23835
  • allock #1688
    hi
    nem kell semmi xpadder hozzá
    beállításokban berakod simán csak arra kell figyelni külön van a gyalogosnak meg a gépeknek is kezelő felület
  • Diego88
    Helló mindenki!

Nekem lenne egy olyan kérdésem hogy hogyan tudom beállítani a kormányomat az Ls 2011-hez mert próbáltam xpadder-el mint az ls 09 nél de nem megy semmi sem:( Amúgy logitech driving force gt kormányom van. Légyszives segitsetek! Előre is köszönöm!!!
  • Tescobetyár
    Szép estét mindenkinek....

• Zsolt7411
    http://freakshare.com/files/fn6g9ng1/zsolt-hun-mod-pack.rar.html
  • tamás98
    Nem írja felül.
    Ha új játékot kezdesz akkor tudod kiválasztani melyiken akarsz menni.
  • mj111 hun
    Sziasztok.
    Ha felteszek egy új mapot (térképet),akkor az felülírja az eredetit,vagy tudok köztük váltogatni?Kösz a vállaszt.
  • SuSu1992
    zippet dobd be a mod mappába azt csá.
  • tamás98
    Úgy kell berakni ahogy leszeded.Ha kicsomagolva rakod be akkor nem jelenik meg a játékban.
  • xmen0710
    ja kössz! és azt kicsomagolva rakjam be vagy ahogy leszedtem?
  • szabii98
    Ha felmész Pestre érte, akkor elvileg Szerdáig mehetsz érte, onnan nemtudom.
  • SuSu1992
    bocsi a 2 hsz ért, de ha itt megrendeltem én, és úgy hogy a boltba elmegyek érte, akkor már holnap mehetek, vagy (Átvehető: Kedd (2010.12.21.) zárásig) vagy kedden?
  • SuSu1992
    csak a mod mappába kell berakni, nem úgy mint a 2009 ben.
  • xmen0710
    sziasztok!letöltöttem a multimap v7-et és nem tudom berakni!nem birom úgy mint a 2009-ben!mit csináljak és hogyan?előre is köszi!
  • Hunter of Deer
    igen mar rajottem hogy az volt a hiba :)
  • Tescobetyár
    A keresőbe amikor beírod a pályát akkor be kell állítani hogy minden nyelvet keressen...És akkor fogod látni a pályát....és ezt mindenkinek tanácsolom...
  • Endre
    megy
  • Hunter of Deer
    Probalnek felmenni de mar nemlatom gondolom mar nemmegy :)
  • Endre
    Sziasztok!
    Indítok egy szervert, Kontinentális, Endre's Game, jelszó: 12345. 1646 hsz érvényes
    Mod mentes!
  • Hunter of Deer
    Mentem volna hozzad gamelni. 1 LSfarm nevi szervert talaltam, leszedtem a modokat amit belinkeltel de meg igy is hianyzik vagy 10 mod. most vagy nem az egesz mods mappat tetted fel vagy nemtudom.
  • Mate950309
    a szeró neve LSfarm
  • Mate950309
    indítok egy szerót
    International
    jelszó nincs
    modok itt http://www.multiupload.com/AECFV20OA0
  • Joybull
    Már eleve fel van petch-elve

• mj111 hun
    Sziasztok!
    Hogy tudom petchelni a magyarnyelvü játékomat?
    Jelenleg az alap van ,most vetem meg.
    Kösz a segítséget.
  • Endre
    Sziasztok!
    Indítok egy szervert, Kontinentális, Endre's Game, jelszó: 12345. 1646 hsz érvényes
  • Tescobetyár
    Szép napot mindenkinek...A hó meg csak esik-esik-esik.....

• mardal
    Én is mennék szívesen multizni egy jó csapattal csak félek hogy a netem kevés lenne hozzá.Egyedül már kicsit uncsi a játék,de azért ha valakinek van kedved összefogni írhat pm-t.
  • carrick95
    a fát azt hova kell hordani v azzal mit kell csinálni mert látom h mostanában elég sok az ilyen fahordó, rakó gép
  • Mate950309
    Jó estét mindenkinek
    nemakar valaki egy jót multizni????
  • Hunter of Deer
    Nem csinal senki szervert? :) jo lenne egy olyan csapat akikkel neha lehetne normalisan jaccani. voltam fent par szerveren de vagy lagoltak mint allat vagy mentek normalisan csak idiotak voltak rajta.
  • Hunter of Deer
    szivesen mennek valkivel multizni ha gondoljatok vegyetek fel msnre. nem tudok allandoan jaccani de azert igyekszem :)
  • allock #1658
    ez is igaz, csak a nagy örömbe el ne felejtsék a vevők vagy aki ajándékba veszi valakinek :) Farmer, farmer kész mehet a kosárba
  • tamás98
    De szerintem a farmer simulator mögé még azt is oda írják hogy 2011.
    Szerintem onnan lehet megkülönböztetni a kettőt.
  • allock #1656
    na igen, mert az első rész Farmer Simulator néven fut simán, ezért jó megnézni a borítón a képet
  • Hunter of Deer
    Miskolci nagy Tesco.
    benne volt az ujsagba is.
  • tamás98
    Melyik Tescoban vetted meg?
  • Hunter of Deer
    Helloka! Most voltam megvenni a játékot! Majdnem megszivtam mert a Tescoban volt egy másik Farmer Simulator is ugyan annyiért aztán megláttam ezt Farmer Simulator 2011 :) Ha egy kicsit nemfigyelek oda simán megveszem a másikat :)
  • Tescobetyár
    Sziasztok....Mindenkinek saját joga és felelőssége hogy kit enged be multizni de szerintem aki játszani szeretne valakivel az vegye fel a kapcsolatot a szerver indítóval.Saját érdeketekben csak olyan embereket vegyetek fel akit ismertek mert páran írták hogy néhányan csak azért lépnek be hogy szétdobálják a gépeket és nagy kupit csináljanak.

Vegyétek fel a kapcsolatot azokkal akikkel játszani szeretnétek és folyamatos kapcsolatban legyetek (msn,skype) mert én ott üzenek ha szerver start vagy valami változás van....Ez csak jó tanács volt részemről...Mindenkinek jó játékot..
  • mazsi1234
    Köszi az infót!!!
  • BravoFox
    WingBestnélis kapható :)

Amúgy Erdodit nyafogása jogos, tényleg sokan meghökkentően tehetségtelenek a multihoz: bejönnek, és anélkül, hogy kérdeznének bármit, felpattannak egy gépre, és elkezdenek valamit csinálni. Leginkább sajna külföldiekkel fordul elő, a hazai munkaerő eddig nekem nem okozott csalódást :) Valóban tisztelet a kivételnek.
  • kitt2000
    Akinek még nincs meg!!

CD GALAXIS