23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Totoo #1728 Volvo ha valaki mond neked egy product keyt az az ember elvesziti a multi képességét ezért veszi meg mindenki a játékot ajánlom neked is!
Boldog Karácsonyt!
Totoo -
Volvo Truck #1727 Valaki tudna mondani egy product key-t? -
#1726 az csak autopilot és működik, megnyomod és a gép megy magától persze előtte érdemes körbeszántani a földet vagy megkezdeni egy sorban és halad tovább
aratásnál meg mindegy teljesen -
norbi8 #1725 Sziasztok!
Alkalmazottat, hogy lehet felvenni egyjátékos módban?
Mert én hiába nyomkodom a H betűt, semmi nem történik.
Előre is köszi a segítséget! -
carrick95 #1724 a fákat hova kell pakolni meg minek? -
SuSu1992 #1723 beállításokban próbáltad állítgatni? -
Totoo #1722 Sziasztok!
Tudom hogy ez nem ide tartozik ezért bocsi.
Fölraktam a 2.1 es patchet és meghülyült a játék.
Nekem Logitech G25 ös kormányom van és most azt csinálja hogy belépek multiba és elkezd menni az ember hátrafelé magától.Valakinek nincs még ien kormánya? Nálatok nincs ien?Valaki nem tud valami megoldást?
ÜDv.Totoo -
#1721 A játék neve:FS11 -
#1720 Megoldódott a probléma.
Valaki nem akarna egy jót multizni?
Csinálok egy szervert Continental Europe szerveren
Jelszó:nincs
Modok:nincsenek
Minden embert szeretettel várok aki akar egy jó csapatban jáccani!
-
#1719 Sziasztok!
Nekem is megjött a játék és elmondanátok hol találom a a cd kódot? -
dodo1014 #1718 köszi szépen -
SuSu1992 #1717 dokumentumok/mygames/Farmingsimulator 2011/mod mappába!
zip fájlokat, és asszem kicsomagolt mappákat is elfogad!
a térképeket is ide kell tenni! -
dodo1014 #1716 Sziasztok lenne egy kérdésem hogy a járműveket meg a többi cumót hova kell tenni hogy benne legyen a játékba.
előre is köszi -
#1715 meg tudtam csinálni a traffik cucot de látam olyat hogy valameik autó helyet van 1 traktor nekem eccer sikerölt de coca colás volt ezért ki nyomtam belőle aki tud segítcsen -
scottryder #1714 Üdv!
Continental Europaba indiottam már a kezdetektől egy szervert, Monster Farm néven, dolgoz gazdák jelentkezését várom, van anyagi háttér a farmon, sok munka gyümölcse, gép park is modernizált, minden embernek van külön traktora, munka gépe, változatos munkák. Egyénire szabot munkák! Nincs parancsolás, közös döntés alapján dolgozunk!
Holnap 16:30 as kezdéssel indul a szerver, várom jelentkezőket, olyanok jöjjenek akik mindig tudnak jönni, mert ha megvannak az emberek lekodolom a szerot!
MOd-ok egyelőre nincsenek -
Mate950309 #1713 úgy tudod kikapcsolni bemész farming sim.11 mappa/savegames.xml-t jobb katt szerkesztés kikeresed hogy: <traffic density="1....és azt áttirod 0-ra -
#1712 valaki eszt a mapot nem tudja meg csinálni hogy az autók az úton menyenek vagy ne legyenek sehol? (
No Where Else v2) -
#1711 Jah es mar kintvan a 2.1 patch is. magyar nyelvu jatekhoz is :) -
SuSu1992 #1710 Időközben rájöttem, hogy letölöttem a 2.1 egy patchet és annak a verziószáma 1.021, s így minden világos lett, de még abban sem csinálták meg, hogy autópilótában a vetőgépben csökkenjen a mag mennyiség. -
#1709 nekem van egy olyan modom hogy az autókat meg lehet váltosztatni hova kell berakni? -
#1708 Ha megvetted akkor annak a 2es patchel kell lennie. en megvettem es nekem is azzal van. ha jol tudom a szalagot ami felviszi a balakat a 2es patchben alakitottak at egy kicsit. es nekem ugy van. -
#1707 nem tudom, én olyan pályán játszok ahol nincs egyáltalán -
Mate950309 #1706 valaki megmondaná hogy hogy kell kikapcsolni a forgalmat vagy hogy hogy van leírva?
-
SuSu1992 #1705 jah, akkor privátban küldöm! -
#1704 hát nem de akkor is -
Mate950309 #1703 meik a legújjabb patch?? -
SuSu1992 #1702 1990 ft nem bssza az embert a földhöz.. -
#1701 jó kérdés :D (de az eredeti serialt elküldheted :P :D) -
SuSu1992 #1700 megvettem a játékot és 1.02 es patch van rajta, és magyar ezt is fellehet patchelni valahogy 2.0 ra? -
#1699 Allock hol kell kikapcsolni a forgalmat? :D XD esküszöm nem találtam meg xD -
csabesz96 #1698 nem kell vele semmit csinálni csak bele kell rakni a mods ba -
skodásJani #1697 Üdv! Hogyan kell a módokat berakni? tömörítve vagy ki kell csomagolni??? -
#1696 1 menü van a multiplayerhez nem lehet eltéveszteni
egyedül a modokakt kell beszerezned amik a szerveren futnak ahová épp fel akarsz csatlakozni -
Diego88 #1695 Köszönöm szépen a választ de nagyon amatőr vagyok és lehet h azt mondjátok h hülye vagyok de légyszi részletesebben le írnád nekem?
e-mail címem: [email protected]
Köszönöm előre! -
SuSu1992 #1694 Innen tudsz leszedni modokat!
amiket leszedtél azt pedig a
c\Documents\My Games\FarmingSimulator2011\mods mappába tedd bele, legyen az traktor vagy térkép mindent oda kell! -
#1693 sziasztok! azt szeretném megkérdezni hogy miért nem kapom meg a jutalmakat??? -
skodásJani #1692 Üdv! Nagyon jó kis játék de lenne pár kérdésem. Hogyan tudok másik térképet illetve már kiegészítőt bele rakni a játékba? Honnan tudom letölteni? Előre is kösz. -
#1691 [center][center]
[center][center] -
#1690 nem nagy ördöngősség nem kell hozzá msn -
#1689 lehet hogy jövö héten meg lesz a eredeti game valak majd msnen el mongya hogyan kéne multizni? [email protected]