23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#1848 ok kösz! -
#1847 bármin lehet -
#1846 hali!a tsz map v3.11-en lehet multizni? -
#1845 dísz -
erdodit #1844 szia
Kaptem egy múzeális fűnyíró traktort.Nem nyirja a fűvet.
Csak dísznek van? -
#1843 EZ NEM CHAT!!!Hányszor kell még elmondani?Ha így folytatjátok ennek a fórumnak is az lesz a vége mint a többi résznek!!! -
Máté97 #1842 Szia!
Felvettelek msn-re. -
#1841 úgy else indul -
#1840 ki próbálom hogy a mapot kicserélem mert eszt a modokhoz raktam lehet azért -
#1839 van 5 db termelik is csak semeik gép nem gyüjti ösze -
Rommel1976 #1838 Sziasztok
Szeretnék csatlakozni egy olyan társasághoz akik komolyan szeretnek játszani ezzel a játékkal.
MSN cím [email protected]
-
mj111 hun #1837 Van-e tehened?
-
#1836 az a gondom akármien glpel próbálok trágyát rrakodni nem engedi meg próbáltam az összeset ez mért van? -
#1835 -
DCshoesLali #1834 Az új gépeim! :D -
#1833 BUÉK! :) -
#1832 B.U.É.K! -
#1831 Tescobetyár, a szervereteken változott valami a módokból vagy ugyanaz minden? -
gernem1000 #1830 .B.U.É.K.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.B.U.É.K.!!!
-
#1829 B.Ú.é:k
-
#1828 B.U.É.K -
Máté97 #1827 A szesz hatalmas istene gyújtson világosságot elborult torz agyunkban,
és az alkohol fényeskedjék tévútra futott alantas életünk csillagösvényén. BÚÉK!
Minden fórumozónak és családtagjainak boldog új évet kívánok! -
#1826 Ebbe teljesen igazad van de hol van a ilyenkor regie?? -
Máté97 #1825 Sziasztok!
Ti milyen mapon mentek a multiplayerben? -
#1824 valaki tudna linkelni egy napraforgó adaptert mer amiket kipróbáltam levágni levágja de nem gyújti -
#1823 akkor van másik menü a játékhoz vagy nincs? -
#1822 Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem! Melyik map jó a multizáshoz? (lehetőleg ne alapmap) Tudok én is egy szervert indítani? Segítséget előre is köszönöm!!! -
body85 #1821 Sziasztok!
Szerintetek van esélyem multiban játszani mobil nettel ha csak EDGE szintű a lefedetség!
Soha nem játszottam még multiban és szivesen kipróbálnám (van eredeti game-em)!
Szerintetek?
Szép napot
-
kerzsakov #1820 Multi mapokat tettem fel meg hozzá gépeket -
gernem1000 #1819 szepi itt vagy??
-
mj111 hun #1818 Új map-ot raktál fel?Nálam attól volt ez.Uninstal,új map törlése estleg ha mentést is csináltál azt is töröl.(csak az eredeti térkép mentése maradjon) -
kerzsakov #1817 A kérdésem a következő lenne karrier módban mért nem tudom behozni esc el a menüt illet a p vel a boltot? -
#1816 Valaki írja már ki a futó bannerbe, hogy modokat a mod mappába kell tenni, mert nem lesz vége ennek a kérdésnek. A fórum szinvonala a 4- 6 éves korosztály szintjén van jelenleg. Minden le lett már írva, a modokon kívül még más okos dolgok is csak görgetni kéne. -
#1815 Nem.Nem az enyém.Én csak mondom nekik hogy mit ne csináljak stb.,mert ha így folytatjuk ezt a sok hülyeséget előbb utóbb ez a fórum is úgy végzi mint az elődjei.
Pár hét-hónap múlva bezárják ha így folytatják a kezdők. -
#1814 Diiik
Mi van tiéd a forum hogy parancsolgatsz? -
#1813 mods mappába ahogy letöltöd csomagolva bemásolod -
body85 #1812 Sziasztok!
Hogyan tudok új pályát betenni a game-be? Hová kell másolni, vagy mi az eljrás menete?
Segítségeteket előre is köszönöm!!! -
#1811 Csá más megoldás nincs hogy ne Lanon játszunk ha nem valami más módon -
csonkesz #1810 A kis ház azt jelöli, hogy LAN-ba vagytok.
Mi is LAN-ban játszunk, viszont nekünk 25.-e óta elkezdett laggolni a LAN is. Elképzelhető hogy a serverek nagyobb leterheltsége miatt laggol? -
#1809 Császtok nekem eddig ment a multi tesommal nyomattuk egy netről most pedig a belépésnél a multihoz egy ház jelenik meg és nem enged be minket az elmentett gameba de kezdtünk ujjat és abba sem segitsetek nagyon fontos lenne előre is kössz csá