23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#1688 hi
nem kell semmi xpadder hozzá
beállításokban berakod simán csak arra kell figyelni külön van a gyalogosnak meg a gépeknek is kezelő felület -
Diego88 #1687 Helló mindenki!
Nekem lenne egy olyan kérdésem hogy hogyan tudom beállítani a kormányomat az Ls 2011-hez mert próbáltam xpadder-el mint az ls 09 nél de nem megy semmi sem:( Amúgy logitech driving force gt kormányom van. Légyszives segitsetek! Előre is köszönöm!!!
-
#1686 Szép estét mindenkinek....
-
Zsolt7411 #1685 http://freakshare.com/files/fn6g9ng1/zsolt-hun-mod-pack.rar.html -
#1684 Nem írja felül.
Ha új játékot kezdesz akkor tudod kiválasztani melyiken akarsz menni. -
mj111 hun #1683 Sziasztok.
Ha felteszek egy új mapot (térképet),akkor az felülírja az eredetit,vagy tudok köztük váltogatni?Kösz a vállaszt. -
SuSu1992 #1682 zippet dobd be a mod mappába azt csá. -
#1681 Úgy kell berakni ahogy leszeded.Ha kicsomagolva rakod be akkor nem jelenik meg a játékban. -
#1680 ja kössz! és azt kicsomagolva rakjam be vagy ahogy leszedtem? -
#1679 Ha felmész Pestre érte, akkor elvileg Szerdáig mehetsz érte, onnan nemtudom. -
SuSu1992 #1678 bocsi a 2 hsz ért, de ha itt megrendeltem én, és úgy hogy a boltba elmegyek érte, akkor már holnap mehetek, vagy (Átvehető: Kedd (2010.12.21.) zárásig) vagy kedden? -
SuSu1992 #1677 csak a mod mappába kell berakni, nem úgy mint a 2009 ben. -
#1676 sziasztok!letöltöttem a multimap v7-et és nem tudom berakni!nem birom úgy mint a 2009-ben!mit csináljak és hogyan?előre is köszi! -
#1675 igen mar rajottem hogy az volt a hiba :) -
#1674 A keresőbe amikor beírod a pályát akkor be kell állítani hogy minden nyelvet keressen...És akkor fogod látni a pályát....és ezt mindenkinek tanácsolom... -
#1673 megy -
#1672 Probalnek felmenni de mar nemlatom gondolom mar nemmegy :) -
#1671 Sziasztok!
Indítok egy szervert, Kontinentális, Endre's Game, jelszó: 12345. 1646 hsz érvényes
Mod mentes! -
#1670 Mentem volna hozzad gamelni. 1 LSfarm nevi szervert talaltam, leszedtem a modokat amit belinkeltel de meg igy is hianyzik vagy 10 mod. most vagy nem az egesz mods mappat tetted fel vagy nemtudom. -
Mate950309 #1669 a szeró neve LSfarm
-
Mate950309 #1668 indítok egy szerót
International
jelszó nincs
modok itt http://www.multiupload.com/AECFV20OA0 -
Joybull #1667 Már eleve fel van petch-elve
-
mj111 hun #1666 Sziasztok!
Hogy tudom petchelni a magyarnyelvü játékomat?
Jelenleg az alap van ,most vetem meg.
Kösz a segítséget. -
#1665 Sziasztok!
Indítok egy szervert, Kontinentális, Endre's Game, jelszó: 12345. 1646 hsz érvényes -
#1664 Szép napot mindenkinek...A hó meg csak esik-esik-esik.....
-
mardal #1663 Én is mennék szívesen multizni egy jó csapattal csak félek hogy a netem kevés lenne hozzá.Egyedül már kicsit uncsi a játék,de azért ha valakinek van kedved összefogni írhat pm-t. -
carrick95 #1662 a fát azt hova kell hordani v azzal mit kell csinálni mert látom h mostanában elég sok az ilyen fahordó, rakó gép -
Mate950309 #1661 Jó estét mindenkinek
nemakar valaki egy jót multizni???? -
#1660 Nem csinal senki szervert? :) jo lenne egy olyan csapat akikkel neha lehetne normalisan jaccani. voltam fent par szerveren de vagy lagoltak mint allat vagy mentek normalisan csak idiotak voltak rajta. -
#1659 szivesen mennek valkivel multizni ha gondoljatok vegyetek fel msnre. nem tudok allandoan jaccani de azert igyekszem :) -
#1658 ez is igaz, csak a nagy örömbe el ne felejtsék a vevők vagy aki ajándékba veszi valakinek :) Farmer, farmer kész mehet a kosárba -
#1657 De szerintem a farmer simulator mögé még azt is oda írják hogy 2011.
Szerintem onnan lehet megkülönböztetni a kettőt. -
#1656 na igen, mert az első rész Farmer Simulator néven fut simán, ezért jó megnézni a borítón a képet -
#1655 Miskolci nagy Tesco.
benne volt az ujsagba is. -
#1654 Melyik Tescoban vetted meg? -
#1653 Helloka! Most voltam megvenni a játékot! Majdnem megszivtam mert a Tescoban volt egy másik Farmer Simulator is ugyan annyiért aztán megláttam ezt Farmer Simulator 2011 :) Ha egy kicsit nemfigyelek oda simán megveszem a másikat :) -
#1652 Sziasztok....Mindenkinek saját joga és felelőssége hogy kit enged be multizni de szerintem aki játszani szeretne valakivel az vegye fel a kapcsolatot a szerver indítóval.Saját érdeketekben csak olyan embereket vegyetek fel akit ismertek mert páran írták hogy néhányan csak azért lépnek be hogy szétdobálják a gépeket és nagy kupit csináljanak.
Vegyétek fel a kapcsolatot azokkal akikkel játszani szeretnétek és folyamatos kapcsolatban legyetek (msn,skype) mert én ott üzenek ha szerver start vagy valami változás van....Ez csak jó tanács volt részemről...Mindenkinek jó játékot.. -
mazsi1234 #1651 Köszi az infót!!! -
BravoFox #1650 WingBestnélis kapható :)
Amúgy Erdodit nyafogása jogos, tényleg sokan meghökkentően tehetségtelenek a multihoz: bejönnek, és anélkül, hogy kérdeznének bármit, felpattannak egy gépre, és elkezdenek valamit csinálni. Leginkább sajna külföldiekkel fordul elő, a hazai munkaerő eddig nekem nem okozott csalódást :) Valóban tisztelet a kivételnek. -
kitt2000 #1649 Akinek még nincs meg!!
CD GALAXIS