23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
erdodit #1648 Sziasztok
Hihetetlen egy jó csapatot nem tudok összeszedni.
Egyedül jobban haladok mintha be engedek valakit multizni.
Rettenetes ennyi idióta emberrel nem találkoztam mint most egy pár nap alatt.Ezek mindent csinálnak csak hogy hasznot nem az biztos.Tisztelet a kivételnek. További jó játékot mindenkinek. -
#1647 A sample jelentése: bemutató, minta. Tippem sincs ez módra vonatkoztatva mit jelenthet. -
#1646 Holnap éjszakás vagyok, de hétvégén inditok, itt megírom a jelzót meg ami kell, várlak bennetek meg persze minden éreklődőt. Gép van dögivel, minden műfajban, lehet próbálni aki még az elején tart. Ja és kisorsolok 5 millát a résztvevők közz -
fiveteen #1645 sziasztok !!!nekem lenne egy olyan gondom hogy ha én csinálok egy szerót, és rakok be mapot meg módot, akkor haveromnak ki van írva hogy egy sample mod hiányzik és nem tudom mi az pedig ua van bent neki mint nekem se több se kevesebb.valaki help -
morcos77 #1644 Csinálj jelszavas szervert, én partner lennék benne. Meg még a spanom is. -
#1643 A szűrést hogy oldod meg? Aki hülye bannolod, többet nem engedi be a gép, de aki friss honnan tudod mit fog csinálni? Egy nick név nem mond semmit, kivéve ha innen fórumból jön valaki. Sok az északi srác (holland, finn, svéd stb)a nevük alapján nem vághatom ki látatlanba, akkor miért indítom a szervert.
Hát ez van, szerencse dolga. -
Joybull #1642 nem kell mindenkit beengadni -
#1641 Na most léptem ki a multiból, 10 játékosra inditottam, 1.5 órát élt, addigra volt az összes gépem a folyóban, 4 bant kiosztottam.
Az a baj, hogy multiról mentést nem érdemes csinálni, mert a hülyék nem fogynak -
landwir #1640 heló a T gombot lenyomod és már tudsz is válaszolni nekik -
mazsi1234 #1639 Sziasztok! Nekem is lenne 1 kérdésem. Neten játszva látom,hogy írnak üzeneteket a többiek. Én hogy tudok rá váalaszolni? Kösz a segítséget. -
landwir #1638 Sziasztok lehet hogy hülyeséget kérdezek de vonórúd van-e a játékhoz mert már párképet láttam máról. és ha van egy linket tudnátok adni köszönöm -
#1637 Ha minden jol megy holnap megyek es megveszem. Aztan ahogy idom engedi en is szivesen mennek majd multizni, addig is jo jatekot mindenkinek :) -
#1636 Szép napot mindenkinek.... -
Sparrow84 #1635 Éppen az ilyen esetek megelőzése érdekében próbálok még a játék indítása előtt pár nappal normális embereket összeszedni...
A multi indítása meg ki tudja, mikor lesz, 576 is, meg a DHL is dumál össze-vissza. Nyomonkövetés szerint Pesten próbálták kézbesíteni, de nem voltam otthon. Persze, mert Zalaegerszegen lakok... -
Sparrow84 #1634 Attól függ mivel csináltad a bált. Mert egy Claas Quadrant 3400-as, vagy a játék alap kockabálázója elvileg jó. De ahhoz mondjuk felesleges berakni az Arcusin-t, mert a játékban alapból van kocka-bálafelszedő.
Úgyhogy a bála nagysága lesz a gond... -
Zsolt7411 #1633 sziasztok.
Ne is mond hozzám is feljött egy ilyen f...kalap és az összes kultivátort meg vetőgépet bálázót behajigált a folyóba és kilépett.Azt se tudtam megnézni kivolt mert 6-an voltunk fent. -
erin #1632 Sziasztok
Tudna nekem segíteni valaki!
Beraktam ezt a modot Arcusin AutoStack a játékba egy bálafelszedő de nem szedi fel a bálákat vagy a kisbála mérete is fontos?
-
Sparrow84 #1631 Szia!
Sajnos ebben teljes mértékben igazat kell adnom, mert sokan verik a tamtamot, hogy multizni szeretnének, mert szar egyedül játszani, és mégis, ha valaki beveszi őket egy körre, akkor richtig nem azt csinálják, amit kéne. De ezen nem tudsz változtatni, csak úgy, ha még multi indítása előtt összeszedsz 5-6 embert, elküldöd nekik a jelszót, és csak ők tudnak belépni. -
erdodit #1630 Sziasztok
Nehéz jó társaságot összehozni.Van aki vagy béna vagy direkt hajónak nézi a gépeket.Szándékosan belép hozzád csak azért hogy a kárt csinálja.Ha idegen van a szerveremen 5 percenként csinálom a mentéseket.
