt.Mod mappába rakd be a Cheat Money módot majd játékon belül Ctrl+Alt+B és lám gazdag vagy.
  • allock #1476
    passz ilyen jelenség nincs

a játék történetében még nem is hallottam ilyenről
  • obogyo
    És még egy kérdésem lenne. Miért fogy magátol a pénzem??? (elég gyorsan kb másodpercenként 2$)És igy fogy "szép lassan" ... nem értem miért...
    :S PLS ha vki tud válaszoljon erre... thx
  • szabo15
    igen már ahol nálunk nyitva lesz minden én ugy tudom
  • allock #1473
    már ahol
  • szabo15
    de akinek nem jött meg máma anak holnap is megjöhet mert holnap is munka nap lesz
  • obogyo
    IGEN,igy már világos... KÖSZ szépen... És még egy kérdésem lenne. Miért fogy magátol a pénzem??? (elég gyorsan kb másodpercenként 2$)És igy fogy "szép lassan" ... nem értem miért...
    :S
  • tamás98
    A teheneket úgy kell beterelni hogy az "End"-el fütyülsz nekik és úgy tereled!A lesilózott kukoricát a 2.beton rekeszbe kell hordani oda ahol vannak a tehenek ami van a trágya mellett lévő beton rész ott már van egy kis kupac és oda kell üríteni!
    Remélem a segítségedre lehettem!
  • obogyo
    Visszaolvastam 6-7 oldalt,és valahol olvastam,h a tehenet be kell terelni a fejőgéphez,és aztán adja a tejet... DE HOGY KELL BETERELNI??? És hova kell mondjuk behordani a lesilozott kukoricát??? Kössz...
  • Akylleus
    Toltom a modokat, meg fel ora.
    Remelem nem lagol, mint mashol.
  • BravoFox
    Igen, mindenkinek úton van a csomagja tegnap óta, innentől a posta sebessége dönt. Sokan megkapták már ma, de van, aki még nem. Legkésőbb hétfőn meg kell jönnie mindenkinek.
  • Akylleus
    Szoljatok legyszives, ha mentek online gazdalkodni.

Koszonom!
  • Tescobetyár
    Ha éppen nem dolgozom és megy a szerver akkor ez az elérése....

Szerver: Internatonal
    Név: Tesco 2
    Jelszó: nincs

Módok itt:
  • wanlo
    Hy topik!
    Teheneknek csak zaba kell(Legyen az lucerna vagy egyéb más),legyen szalma betárolva és a tej meg csak jön.Hordja a Tejes kocsi magától 08:00-18:00 között általában naponta.
  • szabo15
    ez igaz
  • Tescobetyár
    Sajnos maximum 10 kép megy fel ezért ezek lemaradtak...

• szabo15
    jó képek
  • Tescobetyár
    Szevasztok..Volt egy kis meló...

• obogyo
    Figyu... mi kell ahhoz,h a tehenek adjanak tejet?? és az hol látszik,h van e tej??? Pls válaszoljatok,vagy dobjatok egy linket ahonnan megtudom az ilyeneket... kössz előre is
  • tamás98
    Vagy ma vagy a jövőhét elején úgy ahogy monta tegnap BravoFox.
    Meg még csak ma kezdték a postázást úgyhogy szerintem a nagyobb városokban előbb megjön a kisebbekben meg csak később,de ez nem biztos.
    De ha a jövőhéten se jön meg akkor reklamálhatsz a Wingbest-nek.
  • szabo15
    én is tölük rendeltem remélem máma nekem is ide ér
  • tamás98
    Gondolom ő is a Wingbest-től rendelte mint szerintem mindenki a topikon csak valakinek előbb hozza a postás másnak később.
  • szabo15
    jo neked te honan rendelted?
  • tamás98
    Jelöld ki a kódot és akkor amikor kéri ott meg nyomj egy beillesztést és akkor biztos hogy jó lesz!
  • allock #1453
    rosszul írod be.
  • Mate950309
    na nekem olyan problémám van hogy berakom a cd-ét feltelepítem elindítom és kéri a kódot beírom és nem válik aktívvá az aktiváló gomb ez miért van???:O
  • quados19
    hello
    Nekem lenne kedvem kipróbálni
    ha gondolod vegyél fel msn.:[email protected]
  • fiveteen
    MEGJÖTT A GAME na ma egész este multizni akarok:D valakinek van kedve?
  • szabo15
    ha nekem megjön máma akor lazonhatunk