23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#1888 Megtaláltam a textúrát úgyhogy probléma megoldva :) -
markus3 #1887 megoldottam a problámát köszi a segítséget -
markus3 #1886 de a boltba sem látni...hiába keresem:S akkor hol vannak? -
#1885 meg kéne venni talán -
markus3 #1884 és így egyből berakja a játékba vagy meg kell vásárolni???
Mert nekem nem rakta bele....belemásoltam abba a mappába(nemcsomagoltam ki) de nemtudom hol vannak a gépek:S:S:S -
#1883 hogyne lenne
Win7-en
C:\Dokumentumok\MyGames\FarmingSimulator2011\mods
Xp-n
C:\Documentums and Settings\Felhasználóneved\Dokumentumok\MyGames\FarmingSimulator2011\mods
-
markus3 #1882 de nekem nincs olyan mappám:S:S:S
akkor hova rakjam??? -
#1881 Tipanywhere Leboritos mod (SP)
letöltés
ajánlom mindnekinek -
#1880 nem kell kicsomagolni -
#1879 Pálya szerkesztéshez!
Nem kérdezősködik, próbálgat
tutorial -
erdodit #1878 Szia
Koszi a segítséget -
markus3 #1877 kicsomagolom és oda bemásolom ???
Mert szeretnék belerakni pár új gépet , meg ezt azt:D -
#1876 érthetően, mégegyszer mi bajod?
my games/ls2011/mods
ide raksz mindent ahogy letöltöd -
markus3 #1875 valaki nem írná le hogyan kell beletenni a játékba pl. kombájnt vagy valamit? Előre is köszönöm a segítséget! -
#1874 Valaki tudna nekem linkelni uj szántás illetve kultiválás textúrát. nemigen teccik nekem ez ami most van benne :) láttam már neten pár képet amiben kivolt cserélve de külön sehol sem találtam. -
#1873 valaki nem tudja a gondomat hogy már 3 szór újra tettem a játékot hogy trágyát bírjak rakni a trágya 700 a másik 85 én a szilárdat akarnám menyinél birok rakni vagy rosz a játék? -
#1872 pedig megy -
#1871 nekem ez a fránya lsprtal nem jön be mi lehet a gond? -
Máté97 #1870 Szia!
Lsportál.hu,és ott regelsz egyet,majd bal oldalt kicsit legörgetsz és ottvan ilyen menü ahonnan le lehet tölteni különféle modokat. -
erdodit #1869 szia
hogyan kell valamilyen módot letölteni?
Nem tudom sajnos segitséget kérek -
Máté97 #1868 Ez a mikorra jön meg ez a postán múlik hogy mikor kezdi el a kézbesítést.Lehet hogy 3-4 napon belül,de lehet hogy egy hét is amire kihozzák. -
#1867 de már megrendeltem most!és úgy rendeltem hogy kihozza a postás!szerintetek mikorra jön meg? -
Máté97 #1866 Azért írtam oda hogy kell aa személyi száma.De ha nincs érvényes személyije akkor valakivel kell elmennie akinek van. -
#1865 Elég ha 14 elmúltál és ha van érvényes személyid én is vettem át csomagot. -
Máté97 #1864 Akkor a postásbácsi berak a postaládába egy leveleet amin az van hogy csomagod jött,és akkor neked csak el kell menned vagy apáddal vagy anyáddal átvenni(Ha 18 éves elmúltál akkor mehetsz egyedül is,mert a személyigazolványszám is kell meg a név),és akkor hazamész szépen berakod a gépbe a cd-t feltelepíted és jáccol. -
#1863 igen,a játékról beszélek!de ha nem vagyok otthon és pont akkor hozzák akkor mi van?vagy hol tudom átvenni? -
#1862 hol? mikor?
a játékról beszéltél, hogy ki viszi házhoz
nem arról ha nem vagy otthon mi lesz -
#1861 na látod ezt mondom neked! -
#1860 sehol, ha nincs otthon senki
-
#1859 de figyu!általában a futár erre olyan 9-10óra fele jön és én akkor suliban vagyok!és akkor hol tudom felvenni? -
#1858 teljesen mindegy ki viszi, akkor fizetsz mikor kézhez kapod -
#1857 kösz!de ki kell választani a fizetés előtt valamit vagy a fizetéskor? -
erdodit #1856 Nekem a postás hozta -
#1855 ha most megrendelem az eredeti játékot akkor a postás hozza vagy valamilyen futár? -
Máté97 #1854 Arra van de egy HSZ-ben kéne leírni,nem egymás után 3-ban!
Először szedd össze minden mondanivalód és csak utána írd le. -
#1853 jolvan ha nem chat akkor a topik nem azért van hogy ha valaki nem tud valamit akkor más segít neki ha tudja? -
Máté97 #1852 Aszthiszem hogy egy moddal lehet vetni napraforgót vetni,de nembiztos. -
body85 #1851 Link érdekelne!
Valaki tud ajánlani vmi nagyon nagy kapacitású trágyaszórót?
Ja és az alap mapon kukoricán, repcén, füvön, árpán, búzán kívül nem lehet mást is vetni? -
#1850 [img]http://kephost.hu/image-8332_4D20755C.jpg[/img][/url]]kephost -
#1849 http://kephost.hu/share-8332_4D20755C.html