További jó játékot mindenkinek. -
#1629 Sziasztok!
Megnéztem a jelenlegi szerver állást és találtam benne nem egy magyar szervert, de....
Ahány szerver annyi mód, map. Nincs is tömeg némelyiken.
Aki játszani szeretne az épp aktuális szerverindító szája ize szerint váltogassa a módokat, mappokat? Miért nem az alapon szokik össze egy közösség, elvégre nem a termelés hatékonysága az elsődleges cél, hanem az összeszokás.
Még én is hajlottam rá, hogy felteszek modot, de látva, hogy ami jó itt az nem jó ott, maradok az alapon és legfeljebb a hollandokkal tudom nyomni, ők nem annyira modosak. -
Sparrow84 #1628 Ja, és nem csapatot szeretnék indítani, hanem csak egy jó társaságot összehozni. -
Sparrow84 #1627 Sziasztok!
Ha minden jól megy, akkor holnap érkezik Nekem is a game. Sajna délután dolgozok, de péntek délelött indítanék egy szervert. Na, ide keresnék komolyabb emberkéket, akik nem ellinkeskedik ezt a játékot, hanem tényleg csapatjátékosok.
A szeró a következö konfigon futna:
Alaplap: Gigabyte P31-ES3G
Processzor: Intel Core2Duo 7400
Videókártya: Sapphire 4830 512 MB
Memória: Kingmax 2 GB
Tápegység: LC Power 420W 645B
Merevlemez: Samsung 500 GB Sata2
Hangkártya: Integrált
Internet: 25 / 12,5 Mbit/s T-Home optinet
Monitor: Samsung SyncMaster 943NW
Füles: Sharkoon Rush Gamer Headset
Egér: Logitech G500 Gaming Mouse
Billentyűzet: Genius K641
A netem fix, nem változó sebességü. (max. nö :) )
Nem kell mást tenned, mint ellátogatni a http://lszala.ucoz.co.uk -re, reggelni, és esetleg a fórumba jelezned. Módpack ott található. A mapot még egyeztetjük, de vagy mulitmap V7, vagy multimap V5.
üdv,
Sparrow -
Mate950309 #1626 bocsánat multimapbeta7v3 elnézést -
Mate950309 #1625 a www.lsportal.hu-n megtalálható a multimapv7 egy 60 hektárok földdel sztem érdemes letölteni -
#1624 nem hiszem -
#1623 Sziasztok Egyedüli játékban ha van több egyforma traktorom miért vételi sorrendbe adja el a játék, miért nem azt amelyikbe éppen ülök? Nem lehet ezt változtatni hogy melyiket adjam el? -
#1622 nah szerintem pénteken én is megveszem aztán ahogy Lineage2 mellett lesz időm jövök én is multizni :) -
#1621 ment -
#1620 lehet átbabárltak rajta valamit -
#1619 Sziasztok.
Valaki küldene nekem privátba egy patch kódot? -
sztanyo28 #1618 Nem rakte be b mtz 82.2 és amikor singlibe játszok akkor megjelenik amikor multyba akarok akkor pedig nem probáltam már olyan modokat is ami másnak müködik nálam az se -
#1617 Hogy érted?
Megvannak a modok amik kellenek a szerverhez de nem mennek mégsem?
Talán átírtad az árakat, azért nem mennek -
sztanyo28 #1616 csáóó!
Olyan problémám lenne hogy multyban nem mülödik 1 mod se még a multy mapp se pedig singlibe minden mod müködik -
#1615 én akkor is a tesco-ban fogom megvenni.
Az a 10-20 vagy akár 200 forint plusz az nem számít és így még talán olcsóbban is tudom megvenni mintha megrendelem. -
pappmilan99 #1614 bocsi , drágább
-
#1613 és?
csak érte kell menni, nincs postaköltésg, bár akinek még így is ingyen kéne csak sajnálni tudom -
pappmilan99 #1612 10 Forintal dáégább minden Tesco-ban -
Akylleus #1611 Napot!
Indul a Magyary farm.
Continental EU: MAGYARY Farm
Nincs jelszo.
Az UJ mod-packot innen lehet letolteni, ~600 mb.
Erdemes minel elobb elkezdeni.
-
#1610 áá megvan -
#1609 fiuk az agrár simnek van külön fóruma az SG-n?